Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@lucia3006 ked si posielala oznamenia, tak co si este dala pozvanie k stolu a mali ste aj tu karticku o svadobnom dare???? Mne mama povedala ze to nech nedavam ze to sa nepatri pytat peniaze...ze co donesu to budem mat, bud peniaze alebo vecne dary...hm... :-|
@dracica6663 draci a este ludia davaju vecne dary? Ja som myslela, ze uz viac menej tak automaticky daju peniaze, kedze je to pre nich jednoduchsie a pre mladomanzelov lepsie.. =-)
Mna sa aj dost vela ludi pytalo, ze ci mi bude vadit, ked mi daju peniaze..
@lucia3006 lucka 14 dni? waw aj ja chcem.. :-)
@beronsche jasne ze davaju napr. taniere, navlecky na postele alebo take prakticke veci...ale ja by som chcela peniaze aby som si mohla kupit co chceme my ....na co mi budu take veci co uz mame... :-|
vsak ak by sa pytali tak im poviem...ale ked sa neopytaju tak daju to co budu chciet....dufam ze nebudu nic kupovat :-)
@dracica6663 my sme posielali iba oznamko a pozvánku k stolu, tú kartičku sme neposielali ale už sa každý pozvaný hosť spýtal čo chceme ako svadobný dar, tak sme narovinu všetkým povedali že chceme peniažky, že domácnosť už máme kompletne zariadenú a vecné dary nechceme ... načo mi budú tri sady príborov a uterákov, keď ich už doma máme... ja som sa v tomto nehanbila, aj naši rodičia automaticky vraveli celej rodine, že nech nám prispejú do rodinnej kasičky ... :)
@dracica6663 bola veľmi veľká a hlavne odmalička zvyknutá na rodinný dom, žila vonku vo voliére ... a keď mi hocikam chodíme tak by nás to dosť brzdilo...
@bybi jasné, že viem, sme v kontakte stále.. :-) bola teraz chorá, tak len spala a spala, na nete zvykla byť len večer.. a od včera je zas v práci, tak pravdepodobne doháňa zameškané ..
@bybi ach, mala som veľa práce teraz.. a bol tu aj jeden chalan, ktorý ma ide zastupovať zajtra v práci, tak som mu ukazovala čo a ako, lebo ma už dávno nezaskakoval.. dnes večer totižto odchádzam na lyžovačku, tak som nedočkavááá zas :-D trošku mám aj bobky, lebo idem sama na aute s kamarátom - nešoférom, a nezvyknem šoférovať v horách.. no ale hádam dojdeme v poriadku..
@simcab Ale dojdete, neboj :) Len chod opatrne, prudko nebrzdi a budes v pohode. Ja tu jazdim na letnych gumach ked mame sneh a zatial som to vzdy zvladla :-) Na stastie toho snehu vela neni :-)
Joj ze lyzovacka, isla by som aj ja na lyzovacku :-)
@bybi budem informovať o mojom zdravotnom stave na fb, lebo sem sa mi nedá prihlásiť z mobilu neviem prečo 8-(
ja sa veru tiež už strašne teším, na chopok chodíme každý rok a je tam vždy supeeer.. super lyžovačka, super víkend s partiou.. len sa nikdy nevyspím :-D
@lucia3006 No vybrala som si rialto od pronovias
@bybi Ano zmenila som tak vies 3 mesiace u krajcirky saty a takto mi ich daju v salone aj vycistit pred svadbou a kruh pod saty mi pozicaju za 10 eur, cistenie a uprava siat je v cene len si musim kupit nove topanocky :-D
@petkaa28 poviem potom osobne alebo napíšem na fb :) jeeej, ďakujeeem ale rozhodli sme sa že psík nakoniec nebude vôbec, máme toho čo majú naši a o nejaký ten rok uvažujeme nad bábätkom, tak psíka teraz nebudeme riešiť :) a ešte nie som ani pripravená - naviazať sa na ďalšieho psíka, v srdiečku mám Nenka a Mayušku stále...
ahooojte kočky, tak konečne hlásia, že sa má otepliť :) dneska sme boli pozrieť našu maličkú neterku - je taká nádherná, že by som neváhala mať svoje baby aj hneď teraz ... :) inak ako víkendujete? :)
@h.a.i.n.y ahoooj, my asi tak na jeseň alebo koncom roka začneme na tom pracovať ... už nechceeeem dlho čakať ... :) a ty? ako pokračujú prípravy na svadbu? :)
@lucia3006 No ty sa pochval ako? Mas par dni do svadby .. ako sa citis? :-) Tak ja tvojom mieste uz by som bola asi tehu :-) Uz by sa mi nechcelo cakat este do dalsej zimy.
@h.a.i.n.y ja si ešte počkám trošku, užijeme si posledné mesiace sami, v decembri chceme ísť ešte na taký pobyt ... do kúpeľov... cítim sa supeer, okrem toho, že ma strašne bolia kríže ... tak som naibalginovaná už dva dni... inak pohoda, ani sa mi nezdá, že o pár dní je už naša svadba ... :)
@lucia3006 Luci dakujem vsetci v to dufaju, a priatel toboz, kedze somnou musel 3 krat absolvovat maraton po salonoch a ja som sa stale nevedela rozhodnut. No co uz je to moj spolutrpitel