Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
ja sa pojdem pomaly chystat do prace 8-( ale aspon ze je vonku skaredo a nema mi byt za cim luto :-D :-D :-D
Odpovedať
tani a najlepsie je na tom, ze ked som sa ozvala takej kopirujucej zienke, tak mi to pripadalo tak ze co si to vlastne dovolujem, ze ona si moze pouzit co chce 8-(
Odpovedať
Tani je tam :) S tymi autorskymi pravami je to tak ako pise Tana. Ale aj ona aj vsetky mame kopirovane fotky, aj ked zo zahranic serverov,
Odpovedať
rora, mas na to plne pravo upozornit ju.. allla, ja viem ze mam nakopirovane fotky, priznavam sa.. ale tak ako vravim - robi to tu kazda.. vrcholom je to, ked si nejaka babika stiahne fotku z netu a oznaci si ju svojim nickom.. raz som takej barbinke napisala, ze ci si vobec uvedomuje ako hrubo porusila autorske prava, ked si na cudziu fotku /saty zo salonu na modelke, .../ vycapi svoje meno. ona o tom vobec nevedela!! na FB mam kazdu svoju fotku opatrenu mojim logom.. a pod fotkou mam citaciu zo zakona o autorskych pravach..
Odpovedať
alli a to je torta presne takeho isteho fotaka ako mam ja Canon EOS 5D mark II.. wooow :-o ja ju chceeeem :-D
Odpovedať
Tana , ano, ale takto by si mohla pisat od rana do rana tymto kockam tu, a co by si dosiahla? nic .... len nervy, svoje. Tiez si myslim ze je dobre ked si fotografi podpisuju svoje fotky .
Odpovedať
ale u tej holky pomohlo.. dala sem odznova fotky a bez nicku.. pre mna za mna nech si oznacuje svoje, ale cudzie? to je vrchol.. ja by som asi neprezila, keby si niekto stiahol moju fotku a podpisal sa na nu ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
tanicka_photo :D to verim :D
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
no katka, tak sa uč a budeme držať palce!!! :-)
Odpovedať
kati, to poznaaam :-D vela stastia ;-)
Odpovedať
no nam buduci tyzden zapoja fibernet a to tu praveze zas ja nebudem vediet kedy prestat :-D :-D ale tak esteze mi z casu odkrajuje aj robota, inac by som pri pc zapustila koren :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
no však je to tu neskutočný požierač času..
Odpovedať
Profilova fotka
Holky neviem či tu alebo kde ale ktosik chcel vidiet mna a mojho nastavajuceho, tak som pridala do albumu, tak kto chce okukat a potom to zmazem. Mna sa velmi nelakajte, akosik sa sama sebe nepacim na ziadnej foto :-|
Odpovedať
simca, mas uplnu pravdu :-D ja pisem nejake prace do skoly a pravidelne sa chodim pozerat ci tu nie je daco nove :-D dnes som musela odpojit kabel z notebooku a ist pisat veci do kuchyne.. aspon ma to nelakalo na net, kedze som nemala pripojeny :-D
Odpovedať
no tak ja som teraz kukala panelák a každú chvíľu som dala pauzu, aby som kukla či sa tu niečo nedeje.. a nedeje sa.. 8-(
Odpovedať
:-D mame uz hotovu diagnozu :-D :-D
Odpovedať
joj, ale keby tu bola aspoň nejaká debata.. keď ste všetky zaneprázdnené.. :-( ja už budem o hodinu domka, sa teším, lebo dnes je strašne dlhý deň.. pôjdem zrelaxovať do vane :-) napustím vaňu, zapálim sviečky.. júúúúj teším sa!
Odpovedať
Profilova fotka
simi to milujem aj ja este knizku do ruky, zapnut hudbu a vinko polozit vedla na pracku a som tutova :-D
Odpovedať
no ja len hľadieť do sviečok, to mi stačí.. hlava ma bolí tak či tak z tej pary, víno mi netreba :-D
Odpovedať
Profilova fotka
simi mna hlava ešte z vína nebolela, samozrejme že si nekupujeme to najlacnejšie víno, ale minimálne jedno vínko nám vždy v chladničke stojí. čo sa týka pary z vody, tak drahý hovorí že si z toho robím saunu :-)
Odpovedať
no tak ja mám vždy extra saunu, minule mi až zle bolo :-D a vínka máme haldy.. svokrovci nám posielajú spoza hraníc.. tam sú neskutočné ceny za víno v porovnaní so slovenskom..
Odpovedať
Profilova fotka
simi mi niečo hovor ked sme byvali v lete v rakusku tak sme mali za tyzden aj dve flase vina, teraz ked chce clovek pit len kvalitne, tak si musi riade zaplatit
Odpovedať
..ale za kvalitu sa plati vsade.. keby to bolo lacne, kazdy druhy by bol alkoholik na svk..
Odpovedať
Profilova fotka
tani ale ozaj v rakusku boli ceny toho isteho vina polovicne ako tu na SVK. Žiaden iný alkohol nepijeme len víno, od poslednej svadby nám stojí pravá domáca hruška v chladničke a jediné čo je z nej minuté je toľko čo som drahému narýchlo dezinfikovala nejakú ranu
Odpovedať
nechcem do nikoho vyryvat, ale predstav si, ze by sme mali lacne nejake luxusne vina.. isti nasi spoluobcania by nechodili ozrati len v den dostavania davok podpory v nezamestnanosti, ale stali by sa z nich luxusni alkoholici, nakolko by si mohli dovolit kvalitu aj pravidelnejsie..
Odpovedať
Profilova fotka
tani, kto chce tie peniaze na ten alkohol si vždy nájde a alkoholikom je jedno nakoľko luxusný alkohol pijú, hlavne že pijú alkohol a je im potom dobre. Osobne poznám pár ľudí, ktorým by sa zišlo protialkoholické liečenie, ale to je iná kapitola :-|
Odpovedať
baby tiez sem nedam fotky,ale vam isto, urcite na fb dam ze tani?:) ale normalne mailom a tak,nezabudnem :-D
Odpovedať
ludia my budeme mat minimum alkoholu, kedze nevesta vooobec nepije, takze nic z toho nebude :-D
Odpovedať
ano, ale ja som tym chcela naznacit nieco ine.. samozrejme pisat to tu nebudem.. :-) ale je velmi velky rozdiel medzi luxusnym a v podradnych vinach za 1 euro, ktore piju nasi spoluobcania.. a nemyslim teraz len cenu, ci chut.. ale nechaj to tak.. inak, nasla som jedny uzasne satyyy.. a su to prve, do ktoryhc som sa zalubila :-D len neviem z ktorej stranky su a dotycna mi zial neodpisuje 8-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?