Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
simi to bol iny svet a teraz je vsetko drahe ...vsak este mam 2 roky a budem BC dufam tak potom sa asi uvidi ako budeme na tom aj financne aj uz budeme mat byvanie a tak..
simi vsak ja viem aj mama to hovorila mi ze moc neskoro nemozem mat...ze potom to bude horsie...
Kocky ja vobec nestiham ani docitat, nieto este pisat a to uz mam koniec prestavky :-( SOm na strane 472 a dobieham..
Bambulka dakujem, som rada ze sa pacia :-)
Ja som na FB, niektore kocky aj mam, tak ak budem mat trosku cas poobede, tak popridavam aj ostatne..
Nejako v poslednej dobe nic nestiham :-(
zatial som bola len v kamennom obchode. ale chcem skusit spolocnost "koruna plus". odoberaju veci od fialu z prahy. ten bohuzial na slovensko nedodava :-(
Juuj baby mna aj ukecate na to bejbo:) ale my chceme vysadit anti na valentina:) to budeme spolu 2a pol roka a otehotniet by sme chceli tak,aby sme mali marcove baby:)
peti chcem sa spytat, to co mas v albume tych havkacov v tom oblecku to si kupila? :-) a vidim ze tam mas aj oznamka to si robila sama? :-) aj pre spolunevesticku :-D
Beruska - hafkaci su moji:) a oblecko - s priatelom mame chovatelske potreby a mame to v sortimente,ale jedname so skladom,ci by sme to svadobne mohli poziciavat a nie predavat,lebo je to nehorazne drahe..kupa stoji 140 eur jedno oblecenie, za pozicanie navrhujem tak cca 30 eur za par..uvidime ci to schvalia..
A oznamenia som robila sama,ak by si mala zaujem,tak kludne spravim aj tebe :)
myslela som to oblecko nie havkacov :-D fuuu tak to je dost, sak to je drahsie ako moje saty :-D jeeeej naozaj skusila by si? ja som skusila, dokonca pozeram ze mas ten isty obrazok v albume - ten parik s tou obruckou okolo :-D a v com to robis? si sikula :-)
Ahojte!!
Nestiham vas citat, len tak som to prebehla kazdy 3 prispevok.....
wera - krasny uces a aj vlasky!! Fakt waw
draci - tazko je radit, ale ja by som necakala s babom, hlavne ak viez uz teraz, ze budes mat problem... skola sa da vzdy urobit a mozes skusit oboje naraz, mala som spoluziacku s babetkom a ona aj bez chlapa bola dokonca
sinov - ako v praci, uz je to ok? Drzim ti palce...
V photoshope, samozrejme,mna to bavi :) hod mi len do ip mena,adresy, datum a cas svadby a ked chces nejake specialne motto :)
Stranka je lima.eu.sk
Alebo na fb LIMA Kralovstvo psov a maciek
Teba mam na fb medzi priatelmi?
a ozaj meddy - vitaj!!!!
Mozem sa ta opytat, preco svadba v januari? Predsa len to nie je az taky oblubeny mesiac pre svadby, aj ked to ma nieco do seba - vsetko krasne biele zasnezene.... Raz som videla nadherne fotky nevesty v krasnom bielom kuzusteku, so zenichom na zasnezenej luke - rozpravka... :-)