Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kweti: ano je to palka. som sa s tym uz zmierila. zas musime setrit na inych miestach. kazda sme ochotna investovat do niecoho viac a do ineho menej. ;-)
Odpovedať
nejak vela ste tu toho napísali, niekde som zbadala predsvadobné fotenie 8-) kto ho má? my hej, 23.10., akože ,,rande´´ :-) Všetci na mna cudne pozeraju ked im to hovorim, ale dostali sme to ku svadobným fotkám, tak preco to nevyuzit,.. ved keby sa podarili, aj na oznamko bude nejaka :-) ale velmi vyretusovana :-D dufam ze nevadi ze vam tu obcas nieco takto splechnem do fora, snazim sa vas citat, ale odpisovat nestiham, lebo ked ma aj nieco zaujmem uz ste dááávno do témy prec :-D
Odpovedať
Profilova fotka
barbora: ja tych ludi nechapem. nic cudne na tom nie je. aj moja kamoska mala to "rande" a vznikli z toho uuuuuzasne fotky. drzim palce :-)
Odpovedať
no dakujem, aspon si to nacvicime na marec :-D my sme totiž takí... že mi sa neradi fotíme... a preto ani nemáme veľa spoločným foto.. a bojim sa že sa budem rehotať ako krava pri svadobnom fotení (mam strach že nás záchvat chytí aj pri sobáši) :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak to sme na tom podobne. akurat ja mam obavu, ze sa budem tvarit smrtelne vazne akonahle zbadam fotak :-)
Odpovedať
tak si spomen na nieco vtipne.. my sme boli zagratulovat jednej známej teraz v auguste v Dóme sv. Martina... a taký záchvat smiechu aký vo mne vyvolal drahý, sa len tak nevidi... takže sme si vtedy povedali, že sa nesmie stať že si na takýto podobný výbuch smiechu spomenieme pri obrade, lebo budeme vyzerať ako pošahaní... nakolko mame par ,,ozaj´´ vtipných kamarátov, počítam že budeme počuť aj poznámky ich vtipné, takže ten smiech tam určite bude..
Odpovedať
Profilova fotka
ale ved to je super. praveze taky spontanny vybuch na svadbu patri. mne sa ta predstava strasne paci. :-D
Odpovedať
no mne ani nie, nakolko sa ozaj hrozne smejem, že až plačem niekedy :-))))
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej tak to musis byt zdrava ako rybicka ked sa tolko smejes :-)
Odpovedať
no to teda nie som :-| .. ale snažím sa na to nemysliť, lebo by som sa zbláznila... vyzerá to tak, že som úplne prepadla svadobným nákupom :-)))) Inak sa teším zo vštkého napr. ked sme sa pred pol rokom zasnubuli, som si povedala, že sa už nebudem strihať, aby mi dorástli vlasy... a konecne mi dočiahne ofina do copu do gumicky.. inak je to zaujimave, lebo ostatne vlasy mi tak nedorástli.. myslite že ofina moze rast rychlejsie ako ostatné vlasy? Po prečítaní predchádzajúceho si nemylite prosím, že som tupaňa, ale zaujíma ma to :-D
Odpovedať
ach, baby.. taká hanba!!! :-( keď som išla z obedu do práce, tak som nemala miesto na zaparkovanie pred predajňou, lebo zle zaparkovali zákazníci.. tak som sa rozčuľovala, ale v tom sa jedno auto pohlo, že mi akože urobil miesto.. 8-( tak som tam chcela normálne zaparkovať medzi dve autá.. ale pozriem do jedného spätného - 2 chlapi na mňa čumia.. pozriem do druhého a tam ďalší dvaja a jeden bol ešte v aute.. a jasné, že mi nevydalo.. do p... ]-( som sa taká nasrala a zahanbila.. som sa cítila ako na skúškach na vodičský.. ]-( trapas! ako teda nieže by som ťukla, to nie, ale trikrát dozadu.. trikrát do predu.. ]-( jáááj ta
Odpovedať
Ahojte !!! U nas hnusne prsi.. uspava ma to.... :-( Ja by som radsej brala vybuch smiechu, ako plac... ale ako sa poznam, urcite budem smoklit.... uz teraz mam na male, ked si spomeniem.. :-p A ked som si naposledy v duchu predstavovala co poviem ako podakovanie rodicom, tak som sa nornalne rozbucala... tak fakt neviem ako to tam zvladnem... =-) :-D :-D barborka, poznala som dievca, co malo ofinu kuceravu a zvysok vlasov rovne.. vyzeralo to divne, vsetci si mysleli, ze si ofinu nataca... :-D Ked mas taky pocit, tak ti asi rastie rychlejsie... ;-) Daj mi recept, moja nechce dorast... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
lepšie trikrát dopredu a dozadu ako raz do niekoho nárazníka ;-)
Odpovedať
barborka, ofina ti môže rásť trochu rýchlejšie, pretože si tam mala vlasy krátke, ostrihané, čiže aj zdravšie.. u mňa to bolo rovnako.. ofina mi podrástla o 5-10 cm a ostatné tak max. o 5..
Odpovedať
teda niečieho nárazníka..
Odpovedať
jasné, že lepšie takto, ale si mala vidieť tie ich úsmevčeky sprosté.. ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
barbora: to fakt netusim :-)
Odpovedať
:-D Presne tak, simi, netukla si, tak sa tom aj ty zasmej! Inak mne sa to stava casto, raz som zablokovala ulicu na sidlisku a v oboch smeroch cakalo auto a moj kamarat bol akurat na balkone, tak to potom kazdemu vykladal, ze aka sranda... :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
no inak s tým plačom - minule ked som si tvorila oznamko, tak mi aj do revu bolo a na očepčenie, kde budeme mať aj podakovanie rodicom, radsej ani nemyslim.. my sme s mamou a segrou plačky... fakt.. čo sa tohoto týka tak ano.. viem že moja mama bude smoklit... a ja tiez, ale poznáte to -plač cez smiech, či smiech cez plač :-D
Odpovedať
barbora ja sa budem prihlupo tvarit vtedy :-D :-D
Odpovedať
kweeti, no to je po placi moja druha istota, ze sa budem priblblo tvarit...
Odpovedať
ach, ale mňa to serie.. lebo chcem byť dobrá šoférka, lebo chlapi hlúpi vkuse pindajú, že "ŽENA".. ale keĎ ja mám kravuľu 5-metrovú.. ťažko sa mi parkuje medzi 2 autá.. =-)
Odpovedať
ako prihluplo? : -D
Odpovedať
Profilova fotka
jeeeej, tak sa mi podarilo objednat sa na zajtra v salone betty na myjave :))) tesiiim, uvidime co to tam bude :D ja mam 25 presne o 27 dni :))))) takze to uz nestiham :D simik prosim ta - raz si pisala, ze si si robila nejaky test ci co, ze kedy by ste sa mali snazit o babo ked chcete aby sa narodilo v urcitom datume :)) nevies poradit, kde to najdem??:))
Odpovedať
jej petka, super, uzi si skusanie siat zajtra!!!! Ja si radsej tent test nebudem robit, lebo mi vyjde, ze som to daaavno zmaskala.... :-p :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Petkaa28 ides skusat saticky? to je perfis :-) vy ste uz vsetky kocky skusali saty? Ja idem dalsi piatok kukat popolnocne do takej jednej dediny :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej peti. zaaaavidim. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja este nie. chystam sa az 24.11.
Odpovedať
Profilova fotka
no snad sa mi podari, lebo teta tam ma 2 nevesty, ze hned aj uvidim ako to u nich chodi :)))) ja mam vybrate saticky, len uvidime ci mi sadnu...sa tesiiim ale samozrejme, ako by to bolo, keby sa nenasiel nikto, kto by mi pokazil radost??? moja teta (tiez sa vydava buduci rok) mi povie, ze a naco si ides uz skusat saty, ved do maja sa ani vydat nemusis......aaaaaaaaaaaaaaa
Odpovedať
petka, teraz som si vsimla, ze mame rovnaky datum.. ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?