Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
@michala.s ahaaaa jasné, no ja mám popolnočky síce dlhé ale ľahučké a chcela som už také bez kruhu, niečo pohodlnejšie
cyklamenovo jablčková je peknučká kombinácia
8. mar 2011- Sponzor fóra
@dracica6663 dobré ránko, ja som dostala bielu ružičku od drahého
9. mar 2011@lucia3006
jej moja najoblubenejsia
9. mar 2011@dracica6663 aj moja, budem z nich mať aj svadobnú kytičku spolu s fialkovými ružami
a ešte mám moooc rada biele tulipány alebo žlté - vždy keď ich vidím, tak viem, že prišla jar
9. mar 2011@wera.g ahoooo Wery, supeeer, tak chlapi na nás nezabudli
ja som volala včera mamine, že má u nás ružičky od môjho drahého a namiesto k MDŽ som povedala k MDD
9. mar 2011@lucia3006 nezabudli, poklady naše
hehe, tak si mamine rovno aj zalichotila, čo?
9. mar 2011@lucia3006 a nemas foto tej kytice?? potom ho sem daj prosim
aj ja budem mat kyticu z bielych ruzi...krasa
9. mar 2011@dracica6663 jasné mám - kukni môj album z príprav, tam sú dve foto mojej kytice, bude taká istá
9. mar 2011@wera.g hehe no sa smiala, že som nejaká popletená
hovorím jej, mamina nerieš, čuduješ sa? však za dva dni sa vydávam chichi
a ty ako moja, ako sa máš?
9. mar 2011Dobre ranko kocky
Aj ja som dostala kyticku z lalii od odrahehoAni som necakala, ze by vedel, o to viac ma potesil
@lucia3006 Lucka a ty co tu este robis, ja som myslela ze ta tu uz ani vidiet nebudeme par dni pred svadbou, ze budes behat a vybavovat hore dole a ty klud, pohodicka, tu si s nami vykecavas(to ta nevyhadzujem, kludne klebet
)
9. mar 2011@lucia3006 noooo fakt, už za 2 dni budeš PANI
a ako pred svadbičkou, žiadny stres?
Ja sa mám skvelo, úplne super, v sobotu ideme svadobnú kytičku objednať, aj tortičku už definitívne vybrať príchuť, tak zase budeme o niečo bližšie k svadbe
ozaj baby, čo hovoríte na tieto šatky, hodilo by sa mi niečo také? - http://www.beremese.cz/bazar/svatebni-obleceni/wjcq/prekrasne-zdobene-jemne-svatebni-saty/9. mar 2011@bybi dobré ránko
fíha, no pekne, takú krááásu máš doma tedaa ako sa inak máš? čo nového?
9. mar 2011- Sponzor fóra
@bybi ahoooj moja, ale čo sa budem stresovať chichi
poobede ideme ešte niečo vybaviť, zajtra tu už asi nebudem,možno len večer pred spaním sem mrknem ...
už je skoro všetko zabezpečené, akurát zajtra toho bude trošku viacej
9. mar 2011@wera.g stresy žiadne práve naopak
taká pohodička u nás vládne, drahý je tiež kľudný
zajtra bude akurát veselo ale inak je všetko oki
tie šatičky sú krásne také princeznovské, ale nemala si už vybraté iné? či si zle pamätám ... my sme si dali príchuť do torty gaštanovú a druhá, ktorá bude v tvare hasičského auta bude orechová
9. mar 2011@wera.g Ahoj weri, celkom dobre sa mam, taku mam v poslednej dobe pohodicku, uz som dlho nemala
A co rozmyslas nad zmenou siat??? Ja neviem, ale tie povodne mi k tebe uplne pasuju, takze si ta v inych ani neviem predstavit
@lucia3006 Luci tak to je super, ved co sa budes stresovat9. mar 2011@bybi nooo, u nás doma je to ako úplný obyčajný deň
dneska dáme ešte oddych, príprava na zajtrajší náročnejší deň ...
ale aspoň budem spať ako mimino keď budem zajtra dosť unavená ...
jaaaj kočky, dneska sa mi celú noc snívalo o svadbe9. mar 2011@lucia3006 juj luci, prajem pevne nervy pri doladovani poslednych malickosti.
9. mar 2011@lucia3006 mne sa celu noc snivali blbosti...
My by sme uz dneska alebo zajtra mali mat obrucky, uz su hotove, vcera ich mali poslat ale neviem, ze ako dlho to trva. Tak snad dneska alebo zajtra pridu. O tyzden v stredu pride mamina, tak nam ich prinesie. Taaaak sa tesim, som zvedava ake budu nakoniec, lebo sme ich trosku pomenili9. mar 2011@sinov ďakujeeeeem
9. mar 2011@bybi jeeej tak supeeer
potom pridaj foto, keď ich budeš mať
som zvedavá
9. mar 2011- 9. mar 2011
- 9. mar 2011
@wera.g
vieri, supeeeeeeeeeeer! Tesime sa s tebou! Tam mate vianocne/silvestrovske baby? Kedy si zistila? Blahozelaaaaaam!9. mar 2011@ladyjh moja moooooooc ďakujemeeee
noooo v podstate silvestrovské, ževraj od 2.1. sme v tom
Zistili sme už vlastne ani neviem kedy, vo februári tuším začiatkom, preto som sem aj nechodila, lebo by som sa chcela hneď vychvaľovať a nechceme nič zakríknuť, alebo tak, tak to ešte ani moc ľudí nevie
)) Teraz som v 9 TT, a už mi aj bruško narástlo, sranda to je
9. mar 2011@wera.g jej, blahozelam
taka zmena aj potesi
9. mar 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Tvoríme Vaše jedinečné spomienky.
@lucia3006 Nie vyzdobu budem mat cyklamenovo jablckovu a tento vikend sme sa s maminou dohodli ze tie popolnocky su dost tmave a tazke a budem rada ked sa prezleciem do niecoho lahsieho kedze moje svadobne saty vazia vyse 3,5kg