Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
aaale peti ja sa chystam na balerinky...sice neni som moc vysoka a je to slavnostne, ale kaslem na to...nexcem si znicit nohy, neznasam podpatky..len musim najst nejake pekne biele..hmmm..sak ak mas dlhe saty, to nebude ani vidiet
baby inak tak som si zvykla ze ma niekto oslovuje ruza, ruzicka ze sa mi to moc zapacilo, asi to budem pouzivat i v profiloch10. aug 2010- Sponzor fóra
miška, tiež by som vraždila
teda myšlienkami a ešte by som chodila po byte a nadávala ako chorá vrana, poprípade by som im začala trošku búchať na radiátor, nech sa uvedomia
dianka dobre dobre, konečne som sa sem dostala, dočítať nestíham, mám toho v práci veeeľa
ladyjh - máš krásne šatičky, teším sa s tebou11. aug 2010nooo my bývame v mini paneláku, tzv bytovke a tiež sa to tak ozýva, že ani steny nemusia byť niekedy
našťastie pod nami je pivnica, tak my môžeme dole búchať koľko len chceme, nad nami sú len jedny susedia, vedľa nás vchod
hoci ani skoré ranné otváranie poštových schránok nie je nič moc, keďže práve pri tej stene máme posteľ
miška, to si videla naživo? - alebo ak máš foto, ukáž aké šatičky by si chcela
mne včera prišli expresne rýchlo pančušky svadobné, objednala som si dvoje, obidvoje sú nááádherné, tak sa im moc moc moc tešímaj sme boli včera v tom novom baumaxe v Lamači a kúpila som krásnu bledulilinko ružovú organzu a pištol taviacu, juuj a chystanie sa môže začať
11. aug 2010
jaaaaaj