Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
simka ty uz ani nerozmyslaj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dievčence aj ja sa rozlúčim, som sa tu dlho zdržala a mala by som ísť aj niečo robiť :-) paaa
Odpovedať
Profilova fotka
malaberuska.. ako pisem, v decembri ideme na to :-D :-D bez ochrany.. zatial ťuťu muťu s ochranou :-N =-)
Odpovedať
simi to bol iny svet a teraz je vsetko drahe ...vsak este mam 2 roky a budem BC dufam tak potom sa asi uvidi ako budeme na tom aj financne aj uz budeme mat byvanie a tak.. simi vsak ja viem aj mama to hovorila mi ze moc neskoro nemozem mat...ze potom to bude horsie...
Odpovedať
Profilova fotka
meddy paaa aj ja uz idem.. ahojte zatial
Odpovedať
mi nic ani nepouzivame lebo si dava pozor...sikovny nie ? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
pa kocky
Odpovedať
Profilova fotka
draci ty musis vediet co a ako bude pre vas najlepsie, ja len dodam, ze drzim palce :-) tak paa
Odpovedať
dimi dakujem papap x-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby, ak chceme sukromnu temu, tak sa da na Modrom konikovi, plati tam rovnake meno a heslo co mate tu, co vy na to?
Odpovedať
Profilova fotka
Kocky ja vobec nestiham ani docitat, nieto este pisat a to uz mam koniec prestavky :-( SOm na strane 472 a dobieham.. Bambulka dakujem, som rada ze sa pacia :-) Ja som na FB, niektore kocky aj mam, tak ak budem mat trosku cas poobede, tak popridavam aj ostatne.. Nejako v poslednej dobe nic nestiham :-(
Odpovedať
Profilova fotka
zuzik: dobry napad. akurat neviem ci budem stihat vsetko citat a pisat. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
sak to, sak to x-) sinov, ty si pisala, ze pecies torty?
Odpovedať
Profilova fotka
no pokusam sa. som len zaciatocnicka. mam to skor ako hobby ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a objednavala si si uz odniekial pomocky? ci mas nejaky dobry tip na predajcu
Odpovedať
Profilova fotka
zatial som bola len v kamennom obchode. ale chcem skusit spolocnost "koruna plus". odoberaju veci od fialu z prahy. ten bohuzial na slovensko nedodava :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
u nas ziadny obchod nie je,len vo ZV kde chodim kupovat hmotu a tam pomocky nemaju, pozriem aj tu korunu plus
Odpovedať
Profilova fotka
ten kamenny v BA maj internetovu stranku. pozri cukrarskepomocky.sk
Odpovedať
Profilova fotka
Juuj baby mna aj ukecate na to bejbo:) ale my chceme vysadit anti na valentina:) to budeme spolu 2a pol roka a otehotniet by sme chceli tak,aby sme mali marcove baby:)
Odpovedať
Profilova fotka
Aa dracica, ja idem teraz na mgr,takze ak sa nam podari mat marcove babo,tak statnicovat budem s e3 mesacnym miminkom:)
Odpovedať
Profilova fotka
peti chcem sa spytat, to co mas v albume tych havkacov v tom oblecku to si kupila? :-) a vidim ze tam mas aj oznamka to si robila sama? :-) aj pre spolunevesticku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Beruska - hafkaci su moji:) a oblecko - s priatelom mame chovatelske potreby a mame to v sortimente,ale jedname so skladom,ci by sme to svadobne mohli poziciavat a nie predavat,lebo je to nehorazne drahe..kupa stoji 140 eur jedno oblecenie, za pozicanie navrhujem tak cca 30 eur za par..uvidime ci to schvalia.. A oznamenia som robila sama,ak by si mala zaujem,tak kludne spravim aj tebe :)
Odpovedať
Profilova fotka
myslela som to oblecko nie havkacov :-D fuuu tak to je dost, sak to je drahsie ako moje saty :-D jeeeej naozaj skusila by si? ja som skusila, dokonca pozeram ze mas ten isty obrazok v albume - ten parik s tou obruckou okolo :-D a v com to robis? si sikula :-)
Odpovedať
Profilova fotka
peti a mate aj nejaku internetovu stranku? :-)
Odpovedať
Ahojte!! Nestiham vas citat, len tak som to prebehla kazdy 3 prispevok..... wera - krasny uces a aj vlasky!! Fakt waw draci - tazko je radit, ale ja by som necakala s babom, hlavne ak viez uz teraz, ze budes mat problem... skola sa da vzdy urobit a mozes skusit oboje naraz, mala som spoluziacku s babetkom a ona aj bez chlapa bola dokonca sinov - ako v praci, uz je to ok? Drzim ti palce...
Odpovedať
Profilova fotka
V photoshope, samozrejme,mna to bavi :) hod mi len do ip mena,adresy, datum a cas svadby a ked chces nejake specialne motto :) Stranka je lima.eu.sk Alebo na fb LIMA Kralovstvo psov a maciek Teba mam na fb medzi priatelmi?
Odpovedať
Profilova fotka
teraz som si ta pridala :-) staci potvrdit :-)
Odpovedať
a ozaj meddy - vitaj!!!! Mozem sa ta opytat, preco svadba v januari? Predsa len to nie je az taky oblubeny mesiac pre svadby, aj ked to ma nieco do seba - vsetko krasne biele zasnezene.... Raz som videla nadherne fotky nevesty v krasnom bielom kuzusteku, so zenichom na zasnezenej luke - rozpravka... :-)
Odpovedať
*kozusteku nie kuzusteku... teda bez diakritiky to vyzera fakt divne...
Odpovedať
Profilova fotka
peti ti tvoji psi su bohovi :-) ja som vzdy chcela lily ale madarsku vyzlu :-) snad si raz splnim sen. idem kuk stranku ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?