Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
@petkaa28 áno, aj moje sú krásne prekrásne
29. mar 2011@lucia3006 sluzobne - zaucat sa do novej prace
keby ste nieco chceli z prahy, tak len piste
)
presne, ten pomarancovymnamiiii
29. mar 2011- Sponzor fóra
@simcab ale v prahe som nasla obchod s asi 1000 svadobnymi topankami, tak som zvedava
dufam, ze si tam aj popolnocne saty kupim
29. mar 2011@petkaa28 juuuuj, toľko topánok, to by som sa zbláznila
ja som aj na veľtrhu mala dosť, keď som videla 20 párov pokope..
29. mar 2011@petkaa28 Peťka máš krásnučké šatičky a už si sa rozhodla aký závoj? a aký účes? k tvojim šatičkám sa bude skvelo hodiť španielsky závoj... juuuuj budeš krásnučká... aj simi aj weruš, všetky budete... a už sa na vás moooc moooc teším aká budete krásnučké ... jaaaj tak zaúčať... ale tak po školení si uži Prahu, je tam čo vidieť... ja som tam síce nikdy nebola, ale raz tam určite chcem ísť...
ten pomarančový džúsik z kauflandu pijem už dlhé roky, je fakt dobrý...
29. mar 2011@lucia3006 rozmyslam, ci dlhy alebo kratky zavoj...neviem sa rozhodnut..uces na styl sisi urcite...
tomi za mnou pride na vikend, tak sa tesime, dufam, ze bude teplucko a budeme mat romanticky vikendik29. mar 2011@petkaa28 tak to nechápem, ešte keď ste dali aj nižšiu cenu...
určite sa ešte ozvú...
29. mar 2011@lucia3006 nechapem ani ja... a naozaj viem, ze kocik je v super stave, este je v zaruke...len nam je uz zbytocne velky, ked maleho stale prenasame v autach...je nam pohodlnejsie vziat si buginku..a bracho nema kde mat vajicko ani vanicku, mu to zavadzia doma...
29. mar 2011@petkaa28 nech sa rozhodneš akokoľvek, budeš krásnučká
jeeej ten sisiovský? tak ten je nádherný... tak už sa to blíži hm? čoskoro je tu veľká noc a potom už svadbička
tak to budete mať takú malú predsvadobnú cestu
29. mar 2011@petkaa28 skúsim sa popýtať, či niekto známy by nemal záujem
lebo je to za veľmi dobrú cenu...
29. mar 2011@lucia3006 velmi sa tesim
a stale viac lubim svojho skoro muza
))
cez vikend sme mali Samka, taky bol uzasny)) svokra sa na neho smiala, pozeral na nu a potom po nej zacal vsetko opakovat..uzasne dieta
29. mar 2011@lucia3006 dakujem si poklad
29. mar 2011@lucia3006 akurat som si pozrela tvoje fotky zo svadby, bola si krasna nevesta
29. mar 2011- Sponzor fóra
@nellygirl to meno som nikdy nepocula a ani nevidela tu....ak nema fotky na nete vela tak sa s nim stretni a povedz mu nech donesie aj fotky ukazat, ak sa ti nebude pacit nemusis ho zobrat, len sa stretnut a porozpravat
30. mar 2011@lucia3006 v akom salone si si saty kupila alebo upravila?? teraz neviem v PK si spominala, ake tam maju popolnocne saty???
30. mar 2011@petkaa28 nemáš začo moja popýtam sa a dám ti vedieť
30. mar 2011@dracica6663 šaty som si kupovala cez bazár tu, myslím svadobné, upravovali mi ich v svad. salóne Briliant v Pezinku, bola som spokojná, aj my ich vyčistili... popolnočné som si objednávala tuším zo salónu Michaela niekde v Skalici cez net, mali tam výpredaj...
30. mar 2011@nikol18 ďakujeeeeeem veľmi pekne
vidím, že teba to ešte čaká, aké budeš mať šatičky a farbu výzdoby?
a kde máte hostinu, koľko hostí?
30. mar 2011@simcab dobré ráno
dneska som tu tu tuším prvá
30. mar 2011@lucia3006 ja som tu bola už skôr, len som nemala čas písať.. nejaká som dnes zase aktívna
ak to pôjde takto ďalej, tak do konca týždňa budú aj okná umyté
30. mar 2011@simcab teda na teba to slniečko a teplo veľmi dobre vplýva
asi ako na mňa
ja teraz oddychujem lebo zachvíľu aj do roboty musím...
30. mar 2011@lucia3006 saty som si vybrala maggie sottero - summer. Velmi sa mi pacili uz na obrazku a ked som si ich vyskusala, hned som sa do nich zalubila
ostatne saty v porovnani s nimi nemali sancu
co sa tyka hostiny aj obradu, bude v hoteli kamila...vyzdobou som si este neni ista, lebo som velmi chcela fialovu, ale ta sa tam velmi nehodi, tak dame asi kremovu, tu som tam videla a vyzerala krasne, tak elegantne
planujeme mat okolo 60 hosti a k tomu este 8-9 deticiek
30. mar 2011@lucia3006 ach, veru sa mi inak vstáva aj celkovo funguje keď je takto krásne
30. mar 2011@nikol18 k tým šatičkám - skvelý výber, videla som ich na nete, sú naozaj krásneeee.... my sme tiež mali tak 60ľudí a večer prišlo ešte tak 20ľudí... aj na hotel kamila som počula samé dobré odporúčania... nech vám potom aj počasie výjde, ale v októbri býva ešte pekné jesenné počasie ...
a popolnočné budeš mať aké?
30. mar 2011@simcab no mne tiež, v zime som spala aj do 9ej, teraz som hore už aj o 7ej... a aj večer vydržím oveľa dlhšie hore ako v zime, a po nočnej spím tak 5hodín a som vyspatá, v zime som prespala celý deň aj celú noc... nech žije teploooo a letoooo...
30. mar 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
@simcab simik uz si zmierena so svojimi satickami?? ja na svoje stale pozeram a uistujem sa, ze su krasne
)))