Svadba v roku 2013. Plánuje tu niekto?

3. jan 2013678
  • @petra_cerna  tak velmi predbezne aj ano. Kastiel Oponice alebo v Tomasove. Aj Hotel zlaty klucik je v hre 🙂 Tie kastiele su dost drahe tak neviem, v marci to obehame a dufam ze sa rozhodneme. Obrad by sa mi hrozne pacil vonku 🙂 ty mas nejaku predstavu?

• @margharita  zeby som to aj ja zverila do ruk tomasovi? 🙂 ako citam tak len dobre ohlasy ma..

• @margharita  tiez tuzim po obrade vonku ale hostina by uz mohla byt vnutri. ja by som sa tiez chcela zmestit do 80 ludi. a zmesti sa vam tam 80 ludi v pohode?

• Sponzor fóra
  • @hallion  no ja som chcela tu u nas v okoli najprv jeden hotel v TT ale nakoniec to bude asi Lodenica Sintava - rozumna cena a pekne to tam je.. len musim zistit ci uz robia objednavky na rok 2013.. tak si zatial pozeram fotografa

• Dakujem krasne, aj ja myslim, ze vyber bol perfektny, ach tesim sa ja jak mala, uz aby to bolo 😃

• Ahojte baby tak ja uz mam rezervovanu salu 🙂 ako to idete riesit s vyzdobou? Idete si ju robit same alebo to date na starost agenture?

• @alexandra1986  ty uz riesis vyzdobu? 🙂 no bud sa da dohodnut priamo v tej sale s majitelmi a ti ponukaju aj sluzby na vyzdobu alebo teda nejaku agenturu ale to je drahsie si myslim.. ja este neviem ako to budeme riesit, mozno si nakupim co budem chciet a poriesim vyzdobu sama s kamoskami 🙂

• @petra_cerna  Nie neriesim len sa snazim spravit nejaky predbezny rozpocet a skor som chcela vediet nazory na vyzdobu cez agenturu a vyzdobu ktoru si clovek spravi sam 🙂

• @alexandra1986  ahaa 🙂) s tym ti teda neporadim.. ale su rozne agentury a ceny podla toho co vsetko by si chcela (navleky na stolicky, masle, co vsetko na stole ma byt..)

• Fiha ženy, zaujímavá téma. Priznám sa že zastávam názor že to je teda dooooosť skoro. Ked si spomeniem kde som bola pred 2 rokmi a kde som teraz (v myslení) tak si to neviem predstaviť. A obzlvášť 2 roky strávené v škole dokážu človekom tiež slušne zamávať.
    My máme 8.9.2012 a 9 mesiacov dopredu sa dajú zohnať ešte dostatočne dobrí dodávatelia. Myslím, že tak rok dopredu je to ideálne ale 2-3 tak to neviem. Dnes sa mi páčia také šatý zajtra zase iné dnes taká farba zajtra iná.
    Ale kažopádne baby držím palce nech odhodlanie vydrží a nech je váš deň D fantastický.

• @hallion  my planujeme svadbu v Bj a uz mame rezervovane skoro vsetko. Zdielam tvoj nazor co sa nam paci na svadbe a vieme sa na tom dohodnut tak si to zariadujeme je to nasa svadba a nase predstavy.

• @alexandra1986  Ahoj nam ponukli v danej sale, ale kedze nemaju tu farbu co chceme tak rozmyslame sa si objedname svadobnu dizajnerku jedine co si chcem vyzdobit sama je sv. auto.

• @lucy1241  ty si aka sikovna ked uz mas vsetko rezervovane 🙂) super

• @petra_cerna  My pracujeme v cz tak sa domov dostaneme len parkrat do roka tak sme museli uz postupne rezervovat vsetko uz len par veci nam chyba. A ty si ako na tom?

• @lucy1241  ja som v obdobi pozerania 🙂 mam vybranu salu a uvazujem nad fotografom a hladam dobreho kameramana - len ziadneho nepoznam tak neviem ako si vyberiem..

• Sponzor fóra
  • @petra_cerna  to poznam my mame kameramana a musime sa jeho spytat ci nam nemoze poradit neakeho fotografa lebo tiez nikoho nepozname.

• @lucy1241  tak uz mam rezervovanu salu 😃 a koho mate kameramana?asi z tvojho okolia, ze?

• @petra_cerna  tak to gratulujem. On toci pre markizu s P. Sivakom tak jeho sme si vybrali. Toto vybrala polovicka tu ja som nemohla nic povedat.

• @lucy1241  a cenovo ak sa mozem spytat? 🙂

• @petra_cerna  to neviem kedze to vybavoval buduci svagor to sa dozvieme az teraz v marci ked prideme domov a pojdeme podpisat zmluvu s nim.

• @lucy1241  tak ja budem hladat dalej 🙂 len ked maju nejake videa ukazane tak len 5min a z toho sa neda usudit ze je ten fotograf sikovny a spravi mi to super 🙂

• @petra_cerna  To je pravda preto my sa ideme poradit. Sestra co mala minuleho roku fotografa bol dobry, ale dlho mu trvalo pokial dostali fotky. Budes mat zivu hudbu alebo DJ?

• Babulky ahojte 🙂! Pridavam sa aj my planujeme 2013 zatial nemame ale presny termin. Teraz momentalne mam taky mismas v tom co a ako taky ten celkovy koncept si najprv musim ujasnit 🙂 Plus este by sme to chceli ponat troska netradicne 🙂

• @lucy1241  asi DJ, neviem ci tu v okoli je najeka dobra ziva hudba..

@tatiankaba  co znamena troska netradicne? 🙂 nie sobota?nie biele saty?

• @petra_cerna  Ahoj, no my by sme chceli mat svadby dve 🙂, jednu len my dvaja taka romantika a potom druhu s rodinou a priatelmi v kostole, ale o tej nasej im nepovieme, dozvedia sa to az na tej spolocnej svadbe 🙂

• @petra_cerna  my sme sa tiez dlho rozhodovali, ale vyhrala skupina 🙂 a som aj rada.

• @lucy1241  ja este neviem 🙂 ak by som nasla nejaku skupinu tak sa nebranim tomu 🙂

• @petra_cerna  my sme nevedeli tiez a do sestrinej svadby a tam sme sa rozhodli pre skupinu AVANTI.

• @lucy1241  a kolko ste za nich dali?

• @petra_cerna  my mame podpisanu zmluvu na 450 e.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov