Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
@wera.g vsak vyskusam objednam a ak do jula nedojdu tak si kupim nejake v obchode vsak casu mam dost...ja sa neponahlam :-D ale dik za upozornenie...ak do mesiaca nedojdu tak im zavolam ....
Odpovedať
Profilova fotka
Dobre ranko kocky, konecne je piatoooooooook, ja dnes idem von s kolegami a byvalou kolegynkou, teraz je tehotna, tak sa tesim ako uz narastla a dufam ze bude babo kopat :) @lucia3006 Dakujem Luci, spytaj sa ak nezabudnes, som zvedava :) Hostinu budeme mat v Dolnej Strede v restauracii Romantik. Hodila by som link, ale asi by to bolo zmazane :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 hej, treba ich bombardovať telefonátmi :-) ale tak verím, že ti prídu, to možno ja mám smolu na to :-D @bybi - dobré rááánko :-) tak tak konečne piatooook :-) jeeeej tak to budeš mať pekne strávený večer :-) Ozaj od ktorého tt môžem začať cítiť kopkanie? Lebo ja si už domýšľam že cítim niekedy niečo, hoci to je asi blbosť, že si už namýšľam :-D
Odpovedať
@wera.g dakujem ti pekneeee.....konecne piatok....zajtra idem na skusku a potom na cely vikned draheho babke
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g Ahoj weruska x-) No vacsinou tak od 16tt zacinaju baby citit prve pohyby, ja som pri Zarke az od 22tt zacala citit, uz sa ma aj vsetci pytali ako to ze necitim, ako keby som ja za to mohla :-D Takze ja dost neskoro, tato kocka je teraz v 25tt a ona od nejakeho 20tt citi a este mam jednu kamosku tehotnu, one je teraz v 26tt a ona zacala citit asi len 2 - 3 tyzdne dozadu, takze tiez dost neskoro :)
Odpovedať
dievčatá, taká odveci otázka.. nemáte niektorá skúsenosť s kozmetikou baourjois?? chcela by som si objednať púder, lebo som našla v celkom fajn cene,..
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 neboj sa, mamina si tiez asi pred dvoma mesiacmi objednavala saty z bonprixu. Prisli rychlo a boli este krajsie ako na obrazku. Dokonca aj velkost jej sadla uplne dokonale. Mas cas tak to skus, maju tam super ceny:)
Odpovedať
@kacennnka dakujem za povzbudenie ;-)
Odpovedať
no tak ja som už taká mimo, že až.. večer som si nenastavila budík, čiže som vstala pekne 8:10, pričom o ôsmej otváram :-N a zabudla som si k tomu ešte aj číslo na kaderníčku, ktorej som už dnes konečne chcela zavolať.. 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g áno myslím ten, majú tam krásne šatičky... keď idem do toho obchodu, tak odtiaľ neviem výjsť... :) tam si určite vyberieš... jasné, už o mesiac budeš aj ty vydatá pani... a je to krásne oslovenie... manžel, manželka... normálne kvitnem od radosti, keď tieto slová vyslovím, počujem... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 ahoooj Peťka, tak si uži víkendík, a potom si uži školenie aj krásnu Prahu... vážne? no to je supeeer, tak kočky čo zháňajú šatičky, šup do toho obchodíku... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi oki jasné popýtam sa Ti :) skúsim ho vygoogliť a pozriem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 máš krásne popolnočné šatičky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 Peťka teraz majú dobré akcie na alko a nealko v Metre... skúste pozrieť... :)
Odpovedať
Profilova fotka
čaute baby, dnes mi prišli vzorky obrúčiek na určenie veľkosti a urobili sme si z toho s drahým generálku nastoknutia obrúčok na prst pri obrade. Bola to celkom sranda, drahý sa pri tom tváril že sa zakrúžkovania bojí ako čert kríža. :-D
Odpovedať
@z.junasova ahoj, ako sa daju zohnat vzorky obruciek na urcenie velkosti? chceme si objednat z netu, a je nam trapne ist do zlatnictva a tvarit sa ze si vyberame a skusame velkost a tak..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@andrea9999 prečo ti je to trápne? ja som sama nabehla do zlatníctva, že si chcem zistiť eľkosť vtedy ešte na snubný a hneď sa mi samé ponúkli, že aj obrúčku mi zistia :-) vyskúšala som potom aj nejaké prstene, predavačky boli milé a nakoniec som snubný dostala nečakane, ani som veľkosť neoznámila a sadol a obrúčky sme inde vybrali ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@andrea9999 tie posiela v rámci objednávky pán, ktorý vyrába obrúčky z chirurgickej oceli. Inak ísť do zlatníctva nie je trápne. My sme to tiež tak spravili, išli sme pozrieť ako vyzerajú naživo obrúčky podľa ktorých si ideme dať robiť a normálne sme si odmerali najprv veľkosť podľa vzoriek v predajni. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kočky ja mám toho najlepšieho manžela na svete... večer som si umývala vlasy a pokazil sa mi fén... tak utekal krstnej pre jeden, ktorý mi zatiaľ požičala... :) a to aj keď práve pozeral nejaký futbalový zápas... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 zlatucky je:) mne ich minule susil uteracikom asi pol hodinu:) Taketo malickosti velmi potesia
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 jeeej, to je strasne zlate :) taketo mile gesta potesia najviac :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka tak to áno :) ako budete víkendovať kočky?
Odpovedať
@lucia3006 ahoj luci.. ja som doobeda v práci, potom by sme chceli ísť s drahým obzrieť miesta, kde sa chceme fotiť x-) chystáme sa ísť na večeru do jednej koliby, prišla drahého sestra s manželom a tí by len halušky jedli :-p a to som dnes mala v pláne variť ]-( no a zajtra budem niečo piecť, lebo chceme ísť gratulovať môjmu mladšiemu bratovi, včera mal 12 rokov x-) a ten starší bude mať vo štvrtok 26 x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab ahoooj Simi, no tak nemusíš dneska variť... môžeš sa viacej venovať drahému ... :) tak to máte samé oslavy teda, tak že prajem obom bratom všetko najlepšieee... :)
Odpovedať
@lucia3006 ďakujem pekne, odovzdám ;-) ale vieš čo, mne to ide na nervy, že len vymýšľajú chodiť po salašoch a reštikách.. proste oni majú taký život, že doma takmer nevaria, no ja som rada keď si niečo ukuchtíme..
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab ja sa chystám kuchtiť zajtra ... cigánskú pečienku z kuracích pŕs a varené zemiaky také nastrúhané, osolené... a možno aj niečo upečiem, nejakú tortičku so želatínou a ovocím... :) nám keď sa s manželom nechce variť, tak tiež zbehneme do reštiky... :) máme také dve obľúbené a sú hneď ako bývame... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 Aj ja sa dneska chystam priect torticku so zelatinou a ovocim:) Drahy ma velmi rad kolaciky odomna, tak mu idem spravit radost:))
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka supeeeer :) to sú také vďačné koláče, nie náročné... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 ja mám pri sebe tento víkend snúbenca, takže to vidím na venovanie sa sebe samým :-N no a ešte popozerať fotky a vybrať tie naj.. na oznamko.... @simcab simi, moja polovička si tiež objednala halušky na obed, takže idem kúpiť bryndzu a bude sa doma variť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska tak prajeeeeem krásny víkendík : )
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?