Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Deniska to si neviem predstaviť nám dvoch :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Deniska len aby to pochopila ;-) :-(
Odpovedať
No to ani nas dvoch si neviem predstavit, bo ja som taka, ze by som sa na to dala, ale drahy ani za pana :-D A mamka to raz pochopi, ked pride mimi a budes si ho vychovavat po svojom. Ty budes jeho mamka, tak len ty mas na to pravo ... spolu s ockom ;-)
Odpovedať
;-) ;-) ;-) ;-) Díki za povzbudenie mojko Ty si taká zlatučká x-) ;-) :-N
Odpovedať
x-) moja zlata, nemas za co. Ked si mi tak prirastla k srdcu, tak co uz ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za privítanie, čítala som si pár strán, čo ste si tu písali a tak sa pochválim aj ja trošku :). S priateľom sme už piaty rok spolu a keďže dva roky spolu bývame, rozhodli sme sa konečne našu lásku spečatiť aj manželstvom (nehovoriac o tom, že už túžime po dieťatku). Tak, svadba bude 14. mája 2011 vybavenú máme sálu, dodávateľa vína a momentálne sa rieši hudba a fotograf (sú s tým menšie problémy:(). ...hmm niekedy sa mi to zdá málo a niekedy si vravím, že času dosť, teraz keď som to napísala sa mi to opäť zdá málo :-D :-D :-D
Odpovedať
maryenn - no to ti verim, ze su s tym mensie problemy, ja som nedavno zhanala fotografa a pomaly kazdy bol na nas termin obsadeny. Ale nastastie sa podarilo. A naozaj je to tak, na jednej strane je to este daleko, ale...ked si spocitas, mas do svadby 9 mesiacov, to je uz za dverami ;-)
Odpovedať
maryenn neni zač- sme radi že sme za rozrástli ;-) :-) Deniska cmuk :-) ;-)
Odpovedať
Zachvílku príde moja ségra :-p :-D ;-)
Odpovedať
Lulu - cmuk ;-) Ta mala segra pride? Je u vas doma, nie? :-)
Odpovedať
Deniska...hej príde k nám..ocino ju privezie ;-) nie tam má iba "izbu" u nás v byte ;-) :-)
Odpovedať
No to viem, o tej "jej izbicke" ;-) Ale aspon vam to tam ozivi, nie? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Hej hej sa teším ale viem že bude chieť tento seriál :-D http://www.youtube.com/watch?v=q3Ikqb...
Odpovedať
:D :D :D nooo.....to pozerame vsetci aj u nas doma cele dni :-D :-D Ach tie nase pubertacky. :-D
Odpovedať
:-D :-D :-D :-D :-D Už vidím ako povie Radko stiahneš mi to? :-D :-D :-D Juj ale lúbkam ju aj tak x-) ;-) Ja už viem niektoré časti aj naspamäať :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bambulik, ze 9 mesiacov to uz je za dverami :-D a ja mam co povedat 20 DNII :-( :-D :-D
Odpovedať
Simik teeda :-D x-) x-) x-)
Odpovedať
simika rastie stres ci ani nie? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
lulu, ruza no co ja viem, zatial som v poho ;-) ako stane sa mi, ze trosku znervozniem, ked zacnem premyslat co vsetko mame, ci nam nieco nechyba a tak.. keby ste videli moj kalendar, total popisany a tyzden pred svadbou mame kazdy den nieco co treba vybavit :-D ale uz sa tesim.. su to take zvlastne pocity, zmiesane :-S
Odpovedať
juu ja sa tesim na tvoju svadobnu fotku, snad nejaku uvidim :-N :-N :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ruza to vies, ze ano ;-) ;-)
Odpovedať
Simi a rozhodne daj fotečky alebo si ma môžeš pridať na fb...keby si sem nedala fotečky ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ked ja sa musim priznat, ze niesom na fb :-p :-D :-D :-D ale sem ich pridam isto.. ked budu pekneee :-D
Odpovedať
Simi...neboj určite budú nádherné x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
lulu teeeeda tolko optimizmu, budem ti verit ;-) ;-) aaaa dakujem x-)
Odpovedať
tak ja mozem zhodnotit, ze podla fotky si velka fesanda a fotograf ti krasu len doladi a zvyrazni :-p to skor ja budem mat problem... podla mna vyzeram normalne len z niektorych uhlov a dialky :-D :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ruza jeeej dakujem, no fotak ma nema velmi rad :-N :-N dufam, ze ma vizazistka, kadernicka a napokon aj fotograf doladia :-D :-D aa rada by som vidiet tvoju foto, haaa? ;-)
Odpovedať
svadobnu?
Odpovedať
Profilova fotka
ruza aj predsvadobnu aj svadobnu ;-)
Odpovedať
MNa zas furt fotili s Maximom ked tu bola sesternica :-D :-p Mi to išlo vyše hlavi :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?