Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • @simcab  dlho si uz tu v tejto praci?

• @bybi  nejaké 3 roky.. nie je to veľa, ale už mi to lezie na mozog.. som tu 180 hodín mesačne, v podstate nič nezarobím, a je to len o tom istom..

• je mozne ze u navrharky su saty dahsie ako v obchodoch alebo salonoch?? jednej som napisala a poslala fotku som zvedava co mi odpise...

• Sponzor fóra
  • @simcab  to je dost dlho 🙂 Ale viem ako sa citis... Ja mam moju robotu rada, ale tiez je to stale o tom istom 😐

• @bybi  ako táto robota nie je zlá, ale fakt som tu strašne veľa.. keby som mala aspoň kolegyňu, že sa prestriedame.. takto mám nervy byť aj na maródke, alebo keď idem na vyšetrenie, tak len zovšadiaľ bežím do roboty, pretože ma nemá kto zastúpiť.. to isté je aj keď idem na obed, alebo keď si odbehnem do obchodu.. a najhoršie je keď si potrebujem niečo vybaviť.. vždy sa len musím niekomu prosiť.. 😦

• @simcab  to je ozaj strasne zle... preco ti tam nedaju este niekoho? Aj tebe by cas cez den lepsie isiel ako tam byt cely den sama...

• @bybi  no lebo na to nemajú.. údajne.. 😒

• @simcab  no tak potom orezat tvoje pracovne hodiny...

• @bybi  vieš ako, maťka, kde nie je vôľa, tam nie je cesta.. a je ľahšie nájsť dôvod prečo a ako sa nedá.. 😦

• @lucia3006  dakujem 🙂 mne sa na nich paci aj to, ze ked budem chciet, to ramienko si mozem potom odopnut 🙂 popolnocne saty som si tiez vybrala v tom istom salone, teraz neviem presne to ich cislo, ale ked si das stranku salon diamond a spolocenske saty, tak su hned medzi prvymi, take fialove 🙂

• @simcab  jeeej dakujem 😉

• Ja sa musim pochvalit, dnes som si kupila papierovy dazdnik, presne taky aky som chcela a este aj papierovy vejar. My to hned zlepsilo naladu

• @michala.s  tak to je super, miška.. a prezradíš aké si si kúpila??

• @simcab  Nafotim a hodim si do albumu.
    Teraz som sa dozvedela ze jedna kamaratka je tehu, tak sa vytesujem dvojnasobne.

• @nikol18  oki skúsim pozrieť 🙂 hej to ramienko sa mi na nich veľmi páči, teraz je to moderné ... vraj tohtoročná kolekcia má tieto ramienka... 🙂 a veru, môžeš si to dať potom aj dole, ak to tam nebudeš chcieť... a kytičku budeš mať akú?

• Sponzor fóra
  • Baby odkial budete mat cepiec na polnocne zacepcenie? Ja ked som bola dnes v uluve tak ma skoro prekotilo ked si za cepiec pytali 120eur

• @michala.s  ja budem mať sešte takú klasickú šatku starú, bielu s červenými kvietkami, niekedy to mamka kupovala vo veľkom, tak som si z toho vybrala 🙂 ale napr v svadobke v spisskej, kde som kupovala zásterku, mali aj šatky vyšívané a myslím, že nejakých 12 eur to stálo len... alebo chceš nejaký extra čepiec?

• @angieska  No ja som chcela cepiec z nasej oblasti, kedze ten z mojej obce nie je taky krasny, ako napr Myjavsky. Ale radsšej budem mať len niečo klasicke

• @lucia3006  no ved prave to je na tom super, inak tie popolnocne saty maju tiez take ramienko ale vysite takymi koralikmi - inak oznacenie tych siat je P2421 ak by si chcela kuknut 🙂
    kyticku chcem urcite z ruzi a asi nejaku taku kremovu, pripadne kombinaciu s fialovou, ale to som si este neni ista. Musim pokukat a hlavne sa poobzerat po nejakom kvetinarstve 🙂

• @michala.s  jeeej, to je super. ja mam momentalne tehotnu kolegynku a dnes sme s druhou kolegynkou netrpezlivo cakali, kedy nam da vediet, ze co za cloviecika sa tam schovava 🙂 a je to chlapcek 🙂

• @nikol18  toto vzdy potesi taketo informacie, ja sa sice obcas citim ako tehotna ale tehotna urcite niesom ani este byt nechcem, este mame cas kym budeme byvat vo vlastnom. Potom moze prist na radu babatko 😉

• @michala.s  cozeee? to vazne? to je strasna suma...ja som akurat minule volala s maminou, ze kde si splasim cepiec a povedala mi, ze by sme niekde mali mat este po prababke taky vysivany a po pradedkovi klobuk, tak dufam, ze sa najde 😃

• @nikol18  Hej cepce su uplny brutal, ale to som sa zase ja sprosta pytala v uluve, lebo z kazdeho obchodu ma posielali do uluvu.

• @michala.s  no to ano 🙂 ja som si to tiez tak predstavovala, ale zdravotny stav prikazuje otehotniet cim skor, takze hor sa do toho 😃

• @michala.s  a aspon bol ten cepiec krasny za taku cenu?

• @nikol18  Cepiec bol klasicky, taky myjavsky. No to tehotenstvo tak budem drzat palce, nech sa vam podari. Mne kazdy hovori, ze som mladucka a casu mam dost 😉

• @michala.s  dakujem 🙂 ak sa mozem spytat, kolko mas rokov?

• @nikol18  akurat som si kukla tvoj album, ten make up co si mala robeny ti velmi pristal 🙂

• @michala.s  "akurat som si kukla tvoj album, ten make up co si mala robeny ti velmi pristal 🙂 " toto patrilo tebe, neviem akym zazrakom som si to poslala sama sebe 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov