Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
dobre ranko, viete ze 4-5 februara je svadbny veltrh v BA ? chystate sa tam? ja asi pojdem sa tam pozriet a vyskusat si prvykrat svadobne saty
Len som rozmyslala ze neviem s kym tam pojdem....drahy chce ist so mnou....ale mne sa to moc nepozdava aby ma videl
dovtedy dufam ze niekoho najdem
16. aug 2010Baby ste tu niektora alergicka na kovy? Ja som a preto mame stazeny vyber obrucok - jedine co mi neskodi je titan..vsade mi ale nutia chirurgucku ocel,ze v nej nie je nikel,ale ja som alergicka aj na tu nahradu nikla co teraz do vsetkeho davaju..tak som chcela vediet ci aj vy niektora uvazujete o kupe inych ako zlatych alebo striebornych obruciek..inak ten titan vyzera nieco medzi striebrom a bielym zlatom,je to ale podstatne tvrdsie a odolnejnesie a lacnejsie..s oboma obruckami,pre mna aj s briliantmi sa zmestime do 200 eur a aj to som dost nadhodila
16. aug 2010No ohľadom foťáku...májú aj vo firme drahšie...ale to je jeho vlastný...robí pekné fotky...tušim nikon je to
To nám stačí
Miška...vieš ale my peniažky potrebujeme aj na iné veci...a za tých 800€ máme komplet kočík,športový kočík,autosedačku a potrebné doplnky
A som doma...o 10:00 tam ideme a pôjdem ešte na nákupy16. aug 2010- Sponzor fóra
Ale Vám to tam trvalo dlhšie ... ale tak isto ľutujem aj tých na stredom slovensku baby pozrite
http://www.mimibazar.sk/rodinne_fotografie.php?user=29653 hrôza
16. aug 2010No zdravim vas krasavice
Tak lulu - ja keby som mala taku moznost, ze by mi niekto znamy mohol nafotit svadbu, beriem. A vobec nezalezi aky drahy fotak, ked vies, ze robi krasne fotky. My s drahym sme kupili obycajnu lacnu zrkadlovku Sony za 330 eur a aj ten robi krasne fotky. A hlavne ked potrebujete peniazky na ine veci, predsa len 800eur je trosku privela.....
16. aug 2010
ja budem mat fotiek milion, teda okrem profiho, budu u nas fotit viaceri a najma moja naj kamoska, ktora fotak zboznuje...takze fotiek bude az az,len ci vsade bude pekna to neviem zarucit heh