Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Aj u nas je taky zvyk ze sa pohostia aj susedia ... mne by bolo zasa trapne ze mame svadbu a oni budu na nas pozerat a my im ani nic nedame ... ? simcab Ty si odkial? A kde bude svadba?
Odpovedať
wera.g : podla mna to staci 2 alebo den vopred v den svadby by som to neriesila lebo aj tak budu dost starosit v ten den a stresy ;-) co skor :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Susedkam vysluzku, to urcite, budem lakomec aj ja :-D oznamenie im musi uplne stacit... :) mne sa celkom tie vysluzky par dni pred pacia, aspon nemusime v piatok stresovat s balenim kolacov, prevozom... Ale zase je pravda, ze sa moze za tyzden hocico udiat :-)
Odpovedať
wera U nas sa roznasa den pred svadbou .. dracica Nam svadbu budu platit rodicia. A o tom ze by sme si ju platili sami nechceli ani len pocut. Inak vela z vas si plati svadbu sama. A co na to vasi rodiacia? Sa mi to zda kus divne ... si pridu len posediet na svadbu alebo ako? Ja si to neviem dobre predstavit ... Ved rodicia vydavaju svoje deti a oni si maju sami platit svoju svadbu? No dost divne sa mi to zda ..
Odpovedať
no my sme sa teraz prestahovali, takze ohladne susedov...nemam ku komu tie kolace niest vlastne :-D
Odpovedať
my redový mať nebudeme, to ani neviem čo je :-N , celkovo zvyky len odobierku a krájanie torty (ak je to zvyk). také ako čepčenie nechcem ani nič tomu podobné. baby ja keď si spomeniem, aké plány o svadbe som mala tak pred 3 - 4 rokmi. čo som určite chcela mať, aké auto, akú výzdobu, piesne, menovky, poháre, šperky a pod :-D ešte aj o miesto hostiny som mala vytúžené :-D a teraz? kopec vecí chcem vypustiť lebo mi prídu zbytočné, nejako sa do toho ani nehrniem a ani si neviem predstaviť že by som bola vydatá :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dracica- my sme namiesto svedskych stolov zvolili pecene prasiatko, velmi sme ho chceli a ked sme zistili, ze to este lacnejsie vychadza, tak nebolo o com.. :-) komu by nahodou prasiatko nevonalo, pripravena bude aj misa kapustnice :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hainy ale nie kazdy rodic na to ma, aby tu svadbu zaplatil. keby sme my cakali, kym nasi rodicia na to budu mat, tak aj nase deti budu dospele. :-D
Odpovedať
h.a.i.n.y : hej kedy si sa to tak robilo ale dnes uz si myslim ze vela rodicov nemaju na to penaize.... napr. nasi uver plati a prave dokoncili novostavbu ... nemaju ani na dovolenku peniaze nie este na svadbu ...a neviem si predstavit zee by platili kazdemu svadbu aj mojim 3 surodencom :-) a jeho mama zase plati tiez uver takze .... takze budem si to sama platit ....
Odpovedať
maruska Ja tiez nechcem ziadne zvyky. A budete mat kameru? Lebo my by sme chceli .. len sa bojim ze potom na kamere budu len same tancovacky a nic take ,,na pozeranie" :-D Aspon nejake svadobne hry alebo co .. no ale uz vidim ako sa bude niekomu chciet ... Ozaj baby ma niektora z vas DJ? My sme si uz objednali. Len sa bojim ze to nebude taka dobra atmosfera ako keby bola ziva hudba .. Aj viem ze to take nebude ale bojim sa aby sa ludia nenudili ...
Odpovedať
maruska ja svoj sen o svadbe stale mam a navzdy ho budem mat v srdci..lenze hentaku svadbu nikdy mat nebudem...ale myslim na nu casto,lebo je na miestach kde je moje srdce....
Odpovedať
wera.g : vyborny napad prasiatko ;-) dik
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
kameru mat nebudeme, ale dj ano. nam sa moc nepaci ziva hudba. ak je dobry dj, tak vie vytvorit tu spravnu atmosferu.
Odpovedať
Profilova fotka
U nas to je s platenim obdobne, moja mama je na invalidnom a nemoze si dovolit platit mi svadbu, ale zabezpeci kolace, no a nastavajuci svokrovci to nevedia pochopit, ze ma jednu dceru a nevychysta jej svadbu..
Odpovedať
moji rodičia sú na dôchodku a platíme aj účty na polovicu, takže rozhodne svadbu platiť nebudú . Bolo by mi to aj proti srsti im to dať zaplatiť, také položky, je to presa môj výmysel sa vydávať aj s hostinou a pod. a nie rodičovský. budem rada ak si na mojej svadbe posedia a zabavia sa, odreagujú sa od bežných starostí a povinností. skôr mi príde divné v nešnej dobe aby som mame oznámila že idem sa vydávať, tak ju láskavo celú zafinancuj. :-S
Odpovedať
wera tie fotky siat nebudu? :-D :-p
Odpovedať
h.a.i.n.y : podla mna zavisi kolko mladych ludi tam bude a kolko starych .... podla mna starsi ludia sa budu rozpravat a tak... ale mala by byt aj starsia muzika...a ziva hudba to uz vela ludi nerobi... lebo oni potrebuju oddych a treba potom vyplnit nejaky cas... napr bud dalsi ktory budu hrat alebo DJ a paltit napr. dve kapely je zbytocne... vedcinou aj tak ked je DJ sa zabavaju mlady...
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
hainy, ja som z okr. detva a tu bude aj svadba.. my sme si chceli taktiež platiť všetko sami, ale moja maminka to hneď zavrhla.. že ona mi určite kúpi šaty a taktiež koláče.. myslím, že aj drahého rodičia nám prispejú.. nie je to ale úplne na ich pleciach - niečo poplatia rodičia, niečo si zaplatíme samí..
Odpovedať
To som presne cakala ze napisete :-) ze vasi rodicia nemaju peniaze. Nasi tiez maje uvery a splacaju ale to je uz o inom potom... Vyhovarat sa na to ze rodicia nevedia nasetrit vlastnej dcere na svadbu tak sa mi zda dost ubohe .. no ale nech je ako je.. dracica Nasi tiez neboli na dovolenke uz 30 rokov ale za to nas vsetkych povydavali a pozenili. Ja mam tiez viac surodencov. Ale u nas na vychode je to asi tak ze rodicia platia svadbu aj v dnesnej dobe a stale si vedia odlozit peniazky aj na horsie casy. Nie zeby sme sa chceli na tom zviest ze nam rodicia zaplatia svadbu! To urcite nie! .. lebo prvy podnet bol od nas ze si ju zapltime sami ale oni nechceli o tom ani len pocut ...
Odpovedať
wera a vy budete mat kolko hosti?
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
simcab No my si tiez budeme nieco platit sami. Oni nam zaplatia ,,iba" hostinu.
Odpovedať
hainy, z toho si nič nerob.. mne moja mamka taktiež povedala, že mi svadbu zaplatí, však predsa aj jej rodičia zaplatili svadbu, a rodičia ak majú deti, tak s tým rátajú, že raz bude svadba a je ich povinnosťou to zaplatiť.. že ona predsa nebude iná.. (to sú jej slová) ale viem, že nemá toľko peniažkov, aby to platila všetko, však aj my zarábame, tak to poplatíme spoločne
Odpovedať
Profilova fotka
hainy skus rodicov nesudit, ak na to nemaju. nevies cim presli. moja mamina napr. prisla niekolko rokov pred dochodkom o zamestnanie a kedze si nic nevedela najst (lebo vsak vy aj tak za chvilu pojdete do dochodku) musela robit za minimalnu mzdu. teraz je uz na dochodku a jej dochodok neni ani 300€. skus z toho vyzit tu v BA. z toho asi tazko nasetris dvom dceram na svadbu. nehovoriac o problemoch co mala s mojim otcom-alkoholikom a jeho dlhmi. cely zivot robila co mohla, aby nam so sestrou nic nechybalo. takze ubohe by podla mna bolo, keby som ju teraz odsudzovala, ze mi nezaplati svadbu.
Odpovedať
hainy a ja by som zase nedovolila aby mi platili rodicia :-D no hej setrit keby sa to z tych vyplat aj dalo... :-(
Odpovedať
hádať sa či platia rodičia alebo nie, by sme sa tu nemali, je to každého osobná vec. ja len hovorím sama za seba, že by mi bolo proti srsti vybafnúť na rodičov tak mi dajte 4000 eur, lebo idem sa vydávať. dávali mi dosť celý život, teraz by sa to malo otočiť. ale ako hovorím, každý ako mu vyhovuje. :-)
Odpovedať
Baby my by sme spravili aj mensiu svadbu ale tak sme nevedeli koho nepozvat tak sme pozvali vsetkych. Zasa robit svadbu pre rodicov a surodencov sa mi zda velmi mala.
Odpovedať
kamoška bola na svadbe na orave a tam bolo 180 hostí :-. že zábava neskutočná
Odpovedať
Profilova fotka
Hainy, no kazdy ma na to platenie iny nazor a kazdy rodicia maju ine moznosti .. :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?