Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
rora,
pozrela som si ten salón, tak z takých šiat by som si teda aj ja vedela vybrať, sú fakt super.
Takže takéto nejaké si predstavuješ a aj na obrad? ...Hmm myslím, že k takým šatám sa dostaneš tak, že si ich buď dáš ušiť u krajčírky, objednáš na nete, alebo pochodíš po butikoch. ( v svadobných salónoch asi ani veľmi nie :-| )
maryennn, v prípade že to je za ušitie a šaty ti ostatnú, tak je to ok cena, ale za požičanie sa mi to zdá prehnané. A to si fakt museli požičať neviem kde, lebo zatiaľ čo som počula, najdrahšie sú fakt okolo tých 399 Euro. Mne sa stalo, že som bola v salóne, kde neboli značkové šaty - stáli do 6000 Kč a tá sa sťažovala, že ona chce drahšie... akože toto mi už príde choré, ani neskúsiť, len proste chcieť drahé šaty 8-(
ano, take si predstavujem na obrad.mne sa klasika nejak nepaci, resp. seba si neviem predstavit v satach ci uz v svadobnych alebo spolocenskych, ktore ponukaju bezne salony na slovensku. nejako ma to neoslovilo :-| zrejme budem objednavat cez net, ale tak bojim sa toho, ze aj ked si zadam miery pre usitie, tak mi budu kratke, pri mojej 182cm vyske :-|
rora a čo tak kúpiť si látku podľa tvojich predstáv, nájsť na nete alebo nakresliť si šaty aké si predstavuješ a jednoducho nájsť dobrú krajčírku. Ona ti to ušije presne podľa toho čo chceš, ako to chceš, vieš sa s ňou stretnúť, môžeš jej do toho kecať a dokonca chodiť na skúšky počas šitia. A bonus- ušetríš za poštovné :-) ...hej a mimochodom čím jednoduchší strih tým lacnejšie šaty.
kast to príde choré aj mne. Ja som už zvažovala, že si pôjdem pozrieť šaty aj do poľska a na ukrajinu, lebo som sa dopočula, že sú tam krásne a tiež výborné ceny, tak neviem, porozmýšľam. Tiež nehodlám utratiť "majland" za šaty.
rora, možno by si mohla tie šaty najprv skúsiť, než to úplne odvrhneš. Ja som si seba tiež nevedela predstaviť v klasických svadobných šatách, lebo ja také veci vôbec nenosím. Ani zďaleka nie som typ na také veci. To ešte priateľ mi povie, že som ako chalan... Ale ozaj je to zvláštny pocit a sama som bola prekvapená zo seba...
maryennn, aj my sa chystáme pozrieť do Poľska, nie len na šaty, ale aj na ostatné veci - oblek pre ženícha, popolnočné šaty, výzdoba na auto možno, proste celkovo mrknúť čo tam majú. Ja nemám chuť dať toľko peňazí za niečo, čo budem mať na sebe jeden deň :-|
ozaj, baby už ste rozmýšľali nad koláčmi? mne dala mamka šrúbu do hlavy, pretože sa ma pýtala koľko asi koláčov by sme chceli. Ja som pôvodne nechcela ani výslužky, ale drahý chce a tak som teda povedala, že dobre, len vôbec neviem koľko sa tak zvykne objednávať kusov na hlavu a koľko sa toho dáva do výslužky? neviete?
maryennn, čo som tu ja čítala na fórach, aj rozprávala s ľuďmi čo mali svadbu, tak na hostinu sa počíta 5 zákuskov na hlavu (podľa tých, čo už svadbu mali, je to zbytočne veľa, lebo toho toľko ľudia nezjedia...) A do výslužky - vraj sú dva druhy - malá a veľká výslužka a to už je na tebe, koľko dáš. Malá je tých cca 15 zákuskov a kúsok z torty a veľká 20 zákuskov a kúsok torty.
Bože, som to odoslala bez dopísania :-D som chcela napísať, že ja ešte neviem, či presne dodržím počet tých zákuskov. Na hostinu asi budem počítať 3, nanajvýš 4 zákusky na hlavu...
my tiez tak, 3-4 zakusky na hlavu. na malu svadbu to staci,nech s tym nemame moc starosti,a ved este bude aj torta, a asi nie len jedna, takze sladkeho bude dost. a este chceme aj daco slane. to sa k alkoholu bude ostatnym viac pacit :-N
aj my chceme, sladke ku alkoholu a myslim si ze tiez nebude len 1 torta, ale viacej a ja osobne zakusky a torty nemusim- mne je to ukradnute, ale take snehove pusinky, alebo torty mnam- tie musia byt
no fajn, tak aj my budeme počítať asi 3 zákusky na hlavu a k výslužke samozrejme fľaša vína, výslužku ešte treba premyslieť, ale tak určite bude keď drahý chce. Osobne nie som na zákusky, mám rada skôr suché pečivo- linecké mňaaam a stejne si myslím, že sladké sa veľmi nepoje... a tiež s tou tortou máte pravdu...
samozrejme ze k vysluske patri aj flasa, ja som chcela nejaky tvrsi alkohol, ako napr. konak, ale nakoniec vyhralo vino- a vino urcite len a len topolcianky, lebo to je najlepsie podla nas
kast ak mozem hodit nazor, tak podla mna ti najviac pristali tie prve..ale obdivujem ta, ja som osoba, ktora nie je kamoskou s nakupovanim a skusanim si siat..a neznasam ked predavacky stoja pri kabinke a obzeraju ta a hovoria ci mi saty sadnu...a tomuto sa zrejme v svadobnych salonoch nevyhnem :-. hmmm to zas budem tam traposit :-.
Kast dovolim si moj nazor este rozsirit...
Tie prve saticky su fajn, a nesuhlasim – podla mna ti biela farba pristane, tieto maju pekny vrsok a najma spodok je tiez dobry co u kazdych siat sa nevydari 8-)
druhe sa mi vobec nepacia, uz len kvoli tomu vrsku,tvoj hrudnik tam potom vyzera fadne
Saty foto 49 – zaujimavy styl ale podla mna vobec nie je svadobny..taky na ples skor, ale nie pre nevesticku
Foto 51 – hmm neviem preco, len ta tak nejak stlacaju, nevyzeras tam vo svojej kozi
Foto 54 – ech lacine,prepac, asi ani na vesiaku by sa mi nepacili:-D
zasnuby- tak rodicom sme povedali a take mensie oficialne budu teraz v sobotu, spojene so zabijackou :-)))) vybavene zatial nic, ja sa pomaly zacinam nervovat, ale asi to k tomu patri.... vy budete mat v auguste, to je tiez skvele, pekne teplucko...
biela.ruza, po pravde? Ja neznášam presne to čo si napísala. Tiež nie som ten typ, čo má dobrý pocit z toho, keď ho niekto okukuje. Tu to bolo fajn, predavačka na šťastie mala rozum a nestála mi za chrbtom a nehypnotizovala ma... Tiež to neznášam. Inak, poviem ti, že riadna drina, vyskúšala som tam 5 šiat a prišla som k záveru, že nabudúce si už radšej asi nejaké vyberiem :-D Docela fuška s tým skúšaním... Ďakujem za tvoj názor, neviem teraz v akom mám poradí tie šaty na stránke, ale mrknem sa :-) No myslím, že tie čo si písala, že som v nich zmačknutá, tak som mala presne taký pocit, ale to preto, lebo ma do nich tak stiahla, že som ani dýchať nemohla skoro :-D A čo sa týka bielych šiat, nemôžem si pomôcť, ale príde mi to ako zašlá záclona :-S :-D
ja som tu :-D
inac zacala som sa intenzivne venovat satam :-D tak strasne sa mi jedny zapacili ze nad nimi normalne uvazujem :-N len co potom s nimi ked mi budu do buduceho leta visiet v skrini??? ma to bude tahat spiskat svadbu este tento rok :-D :-D :-D inac veru, dala by som sa do toho keby je lepsia situacia :-N vyhrat tak v sportke aspon 1500 eur :-N :-N :-D :-D
dievčatá, dnes sme si vybrali obrúčky :-D x-) podľa obrázka nám ich urobia ale ja chcem tenšie než je na obrázku, takže aj cena bu de tenšia. tá predbežná je do 700 EUR za obe, ale závisí to od hrúbky a kameňa čo tam chcem, tak neviem či je to dobrá BA cena, ale fakt ma očarili. a aj moju polovičku čo je dobré znamenie :-N
caute baby tak my sa teraz nezaoberame nejako svadbou, teraz rozmyslame ci kupit auto alebo nie a ci do svadby nasporime na prerabku domu pokial by sme kupili auto, ja fakt neviem co robit normalne mam aj strach aj ked viem ako moj mily tuzi po tom aute a aj tak budeme musiet kupit nove auto pred svadbou lebo mily bude dochadzat do roboty denne 60 km a teraz maju akciu na to auto co chceme, co by ste baby poradili
uf, tak 60 km denne je teda dost brutalne :-S neuvazovali ste si vziat auto na leasing? viem, nie je to nejaky extra napad, ale ci by vas to nevyslo takto lepsie.. alebo pouvazovat, ci buduci rok nebudu na auta este lepsie ponuky, ved kazdy rok idu ceny nizsie, pretoze prichadzaju nove modely..
drzim vam palce, aby ste to nejak vyriesili