Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
hainy - pozvali sme len tú rodinu, s ktorou sme v kontakte, kamarátov len tých s ktorými sa pravidelne stretávame, nepozývali sme tety, ujov, sesternice z 4 kolena... :-D z 50 ľudí sme to stiahli na 38 + my dvaja :-)
no my mame z vychodu ale aj my sme boli u nich na svadbe pred rokom a stretavame sa raz za 2 mesiace pravidelne takze sme ich vyriesili tak ze u nas prespia ;-)
unos nevesty my nemame lebo nas starejsi-dj nam to neodporuca koli hostom a navyse chalani druzbovia co budu na svadbe ak by spravili nejaky uuzasny ucet v krcme slak by nas trafil takze aj usetrime tym ze to nebude chichi
my mame najhlavnejsiu rodinu+malej krstni rodicia+perfiss supiss kamarati co sa stretavame+my traja=55 ludi ...
my únos určite mať nechceme, ani vlastne netuším na čo je to dobré, a keď už máme dať toľko peňazí za tú svadbu, nech si ju užijem každou sekundou, nie aby som musela niekde v nejakej zasmradenej hnusnej krčme sedieť :-D
ahojte , ak co sa tyka unosu , tak ani ja ho nechcem, sice priatelovi kamarati povedali, ze nemam na vyber, ale tesne pred svadbou sa im to vyslovene zakaze a vysvetli, tiez to nepovazujem za potrebne a nechcela by som zbytocne stracat cas somarinami ;-)
sobicatko teraz som si vsimla v tvojom pase ze byvas v okrese LV a svadba bude v okrese NZ az na datum svadby navlas rovnako ako ja chichi :-D kde byvas?
ahojte, neviem si ani ja predstaviť, že ak by sa zinscenoval únos tak kedy vlastne by to malo byť. Jedna známa mala únos presne o polnoci a aj keď ju ženích našiel neďaleko na disco tak sa tam zabavili že na hostí aj zabudli. Vrátili sa dosť neskoro a hostia ostali sklamaný. Pritom na polnoc mali úplne iný program. Som za kompromis ale fakt si to neviem časovo predstaviť.
luna unos sa robi vacsinou pred polnocou. aby boli zenich a nevesta na odcepceni spet. ale ja ten unos neuznavam uz sa tak par ludi zabilo- havaria atd. ani ja som to nemala a svadbu som si uzila perfektne. ale kazdeho vec.
máte pravdu, to je už taká hodina, že už asi všetci únoscovia aj hľadajúci nejaké to promile budú mať a riskovať aj so zdravím a vodičákmi nie je sranda.
:-) tak ma napadla taka blbost...akoze ked si predstavite cloveka co nedava najavo moc emocie, je mozno trocha tremista a nepreziva tie zalezitosti lasky a vztahu pred inymi....tak ja ked budem musiet manzela pobozkat ako prvy manzelsky bozk pred cudzimi a pred rodicmi, tak asi tam odpadnem :-D :-D :-D
no to skor moj byy odpadol :) a ked bude musiet nieco robit pred vsetkymi tak.. no dufam ze neutecie mi ;-) :-D ked vcera som mu hovorila ze musi si zohnat krstny list aby sme mali svadbu v kostole a ze budu pripravyy skoro infakt chytil :-p a sa rozculoval ze na co to treba a ze nechape na co su pripravy polroka dopredu kvoli jednemu dnu ...... :-S som bola aj nahnevana a povedala som mu ze mi sa tusim nedohodneme na nicom :-N
no rodina ako rodina...to je relativne...oddavajuci je cudzi...mnohi z rodiny su cudzi ked sa nestykas...niektori ktorych neznasas ale musis ich pozvat su horsi ako cudzi :-D :-D :-D
:-) jaaj no tak ja taky problem nemam len horsi problem je napr. tanec .... on ani tancovat nevie vobec nic :-( len aby som prvy tanec netancovala sama :-D
este ho to nejako musim naucit....to uz som mu povedala ze sa bude ucit ;-)