Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • Dobre ranko ja ani na veltrh nepojdem lebo som akurat tie terminy v skole 😞 skoda

• @aduska11   no ja by som ti mozno vedela nejakeho poradit, ak by si mala zaujem. Mam kolegov 15tich kameramanov (profi - v TV), niektori su z KE a okolia

• @petkaa28  jasnééé držím, aj na nohách 🙂 veľa štastia, potom daj vedieť ako to dopadlo 🙂

• Sponzor fóra
  • @petkaa28  Petka myslim na teba dnes, daj potom vediet ako to dopadlo 🙂

A dobre rano kocky, ja som dnes brutal unavena 😞 Som vcera pozerala program o ciganskych svadbach a celu noc sa mi o tom snivalo 😬 😃

• @bybi  ja som ich už dala vyčistiť, za nejaký týždeň dva si pôjdem po ne - lebo mi ešte prerábajú vlečku aby sa dala vypnúť ... a už sa mooc teším ako ich tu budem mať vyvesené, voňavučké a každý deň mi budú pripomínať, ako sa blíži čas, kedy sa zo slečny stane pani ... 🙂

• ahojte 🙂
    dievčatá, nechytá vás panika zo svadby?? nemyslím zo šiat a organizácie, skôr mám na mysli to, že či som sa rozhodla správne a tak.. 😒 nepochybujem, že môj drahý je super, milujeme sa, ale predsa mám nejaké obavy.. kurnik.. 😦

• ahojte!
    @simcab  Take myslienky su normalne... Neboj, to ta prejde! 😉
    Ja mam zase obrovsky, iracionalny strach, ze sa nieco stane a svadba nebude... Normalne, ked sa snazim si predstavit samu seba ako vydatu pani, jednoducho mi to nejde a ked si predstavujem svadbu, tak je to, akoby svadba niekoho ineho.... Dobre mi sibe, co? 😛

@bybi  pozerala si "big fat gypsy wedding"? Ak sa ti snivalo, ze si mala take saty ako tie baby tam, tak sa necudujem, ze si unavena.. 😃 😃 😃 😃

• @beronsche  šibe nám všetkým 😛 ja mám zas paranoju z toho, že sa budem inak volať, pričom som sa predtým na zmenu mena tešila.. 😞

• @bybi  si pozerala to my big gypsy wedding či ako sa to volá? 😃
    @simcab  🙂 to na mňa asi ešte nedoľahlo, zatiaľ ma chytá panika že naša kapela mi už týždeň nezdvíha telefón... 🙂
    Ale aj tak, asi je to normálne moja, vieš, predsa nie je to rozhodnutie na týždeň, ani na rok...ale na celý život, tak je normálne že máš aj nejaké obavy...🙂

baby inak fakt, tie čo bývate s vašimi polovičkami, ako uskladníte vyčistené a vyžehlené šatičky? 🙂 Ja som rozmýšľala že odkedy budú doma, buď tú izbu kde budú zamknem, alebo drahého vyženiem do svadby k rodičom 😃

• @simcab  ahoj, ja tiez mam stresy z toho. ked sme sa predtym bavili o svadbe, tak to bolo super a tesila som sa. ale teraz ked uz je vela veci vybavenych a ide do tuheho tak som si uvedomila ze to je vazne a niet cesty spät. niezeby som chcela cuvnut, to nie, milujem svojho buduceho manzela, ale toto su uz take vazne veci, je to na cely zivot! ale potom si zase poviem ze som sa predsa rozhodla spravne a zase sa velmi tesim na den D🙂 baby zelam Vam vsetkym pevne nervy!🙂

• @wera.g  aj ja som to pozerala - odporucam, je to sranda.. 😃 😃 Holka tam mala saty, co vazili cez 30 kg a ze boli strach a hroza to ani nehovorim.. 😃 😃 😃
    Weri ja by som si so satami tazku hlavu nerobila, chlapi to aj tak vnimaju inac a saty na vesiaku su pre nich vsetky rovnake... A ked ich budes mat zabalene v ochrannom obale, tak aj tak nic neuvidi.. 😉

@simcab  a nechces si nechat aj svoje priezvisko a jeho len pridat? 😉

• @beronsche  to určite nie, by som mala dlhááánske 😃 a vpodstate my sa pohybujeme len tu na slovensku, tak by to bolo zbytočné.. budem si musieť len zvyknúť.. dúfam, že to prebehne hladko.. 😛

• @beronsche  
    @wera.g   hej hej, to som pozerala 😃 A bero nesnivalo sa mi ze mam take saty, ale stale dake kusky z toho a som bola ko v olospanku a stale som si hovorila, nech sa mi take blbosti nesnivaju a aj tak mi to nepomohlo 😃 A take saty si teda predstavit neviem, ze by som mala mat... A aj ta mala chuda, 7 rokov a ze saty vazia dvojnasobok jej vahy. Sak v tom ani chodit nevedela. A som si predstavila, ze by som Zarke obliekla 30kg saty(dvojnasobok jej vahy), ved to ja by som mala problem v tom chodit, a nie chuda ona...

Weri ja mam saty uz teraz doma, v skrini, ale drahy ich vidiet pred svadbou aj tak nechce, takze som v pohode 🙂

@simcab  Simi ja nemam obavy, skor niekedy rozmyslam, ci sa nieco vazne nestane medzi nami, ze do svadby spolu ani nebudeme 😬 😴

• @usacek79  no tak môžem mi napisať ich do IP budem rada 🙂 vopred ďakujem

• ach, baby.. neviem či si mám dať závoj, alebo veľký účes.. 😒

• Sponzor fóra
  • aahojte, priatelova sestra dnes porodila chlapceka Alexa, tak sa vytesujem akoby to moje bolo 😃

• @liviapeto  gratulujem a prajem veľa zdravíčka! 😵 mojej kamarátke sa dnes narodila malá dianka a druhej včera martinka 🙂

• a inak ja som si dnes robila test, lebo mi mešká mrcha, no len jedna palica.. neviem či mám byť smutná alebo sa tešiť.. 😒

• @bybi  
    @lucia3006   baby dakujem velmi pekne za podporu 🙂 vysledok budem vediet asi o tyzden..takze neviem nic nove...

Ale dalsia skuska je za mnou a za A 🙂 a zboznujem svoj HTC mobil 😃 dve odpovede som nevedela,tak som si ich vygooglila 😃

• ahojte taak som z Londona doma bolo uuuzasne a krasne a hlavne som perfektne nakupila (kabelku na svadbu,bizutku nakomplet,balerinky na svadbu aj Emmke satocky krasne) + milion inych handier na leto uz chichi 😃 😛 este som aj usetrila nieco a neminula som vsetko tak aj drahy je spokojny 😵 😃 teraz mam veeela prania a zehlenia,upratujem takze len takto na skok som sem kuk ze som ok 😃 ale nasa hviezdicka nam ochorela ma otrasny kasel aj soplik takze zajtra nabehnem doktorke och 😠 😦 moje malinke 😞

• @petkaa28  supeeeer, tak verím, že o týždeň sa dozvieš len dobrú správu 🙂 a gratulujeeem ku skúške 🙂 hehe pekne si si poradila - šikovnosť na mieste 🙂 a ako pokračuješ s prípravami svadby?

• @lucia3006  dakujem 😃 dnes som sa konecne dokopala rozposlat maily do hotelov, ktore sme odmietli...nech sme slusni 🙂)) inak nove nic...cez vikend idem pozriet do toho salonu diamond, co robi vypredaj...a potom cakame na svadobny veltrh, tam pozrieme obrucky...

inak baby - na pobavenie - pamatate si hotel v pezinku, co sme mali ako prvy vyhliadnuty?? co sa mi prevadzkarka vobec neozyvala - ani na sms, ani na hovory, ani na mail?? tak mi pred 2 dnami vola, ze by si chcela termin potvrdit... 😠 som skoro naburala.... 😃

• @petkaa28  a aký to bol hotel? nech sa mu vyhýbajú ostatné nevestičky aby sa potom nestresovali ... jaaaj no supeeer, tak to bolo od teba pekné, kopec ľudí sa už neozve.... a z čoho si mala dneska skúšku? ... hej všimla som si reklamu na ten salón, tak nech sa Ti podarí nejaké pekné šaty vybrať alebo čo potrebuješ ... na veľtrh sa pôjdem pozrieť asi aj ja - tak zo zvedavosti ... lebo potom už asi nikdy nebude dôvod sa tam ísť pozrieť ...

• ahojte baby neviete kde zohnat japonsky slnecnik? Kedze budeme mat obrad vonku tak by sa mozno hodil. dakujem

• @lucia3006  je to hotel Vinarsky dom....ideme na veltrh hlavne kvoli obruckam - ja som alergicka - nikel, ani jeho niektore nahrady neznesiem, takze musime mat titanove obrucky...a tie v obchode velmi nemaju, tak dufame, ze tam bude lepsi vyber
    skusku som mala zo socialnej prace v zdravotnictve
    ty si ako s pripravami?

• @petkaa28  ja tiež - my máme obrúčky z chirurgickej ocele ... to je ale náhoda chichi ... 🙂 veru titánové sme vôbec nikde nenašli v obchodoch ... s prípravami? no už skoro všetko vybavené ... teraz už iba čakať na ten deň ... 🙂

• Baby tento byt chcem modlite sa za mna aby bol este volny http://www.ebsg.at/?m_ID=206&pagelink=ObjSearch&webID=792-7030-3 😞

• Ahojte nepoznate nejake podre kvietky - neviem najst ziadne,nepoznam nazvy 😞

• @michala.s  Miska a to je uz v Rakusku??? Ja nemecky neviem, hoci som nemcinu 4 roky studovala, vsetko som zabudla 😃 A to chcete kupit? 🙂

@petkaa28  Petka dufam ze sa ti naspat ozvu s dobrou spravou 🙂 A aka je to praca?

@dracica6663  draci ja neviem, ja kvety velmi nepoznam 😬

@lucia3006  Lucka, vam sa to uz riadne blizi 🙂

• A aj my chceme ist na veltrh pozriet obrucky a len sa tak inspirovat 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov