Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
meddy dakujem, naozaj som rada ;-) on nosi okuliare ako kedy, netreba mu ich nejak velmi, ma slabunke, ale paci sa mi v nich tak ich nosieva :-D :-D posli foto tvojho?
meddy tak sa ti to len zdalo, podla mna sa nepodobaju :-) ;-) ale tvoj je asi tiez vysoky nie? aj tvoj nosi okuliarky? aj ja nosim niekedy..hlavne na soferovanie, na PC a tv :-)
simi aj ja nosím, asi ako ty, ale zasa ja som bez nich slepá :-D m a to nemám silné dioptrie :-|
myslím, že tam má byť S :-D
beruska to nie je fér :-D :-D
beruska ano, tak sme sa dohodli v zlatnictve, ze az po svadbe..niekedy sa stalo, ze snubenci zmenili na poslednu chvilu datum a tak sme to radsej takto urobili.. nevadi.. ale velmi nam chybaju :-( 29teho budu hotove, uz sa neviem dockat :-) aaaa zacni pouzivat T9 :-D :-D :-D
baby caute:)) ja mam po tyzdni konecne pc :D doteraz som sem cez mobil chodila :D
baby ja neviem koho mam a nemam na fb - v albume mam na oznamku meno, ktora chcete, poslite mi ziadost :)) kym by som vam vsetkym ip poslala :)))).....
ahojte babušky :-) veeeeľmi ste mi chýbali, už som späť zo služobky, hneď som sem musela zájsť :-D
Simiii aj ja si prosím vidieť fotočky :-N
Ako sa inak mávate, čo máte nového? :-)