Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
bybi ja som rozmyslala aj nad inou obcou, ale zas...hmm |-| budu to vsade poplatky navyse..
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat hostinu aj tak mimo TT, ale zase budem mat vela cezpolnych hosti, ktori budu ubytovani v TT, tak najlepsie je mat obrad v TT a potom autobusom na hostinu.
Odpovedať
Profilova fotka
ruza je to v kolarove. normalne som bola prekvapena. ale mi poriadne odlahlo :-)
Odpovedať
bybi prepac ak si spominala, ale kde bude hostina? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
sinov - super, že sa vám páčilo a že vám to vedia všetko zariadiť :-) teším sa s vami :-)
Odpovedať
Profilova fotka
wera dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
a ako to máte s ostatnými vecami? - beriete od nich všetko aj nealko aj alko? teda, ak sa smiem tak drzo pýtať... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
jasne, ze sa mozes opytat. ano nealko aj tvrdy alkohol musime zobrat od nich. ale nastastie na nealko davaju litrove flase (cola a pod) a 1,5l mineralky. a alkohol sa bude ratat podla toho co sa naozaj vypije. nebudu nam uctovat kazdu nacatu flasu.
Odpovedať
Profilova fotka
este teda berieme: zakusky, slane, vino (veeeeelmi dobre bolo), urobia nam aj vyzdobu pricom sa plati len za zive kvety, mne zariadia aj svadobnu kyticu, vizazistku a kadernicku. jo a dj nam tiez nasli.
Odpovedať
jaaaaj tesim sa so sinov ze vsetko ma :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
baby ja vôbec neviem že koľko litrov tvrdého potrebujeme pre 35 ľudí (teda hosí bude 48, ale 10 nemôže piť, keďže budú v práci a 3 nepijú vôbec žiadne alko). Tak som myslela, že 10 l by mohlo stačiť - z 1 l je 25 štamprlíkov, teda 250 štamperlíkov na 35 ľudí by malo stačiť, či nie? To vychádza 7/osoba.. A ešte bude aj víno a pivo, tak myslíte že by to mohlo byť ok? Totiž my tvrdé berieme z tej reštaurácie a oni si za 1l pýtajú 30 evri, čo je veeeeľa :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ruza ved uvidime este napr. po skuske licenia a ucesu :-p ale nie hadam to bude o.k. nam to takto vyhovuje aj preto, ze svadba bude cca 2hodiny od nasho bydliska.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Sinov ty si aka sikula :) Nam dnes konecne (po 3 dnoch volania,mailov a osobnych navstev) zavolala prevadzkarka..mile od nej..tak,ze buduci piatok sa mame prist pozriet na hotovu vyzdobu na svadbu a dohodnut sa,ze co a ako by sme chceli..tak sa tesiime:)
Odpovedať
Profilova fotka
wera tak to vobec netusim kolko tvrdeho sa asi tak moze vypit. ono je to dost rozne. napr. na jednej svadbe co som bola sa vypilo 50l piva a 6l tvrdeho a mali cca 90 osob.
Odpovedať
Profilova fotka
A vcera sme boli len zo zvedavosti kuk s polovickou na svadobne saty..no des..vojdeme do salonu,ze dobry den,my sa cceme len pozriet zatial..odpoved:nestupat na cerveny koberec.. no hukot nenormalny...a my tu mame nevestu,mali by ste sa k nam objednat.. Asi sa nebudete divit,ze priatel isiel radsej von fajcit..
Odpovedať
Profilova fotka
fíííha sinov, tak to máte naozaj super, že máte takto všetko cez nich, hneď máte o pár položiek na vybavovanie menej :-) petka, to kde sa k tebe tak hnusne správali? toto nepochopím, takto sa chovajú akoby tam nevesty nenechávali stovky eur, kurnik to je prístup k zákazníkovi.. Vôbec sa mu nedivím, môjmu keď som spomenula, aké boli ku mne hnusné v Nicole v Auparku, tak ma už ani do Nicole na Dostojevského nechcel pustiť :-D No čo, chyba tých tetušiek "prozákaznícky" orientovaných v Auparku, na Dostovjevského boli veľmi milé a nechala som tam u nich cca 650 eur :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Angels senec..ako teta to potom trocha zachranila svojou ochotou ukazat katalogy,ale prvy dojem ma dostal..
Odpovedať
Profilova fotka
nooo tak aspoň že tak.. ja by som odtiaľ napríklad hneď odiška ak by sa ku mne tak správali - teda by už nemali šancu naprávať :-) jedine že by práve tam mali moje vysnené šaty, tak by som to asi predýchala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ajoooooojjjj baby taak a uz sme domka z dovolenky :-) bolo uuuuuzasne a perfektne a krasne x-) navstivili sme aj Oravsky hrad wooooooowww x-) ako ste sa tu mali vy?idem pomalinky zacat citat zlaticka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
vitaj spääääääääääääääť trdielkooooooo :-) veľmi si nám tu chýbala :-) juuuj super, že vám bolo dobre, počasie vám vyšlo? pochváľ sa, preháňaj, detaily, ako bolo? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
vy opiceeee vy ste zapisali skoro 30 stran kym som tu nebola??? pomooooc noo ja to veru citat nebudem poprosiiiim v skratke napisat co najdolezitejsie sa tu udialo ;-) kociky som si len pozrela na nejakej 237.strane co dali lulu a bambulka ....lulu pekny,prakticky -nekupuj ho cez net pokym si ho neodskusas v obchode !!!!! dobry kocik ma velmi vela kriterii -ja viem -vlastna skusenost ... najlepsie kociky su jednoznacne Jane najma pre maminky co korculuju kedze je tam brzda a potom Brio Go ...je vela dobrych kocikov kazda maminka je ina a kazdej vyhovuje nieco ine no najhorsou castou na modernych kocikoch je to ked nema tasku ale iba taky maly ruksak-taky kocik nekupujte lebo do toho ruksaku sa vam nevmestia 2-3 plienky+vreckovky+penazenka+telefon+doklady !!!! pozor na to lulu ... bambulka si vybrala tiez krasny kociarik no tiez neprakticky bo sportova cast nema plnu rukovat ale je to golfac na vlastnom dietati zistis ze je to neprakticke lebo akonahle kocik drzis jednou rukou toci sa ti do 1 strany a co ekd ti niekto zavola ?? musis len postat a ked sa ponahlas na urad ci k lekarovi ... kludne sa pytajte ja vam poviem co je prakticke ;-)
Odpovedať
Ahojte kocky. Tak aj ja poprosim iba v skratke popisat co sa tu dialo :-) Lebo tiez sa mi nece citat tolko stran. Precitala som si iba tuto poslednu .. a co sa tyka predavaciek tak aj ja mam zlu skusenost ale nie so svadobnym salonom lebo ked som bola skusat satky tak som povedala ze sa budem vydavat na jesen alebo na jar 2011 takze to bolo v pohodke :-) no ale s inymi obchodmi mam zlu skusenost. No minule som este len vosla do jedneho obchodu a uz mi kricala predavacka takym hlupym tonom ze ide na obednajsiu prestavku. A mne netrebalo vela hovorit hned som sa otocila na nohe a sla som spat a uz nepomohlo ani jej volanie ze: ale ked nieco chcete tak podte. No otras!!! Alebo v jednom obchode (by som aj napisala v akom ale nechcem robit reklamu) mi predavacka drzo povedala ze zatvaraju lebo idu na obed tak ked len obzeram veci a nic nekupujem tak nech idem prec. No toto ma tak nasr.... ze som sa z toho este dlho spamatavala! To aka drzost! Normalne som mala chut zavolat ich sefovi a povedat mu ze aky personal zamestnava. Odkial mohla ona vediet ci si nechcem nieco kupit? A teraz viem ze do toho obchodu uz nikdy nepojdem. Takze takto so zlymi skusenostami. A co mate nove kocky? Ja som este stale chora ale lietam aj tak po vonku lebo drahy ma dovolenku tak dufam ze si to len nepohorsim. A ako sa ma Lulu? Ako babo?
Odpovedať
petkaa28 Aj ja chcem mat celu svadbu obute balerinky. Len u nas je aj ten problem ze moj drahy je odo mna nizsi :-| A uz mas balerinky alebo kde ich chces kupit?
Odpovedať
petksa necudujem sa...uz vela reakcii som pocula ze zvlast vo svad. salonoch su taketo mile predavacky...a preto sa tam ani nehrniem :-D keby fakt mne nieco drze povedali, tak im odpoviem nieco typu nech sa idu dat vypchat ze ja narozdiel od nich mozem si ist vybrat hocikam inam |-| trdielko vitaj ;-) myslim ze tu sa nic zasadne neudialo :-p hainy a co ti je ked si chora? =-)...inak u nas je to s vyskou, sme tusim nejak tak narovnako vysoki x-)
Odpovedať
biela.ruza Tak som prechladena a s tym suvisiace veci :-) a nic prijemne ked mi zacne tiect krv z nosa ked som niekde. Takze stale vreckovka pri sebe. No ale je leto tak si uzivam aj s tym len to velmi neprehanam. No a moja doktorka ma dovolenku uz asi tretiu toto leto a ku zastupujucej sa mi nechce ist tak sa liecim sama :-)
Odpovedať
pockaj ale z prechladnutia netesia krv..co ti je este? =-)
Odpovedať
biela.ruza Len ma nestras! Podla mna to je z prechladnutia. Mam podrazdenu sliznicu lebo ked fukam nos tak vtedy sa mi pusti alebo ked kychnem. Takze ja si myslim ze to je z prechladnutia.
Odpovedať
Caute babky ;-) Trdielko dakujeme za rady, mne sa ten kociarik veeeelmi paci, sice ho zatial nepotrebujem ;-) ale uz aj Lulu ma od neho odhovorila. A inak, dievcata, uz som zacala pracovat na pierkach pre hosti, kuk albumik...a to som si myslela, ze mam na take veci obe ruky lave :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja ked idem omrknut konkurenciu,tak vzdy nieco kupim-ako normalny zakaznik..isla som omrknut chovatelske potreby v juri a majitel sa ma pyta,ze co mi da.ja,ze neviem,ze pozrem co maju a vyberiem si.ze ked chcete pozerat tak odidte,tu nie je nic na pozeranie..my ideme malovat a zdrzujete nas..a to mali mat este 15min otvorene..
Odpovedať
Paaane Boze, to snad nie ]-( To vsade sa taki ludia najdu. A ja tak ako ruzicka, urcite ak sa este raz v nejakom salone stretnem s takym pristupom, ako prvy krat, tak sa otocim a pred odchodom este poviem "vy prichadzate o zakaznicky, nie ja" :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?