Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • k zvieratkám - my máme chameleóna Prca, králička Bobeka, a hafoša Brixa 🙂

• Vierka do bytu asi najvhodnejšie 🙂 Jej vy máte chameleóna koľko ste za ňho dali? 😬

• nooo my sme ho dostali 🙂 a králička nechceš? 🙂

• Sponzor fóra
  • Aha 🙂 Hej buď králika ak nekúpime rybky ale uvidíme čo a ako s chameleónom 🙂 😃 To rovno pytóna 😃 😃 😃

• nieeee chameleón je super, len to je dosť drahá investícia, terárko, výbavička, .. a počítaj že ak nezoženieš v obchode cvrčky, budeš behať po poli a naháňať kobilky 😃

a králička ti vlastne nedám ani keby si chcela 😃 nebudeme riskovať a ohrozovať malinké 🙂

• Vierka už by sa mi chcelo nahánať cvrčky a kobilky po poli 😃 😃 😃 😃

• nooo to som si ani ja nepredstavovala a keď nezoženieme cvrčky, tak šup na pole 😃 😃 😃

• 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃

• a vieš ako to musí vtipne vyzerať keď idú okolo autá a my s drahým zohnutí a čučíme do zeme 😃 si možno myslia, že "kde tí hľadajú už tie hríby" 😃 😃 😃

• my mame skrecky 😉

• 😃 😃 😃 😃 😃 Už kľuch lebo potom bude chcieť drobec kúpiť trampolínu ako sa tak smejem 😃 😃 😃 😃 😃

• Baby idem 😉
    Možno ešte prídem 😉
    Ale ide sa vyrábať dalšia várka darčekov 😃 😛
    Tak brú nocku príjemný zvyšok dňa 🙂

• Ruži aj tých sme mali ale z hluku ktorý sme ako milenci robili skapali 😉 😞 😃 😃

• Spíte akurám na radko pustil k notebooku nakoľko PC je v absolútnej prde*i 😃 😠 😠 😞

• Sponzor fóra
  • weri ja tiez rozmyslam nad zajacikom...boxiky mam i vacsie, je to viac hunate na maznanie 😃 neviem sa rozhodnut, akoze nie ted hned, ale potom chapes

• no drahy ma vyhodil od Pc, tak som aspon na mobile.
    My mame psa zlateho retrievera, taky 40 kilovy macko. A ten nam uplne staci.

• ružička chápem 😉 Ale v Tescu otvorili nový zvierací obchod 😃

• Zuzi.... do bytu asi nie 😃 😬

• aj v Maxe a rada tam chodim 🙂

• Ružička pekné jednoduché 😵

Aj v Maxe? kde dnes som tam bola 😃

• budeš prekrásna víla ružička 🙂 ak chceš zaja ti darujem s komplet výbavou, ľúbim ho veľmi, ale s hafošom sa nemôžu vidieť, lebo by ho zožral no a to je komplikované v bytíku 😞

• Vierka hehe ešte sa musíme dohodnúť aby sme nakoniec enskončili pri hadovi 😃 Ale môj Radim by chcel ale ja by som išla kade lahšie ja sa bojiiiiiiiim hadov

• jeeej lulu ešte si tu? 🙂

ružička - nehľadala si náhodou niečo takéto? - http://sperky-eshop.sk/36-svadobne-obrucky-svadobne-prstene?utm_source=mojasvadba.sk&utm_medium=cpc&utm_campaign=svadobne+obrucky

Baby.. musím sa priznať.. dnes som úplne hnusná na môjho drahého, dnes mi vadí úplne všetko čo mi vadiť len môže.. ešte k tomu ma aj oklamal, taká blbosť, ale nenávidím klamanie a on to dobre vie.. Mal totiž volať jeho krstnej, aby k nám cez víkend prišla, tak sa ho pýtam, či jej volal a on že hej, ale nezdvíhala, že sa jej nevedel dovolať. Hovorím zo srandy že mňa nemusíš klamať, mám ti kuk na posledné volané? A on že no tak som jej nevolal a čo.. Akoby sa nechumelilo, že ma oklamal.. Kvôli takej blbosti.. 😞 😞

• Vierka 😞 nemáš krámy? ja som taká keď mám svoje dni 😬 (neber to v zlom)

• nemám skončili mi v pondelok 😒 ale dnes to je 10ty deň čo neberiem tabletky, možno mám nedostatok šťastných hormónov v tele a prevládajú len tie nervné 😦 jaaaaaj čo mám robiť, asi idem spať, nech sa nehádame.. išiel ešte pre hafoša na chatu, ani som nemala chuť ísť..

• 😛 😛 😛 možno tým 😉

Idem aj ja do sprchy a taaak 🙂 😎

• bežkaj bežkaj, nebudem ťa zdržiavať 🙂

• weri keby som ted mohla vziat..ale mam 14 skreckov, co je nateraz dost zvieratiek 😞

dik za stranku idem pokukat, ale ten material sedi 🙂 ...nerob si z toho hlavu, ja tiez nemam stale len dobru naladku...ale priatel ked ta pozna by mal vediet ze ako - co kedy myslis 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov