Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
a baby co by ste robili na mojom mieste??? nabud.rok mam 24r vtedy koncim 2 rocnik na VS tak mam pokracovat a do skoly chodit este dalsie 3 r ? alebo skoncim BC teda treti rocnik a budeme pracovat na babetku? lebo keby som skoncila celu vysku budem mat 27 r. a to by som mala prve babetko
a to ja este budem mat problemy neviem ci otehotniet ale tych 9 mes. urcite ze budem mat rizikove tehotenstvo...tak co mam robit???
21. sep 2010dracica - ja budem mat 26 ked sa budem vydavat, teda uz 26,5...cize mimi pride tiez tak v 27
Verim tomu. Neurazila by som sa keby aj skor. Ale...ty musis vediet, ako to citis. A porozpravat sa so svojim gynek. ked vies, ze bude problem, ci vobec to bude take zlozite....v takom pripade by moj drahy pristupil na mimi mozno aj hned.
21. sep 2010beruska ale ja sa toho bojim ze by toho bolo moc keby som zobrala moznost ze budem mat oboje...ze sa budem zle starat o dieta ze ked budem v skole...alebo ked budem doma sa ucit...alebo naopak budem sa starat a budem zanedbavat skolu...ja tiez mam spoluziacku a v decembri porodila babetko a chodi normalne doskoly...aj ked choim externe to len obcas v sobotu nie kazdu ale aj tak....to som cely den v skole...a co by babetko tolko bolo bezomna?
ja neviem
21. sep 2010- Sponzor fóra
som sa nachvilku odpojila, musela som aj popracovat trosku, maily, telefonaty, ale uz som tu.
draci, skolu by som zatial neskrtala, ved ta sa vyriesit, ked to bude nutne,odklad a tak, ja by som skusala, kedze mas zdravotne problemy. niekde som citala ze tak ako dlho sa branis silou mocou otehotniet, tak tolko potom trva kym sa to podari.21. sep 2010beruska ani ja ešte na ničom nepracujem
keďže len terz som sparvila Bc. ma čakajú ešte dva roky školy ... takže po svadbe ešte celý jeden rok a určite nechcem byť tehotná popri škole by som sa bála ako to bábo dopadne lebo ja teliatko som si nevybrala práve najľahšiu školu a ledva stíham takto a teraztakže aj napriek tomu že na bábo sa veľmi teším ešte si musím počkať ...
21. sep 2010draci myslim, ze mnoho ludi zvladlo mat babetko a popritom 1000 inych problemov.. neboj vsetko sa samo nejak zosuladi a zvladnete to.. drzim palce.. pozrime sa len na nase babke, ktore vychovavali od 19tky po 10 deti..a zvladli to a my sa stresujeme, ci popri civilizacnych problemoch doniest na svet prve dieta..
21. sep 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
simi
ja sa pridávam