Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • ja budem mat fotiek milion, teda okrem profiho, budu u nas fotit viaceri a najma moja naj kamoska, ktora fotak zboznuje...takze fotiek bude az az,len ci vsade bude pekna to neviem zarucit heh 😬 😃

• ruzicka ale to vobec nemusi byt kvalitny fotak, tolko stoja fotaky takej strednej triedy

• fakt? no teda,je to draha zalezitost..hmm asi by som na nu nemala 🙂

• Sponzor fóra
  • ano profesionalne fotaky su velmi drahe.. sak preco tak vela cvakame za fotografa, ked par hodin okolo nas pocupka.. sak mu ho treba zaplatit 😃 😃 haha, ale nie zartujem.. nieje to lacny spas

• viem lenze on si kupi jeden a svadieb ma stovky, tak to snad preplatia mu tisickrat no nie? 😃

• ruza no ano, tiez si myslim 😃

• asi sa stanem fotografkou 😛 😬

• dobre ranko, viete ze 4-5 februara je svadbny veltrh v BA ? chystate sa tam? ja asi pojdem sa tam pozriet a vyskusat si prvykrat svadobne saty 🙂 Len som rozmyslala ze neviem s kym tam pojdem....drahy chce ist so mnou....ale mne sa to moc nepozdava aby ma videl 😐 dovtedy dufam ze niekoho najdem 🙂

• Dracica az vo februari?ja,ze v januari bude..ja pojdem s drahym a s maminkou. S drahym popozerame obrucky a oblek a s maminkou saty - to sa drahy nebude pozerat,uz sme dohodnuti🙂

• ja som tam nikdy ani nebola...tam covlastne je? ja som si myslela ze len saty....tam su aj obrucky???? pozri si na nete ale malo by to byt vo februari

• Vsetko by tam malo byt..firmy na oznamka,fotografi..aspon kamaratka mi tak minuly rok hovorila.ona tam bola za cestovku a ponukala svadobne cesty.

• aha tak potom to je skvele 🙂

• Baby ste tu niektora alergicka na kovy? Ja som a preto mame stazeny vyber obrucok - jedine co mi neskodi je titan..vsade mi ale nutia chirurgucku ocel,ze v nej nie je nikel,ale ja som alergicka aj na tu nahradu nikla co teraz do vsetkeho davaju..tak som chcela vediet ci aj vy niektora uvazujete o kupe inych ako zlatych alebo striebornych obruciek..inak ten titan vyzera nieco medzi striebrom a bielym zlatom,je to ale podstatne tvrdsie a odolnejnesie a lacnejsie..s oboma obruckami,pre mna aj s briliantmi sa zmestime do 200 eur a aj to som dost nadhodila

• Dobré ránko..idem dočítať 😛 😉

• No ohľadom foťáku...májú aj vo firme drahšie...ale to je jeho vlastný...robí pekné fotky...tušim nikon je to 😃 😬 To nám stačí 😉

Miška...vieš ale my peniažky potrebujeme aj na iné veci...a za tých 800€ máme komplet kočík,športový kočík,autosedačku a potrebné doplnky 😉

A som doma...o 10:00 tam ideme a pôjdem ešte na nákupy 😃 😃 😃

• Sponzor fóra
  • Baby z vychodu - nasla som inzerat,ze livia0311 predava svadobne saty vel. 36 - 40 na vysku cca 160 a vyssie za 100 a daju sa u nej vyskusat,je zo snv. Na fotke vyzeraju velmi pekne

• A ozaj...vychod neni zaplavený že? 😬 😴

• Nemal by byt..tentokrat si to odniesol stred.dufam,ze sa to uz umudri,lebo toto je hroza..

• Jaj mi odľahlo 😉 Lebo čo sme tam boli a vydeli sme napr. Smižany fúú hrôza 😞

• dracica ja asi pojdem...ale tiez moc nemam skym, mozno sa pozbierame viacere 😬

petka ja nebudem mat zlato...lebo to vyjde cenovo rozumnejsie a mne sa zlato ani nelubi, vydrzi menej...takze xceme ocel 🙂

• Ale Vám to tam trvalo dlhšie ... ale tak isto ľutujem aj tých na stredom slovensku baby pozrite 😮 http://www.mimibazar.sk/rodinne_fotografie.php?user=29653  hrôza 😞 😴

• STe sa vyparili? 😃 😬

• nie

• Ahojte, tak sa pridavam aj ja. v sobotu som po "milom" rozhovore s rodicmi bola vychystana celu svadbu zrusit, ale vcera ma moj mily presvdcil, ze sa vykasleme na vsetkych a spravime si to po nasom, tak pokracujeme 🙂

inac, kedy najskor mozem ist skusat saty?

• ahojky liviapeto, vitaj 🙂 skusat mozes ist hocikedy ak ta tetusky v predajnach ´´nevyhodia´´ 😃 v podstate ide o to ci xces mat co najvacsi vyber siat z ktorych si budes vyberat a ci nevydrzis uz z tesenia sa na svadbu, alebo mozes ist aj neskor skusat 🙂

• liviapeto VITAJ 🙂 "u nás"
    Ja už som si šaty bola skúšať...a myslím aj viaceré z nás 😉 Nebo aj ja to mám pestré s rodičmi 😛 😴

• Ružička...naraz sme ju privítali 😃 😉

• No zdravim vas krasavice 🙂 Tak lulu - ja keby som mala taku moznost, ze by mi niekto znamy mohol nafotit svadbu, beriem. A vobec nezalezi aky drahy fotak, ked vies, ze robi krasne fotky. My s drahym sme kupili obycajnu lacnu zrkadlovku Sony za 330 eur a aj ten robi krasne fotky. A hlavne ked potrebujete peniazky na ine veci, predsa len 800eur je trosku privela..... 😉

• liviapeto - vitaj 🙂 Si priamo zo SL?

• Deniska..si zlatá cmuk..pošlem Ip 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov