Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
simi :-D ja sa pridávam :-D
Odpovedať
Simi - :-D ty uz mozes. A navyse mas najmensi dovod na vahanie ;-) Keby tak nasim drahym tuzba stupla po precitani tychto prispevkov. Ale oni stale viac rozmyslaju v tejto situacii rozumom...teda ten moj urcite.
Odpovedať
Profilova fotka
musim sa pridat k k were, ja tiez potichucky citam a premyslam..
Odpovedať
Profilova fotka
meddy no super, my ideme na ostro tak od decembra..totiz v maji sa stahujeme a nechcem mat este velmi velke brusko :-) deniska dajte precitat svojim milacikom co babenky pisu ;-) beruska nepremyslaj a pod do toho ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
beruska už som rozmýšľala, kam si zmizla :-)
Odpovedať
a baby co by ste robili na mojom mieste??? nabud.rok mam 24r vtedy koncim 2 rocnik na VS tak mam pokracovat a do skoly chodit este dalsie 3 r ? alebo skoncim BC teda treti rocnik a budeme pracovat na babetku? lebo keby som skoncila celu vysku budem mat 27 r. a to by som mala prve babetko :-( a to ja este budem mat problemy neviem ci otehotniet ale tych 9 mes. urcite ze budem mat rizikove tehotenstvo...tak co mam robit??? :-( :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tuuu, ja vas citam :-) simi u nas je to trosku o inom, ale na vasom mieste by som nerozmyslala ;-)
Odpovedať
Simi - ja mu to vsetko sama vyrozpravam ;-) Nech sa tesi na stvrtok :-D Musim vas, babenky, teraz opustit, idem si nieco vybavit....
Odpovedať
Profilova fotka
dracii ak mozem, mam spoluziacky na vyske - ideme teraz do druheho rocnika. jedna uz ma babo a teraz porodila v maji dalsie a druha tiez teraz porodila v july a obidve pokracuju v skole dalej :-) da sa to aj tak :-) zvladnes, drzim palceky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dracica ak očakávaš, že vám to nemusí hneď vyjsť, tak by som na tvojom mieste nerozmýšľala, ale skončila BC ;-)
Odpovedať
dracica - ja budem mat 26 ked sa budem vydavat, teda uz 26,5...cize mimi pride tiez tak v 27 :-) Verim tomu. Neurazila by som sa keby aj skor. Ale...ty musis vediet, ako to citis. A porozpravat sa so svojim gynek. ked vies, ze bude problem, ci vobec to bude take zlozite....v takom pripade by moj drahy pristupil na mimi mozno aj hned. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja k tejto teme len tolko, ze som uz vysadila tabletky. este musim pockat ako dopadne moja stitna zlaza a po novom roku hura do prace :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
TAk uz idem....ozvem sa neskor. krasny dnik baby...pa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
az vam zavidim, ze idete vsetky na baby pracovat ;-)
Odpovedať
beruska ale ja sa toho bojim ze by toho bolo moc keby som zobrala moznost ze budem mat oboje...ze sa budem zle starat o dieta ze ked budem v skole...alebo ked budem doma sa ucit...alebo naopak budem sa starat a budem zanedbavat skolu...ja tiez mam spoluziacku a v decembri porodila babetko a chodi normalne doskoly...aj ked choim externe to len obcas v sobotu nie kazdu ale aj tak....to som cely den v skole...a co by babetko tolko bolo bezomna? :-( ja neviem
Odpovedať
Profilova fotka
pa bambu, pekny aj tebe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
som sa nachvilku odpojila, musela som aj popracovat trosku, maily, telefonaty, ale uz som tu. draci, skolu by som zatial neskrtala, ved ta sa vyriesit, ked to bude nutne,odklad a tak, ja by som skusala, kedze mas zdravotne problemy. niekde som citala ze tak ako dlho sa branis silou mocou otehotniet, tak tolko potom trva kym sa to podari. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
draci ako vies, ze bude rizikove, ci mas nejake problemiky? :(
Odpovedať
Profilova fotka
a dohodnut sa v skole na individualnom programe? ved aj take su moznosti a myslim, ze skola by ti vysla v ustreti ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bambi krasny dnik, kocky aj ja uz idem, potom precitam, napisem papaaaaaaaaaaaa
Odpovedať
no myslim ze on by aj chcel teda ja som hned povedala ze az po skole a tak on bol ako ticho tak ja ani neviem kedy by si predstavoval byt ocinko...aj ma na seba uver tak aj toho sa bojim ze on by zarabala a platil uver a ja na materskej neviem ci by to vyslo asi nie... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
sinov super! hura do toho. dufame ze vysledy budu dobre zo stitnej zlazy. simi, chod na to, na co cakas? tak ti to prajem, ze ani nemusis cakat na mna..... ;-) Draci, ja budem mat tiez BC na buduci rok, dalej urobim neskor.........priorita je rodina ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bambulka paa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
beruska ani ja ešte na ničom nepracujem :-| keďže len terz som sparvila Bc. ma čakajú ešte dva roky školy ... takže po svadbe ešte celý jeden rok a určite nechcem byť tehotná popri škole by som sa bála ako to bábo dopadne lebo ja teliatko som si nevybrala práve najľahšiu školu a ledva stíham takto a teraz :-| takže aj napriek tomu že na bábo sa veľmi teším ešte si musím počkať ...
Odpovedať
Profilova fotka
my by sme aj chceli ale zase su ine okolnosti :-( a skoly by som sa nebala, prinajhorsom bude oklad, individualny program, moznosti su.
Odpovedať
Profilova fotka
draci myslim, ze mnoho ludi zvladlo mat babetko a popritom 1000 inych problemov.. neboj vsetko sa samo nejak zosuladi a zvladnete to.. drzim palce.. pozrime sa len na nase babke, ktore vychovavali od 19tky po 10 deti..a zvladli to a my sa stresujeme, ci popri civilizacnych problemoch doniest na svet prve dieta.. :-)
Odpovedať
no ja neviem take nieco existuje indiv.program pre externe studium? hej mam problemy ale liecim sa uz 7 rokov..uz sa to lepsi lebo lieky beriem inak by to bolo tak isto... ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
a ešte sú tu trošku aj tie peniažky ... minulý rok sme kúpili byt ten sme prerábali a aj tak nemáme ešte všetko zariadené... teraz nás čaká rok poctivé sporenie.. svadba a ďalší min rok nech máme peniažky pre bábo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
draci ak mas problemy, myslim, ze vekom to bude pripadne moze byt horsie.. asi by som na tvojom mieste nerozmyslala a napriek vsetkym ,,nejde to teraz" isla s plnym nasadenim do toho.. radsej teraz aj popri skole a podobne ako vobec :-(
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna urcite ano a urcite ked budes na rizikovom tehotenstve..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?