Posvadobna diskusia- august 2011

Zobraz úvodný príspevok
Dufam ze toto uz adminovi vadit nebude...:)
Odpovedať
@puffu hlavne ze ti ju poslu a ta druha sada pre kamosku dosla v poriadku?ja som dnes bola v meste a aj u nasich ...mame u nich este vela veci ktore musim potriedit aj hrnce, veci na oblecenie,,,,niekedy si tam musime ist urobit s Jankom poriadok a podonasame veci do vybavy :-) pomaly sa to zhana a uz zistujem, ze asi mi ani linka nebude stacit na vsetky tie taniere, pohariky , hrnce ......dnes som bola u kozneho kvoli tomu mam problem s rukou ked umyvam v cistiacich prostriedkoch a zakazal mi umyvat len v cistej vode ....ako som zvedava co teraz budem robit ved a neda umyvat vsetko len cistou vodou :-( aj my mame v rodine takych jednych svgrovcov jankova najmladsia sestra tiez nevedia co chcu a stale nieco riesia
Odpovedať
@nikuska1987 fuu, tak to tazko sa ti bude takto existovat, v byte mate ubyvacku ci ste nedavali? Myslim vo vasom byte.. Ano, nastastie mi tu chybajucu podsalku zajtra posielaju, druha sada bola kompletna.. Svagrina nevie ci pojdu byvat do rakuska( dostavali tam dom) alebo ostanu v tv, tu maju tiez dom len svagor ma mamu v dome a svagrina a jeho mam nejdu velmi k sebe..:D sa proste nemusia..a raz hovoria ze dom v rakusku je iba ich vikendovy dom, alebo letne sidlo, inokedy zas vravia ze sa tam stahuju a ze do tv budu chodit na navstevy skor.. Takze sami nevedia co chcu a asi preco to tam stavali.. Ale tak super mat 2 domy..:)
Odpovedať
@puffu tak tomu ver ja si to neviem predstavit.....dnes mi pride segra pomoct pocistit byt ja v cistej vode ona saponatmi .....nedali sme si, ale vcera Janko ked isiel s roboty zastavil sa u stolara a doviezol ho k nam a sme to riesili aj spotrebice nam premeral a nasli sme miesto aj na mycku takze nakoniec bude,,,,,,tak pojdem pokukat dake mycky ,,,,,ma to stolar tazke bo mame malu kuchynu a do nej potrebujeme natlacit vsetko dokonca aj pracka bude v kuchyni .... :-) aspon si to mozu rozdelt pol roka tam a pol roka tam hehe .......ved ked maju kde byvat to e zaklad nech uz sa rozhodnu akokolvek :-) :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 tak to ano, len za aku cenu...brali uver uz na prerabku stareho domu, este ked neboli manzelia, potom zobrali uver a zacali staviat v rakusku, maju drahsie auto na leasing atd...no si ani neviem predstavit kolko tak musia mat vydavkov na mesiac, teraz sa im moze darit ale o 10,15r uz nemusi a pozicku treba platit aj potom, vsetko im robila firma, ale ze uplne vsetko, este aj terenne upravy atd..obklady, upratovanie...ale tak ked sa im dari a na to maju tak nech sa rozhadzuju...:) my sme povodne tiez uvazovali ze pracku dame do kuchyne lenze chcem aj susicku a to by uz zaberalo vela miesta a kedze mame taku pracovnu tak to bude tam...bude tam vysavac, c.prostriecky, kotol, rekuperacia a vsetko...taka technicka miestnost...no a potom si idem dorabat neviem ci som ti spominala, v hornej kupelni si idem urobit do podlahy otvor, lebo je to hned pod pracovnou a potom sa to osadrokartonuje, da sa tam nejaka roletka/dvere a bude to na spinave pradlo, ktore hned pojde do ten pracovne...:) vies take americky system co maju po domoch take vytahy na pradlo atd...ja budem mat iba taky tunel...aspon nebudem musiet behat so spinavym pradlom z hora dole ...:)
Odpovedať
@puffu jaaaaj ked mau uvery tak to je ina situacia ...my chvalabohu uver nemame :-) aj leasing ved tie splatky su vysoke a ked sa zaviazes na 20-0 rokov tak kde mas istotu, ze to dokazes aj taku dlhu dobu splacat .....mas pravdu dobre si to popisala :-) jeeeeej to si mi nespominala ale super napad s tym pradlom prakticke :-) my sa musime prisposobit velkosti izieb hehe :-) ale nevadi sice je to mensi byt ale sme radi ze nemame uver a ked vyplatime rodinu tak si budeme sporit na domcek :-)
Odpovedať
@nikuska1987 my zatial tiez bez uveru,a dufam ze sa nam aj bez uveru oplati ostat, este by sme chceli "nasporit" na 1.5iz.byt v kosiciach alebo ciastocne nasporit a ciastocne zobrat stavebku a vlastne za 5-6r by nam to podnajomnici platili kedze vela by sme uver nebrali a vlastne ten zisk z najmu by isiel na uver...ale tak to je iba rozpravka buducnosti, chceli by sme sa takto nejako poistit v starobe, mat nieco...bolo by to super kebyze nam to tak vyslo..ale uvidime ako dlho sa nam bude chciet byt v uk, momentalne sa na SR neponahlame a chceme este trochu cestovat tak uvidime...ale tak o nic neprideme ak v uk ostaneme 2-3-4roky...iba ak si dosporime a dufam nam to pomoze v buducnosti.. uz nam inak dosla prva ponuka na okna a vchodove dvere tak cakame este 2 a uvidime ze co a ako...
Odpovedať
@puffu tak si myslim, ze sa treba poistit aj do buducna, lebo stat sa o nas nepostara ked sa sami nepostarame o seba hehe :-) aj my me rozmylali ze ci by sme tento byt predali, alebo prenajimali.ale to je otazka dalekej buducnosti teraz riesime aktualne problemy a sucasnost :-) ked nemate zavazky a nic vas nenuti vratit sa na sr, tak este ostante a pocestujte :-) treba si naplno uzit zivot kym sa da :-) :-) aku vam ponukli cenu? pozdava sa vam zatial? isto si zvedava na tie dalsie ..., dnes bola u nas segra bola mi pomoct balit a umyvat volne policky v kuchynskej linke koksoo sa nam to tu vyprazdnuje .....a teraz cakam na svagrinu, lebo ma prist na kavu a medzitym idem kuknut daku mycku ...starost navyse :-(
Odpovedať
@nikuska1987 no vies co aj ma ta cenova ponuka celkom pobavila...:D lebo ze 50% zlava +15% este ich zlava na ich vyrobky( co su okna herau geneo) a celkova cena po zlave,s vchodovymi dverami je: 5570€ za geneo 3+ , a 6670€ za geneo 3+ Pasiv...ani nie tak vela kedze iba vchodove dvere stoja 2000€ a terasove dvere 1200€(sklopnoposuvne) kebyze chceme zdviznoposuvne tak tie stoja az 2400€ a to je uz poriadny rozdiel, v podstate som rada ze budeme mat aspon posuvne a nie klasicke balkonove...takze iba cisto okna(13ks) je cena 2370€ co mi pride celkom slusne..popravde sme cakali viac, pocitali sme ze plastove dvere budu stat 1000€ a nie 2000€ ale za komplet sme pocitali tak do 6000€ takze nas dvere prekvapili ze su take drahsie ale okna zase prekvapili ze su lacnejsie.. ale tak zatial to je prva ponuka tak uvidime tie dalsie..tie to cena iba za okna a montaz, ziadne zaluzie a parapety sme zatial neprali lebo to nemame kam dat takze to dokupime potom uz ked to bude potrebne po omietkach a poteroch...
Odpovedať
@puffu tak je to zaujimava cena :-) uvidite co vam nacenia tie dalsie firmy......som nato zvedava ako dopadnete ( cenovo) a co si vyberiete :-) je zaujimave takto porovnavat ceny ...my si tiez este musime objednat zaluzky, ale kedze to ide cez svagrinu tak predpokladam ze len za nakupnu cenu :-) uvidime, ked teraz najviac potrebujeme tesne pred stahovanim hehe :-)
Odpovedať
@nikuska1987 tiez som zvedava na ostatne cp.. Dufam ze budu robit az cez vikend..:D nemam rada cakanie.. Inak dnes mi dosiel ten chybajuci tanierik..:) tak uz to mam komplet..:) Tak to ti verim ze pri dokoncivani ide najviac penazi.. My sme akurat vcera pocitali kolko vyjdu potery a omietky presne podla nacenenia tak priblizne ako sme pocitali predtym.. Este majitel firmy vravel kebyze u nich vezmeme aj potery, omietky a fasadu tak by vedel tak este trosku zlavu..tak uvidime..ale to az dlsi rok.. Mozno by sme to fakt stihli aj do oktobra( mat uz aj fasadu)..teraz sa snazime rozkreslit ako chceme zarovnat pozemok a postavit garaz aby sme dali robit projekt..
Odpovedať
@puffu tak je super, ze je sada kompletna :-)to by bolo super keby vam vedel urobit dobru cenu aj na fasadu, lebo tieto zaeplovacky su tiez financne narocne :-)nielen material ale aj robota :-) to uz potom by ste prislo do komplet postaveneho, zariadeneho domceka s garazou aj upravenym pozemkom - tak to je super hehe :-) my este nejake detaily budeeme dokoncovat pocas byvania aj zariadovat bo sa to neda vsetko naraz financne zvladat :-) ja balim si kuchynske riady a umyvam skrinky nech tu ma kamarat cistucko ked odideme, nechceme tu nechat bordel a spinu :-)
Odpovedať
@nikuska1987 zateplit chce tomas sam lebo robota je strasne draha na zateplovanie, aj ten materail je drahy takze to budeme iba zbytocne na tom preplacas(myslim ak si to dame urobit) takze izolaciu bude robit tomas sam a potom uz pride firma na fasadu a obklad... ja uz tesim ked budem robit zahradu...:) sice to je otazka este aspon roka, roka a pol ale sa tesim...:), uz som si navrhla aj zavlazovaci system a ako by to malo priblizne vydrzat...:), dufam ze uz dalsi rok budeme aspon scasti kupovat podlahy, dlazbu atd...vela veci davame robit tak ako aj vy na mieru takze to pridu majstri ked budeme v uk...ale asi nebudeme brat vsetko od jedneho lebo satniky sa mi strasne pacia od komandoru takze botnik a satnik a aj priestor pod schodami dame urobit im...maju paradne prace...
Odpovedať
@puffu ta bavia kvety? ci v zahradke chces len travnik, nejake dreviny a skalku? chcete aj bazen an dvore nejaku terasu stol stolicky?nabytok na mieru je najlepsi a das si ho urobit podla svojich predstav ................. ty kks dnes ma byt 36-40 stupnov v chladku hnusne je celu noc sme mal otvorene okno dokoran a sa nam nedalo spat s tej horucavy - som rozbita na kasu a je este len rano. my sme vcera obednali kuchynsky drez a poslali mi email, ze objednavka je pripravena na vyexedovanie,,,,vcera sme si boli po niektore skrinky z kuchyne, vecer ideme po dalsie ... v tredu asi pride montovat kuchynu a chceme zavolat aj eektrikara nech nam nahodi zasuvky ....a sme sa chceli stahovat v nedelu lenze svokra ma oslavu tak az v pondelok ....dufam, ze nam to vyjde :-)
Odpovedať
@nikuska1987 jej, tak to je super...:) pomaly ale isto sa vam to blizi a uz budete vo svojom...:) , skor ma bavi navhovanie ako realizacia...:D,nasi mali 17r zahradnictvo takze mi s realizaciou pomozu, ale nechcem sa o to starat, akurat kosit travnik a rau za cas usporiadat kvety, ostrihat atd..aj preto chcem automaticky zavlazovaci system aby sa o to netrebalo starat. nechceme byt otrokmi nasej zahrady...:D, potom este vzadu v zahrade bude zapustene ohnisko, na to sa uz tesim ked to budem robit...:), a este taka letna kuchynka tam bude s grilom, umyvadlo, stolom, a z toho bude ist dalej taky zahradny domcek, na vsetky haraburdy svokrovcov...ale to budeme realizovat az ked budeme nastalo tam lebo skor nam to aj tak netreba a urobime s to sami a nemusime zbytocne niekoho platit...radsej tie peniaze investujeme za pracu niekde inde ako opat niekoho platit...a bazen asi tiez nie, mne sa nafukovacie nepacia a o tie zapustene sa treba starat, cistich ich a ja na take niesom...:D, ale svokrovci si minuly rok kupili taky 1.5m hlboky bazen, co sa nafukne a pot sfukne takze asi ten ostava u nas lebo ved kam by dali take velke cudo do bytu, nemaju ani priestor aby to odlozili takze asi ostane u nas a budu deti vyuzivat...
Odpovedať
@puffu uz chvalabohu lebo stale behame hore, dole , prenasame veci .. :-) a uz ma to nebavi vsade sami bordel aj tu aj tam ,,,,,odtial ked sa uspinime sa nam to vseko nosi sem hrozne......tak ale je super ze uz mate predstavu ako bude dvor vyzerat a ma t s tym kto pomoct a nemuste zbytocne platit robotnikov, kktori vam to urobia ....ja som akurat dovarila a cakam kym sa janko zobudi a pojdeme malovat ....kks sa ani zit neda v tychto horucavach ...este sa asi sprchnem ked sa nejeme,,,,,svagrina ma ten velky nafukovaci .....boli sme sa vcera u nich okupat ...ony su na dovolenke tak vcera sme sa okupali a dnes ho pojdeme vypustat - polejeme s tou vodou travnik aj kvety :-) mozno tie nafukovacie bazeny vyzeraju gycovo, ale v tieto tropicke dni su idealne hehe :-)
Odpovedať
@nikuska1987 tak to ano, posluzi...ja by som nechcela zapustene bazeny a jazierka aj tak len z toho dovodu ze ak budu dti male tak aby tam nahodou nespadli..tiez nasi raz robili jazierko, take velke, dost drahe, mal ho asi 3 mesiace a pat volal nasich nech to idu prerobit na travnik lebo mu tam spadol syn a skoro sa utopil, aj mu bolo luto lebo vravel ze krasne vtaky mu tam chodili atd ale tak prvorada je bezpecnost deti...takze aj z toho dovovdu rajdej nechcem nic, a este jazierko -komare...takze nie...:D ja som prave docvicila...fuuu..tento tyzden je poriadny zaberak...:D, tak sa mi klepu nohy...:D ale dobre...:) uz cvicim vyse mesiaca...:) asi 4 dni som mala volne...ale super...:) som zvedava ako budem vyzerat o 2 mesiace...:D ale uz vidiet rozdiel... my asi stvrtok, alebo piatok ideme na sever UK, lebo jej mama sa uz vrati z australie takze ideme odniest psa...nechapem ako rychlo leti cas...o 2 mesiace ideme domov...:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@puffu tak je to z hladiska bezpecnosti to je fakt :-) aj tie komare, osy,,,,,nemusim hmyz :-) dnes sa uz konecne ochladilo na sk vies aka som happy, uz 3 noci som sa poriadne nevyspala co mame v byte saunu 31,5 stupna :-( a dnes idem balit zmenil sa nam plan stahujeme sa uz v sobotu ...lebo som ti pisala ze v pondelok .....tak sa to posunulo o 2 dni :-) :-) dnes ma prist drez, zajtra elektrikar od rana a poobede stolar s linkou ,,,,,este musime zavolat vodarov a revizneho technika na spustenie podlahovky a kotla :-) ale sak je teplo vonku staci ked dojde aj v pondelok :-) ani neverim, ze tento tyzden sa uz stahujeme ......o 2 mesiace? ved ste oli minuly mesiac doma tiez to straaasne rychlo leti,,,,aj mate plan co robit tu na sk? asi domcurik vsak? :-) a na ibizu idete kedy? :-)
Odpovedať
@nikuska1987 ideme 2.10 na 14dni, a plany su asi take ze sa hned pride firma aby osadili okna, ide sa vyrezavat do stien kadial pojde elektrika, ide sa burat stary dom a zrovnat pozemok, tomas mi slubil ze mi urobi tu dieru na pradlo a este by sme chceli dat izolaciu okolo strechy z vonkua este chceme odpady a vodu..uvidime ci stihneme zburat alebo iba zacneme a dokonci sa bez nas, ale rada by som videla ako to bude vyzerat po burani a uvidime knecne cely dom aj z predu... dnes nam dosla dalsia ponuka na okna tak cena je o 150€ viac co je celkom ok tiez...cakame este 2 a potom vyberieme.. no a potom mame plany asi take ze v aprili sa bude robit garaz, a kebyze svokrovci vystahovali svoje veci z domu do postavenej garaze tak by sme dali robit omietky v maji a potom v juni kurenie a izolacie a potom v july potery, takze by uz bolo v podstate vsetko dnu pripravene na dlazbu a plavacky, v oktobri potom budeme riesit fasadu a izolacie fasady ale uvazujeme zeby sme okna dali aj skor, zeby sme poprosili svokrovcoc nech daju pasky dole, v podstate tam nie je vela robot s tym...uvidime co povedia lebo este v obyvke je bordel co by trebalo vyniest alebo ho aspon zhrabnut nabok aby mali oknari priestor...no uvidime ked s nimi porozpravame...
Odpovedať
@puffu tak to mate super, ze to mate tak postupne rozplanovane :-) a tak rychlo to ujde a budete sa aj vy stahovat :-) :-)svokrovci byvaju blizko vasho domceka????si myslim ze cena 150e rozdiel medzi ponukami je v pohodeee..... ja uz som pobalila dalsie veci, poupratovala, ponosila som veci do auta a cakam na Janka kedy dojde domov :-) pojdeme este makat poosadzat listy na podlahu, poumyvat a dokoncit co treba lebo o 18 ma prist elektrikar popisat kolko nam treba zasuviek, krabic a bodoviek a rano pojdeme kupit material ...tento tyzden je brutal hekticky od rana stale makam teraz som si sadla na 10 minut :-)
Odpovedať
@nikuska1987 prave nam dosla dalsia ponuka..:D tak sme sa dobre pobavili s Tomasom...:D, cena(za tie iste okna a dvere ako v predoslych dvoch ponukach) je 11.900€!!! chapes? strasne..nechapem ako mu ta firma moze ist ked ma take ceny...no inak ta ponuka co je o 150e drahsia tak je uz aj so sietkami proti hmyzu, zaluziami a parapetami co je super za to vsetko a iba 150€ viac, tak by sme asi zobrali aj toto a nedali ich namontovat... tak si viem predstavit ze sa vam toho nakopilo vela, najhorsieje to dokoncovanie a finalne upravy.. inak co by si mi poradila...okna budeme mat vo vnutri biele a vonku hnede, lenze interierove dvere budu hnede, tak teraz neviem ake dat posuvne dvere na terasu, ci nechat biele alebo dat do obyvky hnede a aj to jedno okno co tam je dat hnedy alebo to nechat tak ako to je ze by ostali biele ale nebude to vyzerat cudne ked interierove dvete budu hnede a hned oproti dvere na terasu biele? ci si myslis?
Odpovedať
@puffu ahojj ja som tu len na skok dosla som pozret emaily :-) ty kks ze aka palka haha no pekne by som im napisala aky su drahy :-) sami si ich budete montovat?ja by som dala hnede tie posuvne dvere, kedze aj interierky budu hnede nech to ladi ale to je len moj nazor co navrhuje Tomas?no my mame elektrikara v byte sme s nim dnes boli nakupit bodovky, zasuvky, vypinace, bateriu a sprchu do kuta sme kupili a maka sa na byte ......zajtra rano dojde kuchynu montovat som taka nastvana bo mal prist dnes poobede ked odide elektrikar a ze zajtra a ja som mala ist zajtra do mesta po oriflame tak musim zatazovat segru nechceme h tam nechavat sameho kedze tam uz mame vela veci prestahovanych ....dnes idem buchnut od zlosti takyto hekticky tyzden sme mali len pred svadbou ...este aj svokre musim na nedelu upiect 3 druhy zakuskov...janko ide od zajtra do soboty robit do BA cele dni tam bude poobede dojde domov a gto sa budeme dostahovavat .... a ja zase na vsetko sama :-(
Odpovedať
@nikuska1987 nie nie, nebudeme si ich montovat sami...:D to by dopadlo asi...uz sme sa dohodli so svokrom tak sa okna daju este pred nasim prichodom...:), cakacia doba je 7-8tyzdnov takze niekedy v septembri , vchdza to 2 tyzdne pred nasim prichodom, potom naznacime elektriky, prestahujeme stary dom a ideme burat.. nakoniec vsetky okna davame z vnutornej strany biele..nebudem zbytocne vymyslat, aj co som sa pytala na streche tak aj ostatni to maju takto a budu tam vertikalne zaluzie takze to biele okno sa skor zakryje ako keby tam bolo hnede...sice som vahala velmi dlho ale nakoniec to bude tak...:) jaaj...ten vas stolar...:/...no dufam ze tu linku mat budete do soboty...este ked si teraz na vsetko sama tak nezavidim...ale aspon ze mate byty blizko sebe... svokrovci tiez nebyvaju daleko od nasho domu, 5min autom od nich...
Odpovedať
@puffu ahoj, takze zase to bude inak vyzerat ked tam budu uz okna :-) citala som tvoj prispevok na modrej streche..tak kazdemu sa paci cosi ine a urcite to bude dobre vyzerat aj tak ked budu biele :-) svagrina maju tiez z vonku hnede z vnutra biele ....vchodove dvere tiez zvonku hnede z vnutra biele a posuvne na terasu tiez z vonku hnede a z vnutra biele ale interierky maju svetle :-) tak linku uz mame vcera som tam bola od rana od 8 do vecera do 21 bol tam stolar s pomocnikom, urobili pracu na 80 percent, este pridu dnes najneskor zajtra osadit horne, done dvierka, vyzerat do pracovnej dosky drez aj varnu dosku ......bol aj elektrikar to je dochodca a ma nastval dosiel o 12.30 a o 17 sa zbalil lebo uz nato nemal trpezlivost a uz mu chybala dorobit len 1 zasuvka v pivnici a 2 vypinace na schodisti....nevedel prepojit ledy s bodovkami , ze pocka na mojho Janka pritom Janko sa elektrike nerozumie...no a zajtra sa stahujeme ...dnes zase cely den makacka, ale dosla segra tak mi pomaha .....keby som svokre nemusela piect tak segru nevolam by som to stihla len tie kolace ma zdrzuju ......a uz mam na komplet upratanu spalnu a kupelnu,,,,dnes ideme upratat detsku a kuchynu co sa da .....pokazil mi stolar plan ja som uz dnes chcela vkladat riady do kuchynskej bo uz mala byt dnes hotova teda uz vcera :-(
Odpovedať
@nikuska1987 ahoj, tak ako? uz prestahovani?...si mala toho vela co?...este to pecenie kolacov...fuu, nezavidim...my sme boli na severe uk, sme boli pri nasich a odniest psa...sme tam aj ostali spat jednu noc... no a aj tomas zobral 1-2dni volna cez moje narodeniny...ze pojdeme niekam...mame 2 alternativy tak uvidime pre ktoru sa rozhodneme...prva je tak ze pojdeme iba do londyna(trosku si ho pochodit, chcem ist na tu novu atrakciu shard a do madam tussard) a vecer by sme isli do restauracie jamieho oliviera alebo druha varianta je dzeby sme isli do pariza...lenze odradza nas to ze to bude koniec novebra a zrovna ak bude prsat, nedajboze snezit a bude zima tak sa mi tam asi velmi prechadzat sa mi nebude chciet...:D tak uvidime... dnes idem akurat pisat kamaratke ze na svadbu nejdeme, ani sme sa nepytali ale nemame peniae na rozhadzovanie a na 4dni by nas to s letenkami a svadbou vyslo aj cez 1000€ a aj tak mesiac od svadby ideme opat na sr takze sa nam neoplati ist...keby sme aspon nestaviali tak by nas to az tak nerozculovalo ale kedze pocitame kazdu korunu tak sme sa rozhodli ze nejdeme... inak nam uz dosli vsetky cp z okien...ale stale nezrovnalosti..lebo napisu ze v cene je zahrnute:zaluzie,vonkajsie a vnutorne parapety a ked sa ich pytame takze cena je uz s tym, tak napise ze nie lebo sme si to nepytali, ze to je iba taka formulka ktora plati iba vtedy ked si to objednas...:D chapes?...nam aj nacenili potom tie parapety tak dalsich 780€ za parapety a 550€ za zaluzie...ale toto teraz nebudeme riesit...iba okna leb zbytocne nam to bude zavadziat ale celko sme sa potesili ze to bolo napisane ze je to v cene...:/ no a este madlo ktore chceme stoji 220€...straaasne...inak sme aj zmenili dvere lebo gava ma nove vyplne tango a su uplne super...novinka iba z marca 2013 takze ich ani vela ludi nema..tak asi pojdeme do jednych z tej novej ponuky...ale uz nech mame okna objednane lebo uz mi to vyberanie lezie na nervy..:D a aj tak poriadne nevieme ktore dvere vybrat a vzdy spekulujeme a menime...:D
Odpovedať
@puffu ahoj prestahovany, ale este spime tento tyzden v starom, lebo nam v pondelok demontuju spodnu cast kuchyne bo sa nam neda otvarat okno kvoli baterii tak ju musia znizovat - ako stolar ma peknu robotu len je bordelar a stale bol nejaky problem 2 montovali 4 dni kuchynsku aj tak smusi prerabat ,,,,,elektrikar az teraz zistil ze mame varnu dosku elektricku musia sa menit zasuvky v kuchyni aj dotiahnut este jeden kabel - elektrikar tiez sklamal a pritom sme mu vraveli ze bude varna doska ako co som sa za tie 3 dni nanervacila total neschopny majstri :-( sme ratali ze uz budeme prestahvany na 100 pro Jankoo ide robit na cely tyzden do BA tak ja budem sama doma ,,,,,,,,,ale tu budem len chodit sa sprchovat, kukat tv a prespavat a vacsinu casu budem v nasom pomaly upratovat veci na miesto aspon co sa da a v pondelok dufam ze pride aj elektrikar to dokoncit.......takze aj vy to mate tak trosku komplikovane a verim ze ti to uz lezie na nervy ...ja uz som tiez z toho na nervy :-( som zvedava pre ktoru lterativu sa rozhodnete ci londyn ci pariz :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 tak to si zasluzis aj oddych ked budete mat uz kompletne po prerabke...asi fakt najhorsie na celom tomto su tie finalne upravy a stahovanie... nakoniec sme si inak dali nacenit okna este do jednej firmy...no a nakoniec asi davame tie posuvne dvere drahsie lebo mame rozmer 270 cize sa bude otvarat 1.30m a na taku dlhu dlzku odporucaju ten drahsi system lebo ten prvy sa zvykne po 3 rokoch krivit alebo zlomit pri takom rozmere...takze okna o 1000€ viac k povodnej cene...:/ ale nechapem ked sme aj s Tomasom citali co ludia preferuju, maju tak skoro katdy ma tie drahsie dvere...nechapem ze kazdy na sr nadava ze nemaju peniaze a dvere za 2000-2200€ si daju iba na terasu...ale zase ked sa nam maju o 3-4roky pokazit a potom aj tak dame tie drahe tak volime dat teraz tie kvalitnejsie a dufajme ze budeme mat pokoj... inak sa nakoniec tomas prezradil ze v oktobri ideme do debrecina do aquaticum...:) tesim sa tam lebo som tam chcela ist...len neviem ci ideme na noc alebo iba na otocku...
Odpovedať
@puffu vieš čo štyri roky života mi zobrali tieto 4 dní, janko je preč ja som na všetko sama majstri sa u nás hýbu jak na bežiacom páse vodári, stolár, elektrikár ked im treba podať nejaké náradie tak musím hľadat ešteže poznám všetko čopotrebujú, bo som sa pri jankovi počas prerabky veľa naučila.hej radšej ainvestujte viac do dveri a nech su kvalitnejsie. Prepac za chyby bo píšem z mobilu myslím ze do debrecinu pôjdete na viac dní.
Odpovedať
@nikuska1987 tak to ti verim ze ti to zobralo par rokov zo zivota...a este ked teraz musis behat hore dole a si na vsetko sama...:/ este dobre zesu tie byty blizko seba...tak nemusis lietat daleko...si to asi nevies ani predstavit kebyze este mas chodit do prace nie? nechapem takych ludi co stavaju svojpomocne, robia, a este im to ide celkom rychlo...napriklad kamarat tiez si vsetko robi sam cez vikendy ale tak zostarom minimalne o 10r, schudol, proste z roboty do roboty na dom..a uz preraba rok a stale to nevyzera zeby sa mali stahovat, a to robia iba obyvacku s kuchynou, spalnu, wc a chodbu, vrchne poschodie nerobia...takze im fakt nezavidim kolko roboty ich este caka ...ale tak zial nemaju penazi na rozhadzovanie,uz aj na to si brali uver tak musia setrit na vsetkom...:/
Odpovedať
@puffu vieš čo momentálne si ani neviem predstaviť, ze by som chodila do práce, poprípade by som si musela zobrať voľno min. tyzden.veď aj tento stolár práca, fušky a sám si robí na dome.a tiež nadáva, že nestíha tak buď bude makať a si privyrobi, alebo nech sa kašle na fušky s týmto prístupom.dnes som len raz jedla rozmýšľam ci sa mám ísť domov najesť, alebo Ho počkám mal prist o 16 a uz je 17, keby sa aspoň ozval,ze bude meškať.o drzku je toto celé.
Odpovedať
@nikuska1987 a uz mate tu kuchynu nakoniec hotovu? by vam mohol dat trosku lepsiu cenu za to natahovanie, meskanie atak...kedy nakoniec vcera prisiel? inak krasne vyrocie vam zelam..aby ste boli stale spolu stastni a aby te lubili jeden druheho...:)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?