Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Ja mam uz tusim vsetky baby na FB....ale nieee, simcab mi chyba
Odpovedať
bambulka, pred chvíľkou som ti poslala žiadosť ;-)
Odpovedať
to bola rychlost toto :-D
Odpovedať
ja som ťa požiadala skôr ako si sem napísala :-)
Odpovedať
no tak uz mam kazdu ;-) tesim sa. Idem, babky, si po draheho na stanicu a trosku von. Tak krasny vecer prajem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobry vecer babule, je tu niektora z vas? :-) :-) Deniska pekny vecer..
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aaa ako sa dnes maas? aky si mala den? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievčence :-) simi si si zmenila foto, no toto :-D a mne svadobnú nepošleš? :-(
Odpovedať
Profilova fotka
simi otrasny. ale som rada, ze ma neprepustili. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
veru, si tu posielate kadetade svadobny fotky a mna ste vynechali :-(
Odpovedať
Profilova fotka
sinov hrozilo ti prepustenie? :-o
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
meddy u nas prepustili 10% ludi.
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja chcem fotky :-p
Odpovedať
Profilova fotka
sinov fuuu tak som rada, ze ta to obislo.. teraz si kludne vyloz nozky a relaxuj, uz sa tym nezapodievaj.. tie ktore chcete este fotky poslite do IP email ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
sinov tak to si mala asi nervný deň :-|
Odpovedať
Profilova fotka
simi poslala a čakám :-D
Odpovedať
Profilova fotka
simi - sa pokusim. trosku ma este strasi, ze koho nam daju ako noveho sefa, ale to budem riesit az v decembri. inak by som sa zrutila. a na to teraz nemam cas. vsak musim planovat svadbu. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby, tak toto sa moze stat iba mne. Chcela som drahemu spravit radost a dala som piect babovku... po dakej tristvrte pecenia som na nu pozrela ale nechala som ju este tak, ze trosku dopiect... a spomenula som si na nu az teraz... po 2,5 hodinach pecenia... trosku je keksikova ale nevadi..nastastie sa piekla len na 150 stupnoch.. som ja hlava derava...
Odpovedať
Profilova fotka
meddy: ano, ale uz je nastastie za mnou. co mate noveho? mne dnes dorazila ta figurka na tortu a bublifuky pre deti. vsetko super. odporucam studio kvetuse. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
sinov presne, mysli pozitivne a tym aj privolas dobreho sefa, uvidis, nestresuj sa zbytocne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kacennnka :-D :-D :-D ja som minule zabudla dať prášok do pečiva ;-) sinov budem držať palce, nech to všetko dobre dopadne :-) sú tu v katalógu firiem?
Odpovedať
Profilova fotka
oki poslane, dufam, ze uz vas mam vsetky :-) :-) profi pridu neskor, hned ako mi ich odovzdaju ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej simika, ty si bola krasna nevesta. vyzerate byt taky zlaty parik. strasne sa k sebe hodite :-)
Odpovedať
Profilova fotka
sinov dakujemee velmi pekne :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
simonka no teda wau, prekrásna nevesta! x-) Nevesta s veľkým N !!!!
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babule ;-) kacenka sikovna :-D ale dala by som si :-) zajtra si vas popridavam vsetky na fb :-) sinov neboj vsetko dopadne dobre :-)
Odpovedať
Profilova fotka
meddy jeeeeeeeej, a ja som myslela, ze tie fotky niesu nic moc.. teda ja na nich :-D ale som potesena reakciami, dakujeme velmi :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
simi...kraasni ste boli !!§
Odpovedať
Profilova fotka
beruska ahoj :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?