Posvadobna diskusia- august 2011

Zobraz úvodný príspevok
Dufam ze toto uz adminovi vadit nebude...:)
Odpovedať
@nikuska1987 aj oco pred tyzdnom robil doktorat tak bol stastny ked to mal za sebou...no a sestra ma v oktobri, lebo nestihla odovzdat pracu ci co tak ma nahradny termin v oktobri...ale nechce sa jej ucit takze to nevidim ruzovo.. nie minuly rok bola na Ibize iba ona s mamou, my sme mali na starosti psa a tento rok najprv vravela ze ide s nou opat a teraz naposledy spominala ze este uvidi ci pojde ona s nou alebo my... operacia neviem, povodne som chcela v juni ked sme boli teraz doma lenze lekar mi odporucil radsej jar, jesen alebo zimu kedy nie je ostre slnko lebo vraj je to pre oci setrnejsie a budu aj tak viac citlive na svetlo...a ja som aj tak dost citliva na slnko tak som to nechala na oktober ked budeme doma, ideme 2.10 do 15.10 len neviem, uvidime ako to bude lebo teraz radsej vsetko do domu davame tak uvidime ci sa nieco zvysi na oci, ak nie tak az dalsi rok...
Odpovedať
@puffu tak to verim ze oco je stastny a obdivujem jeho trpezlvost na skolu ......bo ja uz tu trpezlivost na ucenie vobec nemam. ked si predstavim, ze takto o rok to caka aj mna fuuuha - neprijemneeee :-) a ty co podas si prihlasku? :-) a na aku skolu chodi sestra? sak som zabudla :-) do domu ide veru vela investicii obzvlast do vasej novostavby :-) lebo si vtedy pisala , ze na operaciu pojdes v oktobri len som nevedela ci je to este aktualne a ci pridete este tento rok na slovensko :-)
Odpovedať
@nikuska1987 tak uz som naspat...:) prisla som tam o 3:30 a 3:40 uz som bola vybavena..:) a 3:50 uz som bola doma...:) o hodinku do prace...ale som rada ze mam toho lekara za sebou...:) inak je vkuse teplo, v sobotu vraj ma byt az 29stupnov, to su uz v UK tropy... ano, do skoly by som chcela ist, chcem pisat na fakulty niekedy v septembri ze ci ponukaju individualne studium atd, a ci sa da dat prihlaska skor alebo potom dodatocne neskor lebo sa daju dat povacsine prihlasky od januara do marca a my tu vtedy nebudeme a potrebujem aj potrvdenie od logopeda a lekara takze to nemozem urobit inak iba osobne...:/ ale dufam ze uz o rok nastupim, bolo by to super zbuchat to cim skor a hlavne ked som v uk tak mi aspon neuteka zbytocne cas, lebo ked na sr prideme mozno o 2-3 roky tak to by som uz mohla byt aspon v druhom rocniku...takze uvidime...dufam ze mi vyhoveju..:), sestra chodi na verejnu cinnost, na alzbetinu v presove...uplne lahka skola, nikdy sa neucila a teraz treba trochu zapnut tak sa jej nechce, ani neviem ci vobec to mgr spravi...no a oco si robil doktorat z prav...hned si dal aj obcanku vymenit bo nemal zapisany ziaden titul predtym tak je teraz taky hrdy na seba..:)
Odpovedať
@puffu fuuuha to bola aka rychla navsteva :-) to si bola na prehliadke?....aj u nas je horuco a vemi .......preco od logopeda?nechapem.....to je vysoka skola svatej alzbety so sidlom v BA a maju pracovisko v presove?...urcite urobi to ho mgr....ja som si dala titul, alee ked mi niekto nieco vypisuje podla obcianky nikdy mi tam titul nenapisu ,,,takze asi je to aj zbytocne ten titul tam davat ....ja som chcela ze si zmenim pobyt az ked budem mat titul mgr,,, ale zvazujem ci si nezmenim obcianku skor, lebo po postu si musim chodit k nasim ...ja uz som pobalila nejake veci na oblecenie,,,,,vycistila som kavovar aj ten om zbalila a nechala som si len kanvicu na kavu ...som si chcela zbalit aj ostatne riady, ale este v nedelu robime oslavu tak nemozem :-) az po oslave
Odpovedať
@nikuska1987 a co oslavujete? hm? ci iba lucenie s bytom? ano bola som na zenskej prehliadke a fakt to bola rychlovka...v uk nerobia take prehliadky ako u nas na sr, tu i dnu palcami vobec nejdu, aj som minule o tom citala ze niekedy lekari davaju zbytocne infekcie pri tehotenstve a zbytocne je niekedy spinenie lebo stale drazsia krcok mesacnymi prehliadkami atd, tu sa odspodu skoro vobec cez tehotenstvo nekontroluje, iba tlak atd, ale ked uz je nejaky problem tak sa robia vsetky vysetrenia atd..to iste a sprehliadkou, iba raz za 3 roky...ak nemas ziaden probel samozrejme..takze mam pokoj...:) inak tiez som bola prekvapena naco vyjadrenie logopeda ale asi kvoli vyrecnosti, vyslovnosti atd ked ma ucitelka ucit deti alebo neviem iak naco by to bolo potrebne... ano presne ta, detasovane pracovisko v Po...ona len chcela titul tak isla na tuto skolu lebo vela znamych jej tam chodi a ze vsetko lazoplazo...a aj tomasova sestra tam chodi, su spoluziacky...
Odpovedať
@puffu Janko mal narodky aj ja som mala narodky, aj rozlucka s bytom tak vsetko dokopy heh :-)jaaaaaj ..... tu na sk su teda cudne praktiky...cize mas na 3 roky pokoj a tu upozornuju na pravidelne rocne prehliadky .....aj v meste je ta vysoka skola alzbety a tiez tam maju lazo plazo ...krstnych syn tam studuje :-) a tuto na skolu chodia hocjaky co ledva prechadzali strednu aj ucnovku aj takych poznam heh :-) ale tak kazda skola ma nejake pre a proti segr chodi na STU do Ba ony kazdy tyzden pisomky strasne ich tam drvia - tazka skola som si ista ze ja by som ju nezvladala nakolko mna ucenie az tak nebavi :-)
Odpovedať
@nikuska1987 tak dodatocne vsetko len to najlepsie, nech sa vam obom dari a vsetko splni...:) ja zase tu alzbetinu velmi nemusim lebo ju ani velmi neuznavaju, aspon ten odbor verejna cinnost, a este bezpecnostny manazment v ke ma tiez nie velmi dobru povest...aj kamaratom sa stalo ze videli v novynach inzerat prijmem niekoho z vs vzdelanim okrem bezpecnostneho manazmentu Ke...:D zase ja si myslim ze ona tam zbytocne, vlastne nasi zbytocne investovali do tej skoly lebo nic s verejnou cinnostou nechce mat a zase ma strednu podnikatelsku, nieco podobne ako obchodna, uz je zo skoly 7 rokov a ked by chcela robit ekonomku tak bud musi mat stastie alebo aspon ekonomicku vs a nie verejnu cinnost...ale tak uvidi...ja si myslim ze ked vs tak aspon tak aby ti to do buducna prinieslo nieco a nie iba preto bo kazdy ma vs tak aj ja chcem mat...takto to je iba zbytocna strata usila a penazi...no ale tak dufam ze jej to na nieco bude...
Odpovedať
@puffu ďakujeme, ale oslavu presúvame budúci tyzden, bo janko musí ísť v nedeľu dokončit jednému dom.tak budúcu nedeľu. Dnes je to aj tak všetko o známosti a nie o vedomostiach ci vzdelaní. Záleží aj od šikovnosti človeka a teraz je uz trh práce presyteny vysokoskolakmi. Pocula som to od viacerých zamestnávatelov. A idete na tu ibizu? Len tak v skratke píšem, lebo makáme obkladame tu kúpeľnu, pomaly, potroche, bo neni čas.
Odpovedať
@nikuska1987 to este nevieme ci ideme na ibizu alebo nie, to budeme vediet mozno az o mesiac kedze jej mama je teraz v australii, isli na 5 tyzdnov..takze uvidime ked sa vratia ze co zorganizuju..ja inak tiez nedtiham velmi sem chodit, edte ked ne teraz teplo tak radsej idem von, potom cvicenie, ucenie a praca..:D.. Aj sme teraz riesili ako pojde elektrika a tak takze sme si lamali trochu hlavu aj nad tym..a uz pomalicky chceme spisat nejake enoce ponuky na okna takze sa tiez tesim..;).. Cakacia doba je az 8 tyzdnov .. Strasne dlho ale my si ich dame az ked budeme doma v oktobri aby sme boli pritom..
Odpovedať
@puffu ahoj, jej mama je aká cestovatelka. By bolo súper keby aj vás zobrali zo sebou. Mna to tiež nebaví na nete radšej robím niečo užitočnejšie. Stale niečo treba riešiť, materiál kupovať, doma robiť,v druhom byte,oriflame.tak si zelam nech sa uz ustalime, lebo teraz máme najväčší zhon a uz cítim únavu od rána do večera vkusne cosi robim.vás to tiež čaká,ked bude sa mať sťahovať. A ozaj obchodík ako ide..? Uz si ho dávno nespominala.
Odpovedať
@nikuska1987 este mame okolo 150dni zaplatenych na prevadzkovanie stranky a eshopu a potm to uz necham, chcela by som aby sa to aspon popredalo tak uvidime, inzerujem aj na bazosi ale biedne...mazu mi inzeraty...:D ja sa az toho stahovania z Uk bojim..:D predsa tu uz budeme nejaky ten rocik tak sa veci pozbieralo, ja u mam aj nejake "stoje" na cvicenie tak neviem ci to budeme bra na sr alebo to iba vyhodime, gril tu mame aletak ten nechame urcite tu, to je iba taka stredna trieda grlu na uhlie...a neviem, sama som zvedava, budeme musiet objednat vacsie auto na stahovanie...:D,a k tomu si uz robim zasoby do kuchyne atd takze moja a tomasova skrina je na spodku uplne zatrepana vecami...no kazdopadne to bue zaujimave...:D
Odpovedať
@puffu ale veď zo začiatku vam to išlo.tak si objednáte stahovacie auto a poprípade si to dáte doviezť všetko naraz, my aspoň mame výhodu, ze tieto 2 byty su od seba vzdialené 2 minúty autom a do 5 peši....uz tu mame prestahovanych 50% veci. Zajtra ideme objednať chladničku tak dúfam, ze nám do soboty stihne prist. Aj janko teraz dosiel s tym, ze prestava fajcit a zacne cvicit a chce si urobit z pivnice posilovnu. Tak som zvedava kolko mi ten elan vydrzi.
Odpovedať
@nikuska1987 pravdepodobne dalsi rok prideme autom tak uz budeme pomaly stahvat nejake veci, budeme chodit kazdu druhu dovcu autom a pomaly sa to potom poprenasa, a zvysok sa posle kurierom...aj postel by som mozno chcela kupit v uk takze uvidime...:D tak Jankovi drzim palce aby sa mu podarilo prestat, my nefajcime vela, iba ked sme na sr tak vtedy ale uz menej a menej a uzby som v oktobri ani nechcela zacat, na co to je dobre? fajcit 30dni v roku..:D a inak ako? uz skoro vse poprestahovane?
Odpovedať
@puffu aj to je jedna z moznosti :-) :-) si myslim, ze postupne sa prestahujete a postele pripadne iny nabytok uz vam prevezie stahovak :-) ja som dnes objednala chladnicku cez andreashop tak som zvedava , pani mi odpisala, ze momentalne ju nemaju na sklade, ale akonahle bude tak nam ju dovezu domov :-) on prestal facit kvoli mne ked sme sa spoznali, lebo ja som nefajciarka a nepaci sa mi , ze si nici zdravie cigaretami a teraz je odhodlany tak som zvedava......ma kupene dutinky aj tabak z nemecka, alebo francuzka a tie ked minie tak by chcel prestat aj ja mu drzim palce nech uz konecne prestane :-) tak na sk fajcite ked ste vonku s partiou ci aj bez partie? a ked ste v UK nefajcite?mame tu este kozmetiku, postele, pracku, chladnicku a hrnce uz len tie najnutnejsie veci ...aj kuchynske naradie by som uz prestahovala, keby nemame oslavu. a vy co nove? vcera sme dokoncili kupelnu uz ju len vysparovat obklad a dlazbu,,,,oadit 1 dvere a 1 zarubne...omalovat chodbu, obyvku, a sme hotovy ,,,,kuchynu mal prist robit v obotu, ale zase nas prelozil :-( a vy co nove? ako pokracujete s domcekom? :-)
Odpovedať
@nikuska1987 nie, v uk nefajcime a fajcime iba na sr ked sme na kave alebo vecer vonku, niekedy ani prvy den nefajcime..:D take divne , viem...:D My mame teraz pauzu v podstate, uz dalsi tyzden ideme ziadat cenove ponuky na okna a dvere, cakacia doba je az 7 tyzdnov takze ich naplanujeme ked budeme doma, hromozvod by sme mali stihnut este do naseho prichodu ale uvidime ci to tomasov bratranec stihne.. Niekedy je to nebyjoda davat veci robit rodine ale tak 800€ a 500-600€ je rozdiel, sice maly ale € k € a uz je z toho pekna sumicka..inak aj tomas chysta nejake "vyletne prekvapenie".. My nechce povedat ze kde len ze hotel a vsetko rezervuje on..:) tak to som veeelmi zvedava..:) ale zboznujem take nevedome prekvapenia...:) Tak to mate normalne nekonecny pribeh s kuchynou,..:/, inak andrea shop je super.. My sme tiez tv od nich kupovali a este nieco len nepamatam co..:D a tiez od nich chceme brat vsetku elektroniku ..
Odpovedať
@puffu zaujimave, ze vam to v uk nechyba heh tak vy ste len taky rekreacny fajciari :-) noo Janko uz fajci menej kazdy den tak hadam ked minie ten tabak tak uplne prestane.....dnes mi volali z andreashopu, ze nam dovezu chladnicku v utorok tak som zvedava :-) :-) co som citala recenzie na obchod tak mali aj dost negativnych :-( ......to ako k vyrociu?to prekvapko? :-) noo tak s tou kuchynou je to ozaj nekonecny pribeh vcera mal prit vymerat spotrebice, ale sa neozval a my sme mu nevolali lebo sme isli vecer na letisko do BA pre krstnych tak sme to nechali tak, ale ked bude volat tak mu poviem nech dojde v utorok ked aj chladnicka a nech si uz vymera vsetky spotrebice naraz. a nechapem kvoli comu ich ide merat, bo som mu poslala email s linkami na spotebice a tam mal aj rozmery, ale sak radsej nech zmera ako to ma dokaslat :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nikuska1987 tak kazdy sa nam cuduje ze ako to takto zvladame..:D, ja som nikdy nebola tuhy fajciar, samej mi fajcit nechuti, skor pri kave alebo s niekym ..ale ked som bola doma tak som malokedy fajcila... vazne? som nevedela ze ma adrea shop aj vela negativnych, my by sme chceli tiez od nich brat vsetko... nie to prekvapko je iba tak, stale ked sme na sr tak ideme niekam aspon na 1-2 noci si oddychnut a teraz tomas chysta nejake prekvapko...:D vcera som si objednala nadherne salky na espreso, tak sa z nich tesiim...:) pockaj, idem pohladat foto a pridam... my akurat uvazujeme ci nedame garaz niekomu postavit, sme pozerali aj tie montovane ale tie vyzeraju hrozne tak to dame niekomu vymurovat, tak sa pomalicky zaciname obzerat a musime dat urobit projekt a podat ziadost na stavebne povolenie lebo by sme chceli mat garaz do maja, takze v aprili by sme burali stary dom...:) nakoniec si mala pravdu...:D davame robit veci firmam ovela viac ako sme planovali povodne..aj omietky davame robit firme, teraz uz aj garaz..:D ale tak som rada lebo by uz mal byt dom dalsi rok obyvatelny...uz ho iba zariadit...:D a to bude trvat asi dalsi rok...:D
Odpovedať
@nikuska1987 tu su...:)
Odpovedať
@puffu tak to je super ze ti cigarety nechybaju :-) tomas tiez fajci len prilezitostne ako ty?aj ja som bola prekvapena z tych negativnych rekcii, ale zatial som im poslala email do 2 hodin reagovali ze tovar nieje na sklade a v priebehu 4-12 di bude a v piatok mi poslala email cenu chladnicky + dopravu a este ma telefonicky kontaktovala ze chladnicka pride zajtra :-) tak som zvedava....ahaaaa potom napis kde Tomas vybral prekvapko :-) tie sialky su nadherne a prakticke tie tanieriky to si objednavala z uk? naaadherne :-) :-) ale aj tak vam stavba ide super rychlo :-) - svagrovci tiez chceli tie omietky, ale nakoniec nedavali strojove bo by ich to vyslo do 2000 e a sa im to zdalo vela ....my sme v sobotu konecne dosparovali dlazbu aj obklad a uz nam treba len omalovat chodbu a obyvacku a cakame na kuchynu a mozeme sa stahovat este elektrikar nam mui prist nahodit vypinace a zasuvky,....vcera sme mali oslavu a poobede sme bol upratovat poval a tiez som tam nasla sady tanierov, poharov cist nove zabalene a dalsie veci niektore co su uz neni moderne,, alebo sa nam nepacia, nehodia tak sme povyberali a porozdavame :-)
Odpovedať
@nikuska1987 ano, on tiez tak ano nie, ak ked sme boli na sr tak rok nefajcil a ja som fajcila a potom opat zacal a teraz tak ako ja, iba ked sme na sr...:D ani neviem ci sa mam nazyvat fajciar alebo nie, asi rekreacny fajciar...:D ale uz by som teraz v oktobri nechcela zacat, naco je to dobre? nie? aspon sa organizmus zregeneruje pred potomstvom...:D ano pohare a taniere som kupovala v uk...dufam ze dnes alebo zajrtra dojdu..:) tak to ano, tie strojove omietku su dost drahe, a pocita sa m2 aj okna a tam ani nejde omietka...my sme tak pocitali ze zhruba 4000€ na tie omietky(mame to na kluc, cize aj zabezpecia material a urobia to) kebyze davame sadrokarton tak nas material vyjde mozno 2000€ ale tak by sme sa s tym mordovali mozno 2-3 dovolenky a mozno aj tak by to nebolo hotove...kamarat ma malinky domcek robil si sadrokarton sam, robil iba v podstae obyvacko-kuchynu, spalnu a chodbu...ale fakt ze male izby, spalna je 3x3m, obyvka s kuchynou 3.5x7m a robi sadrokarton uz od aprila a stale este treba obrusit hrany a neviem co vsetko a uz sa mu to ani nechce robit lebo take nudna praca a nevie sa k tomu dokopat..no si neviem predstavit zeby sme mali robit nas dom co ma 220m2...:D a este svokor navrhol ze nech dame sadros a zaplatime niekoho nech to urobi, tak mozno dalsich 1000€ dame za pracu, tak uz mam jedno ci dame 4000€ mame to hotove za 1-2 dni a mame omietku alebo sa tam niekto bude onacit s tym mozno mesiac a zaplatime za sadrokarton 3000€...takze pre nas ziadny point dat sadrokarton...uz nam chodia pomaly cenove ponuky na okna tak som zvedava..:) my mame doma tiez u tomasa plna gauc veci(pohare, taniere, panvice, utierky atd) a tiez sme povedali mame nech si to pouziva lebo my to nechceme...:D, to sme kupovali vtedy ked sme mali ist do podnajmu..potom to padlo, tak som byvala u tomasa doma a potom sme isli do uk...:)
Odpovedať
@puffu podla mna si fajciari zbytocne nicia zdravie a ide to aj do penazi, ale to zdravie je dolezitejsie ako peniaze :-) co ta vysla ta sada sialociek? na eura :-) to mate ozaj velikansky domcurik hehe :-) my sme sa bavili o novostavbe ak by to raz bolo aktualne ze by sme chceli jednopodlazny domcek kuchynu spojenu s obyvackou, 2 detske, 1 spalnu a 1 samostatny satnik maly domcek jednak aj naklady nizsie :-) ale to je este daleka buducnost ......my toto mame ako nove veci, len niektore sme dostali ako darcek na zasnuby a sa nam to nepaci tak to darujeme niekomu kto to vyuzije :-) dnes sa mi taaak nic nechce, ale musim ist balit pohare, salky, taniere, hrnce, a ostatny riad ktory kazdodenne nepouzivam.....poobede chceme ist so svagrinou pozret po obchodoch a musim trochu poupratovat po vcerajsej oslave bo deti dokazali narobit taky bordel, ze az. :-)
Odpovedať
@nikuska1987 stalo to 26libier co je cca 30€, my tie veci tiz mame nove len sa nam teraz nepacia...:D take viec obycajne taniere z tesca, pohare tiez atd, tak sme povedali nech si to vyuzivaju ale nevyuzivaju..:D, potom to prinajhorsom dam na chalupu alebo to darujeme romom alebo nejakej chudobnejsej rodine... my sme tiez chceli prizemny dom stale len zial pozemok nam to neumoznil a zase sme nechceli tahat 30m do dlzky...:D tak mame podkrovny ale celkom som spokojna, uz si ani neviem predstavit zeby sme mali nieco ine...uz ked bude stary dom kompletne zburany a pozemok upraveny tak to bude uplne inak vyzerat...ale som rada ze sme uz konecne zacali a sme v tom stadiu ako sme... ved trosku pobyvate v byte a potom sa vam hadam aj podari nejaky domcek postavit..pozemky mame v okoli drahe?
Odpovedať
@puffu to bola sada len tych 6 sialociek za 30 eur + tanieriky ci este nieco k tomu? :-) ale su supeeer , velmi sa mi pacia :-) ved jane ked to nechces tak druhym chudobnejsim to pomoze....hlavne aby ste boli vy spokojny ja nechcem velky dom je aj vela upratovania, starostlivosti a nechcem zivot zit len tak ze cely zivot budem venovat starostlivosti a udrzbe domu :-) aj dvor ked si upravite istotne to bude inak vyzerat nejaky travnik, gril posedenie, ja chcem hlavne velku kuchyno- obyvacku kvoli tomu ze nas je vela najblizia rodina je nas teraz uz 17 a to este moja segra je bez partnera a Jankovi surodenc i maju 2 po 1 dietati a jedna sestra ma 2 deti tak sa este rodina rozrastie ratam cca 25 ludi a to len rodicia a surodenci......ceny pozemkov sme zatial neriesili, nepozerali sme lebo momentalne nas zaujimaju ine veci , ale najdu sa aj drahsie v tych lukrativnejsich castiach a v tych menej atraktivnejsich castiach lacnejsie pozemky :-)
Odpovedať
@nikuska1987 to co je na fotky, 6salok a 6 tanierikov, inak som ich objednala aj kamaratke...ma svadbu v septembri ale zial nejdeme a je nam trapne jej vraciat to c nam dala do obalky ona, bola aj nasim svedkom, tak som jej zobrala tieto salky, kupime este flasu a kyticu a pojdeme s nimi niekam posediet... my nastastie zastavame obaja minimaliznus takze vela toho na upratovanie u nas nebude kedze ziadne skrine ani vytrinky mat nebudeme...a povysavat a pozmyvat je rychlovka...ono to nie je teraz ako niekedy ze milion sosiek v obyvaju, na chodbe vesiakova stena atd...na umyvanie okien sa velmi netesim...:D ale kupim asi parny cistic na okna a bude to ok...aspon dufam...:D
Odpovedať
@puffu urcite sa potesi tomu darceku :-) aj my ziaden sosky, zaclony, zavesy, gycoviny. co najmenej skrin, ked skrine tak bez vytriniek, sklenene pohariky, umele kvety, to my vobec nechceme :-) aj me vsetkym v rodine povedali nech nam nic nekupuju na narodky ze to nechceme, ze sa nam to nepaci ......my si mozno kupime ten robot vysavaci a urcite chcem aj kuchynsky robot ,,,,minuly tyzden boli svagrine na prezentacii hrncov ....jeden hrniec 1500 e a hovadzinu mala v nom pani co robila tu prezentaciu uvarenu za 25 minut cize super hrnce, nejde tam olej cize zdrava strava, rychla tepelna uprava a do hrnca zmesti komplet hlavny chod trebars maso aj zemiaky :-) a komplet sada 3 alebo 4 takych hrncov cca 4000 eciek
Odpovedať
@nikuska1987 fuu, tak to je poriadne vela..ja chcem hrnce le creuset a uz tie sa mi zdaju dost drahe...:D, a to jeden hrniec stoji od 100-150libier, maju aj drahsie vacsie ale tie nebudem kupovat, 1500€ za jeden hrniec by som asi nedala...u nas to momentalne vyzera tak ze budeme mat indukciu, vsetko teplo tu ide priamo do hrnca cize tiez usporne...
Odpovedať
@puffu uz som doma sme pobehali so svagrinou dedinu ...sme boli v tescu, v butiku som si kupila tielko na leto a krsna bude mat 3 roky tak v nedelu ideme na oslavu tak som jej bola kupit pyzamko a supravicku tricko, teplaky a bundicku a este jej dokupim nejake sladkosti :-) aj nam oco radil nech si dame indukcny sporak , lenze k tmu potrebujes aj hrnce a my nemame take hrnce mame klasicke a hadam kvoli tomu nebudem menit cely riad tak mame klasicku skolokeramicku varnu dosku elektricku ....ale pokial ty nemas este hrnce tak sa ti opati ten indukcny :-)
Odpovedať
@nikuska1987 jasne, uz ked mate hrnce nakupene tak sa vam to neoplati, my zatial toho vela nemame, hrnce zatial ziadne, iba par panvic co sme kupovali na sr, ale ako som pisala tak ich nechceme a porozdavame.. inak videla si maleho williama a kate? strasne boli zlati, ked isli z nemocnice a si ich odviezol domov...:) fakt krasa... ja som si inak dnes rozkreslila komplet kuchynu lebo stale rozoberame a riesime elektriku a aj tv stenu atd...zvysok by uz mal byt ok lebo to netreba tak presne ako obyvku a najme kuchynu kvoli linke..ale uz to nastastie mam tak som spokojna..:) posledne 2 noci som skoro vobec nespala...:/, stale ked je spln tak mam problem so spankom, sa budim a necitim nejako unavu...proste oci su unavene a mysel nie..:/, no a vcera este k tomu hrmelo, blyskalo sa celu noc a pes stekal zakazdym...takze sa tesim na dnesnu noc a dufam ze sa vyspim..:)
Odpovedať
@puffu ahooj teraz som videla fotku Williama aj Kate s malym , dnes davali aj o nich pravy o 11.30 na jojke lenze ja som dnes skoro cely den nebola doma tak som nepozerala :-)mna to akosi nezaujima bo mam kopec starosti ..teraz je taky rok stahovakov my sa stahujeme, kamarat, svagrovci jedny, svagrovci 2, tak riesime stahovanie,,,,dnes nam dosla chladnicka som ju bola prevziat a vyplatit, potom sme boli deti strazit a nieco som doma porobila :-) nestiham sledovat nic co sa deje vo svete :-) ......ja som tiez mala problemy so spankom pri splne, ale teraz nemam lebo ked cely den beham v noci spim ako babatko ............zajtra zase ideme do mesta povybavovat veci a pozret drez http://kuchynske-drezy.heureka.sk/fra... tento ale potom sme s povedali ze nebudeme tolko investovat uz do bytu bo aj tak tam nechceme ostat...tak dame klasicky nerezovy :-)
Odpovedať
@nikuska1987 dnes mi dosli tie salky a su super, len jedna podsalka chyba, ju zabudli pribalit tak som im hned pisala nech mi to doposlu..ja som inak pozerala na tie hrnce co chcem kupovat, lebo este nie sme na 100% rozhodnuti ze ci bude aj plyn alebo iba elektrika tak nakoniec ma to trapit ani nemusi kedze hrnce su na vsetky druhy platni, dokonca aj na gril, uhlie, drevo takze mozem nakupovat..:)) tak vy ste teraz rodinka stahovavcov...:) u nas sa ma tiez svagrina cochvila stahovat do rakuska, ked sme boli doma tak vraveli ze do dvoch mesiacov sa chcu stahovat takze to uz vychadza ze 3-4 tyzdne im ostavaju...tak som zvedava ci budu alebo nie...sami nevedia co chcu..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?