Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Simi - :-D ty uz mozes. A navyse mas najmensi dovod na vahanie ;-) Keby tak nasim drahym tuzba stupla po precitani tychto prispevkov. Ale oni stale viac rozmyslaju v tejto situacii rozumom...teda ten moj urcite.
meddy no super, my ideme na ostro tak od decembra..totiz v maji sa stahujeme a nechcem mat este velmi velke brusko :-)
deniska dajte precitat svojim milacikom co babenky pisu ;-)
beruska nepremyslaj a pod do toho ;-)
a baby co by ste robili na mojom mieste??? nabud.rok mam 24r vtedy koncim 2 rocnik na VS tak mam pokracovat a do skoly chodit este dalsie 3 r ? alebo skoncim BC teda treti rocnik a budeme pracovat na babetku? lebo keby som skoncila celu vysku budem mat 27 r. a to by som mala prve babetko :-( a to ja este budem mat problemy neviem ci otehotniet ale tych 9 mes. urcite ze budem mat rizikove tehotenstvo...tak co mam robit??? :-( :-|
dracii ak mozem, mam spoluziacky na vyske - ideme teraz do druheho rocnika. jedna uz ma babo a teraz porodila v maji dalsie a druha tiez teraz porodila v july a obidve pokracuju v skole dalej :-) da sa to aj tak :-) zvladnes, drzim palceky ;-)
dracica - ja budem mat 26 ked sa budem vydavat, teda uz 26,5...cize mimi pride tiez tak v 27 :-) Verim tomu. Neurazila by som sa keby aj skor. Ale...ty musis vediet, ako to citis. A porozpravat sa so svojim gynek. ked vies, ze bude problem, ci vobec to bude take zlozite....v takom pripade by moj drahy pristupil na mimi mozno aj hned. ;-)
beruska ale ja sa toho bojim ze by toho bolo moc keby som zobrala moznost ze budem mat oboje...ze sa budem zle starat o dieta ze ked budem v skole...alebo ked budem doma sa ucit...alebo naopak budem sa starat a budem zanedbavat skolu...ja tiez mam spoluziacku a v decembri porodila babetko a chodi normalne doskoly...aj ked choim externe to len obcas v sobotu nie kazdu ale aj tak....to som cely den v skole...a co by babetko tolko bolo bezomna? :-( ja neviem
som sa nachvilku odpojila, musela som aj popracovat trosku, maily, telefonaty, ale uz som tu.
draci, skolu by som zatial neskrtala, ved ta sa vyriesit, ked to bude nutne,odklad a tak, ja by som skusala, kedze mas zdravotne problemy. niekde som citala ze tak ako dlho sa branis silou mocou otehotniet, tak tolko potom trva kym sa to podari. ;-)
no myslim ze on by aj chcel teda ja som hned povedala ze az po skole a tak on bol ako ticho tak ja ani neviem kedy by si predstavoval byt ocinko...aj ma na seba uver tak aj toho sa bojim ze on by zarabala a platil uver a ja na materskej neviem ci by to vyslo asi nie... :-(
sinov super! hura do toho. dufame ze vysledy budu dobre zo stitnej zlazy.
simi, chod na to, na co cakas? tak ti to prajem, ze ani nemusis cakat na mna..... ;-)
Draci, ja budem mat tiez BC na buduci rok, dalej urobim neskor.........priorita je rodina ;-)
beruska ani ja ešte na ničom nepracujem :-|
keďže len terz som sparvila Bc. ma čakajú ešte dva roky školy ... takže po svadbe ešte celý jeden rok a určite nechcem byť tehotná popri škole by som sa bála ako to bábo dopadne lebo ja teliatko som si nevybrala práve najľahšiu školu a ledva stíham takto a teraz :-| takže aj napriek tomu že na bábo sa veľmi teším ešte si musím počkať ...
draci myslim, ze mnoho ludi zvladlo mat babetko a popritom 1000 inych problemov.. neboj vsetko sa samo nejak zosuladi a zvladnete to.. drzim palce.. pozrime sa len na nase babke, ktore vychovavali od 19tky po 10 deti..a zvladli to a my sa stresujeme, ci popri civilizacnych problemoch doniest na svet prve dieta.. :-)
no ja neviem take nieco existuje indiv.program pre externe studium? hej mam problemy ale liecim sa uz 7 rokov..uz sa to lepsi lebo lieky beriem inak by to bolo tak isto... ]-(
a ešte sú tu trošku aj tie peniažky ... minulý rok sme kúpili byt ten sme prerábali a aj tak nemáme ešte všetko zariadené... teraz nás čaká rok poctivé sporenie.. svadba a ďalší min rok nech máme peniažky pre bábo :-)
draci ak mas problemy, myslim, ze vekom to bude pripadne moze byt horsie.. asi by som na tvojom mieste nerozmyslala a napriek vsetkym ,,nejde to teraz" isla s plnym nasadenim do toho.. radsej teraz aj popri skole a podobne ako vobec :-(