Svadobý termín apríl 2007
- Sponzor fóra
Ahojte holky!
Prajem všetkým zajtrajším a sobotňajším nevestičkám, nech Vám krásne a nezabudbuteľné chvíle veľké dňa zostrú z pamäte všetky predsvadobné stresy, nech Vám zostanú len tie najkrajšie spomienky na okamih, keď ste si povedali svoje ÁNO, tancovali prvý mladomanželsý tanec, keď ste sa prvýkrát novým menom podpísali a usmiate tváre Vaše a vašich hostí...
na spoločnej ceste životom nech Vás sprevádza len a len láska, lebo keď človek miluje toho druhého, nemôže mu ublížiť, rešpektuje jeho názor a vzájomne si darujú... seba.12. apr 2007krisia: je to v podstate este nieco vyse tyzdna a urcite preto, aby bol na Tvojej svadbe, pozdbiera otec vsetky sily a rychlo sa uzdravi. prajem mu skore uzdravenie a Tebe pevne nery.. Mame to za rovnako a verim, ze obe budeme v ten den statstne. A ze si ten den vychutnas aj v pritomnosti otca!
12. apr 2007- Sponzor fóra
weroni: nech Vám krásne a nezabudbuteľné chvíle veľké dňa zotrú z pamäte všetky predsvadobné stresy, nech Vám zostanú len tie najkrajšie spomienky na okamih, keď ste si povedali svoje ÁNO, tancovali prvý mladomanželsý tanec, keď ste sa prvýkrát novým menom podpísali a usmiate tváre Vaše a vašich hostí...
na spoločnej ceste životom nech Vás sprevádza len a len láska!!
sonulienka: ďakujem
Zajtra si idem po svadobné šaty!13. apr 2007
Weroni, ani nevieš, ako si ma upokojila
Ja som si už hovorila, že ak to bude nejaký ťuťo, tak mu len urobím zoznam, čo môže hrať a čo nie a nejako si s ním poradíme.. ale zatiaľ vyzera v poho.. dám vedieť zajtra
Ale dá sa vybaviť aj tri dni pred svadbou, už tomu aj ja verím