Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • simcab - ano, ano...na facebooku mala obrazok z ultrazvuku plodu. A mne to nesedelo, lebo inak by tam boli nejake suradnice, datum, cas s podobne. A navyse, pridala obrazok ked bola vraj v 10.tyzdni a to miminko na obrazku uz bolo väcsie. Aj s tym sa vcera priznala, ze to skopirovala....

• Ahojte, vy ste toho zase popisali. Co sa tyka deticiek, ja by som tiez uz velmi chcela, priatel ma tiez rad deti ale viac rozmysla, takze este budeme cakat. Mna tento rok cakaju Bc. statnice, potom svadba... potom chcem zacat pracovat a dostudovat tie dva roky externe...a ked dostudujem tak by som hned chcela zacat "pracovat" na babatku🙂))) takze mna to az tak skoro necaka😞

• Dakujem bambulka, si mila, jasne, ja som registrovana už od augusta, ja mám svedomie čisté, veľmi sa mi páči tato stránka už som si tu našla šaty, topánky, veľmi som rozmýšlala či aj napísať, ale nedalo mi...

• Sponzor fóra
  • simca ahoj🙂

• beronche ďakujem 🙂 a prečo v januári? Najskôr sme chceli teraz v septembri, len priateľova sestra prišla s tým, že budú mať v októbri. Tak sme si povedali, že to presunieme a nechceli sme to veľmi odďaľovať hlavne kvôli mimi, tak padlo rozhodnutie na 22.1.2011 😉 No nie je to krásny dátum? 😃 A na kožuštek sa teším, aj keď to sú financie naviac, ale páči sa to aj mne 😉

• tak teraz ked som aj ja prisla tak tu uz nikto nieje?😞(

• kacennnka jaaaaaaaaaaaaaaa 😃

• ahoj kati.. naša téma sa neujala?? 😃

• tak mam konecne upratane a navarene a mozem citat a citat a citat.

• kocky uz som si vas pridala na FB 🙂

• Ahoj meddy🙂 ako sa dnes mas? som rada,ze si sa pripojila do nasej temicky, vitaj🙂

• bero: zatial je ticho. nic nam este nepovedali, tak cakame co bude. snad to dobre dopadne.

• kacennnka ďakujem 🙂
    dnes docela fajn 😉 ty sa pochváľ ako si sa dnes mala, niečo nové?

• baby som dostala daku svadobnu horucku, lebo sa teraz musim krotit, aby som neobjednala kadejaku blbost z netu. hrooooza 😃 ale figurka s bublifukmi su uz na ceste. 🙂

• simca... asi nie🙂 je nas malo takych😃 pre vysvetlenie, zalozili sme si temu Detva,Zvolen a okolie 2011 ale akosi asi na fore nikto taky nieje...

• Sponzor fóra
  • sinov, ja som skoro objednala krížik 😃

• ak mozem este napisat svoj nazor k lulu: som z toho straaasne sklamana a obdivujem simi, ze ju odhalila. ja som jej to zozrala aj s navijakom. fakt nechapem ako si niekto moze taketo veci navymyslat. ked chcem, tak sa vam zverim so svojimi radostami ci starostami a ked nechcem tak nie. ale vymyslat si veru nebudem. musi to byt velmi nestastna osoba.

• meddy... dnes som sa mala celkom fajn, bola som v skole, potom v meste nieco vybavit a tak... a priatela este stale nemam doma, pretoze ma daku akciu s kolegami... vcera sme tiez spolu skoro neboli, lebo prisiel z prace o 7 a hned siel na futbal... a v nedelu tiez bol hrat... tak je mi smutno😞(

sinov a simca... ja taketo nakupovacie zachvaty dostavam celkom casto..a krizik uz mam.. nadherny🙂))

• tak ja od vas zas idem, pa

• jeeeej to som rada, ze v tom nie som sama.
    kacennka nebud smutna, ved mas este nas. ja som tiez sama doma. priatel je na treningu a pride az ked uz budem spat. zatial si mozme pisat 🙂

• katka, odkiaľ máš krížik??

• Bambulka ak by si chcela,mozem sa s tym pohrat🙂
    Ale az buduci tyzden,lebo nemam net🙂 aj toto som na mobile🙂

• beruska - pekny vecer a sladke sny 😉

• simca... tam pri kostole v kvetinarstve som kupila...v Detve, vies ktore myslim, ze?

• beruska ahoj a dobru noc

• Peti - to faaakt? Mne to sice nesuri, a najskor musime s drahym spravit nejake fotky 😉 Urcite vies ako si to predstavujem, vsak? 🙂 Take nieco ako vase, len s fotkami.... 😬

• áno, viem, u susedov 😃

• kacennnka tak dobehni, dáme vínko 😃 za 2 hoďky si tu 😃

sinov to sme na tom podobne 😃 mňa to chytilo včera 😃 , ale my máme zasa svadbu v januári a ešte dokopy nič nemáme 😉 . A dnes som si zajednala kráááásnu bižu, že kacennnka? 😃

• sinov a co tvoj priatel sportuje? moj miluje futbal, hraval aj za Detvu ale odkedy sme v Brne tak uz len tak rekreacne. Ale je fakt dobry🙂))

• meddy presne tak🙂 aj dracica je dufam spokojna s bizu🙂 ak by ste niektora chcela, tak napiste🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov