Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • @wera.g  dakujem. 🙂 a info pre teba: som v polke 16. tyzdna uz je brusko vidiet. ked si dam obtiahnute tricko, tak je to evidentne. ale ked mam svetrik, tak kto ma nepozna si to ani nevsimne.

• @wera.g  super. to ma tesi, ze to takto dopadlo. ja som hovorila, ze su tam fakt mile tety. 🙂

• @lucia3006  luci, snurovacka pre tehotne neni vhodna. neda sa prisposobit stylom napr. v pase trochu uvolnit a na prsiach stiahnut. preto su lepsie tie gombiky. tam sa to da rozsirovat, zuzovat lepsie. aj tehulku nesmu saty tlacit na brusku. 🙂

• Sponzor fóra
  • @angieska  dakujem. 🙂

• @sinov  a v tom sú aj doplnky a popolnočné šaty? alebo iba svadobné? a oni majú tuším aj šaty na predaj - v outlete, tam nevieš ako vychádzajú finančne? 🙂

• @sinov  ahaaa jasné, tak to som nevedela 🙂 dobre vedieť 🙂

• @angieska  jeje aj my mame obrucky zo Zlatokovu SNV... 😉 My sme boli dokopy len v 2 zlatnictvach, ale pre nas to bol rychly proces, kedze sme chceli "staromodne" obrucky zo zlteho zlata..... 😃
    @sinov  krasne satky!! To s tou snurovackou som ani ja nevedela....
    @h.a.i.n.y  Aranzerka zo Smizian? Na kolko by ta to vyslo, podla cenovej ponuky? A co je v tom? 😉

• @beronsche  Poslem ti do IP 🙂

• @lucia3006  nie to su len saty. zavoje nepoziciavaju. daju sa len kupit. neviem co stoja saty v outlete. v tom ti skor poradi wera. ja som nechcela kupovat, kedze sme sa pokusali o miminko. 🙂

• @sinov  ďakujeeeeem 🙂 ja to zisťujem pre kamošku, ja už mám svadbičku úspešne za sebou 🙂 no inak dosť teda pýtajú za tie šatičky, lebo kamoška mala v BB z jedného salónu za dosť vysokú sumu ale mala v tom aj doplnky a popolnočné šaty ... tak všade to majú asi inak 🙂 a popolnočné budeš mať aké? ozaj, koľko budete mať hostí na svadbe a akú budete mať farbu výzdoby? 🙂

• @beronsche  my sme boli spolu len v zlatokove 🙂 ja som obehla viac zlatnictiev aj v levoci, aj v poprade aj v spisskej, typ sme si nasli spolu na internete, takze som uz len obiehala a zistovala cenove ponuky a citala skusenosti na internete, ake maju ini so zlatnictvami 🙂 povodne sme este aj v blave chceli obehat zlatnictva, ale hoci som tam tyzden bola, drahy chodil do prace a poobede nam to akosi nevyslo....

• @lucia3006  poslala som ti request na FB, aby si sa necudovala, co za osoba 🙂

• @lucia3006  nemas za co. som pochopila, ze je to pre kamosku. ved som videla tvoj fotky 🙂 Luci, Nicole je podla mna na Slovensku najdrahsi. ale zas aj tie saty su kvalitativne lepsie ako inde. Tiez som obehala aj ine salony a nakoniec som sa tam vratila. Samozrejme som mala to stastie, ze som si dost na tie saty nasetrila a teda ma ich cena netrapila. 🙂 Popolnocne este nemam vybrate. Chystam sa tak o 2 tyzdne. Ale chcela by som dake na anticky styl. Mali by sme mat 52 hosti. Vyzdobu budeme mat bielo-zelenu. 🙂

• @angieska  oki supeer, potvrdím 🙂

• @sinov  tak jasné, vydávame sa iba raz za život (teda mali by sme sa) tak sa oplatí investovať 🙂 ja som neľutovala ani cent, čo sme dali do svadby... veď do čoho iného by človek dal ... je to ten najkrajší dník v živote ... jeeej bielozelená - to je peknučká kombinácia, nad takou som uvažovala aj ja 🙂

• Sponzor fóra
  • @lucia3006  Lucka a kolko vas to cele vyslo? Inak si mala paradne vlasky... Nemas detailnu fotku ucesu? 😉
    Aj ja sa chcem kamaratit na FB... Posielam vam meno do IP @angieska  

• @lucia3006  Lucinka to na Dostojevského, tam som si aj kupovala tie šatičky ale aj tak ma úúúplne prekvapila tetuška že aká zlatá bola 🙂 Nedajú sa prerobiť na šnurovačku, nakoľko ja potrebujem popustiť dole a hore stiahnuť, to by nebolo dobre, už som sa na to informovala známej čo má svadobný salón a šije šatičky..

@sinov  takže už bruško rastie? 🙂 to ja končím tento týždeň 10TT a práve ma stretol na chodbe kolega, že aké mám riadne bruško, či som tehu - na mne to už je riadne vidieť, nezakryjem ničím 😬 sranda aké to je rozdielne, že u každého úúplne inak to je 🙂

• @h.a.i.n.y  najdem tu cenovu ponuku a aj ja ti poslem ti do IP
    @wera.g  a aj na vahe si pribrala, ci len brusko rastie? DUfam, ze sa v salone podari tvoja krasne satky nejak rozsirit.. 😉

• @beronsche  aj mne posli cenovu ponuku, rada by som vediet, kolko beru agentury 🙂

• @angieska  to je len za vyzdobu, najdem, poslem... 😉

• @beronsche  ďakujeeeem, už som ti poslala žiadosť na fb 🙂 no vyšlo nás to celé tak do 4000euro, musím to ešte raz prepočítať, lebo sme mysleli, že za hostinu budeme platiť viacej ale bolo menej ... 🙂 detail účesu bude určite, to my fotil profi fotograf ale od neho budú fotky tak do troch týždnov, tak potom určite pridám 🙂

• @angieska  @h.a.i.n.y  baby mate to v IP... setrim kde sa len da, ale vyzdoba musiiiii byt... 😃 😃

• @wera.g  ahaaaaa, no tak oni ti niečo určite vymyslia a keby nie, určite si vyberieš iné - majú tam krásne šatičky a veľký výber a ty budeš krásnučká v ktorýchkoľvek, pre ktoré sa rozhodneš 🙂 tak budem referovať kamoške, chystám sa tam s ňou teraz dakedy 🙂

• @lucia3006  super, vecer ta pridam, tu mi fb nejde... 😉 celkom dobre vas to vyslo... Dufam, ze ani my nebudeme od takej sumy daleko... 🙂 Kolko ste mali ludi?

• @beronsche  oki, supeeer, hej ja som ani viacej nechcela minúť, ale mali sme kopec vecí lacnejšie, inak by nás to možno vyšlo aj 6 000euro... mali sme 60 ľudí z rodiny a 20 ľudí prišlo po 20:00hod. to boli kolegovia z práce a kamošky 🙂 tak dokopy 80 aj s kameramnom a DJom 🙂 a zostalo nám kopu jedla aj toriet - sme to celý týžden dojedali, rozodávali sme toho kopec 🙂 vy budete mať koľko ľudí? 🙂

• na oznamenia sa ako uvadza text : rimskokatolicky kostol ALEBO rimsko - katolicky kostol ??
    velmi vela oznameni som uz videla a kazdy to ma inak...nie je to jednotne? tak ako sa to spraven pise ??
    dakujemmmmmmmm

• @lucia3006  no my pozyvame cca 100 ludi (ja 70 drahy 30 😃 ), ale uz teraz viem, ze niektori nepridu... 😞
    Co sa tyka rozpoctu, ja som plno veci, ktore som povodne chcela, vypustila - napr.: DJ (bude len ludova hudba, oni aj budu Dj-ovat.. 😃 ), nekupujem saty (velmi som chcela MS Briana - skoro som ich kupila za viac ako 900 Eur, len som v poslednej chvili dostala rozum... 😃 😃 ), ziadne specialne osvetlenie saly (krasne ale pridrahe...) atd. atd..... 😃 😃 Tak naozaj dufam, ze ta konecna suma nebude na odpadnutie... 😃 😃 😃

• @dracica6663  drači, ja som napísala v rím.-kat. kostole sv. Petra a Pavla 🙂

• @simcab  je to spravne?? ja som mala povodne spolu a potom som to oddelila a zase vidim na oznameniach spolu..tak neviem co je spravne 😞 😐

• @dracica6663  draci, neviem, ci je tam nejake pravidlo... Aj my mame "v rim.-kat. kostole" , to som videla na vacsine oznameni, tak som to tak aj ja napisala... 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov