Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Nemam este balerinky,najskor saty musim mat,lebo nechcem klasicke biele ..inak baby dnes sme s drahym kupili male srdiecka z polystyrenu - 10 ks za 59 centov:) sa tesim
Tak ja nepracujem. Nechala som robotku pred 2 mesiacmi a vybavujem nieco pre nas oboch do zahranicia. Aspon do svadby....alebo dovtedy, kym nepride mimi ;-)
som sa včera baby naplašila, mali sme kamarata doma, kolaudoval nám altánok :-) a pozeral na náš dom kde chceme nadstavovať a povedal že nevie či mi to statik odobrý, lebo bývame na frekventovanej ceste a to narúša statiku a že či nám dom udrží vlastne 20 tonovú stavbu na sebe. Tak som si poplakala, že nič mi v živote nevychádza, aká je to nespravodlivosť. :-S a to sme kvôli tomu aj svadbu presunuli o pol rok.
keďže mne včera skončila zmluva internetová a čakám teraz na zmluvu na nový net, teda tu môžem byť len počas práce sem tam :-( ako sa inak mávate? čo nového?
bambulka si šikulka, krásne pierka si porobila, ja sa chcem do toho pustiť dnesˇ, teda keď zoženiem čokoládovo hnedú a bledoružovú stužku a špendlíky s perličkou :-)
Vierka dakujem ;-) Tesim sa hlavne preto, ze nie som velmi sikovna do takychto veci :-D A nejak sa podarilo. A ked maju vselijake stuzky u nas (v malom mestecku), ty tie svoje najdes urcite :-D
dracica - no vedela som, ze svedkovia, len som nevedela ake pre rodicov. To aby som vedela ako dalej pokracovat :-D
sinov - waw :-) MY sme v Bulharsku boli pred 2 rokmi, a na to, ze mna Bulharsko ani nahodou nelakalo, sme boli nadmieru spokojni,. ;-)
vsak to podobne sprav nieco pomenis alebo pridas inu ozdobu a mas hotove :-)
sinov - zavidim ti ja som bola minuly rok... a isla by som zase ale nemam za co :-( ked setrim na svadbu
no my prave preto setrenie ideme zas do bulharska. mame znameho, ktory nam vzdy vybavi ubytovanie v bungalovoch v kempe, kde to vyjde cca 5,24€/osoba/noc. letenky sme kupili uz marci (200€ spiatocna za osobu).
je to blizko sozopolu, neviem ako sa to pise ale vola sa to kavatzi
ee. na svadobnu cestu by sme si chceli dopriat daco trosku luxusnejsie ako kemp (narp. grecko alebo egypt). :-) uvidime ako budeme s peniazkami po svadbe, lebo setrime aj na babo. to vies v nasom veku ... ;-)
ja mám 28 čoskoro a na dieťa sa pripravená necítim. mnohé kamošky a bývalé spolužiačky už majú, ale mňa to ešte nechytá. Zato gyndoška mi už prízvukuje, že už je čas ]-(