Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
kweetinka - fotky predsvadobné e-e, to si vychutnáme až na svadbe
aaale vlastne fotili sme na oznamko, len tak, ale máme zatiaľ len jednu foto
ak ju tu nájdem, pridám si ju nachvíľku do albumu
ladyjh - tiež chceme prasiatko, bude najprv normal večera, potom prasiatko a potom asik kapustnica pre tých čo by mali ešte chuť16. sep 2010ze gulas atd........Na brachpvej svadbe sa vsetci (okrem nevesty) stretli v sale a dali si gulas, potom sa autobusom islo do kostola.
asi aj ja urobim jednohubku. dobry napad.
Inak baby dnes je to 99 dni do VianocUz ste niektora zacali kupovat darceky?
Bero, v robote nuda ako obycajne..........uz nech zacnes skolu!16. sep 2010- Sponzor fóra
jasne kvetinka
tesim.
no ja budem mat pre pomocnicky nachystane bublinkove, aj pre mna, naco jedlo?nech sa aspon usmievam......aj ked som hladna
bero, ja vzdy lietavam s ryanair. posledna letenka ma vysla £50 aj s rezervacnymi poplatkami. Mam len rucnu batozinu, to mi na 5 dni staci - 10kg. Lietam Liverpool - BTS. Ked sme boli doma na krste minuly oktober, mali sme letenky za £30.16. sep 2010no ako je toto mozne???? tak lacno???? ja mam asi smolu ako svet. Asi preto, ze stale lietam cez dovolenkovu sezonu - but je to august alebo vianoce, vtedy ceny vyletia hore..
livi ten argument mam aj ja najradsej, co povedia ludia... ved nech hovoria, co chcu..
Ja som o obede pred svadbou ani nepocula, u nas je to skor taky bufet..Hostia postavaju, posedavaju kade-tade a napchavaju sa a popijaju a zabavaju...
16. sep 2010- Sponzor fóra
Lady - No zase u mňa - hehe je to ťažšie s pitím, ja nemôžem ho ani cítiť, preto neviem, čím budem si pripíjať. Lebo inak aj z jedného pohárika / ochutnania / je mi hneď nevoľno, čiže nechcem, aby ma bolela hlava a točila sa mi, keĎ sa môžem tomu vyhnúť.
Livia - Máš pravdu. Buď sama sebou na svadbe - t.j. si povedať svoj názor.
Lady - Tie prípravy. No to verím, akože účesy i make-up sú rôzne, takže niektoré zaberú kopec času než sa spravia. Všetko mať nemôžeme, ide o to, aký kompromis urobíme. Čiže niekto si chce v ten deň viac pospať,ja zas pôjdem skôr ku kaderníčke. Niekto si dá spraviť jednoduchý účes a potom má viac času na jedenie. Atď...16. sep 2010my to budeme me mat podobne bero, hostia budu ubytovani v PN tak sa im zanesie karton zakuskov a nejake pitie......
bero, ja som uz 9 rokov nebola doma na vianoce, skrz tie letenky...... a mojmu tiez chcem ukazat slovensku sibacku, ale zase letenky......... aj preto my mame svadbu zaciatkom jula, nie neskor, lebo tu skoly koncia v polke jula, takze to potom ide vsetko hore............
inak baby aj ja som si vsimla, ze ked sa povie dvadba, tak cena sa aj strojnasobni. topanky a svadobne topanky - aj ked su tie iste, ale ta cena je rozdielna16. sep 2010Baby a moja svokra sa nic nepyta, nic nevravi, nic neplanuje... tak ja neviem, mam stresovat?? U nas je to tak, ze kazdy riesi svojich hosti... Oni este nemaju ani zoznam pozvanych... Drahy sa spolieha na nu, ze to vsetko naplanuje a aj zaplati (viem, ze to znie hlupo, ale tak sa dohodli ...)
A moji rodicia uz maju vsetko premyslene...
A ako budete platit veci ako alko/ nealko? Co ak ich strana bude chciet pit nieco ine? Ako to bude vyzerat?
och asi ma caka rozhovor so svokrusou... ked ja sa jej bojim povedat rovno co od nej chcem, lebo ma este takmer nepozna a chcem, aby sme mali dobry vztah... Zalezi, mi na tom, aby ma mala rada...Sibe mi?
16. sep 2010Beronsche - Jasné, že nešibe. Ja som tiež chcela, aby ma mala rada. Zas konkrétne u nás - priateľ jej spomínal, že budúci rok sa sťahuje a žení, ale ona to zrejme nejako neberie na vedomie. Tipujem, že keď povieme dátum, tak v ten deň tam dôjde, naje sa a odíde. To bude celá jej úloha na ženení jej syna...Ale ako ty vravíš, keď jej priateľ dôveruje a hovoril s ňou, tak by nemal byť problém.
16. sep 2010coby ti sibalo bero.
my to davame vsetko do jedneho vreca. My s mojim budeme posielat pozvanky a oznamka, tak preto potrebujeme zoznam vsetkych hosti. Svokra mi svoj dala a ja s maminou sme napisali zoznam z nasej rodiny. A odpovede na pozvanky ano/nie tiez pojdu ku mne, tak ja mam zoznam kompletny.
Svokra plati hostinu a ja s mojim vsetko ostatne. Moja maina asi zaplati zakusky.
Tak to bude najlepsie, potom nebudu ziadne dohadovacky - ked nieco nahodou zostane, ako si to rozdelite? Ked nahodou zostanu tvoje zakusky a svokrine sa zjedia, budes jej mussiet dat polku z tvojich? Podobne s tortami....... Alebo alko........
Ako sa povedala, bude potrebny rozhovor so svokrou, aby ste obidve vedeli, ako si to predstavujete, aby potom ani jedna nebola prekvapena
Tolko iba moj nazor16. sep 2010Ahojte
Od 13:00 som domkaHorúčku mám 37,5 takže už je to lepšie...gyndoš podľa utz povedal že malinká ratie ukážkovo-podľa tabuliek,srdiečko bije sa teším
Ale totálne som na*ratáPC je totálne v*jebaný....skapal nejde zapnúť
Už aj Radim skúšal nejde...takže budúci týždeň ideme kupovať neetbook
Lebo notebok(cez ten teraz píšem) potrebujem ja...mám tu dokumenty do roboty a tak
A keby Radimovi trebalo na stavbu nemá s čo zobrať
Takže ďalší škrt cez rozpočet
BABY DNES PRIŠLI PRE MALINKÚ NEXT VECIČKYodfotené sú pridám na FB
16. sep 2010kacenka, ja budem mojim kupovat take iste - cisto biele, a princeznovske. take, ake som snivala, ze je budem mat raz...... moje druzicky maju od 5 do 12 rokov (4 dokopy)/
A moja najstarsia druzica to vyriesila za mna, kupisa si saty na rodinnu oslavu a su velmi krasne, tak som sa jej spytala, ci ich bude mat oblecene na mojej svadbe. Ona ze OK, nech jej iba kuppim topanky, co ladia. vyriesene
Inak mala som dilemu, lebo moja svadba je cisto biela, ziadna ina druha farba, tak som nevedela, ake saty jej kupit.......
Ty to ako riesis? Kolko mas druziciek?16. sep 2010kaci co je pangasia??
Ja neplanujem, starosti navyse sa mi nechce pridavat....Nech maju co chcu, len nie biele, kremove, sampanske, bledo zlte a podobne svetle...
O svadobnom obleceni som sa vypisala v teme nevhodne obleceni svad. hostia...Normalne ma vytaca, ak niekto povie, ze si hostia mozu obliect cokolvek, v com sa citia pohodlne.....
16. sep 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
lady, sikulka, 30 pierok bude raz dva..
alebo sa spiju na mraky, kedze sa ulieva..

Draci predsvadobne jedlo sa dava, ak sa robi odobierka. Lebo hostia sa zhromazdia doma u zenicha a nevesty a cela to odobierka, presuvanie zenicha a jeho hosti k neveste, to dost dlho trva, potom obrad, niekedy sa chodili fotit po obrade, pred hostinou - takze keby hosti nenakrmia pred obradom, tak im odpadnu od hladu...