Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • livika dakujeme, vsetky ste ma strasne milo prekvapili a potesili 🙂 😉

• simonka čo si 🙂 bola si naozaj prekrásna 😵 😵
    inak tvoj manžel sa podobná na môjho priateľa 😉 alebo to možno robia len tie okuliare 😃

• meddy dakujem, naozaj som rada 😉 on nosi okuliare ako kedy, netreba mu ich nejak velmi, ma slabunke, ale paci sa mi v nich tak ich nosieva 😃 😃 posli foto tvojho?

• Sponzor fóra
  • baby a saticky uz su v cistiarni, obrucky sa graviruju a zajtra idem vybavovalt doklady.. konecne som sa rozhybala 😃 😃 😉

• simi sme v albume 😉

• meddy tak sa ti to len zdalo, podla mna sa nepodobaju 🙂 😉 ale tvoj je asi tiez vysoky nie? aj tvoj nosi okuliarky? aj ja nosim niekedy..hlavne na soferovanie, na PC a tv 🙂

• tak som hodila do seba veceru, ale asi tu s vami dlho nevydrzim. dako sa mi krizia oci...

• sinov to asi kvoli nie priliz priaznivemu dnu 😉 len si pekne lazkaj a oddychni, zajtra bude lepsie 🙂

• ja len potichucky citam 🙂

• *prilis 😃 kua ci ako to ma byt? nepasuje mi ani jedno pismeno na konci 😃 😃

• beruuuska toto mi nerob, napis aj ty nieco nove, ako si sa dnes mala?

• simi aj ja nosím, asi ako ty, ale zasa ja som bez nich slepá 😃 m a to nemám silné dioptrie 😐
    myslím, že tam má byť S 😃

beruska to nie je fér 😃 😃

• a sak ja aj pisem obcas 🙂 len nestiham citat a pisat, som len cez mobil. Simi vy ste si az teraz davali gravirova obrucky?

• beruska si bez netu, keď si cez mobil?

• sinov po náročnom dni sa nie je čo čudovať 😉

• Sponzor fóra
  • beruska ano, tak sme sa dohodli v zlatnictve, ze az po svadbe..niekedy sa stalo, ze snubenci zmenili na poslednu chvilu datum a tak sme to radsej takto urobili.. nevadi.. ale velmi nam chybaju 😞 29teho budu hotove, uz sa neviem dockat 🙂 aaaa zacni pouzivat T9 😃 😃 😃

• nie meddy nie som doma, som u draheho v praci tak preto 🙂

• kocky ja sa vzdavam. rano kuknem co ste popisali. pekny vecer

• simi to ja neviem pouzivat 😃 ste si davali len datum? Sinov pekny aj tebe 🙂

• sinov dobrú noc a krásne sny 😉

• beruska v práci? tvojej ti nestačí? 😃

• baby caute🙂) ja mam po tyzdni konecne pc 😃 doteraz som sem cez mobil chodila 😃
    baby ja neviem koho mam a nemam na fb - v albume mam na oznamku meno, ktora chcete, poslite mi ziadost 🙂) kym by som vam vsetkym ip poslala 🙂))).....

• ahojte babušky 🙂 veeeeľmi ste mi chýbali, už som späť zo služobky, hneď som sem musela zájsť 😃

Simiii aj ja si prosím vidieť fotočky 😬

Ako sa inak mávate, čo máte nového? 🙂

• meddy musela som prenho prist nech sa nemusi trepat busom 🙂
    Ahoj Peti, este som to nepozerala az zajtra ale pekne dakujem 😉

• petka ahoj 🙂

• wera ahooooj 🙂 myslíš na mňa? 😶 😃

• jeej vitaj werus 🙂 ty sa pochval ako bolo 🙂

• meddy, myslím, už sú odfotené, zajtra ti pošlem foto 🙂)))

• wera závisláčka 😃 😃
    a aká bola služobka?

• Wera ďakujem!!! 🙂 Nemusíš sa naháňať, najskôr sa v kľude vybaľ 😃 aj ja som našla jedny, čo sa mi páčili 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    0903 591 415
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov