Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
@aduska11 no ja by som ti mozno vedela nejakeho poradit, ak by si mala zaujem. Mam kolegov 15tich kameramanov (profi - v TV), niektori su z KE a okolia
20. jan 2011@petkaa28 jasnééé držím, aj na nohách
veľa štastia, potom daj vedieť ako to dopadlo
20. jan 2011- Sponzor fóra
@petkaa28 Petka myslim na teba dnes, daj potom vediet ako to dopadlo
A dobre rano kocky, ja som dnes brutal unavenaSom vcera pozerala program o ciganskych svadbach a celu noc sa mi o tom snivalo
20. jan 2011@bybi ja som ich už dala vyčistiť, za nejaký týždeň dva si pôjdem po ne - lebo mi ešte prerábajú vlečku aby sa dala vypnúť ... a už sa mooc teším ako ich tu budem mať vyvesené, voňavučké a každý deň mi budú pripomínať, ako sa blíži čas, kedy sa zo slečny stane pani ...
20. jan 2011ahojte!
@simcab Take myslienky su normalne... Neboj, to ta prejde!
Ja mam zase obrovsky, iracionalny strach, ze sa nieco stane a svadba nebude... Normalne, ked sa snazim si predstavit samu seba ako vydatu pani, jednoducho mi to nejde a ked si predstavujem svadbu, tak je to, akoby svadba niekoho ineho.... Dobre mi sibe, co?
@bybi pozerala si "big fat gypsy wedding"? Ak sa ti snivalo, ze si mala take saty ako tie baby tam, tak sa necudujem, ze si unavena..20. jan 2011@beronsche šibe nám všetkým
ja mám zas paranoju z toho, že sa budem inak volať, pričom som sa predtým na zmenu mena tešila..
20. jan 2011@bybi si pozerala to my big gypsy wedding či ako sa to volá?
@simcabto na mňa asi ešte nedoľahlo, zatiaľ ma chytá panika že naša kapela mi už týždeň nezdvíha telefón...
Ale aj tak, asi je to normálne moja, vieš, predsa nie je to rozhodnutie na týždeň, ani na rok...ale na celý život, tak je normálne že máš aj nejaké obavy...
baby inak fakt, tie čo bývate s vašimi polovičkami, ako uskladníte vyčistené a vyžehlené šatičky?Ja som rozmýšľala že odkedy budú doma, buď tú izbu kde budú zamknem, alebo drahého vyženiem do svadby k rodičom
20. jan 2011@simcab ahoj, ja tiez mam stresy z toho. ked sme sa predtym bavili o svadbe, tak to bolo super a tesila som sa. ale teraz ked uz je vela veci vybavenych a ide do tuheho tak som si uvedomila ze to je vazne a niet cesty spät. niezeby som chcela cuvnut, to nie, milujem svojho buduceho manzela, ale toto su uz take vazne veci, je to na cely zivot! ale potom si zase poviem ze som sa predsa rozhodla spravne a zase sa velmi tesim na den D
baby zelam Vam vsetkym pevne nervy!
20. jan 2011@wera.g aj ja som to pozerala - odporucam, je to sranda..
Holka tam mala saty, co vazili cez 30 kg a ze boli strach a hroza to ani nehovorim..
Weri ja by som si so satami tazku hlavu nerobila, chlapi to aj tak vnimaju inac a saty na vesiaku su pre nich vsetky rovnake... A ked ich budes mat zabalene v ochrannom obale, tak aj tak nic neuvidi..
@simcab a nechces si nechat aj svoje priezvisko a jeho len pridat?20. jan 2011@beronsche to určite nie, by som mala dlhááánske
a vpodstate my sa pohybujeme len tu na slovensku, tak by to bolo zbytočné.. budem si musieť len zvyknúť.. dúfam, že to prebehne hladko..
20. jan 2011@beronsche
@wera.g hej hej, to som pozeralaA bero nesnivalo sa mi ze mam take saty, ale stale dake kusky z toho a som bola ko v olospanku a stale som si hovorila, nech sa mi take blbosti nesnivaju a aj tak mi to nepomohlo
A take saty si teda predstavit neviem, ze by som mala mat... A aj ta mala chuda, 7 rokov a ze saty vazia dvojnasobok jej vahy. Sak v tom ani chodit nevedela. A som si predstavila, ze by som Zarke obliekla 30kg saty(dvojnasobok jej vahy), ved to ja by som mala problem v tom chodit, a nie chuda ona...
Weri ja mam saty uz teraz doma, v skrini, ale drahy ich vidiet pred svadbou aj tak nechce, takze som v pohode
@simcab Simi ja nemam obavy, skor niekedy rozmyslam, ci sa nieco vazne nestane medzi nami, ze do svadby spolu ani nebudeme20. jan 2011@usacek79 no tak môžem mi napisať ich do IP budem rada
vopred ďakujem
20. jan 2011- Sponzor fóra
@liviapeto gratulujem a prajem veľa zdravíčka!
mojej kamarátke sa dnes narodila malá dianka a druhej včera martinka
20. jan 2011@bybi
@lucia3006 baby dakujem velmi pekne za podporuvysledok budem vediet asi o tyzden..takze neviem nic nove...
Ale dalsia skuska je za mnou a za Aa zboznujem svoj HTC mobil
dve odpovede som nevedela,tak som si ich vygooglila
20. jan 2011ahojte taak som z Londona doma bolo uuuzasne a krasne a hlavne som perfektne nakupila (kabelku na svadbu,bizutku nakomplet,balerinky na svadbu aj Emmke satocky krasne) + milion inych handier na leto uz chichi
este som aj usetrila nieco a neminula som vsetko tak aj drahy je spokojny
teraz mam veeela prania a zehlenia,upratujem takze len takto na skok som sem kuk ze som ok
ale nasa hviezdicka nam ochorela ma otrasny kasel aj soplik takze zajtra nabehnem doktorke och
moje malinke
20. jan 2011@petkaa28 supeeeer, tak verím, že o týždeň sa dozvieš len dobrú správu
a gratulujeeem ku skúške
hehe pekne si si poradila - šikovnosť na mieste
a ako pokračuješ s prípravami svadby?
20. jan 2011@lucia3006 dakujem
dnes som sa konecne dokopala rozposlat maily do hotelov, ktore sme odmietli...nech sme slusni
)) inak nove nic...cez vikend idem pozriet do toho salonu diamond, co robi vypredaj...a potom cakame na svadobny veltrh, tam pozrieme obrucky...
inak baby - na pobavenie - pamatate si hotel v pezinku, co sme mali ako prvy vyhliadnuty?? co sa mi prevadzkarka vobec neozyvala - ani na sms, ani na hovory, ani na mail?? tak mi pred 2 dnami vola, ze by si chcela termin potvrdit...som skoro naburala....
20. jan 2011@petkaa28 a aký to bol hotel? nech sa mu vyhýbajú ostatné nevestičky aby sa potom nestresovali ... jaaaj no supeeer, tak to bolo od teba pekné, kopec ľudí sa už neozve.... a z čoho si mala dneska skúšku? ... hej všimla som si reklamu na ten salón, tak nech sa Ti podarí nejaké pekné šaty vybrať alebo čo potrebuješ ... na veľtrh sa pôjdem pozrieť asi aj ja - tak zo zvedavosti ... lebo potom už asi nikdy nebude dôvod sa tam ísť pozrieť ...
20. jan 2011@lucia3006 je to hotel Vinarsky dom....ideme na veltrh hlavne kvoli obruckam - ja som alergicka - nikel, ani jeho niektore nahrady neznesiem, takze musime mat titanove obrucky...a tie v obchode velmi nemaju, tak dufame, ze tam bude lepsi vyber
skusku som mala zo socialnej prace v zdravotnictve
ty si ako s pripravami?20. jan 2011@petkaa28 ja tiež - my máme obrúčky z chirurgickej ocele ... to je ale náhoda chichi ...
veru titánové sme vôbec nikde nenašli v obchodoch ... s prípravami? no už skoro všetko vybavené ... teraz už iba čakať na ten deň ...
20. jan 2011Baby tento byt chcem modlite sa za mna aby bol este volny http://www.ebsg.at/?m_ID=206&pagelink=ObjSearch&webID=792-7030-3
20. jan 2011@michala.s Miska a to je uz v Rakusku??? Ja nemecky neviem, hoci som nemcinu 4 roky studovala, vsetko som zabudla
A to chcete kupit?
@petkaa28 Petka dufam ze sa ti naspat ozvu s dobrou spravouA aka je to praca?
@dracica6663 draci ja neviem, ja kvety velmi nepoznam
@lucia3006 Lucka, vam sa to uz riadne blizi21. jan 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Dobre ranko ja ani na veltrh nepojdem lebo som akurat tie terminy v skole
skoda