Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
sinov najkrajsie su tie ktore sa tebe pacia a v ktorych budes vyzerat naderne....a je jedno kolko stoja...aj niektore za 250 eur su krasne...
aj pre mna je moc 500 eur ja by som chcela max. do 400 eur....
kacennkaa kde je salon maggie sotero?? len v kosiciach nie??
draci ved ja viem. ich saty sa mi mooooc pacia, ale uvidime ako budu vyzerat na mne. mozno si poviem, ze booooze to je strasne. zas za kazdu cenu si ich nerezervujem. len ak budem mat pocit, ze su to tie prave
v ba som nenasla....ale ak mmyslis saln el a salon diamond tak to viem ze su tam tie saty ...aj uz viem ceny siat ktore chcem
ale je aj original SALON MS ?
vsak jasne velakrat sa stava ze na fotke su krasne a nazivo a ked uz mas ich na sebe nie je to ono...a nakoniec tie prave su tie co ani necakas ze by mohli byt ... :-)
Ano,myslim EL. No tam su saty original. Zato ze sa v kosiciach vola salon Maggie tak to neznamena ze je iny ako ten v Blave. Vsade su tam satky original a odoberaju saty z USA od Maggie Sottero
original asi nie, ale ten salon el vznikol ako rozsirenie salonu betty v myjave. na strankach maggie sottero je uvedeny salon el uvedeny ako predajca/pozicovna siat MS
draci: neviem. ja som sa len pytala, ze v akom cenovom rozpati saty poziciavaju. ale je mozne, ze su to prave ambrosie tie najdrahsie. aspon podla fotiek vyzeraju tak honosne. :-)
draci, ambrosie maju v Nitre a stoja okolo 400 sa mi zda. Ja som ich tam skusala. Ale skus napisat do viacerych salonov kde maju tieto saticky a uvidis ze najdes aj za lepsiu cenu. Ja som napriklad v Nitre skusala aj tie moja Cabria Marie, tam stali 400 euro a v Litoveli ich vypredavali za 8000 Kc, co je tak 320 eur a su len moje. Takze treba pozistovat vo viacerych salonoch ceny.
sinov... ja som takto obvolala a obemailovala vsetky salony v SR(5) a v CR(asi 7) a vybrala som najlepsiu moznost:) Kto hlada, najde:) A v CR maju obecne lacnejsie saticky.
Ked sme uz pri tom, buduci tyzden mi pridu domkov:)