Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
draci, no vidis - ide o ten umysel a chut chciet piect........ ;-)
Ja som od mojho o 5 rokov mladsia. :-)
Juj baby v UK, to ako keby sme hovorili o tych istych ludoch - najdi robotu, zober ma na premiership zapas, a ked pojdem tak nemozem sam predsa, co je pre teba kupit mi listky ked zarabas hory doly ( a zijem zo vzduchu asi), atd atd. 8-(
malaberuska : pozeraj si albumy neviest a inspiruj sa...vyzdobu si mozes aj sama spravit to takze nie je...len si kupis potrebne veci stuzky,organzu kvetinky alebo co uz budes chciet
ahojte baby to aj ja poznam kazdy sa nas pyta (kedze drahy je vojak a bol na 2 misiach) ze kolko si tam zarobil asi dost ked ssi si mohol kupit takyto krasny byt (hlavne ze mame nan hypoteku ale dobre) napr.nas kamarat zije v Londyne uz 3 roky chodi tam aj do skoly-anglictinu studuje a popritom pracuje na stavbe,uz je stavbyveduci ;-)
ale chce sa vratit na Slovensko nechce tam ostat ... kazdy si mysli ze bohviekolko tam zarobi narovinu nam povedal(bez toho aby sme sa ho pytali smaozrejme) ze je sice pravda ze tam zaraba viac ako tu a taku fajn robotu by nemal (jeho to bavi) ale to ostatne co by iny doniesol domov z toho si zaplati skolu-kvalitnu ..ma to tam tazke od rana do vecera v praci,po vikendoch v skole,po nociach sa uci ... to co mu uz aj ostane po odratani poplatkov kupi darcek priatelke ... (ktoru my neznasame samozrejme lebo jet o teliatko co sa na nom prizivuje...on ma totizto 2 synovcov ktorym ani len na vianoce odtial nic nedonesie za tie roky co tam je,nikdy im nic nekupil tam ani len somarinu malu ale frajerke na vianoce kupil notebook pre vysvetlenie) a ked boli teraz vianoce a volal nam cez skype tak som sa ho spytala(bolo mi luto chalanov) ze co im kupil k vianociam(a kedze on je chvalenkar povedal nam ze mal premie mastne) ked sem uz ide na sviatky a on ze nic s kludom a ja mu na to-peto nestvi ma,ved su to tvoji synovcovia a mal si odmeny k vianociam daco im kup nejake 2 lega im kup a budu spokojni a uvidis ako ta vypusinkuju ... on im naozaj tie lega kupil a oni dvaja sa tak velmi tesili! a chvalili sa mi ze teta teta pozri co nam ujo peto kupil v anglicku a ich mama-jeho sestra na mna hodila ocko a potom mi aj zadakovala ze konecne niekto kto mu prehovoril do duse x-)
Ja si budem robit vyzdobu na auto sama, uz mam nejaku predstavu, ale este som ani nezacala... Lebo stale nieco kupujem, tak som si povedala ze si dam chvilku pauzu, lebo v novom roku uz nebudem mat co robit,ked teraz vsetko spravim :-N
Idem uz aj ja pracovat, po praci idem za kamoskou, tak skusim este zajtra na chvilku skocit, ale v robote som len do 12-tej a potom uz huraaa na dovcu x-)
ahojte dievčatká. Vidím, že tu rozoberáte tému plánovania svdby s chlapmi.
Ja by som tiež chcela už sálu zajednať, kostol a nejakého DJ, ale ten môj sa tiež tvári, že na všetko je čas .... ale ked ja už by som to najradšej riešila ..... :-( tak neviem čo mám robiť, tiež ho nechcem do toho tlačiť, lebo ked mu poviem, že sa tvári ako keby to nechcel, tak mi povie že to tak nie je .... ale ja už chcem plánovať :)
no aj mne sa pacil ten datum to mi hned tak do oka padol :-D on chcel september ale ked som potom videla tento datum lespie si zapameta ale inak datumy nezabuda
malaberuska nie tu vyzdobu auta to tak ako vidis na obrazku komplet som si kupila od jednej baby co tu predavala
lebo chlapi nevedia co to pre zenu je svadba vsak baby :-D
co sa tyka mojho draheho :) tak mu bolo jasne, ze salu a take veci treba zariadit hned lebo po novom roku uz bude vsetko obsadene :) a co sa tyka ostatnych veci tak sme sa dohodli, ze po novom roku (teda okrem mojich siat, tie riesim teraz lebo sa mi jedny straaasne pacia) ale riesim nejake veci aj teraz, ved mi to neda :) ale o vsetkom vie a konzultujeme to :)
šak neviem, na niečo ho ukecať, aby sme začali. Lebo dnes má voľno poobede, tak sa s ním asi vážne porozprávam .... robieva do večera tak tiež nemám moc príležitostí riešiť s ním veci cez deň, tak ked má voľno, tak to chcem využiť