Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
och,konecne som nasla nejake cb servitky, supla som do albumu, len sa neviem rozhodnut, ze ktore.
lulu, ale vela 56 si nekupuj, radsej 62, ved rukavik vyhrnies a dupacky mozu byt dlhsie.
trdielko, moja laska sa za chvilku asi zobudi. este ju teda nepocut. :-D
Aj mmb som skusila... no nic, asi pocestujem zajtra do Presova za drahym, tak popozeram este tam.... ;-)
Ale ak by ste niektore vedeli, tak poradte... ;-)
zuzik - vau, presne taku farbu potrebujem, ale.... co to vlastne je ten fotokarton? Nevies? Ja to potrebujem na menovky. ;-) Vy tiez budete mat cyklamenovu vyzdobu? :-N
si myslim, ze je to normalny karton, len sa asi moze dat aj do tlaciarne.
my budeme mat cierno-bielu vyzdobu s cyklamenovymi doplnkami.
no dietatko je uz hore. dalsia smena zacina. :-D
No Zuzi, ak by si sa nieco nove dozvedela, tak ma informuj ;-) budem ti vdacna. Jaaj, tak to tvoj album som teraz pozerala? :-) Fakt netradicna kombinacia, ale vyzera to super.
No lulu - tak hadam sa to bude dat v pohode strihat :-D :-D
http://www.shop.tehotka.sk/?PHPSESSID... aj tu sú tie pekaboo ;-) :-)
Inač ozaj mama obleč ma :-D :-D :-D
A čo hovoríš na oznamká strašne ma zaujíma názor a to robil jeden známy(ten fotograf,robia aj oznamká) s Radkom :-D No mužov sa nezdajú :-D :-D :-D
bmbula, pozri ebay. Tam ti poslu hocikde.
Luci, pekne oznamka! :-D
A vdaka za tie chyby, pojdem opravit. Ja uz tusim viem lepsie po ANG ako po SVK! :-( ;-(
baby prepacte ze som taka troska neohrabana, ale neviem kde to ist kupit...videla som cisto netove stranke na tieto drobnosti, ale maju to aj v normalnych obchodoch? servitky,farebne kamienky a take veci na stoly?
ahojte babulky :-) konečne som sa sem dostala a už vás usilovne čítam :-)
lulu - ty si ale šikulka, krásne si pokročila s prípravami, oznamká aj etikety sú krásne :-)
beronsche - písala som do témy máj 2011 - ja by som bola za sálu č. 2, dalo by sa to pekne vyzdobiť kvetmi, alebo sviečkami ako to tu už bolo spomínané :-) každopádne hlavne aby vám tam chutilo, aby ste sa tam cítili dobre, ale aj detaily ako toalety, vedia rozhodnúť :-)
Vierka dakujem ;-) :-)
Baby došla ségra aj s takými malými gumičkami a ja že načo to to je u nás? a on že ty trdlo zaplietaj mi copy :-D Fajn aspoň sa nebudem nudiť takže už od 17:00 jej zaplietam :-p :-p :-p Čiže už dve hodiny :-p :-D
Takže teraz prestávka a potom znovu jej môžem dopliesť :-D :-p |-| A ozaj dnes volala-tá píla je opravená môžeme ísť pre ňu ;-) :-N
Aspoň skučím na nákupy :-D :-D :-D
prava? ...gymičkami a ja že načo ti to je u nás? a ona že ty trdlo....
...dnes volali.tá píla....
.....skočím na nákupy...
Baby ja dneska nejako vynechávam písmenká a zamienam ich :-D :-D :-o :-D :-D =-)