Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
...uprimne...petka ja som stratila rec ked som ta zbadala...si uzasna x-)
Odpovedať
Peti rozhodne saty c. 2. Su prenaaaadherne ..... presne moj styl!!!
Odpovedať
Jeeeej, Petka, tak aj ja sa pripajam a som za satky c. 2. Prekrasneeee ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem:) zlate ste:)
Odpovedať
ahojte :-) peti, no krááása x-) u mňa taktiež 1. a 2. vyhrávajú.. už si sa pre niektoré rozhodla, alebo ideš skúšať ďalej?? práve vyšla z paneláku oproti svadba.. nevesta mala krááásne šaty x-) také ako chcem ja, ale bez vlečky a také trochu krémové.. ja by som nechcela krémové, to by sa mi nehodili topánky :-D joooj, baby, ešte 300 dní musím vydržať :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Baby neviem este..mam sa cez tyzden rozhodnut,ci chcem saty od nich,ak hej,mam im poslat 40 eur a rezervuju mi oboje a v januari ked im pride nova kolekcia mi zavolaju,nech sa pridem pozriet a mozem saty zmenit..este cez tyzden si pobeham pezinok a senec a uvidime
Odpovedať
Petkaa28 - ja by som si nevedla vybrať :-) ty budeš velmi pekná nevesta :-))))))))) Kacenka : ako bolo na foteni? kde ste sa fotili? a odkial si? :-))) inak sa vratim o dve strany dozadu - to že ludia hovoria, že kolko dopredu co sa moze stat : poviem takto, radsej budem skusať napr. rok do predu dobre zakusky,lebo ked ich budem na rychlo zhanat a namusi to vyjst, budu nechutne a tak ci tak vas ohovaraju :-D Podla mna takto pindaju (aj do mna) tieto typy ludi: A: ženy, ktoré sa vydali a majú zivot na hovno (tak odhovaraju, ved ked to nevyslo im a maju za manzela debila, preco by to vam malo vyjst) B ženy, ktoré nemajú normálny vzťah a povedia, že svadba je zbytočna (zakomplexovane kravy ktoré ani seba nelubia) C muži!!!!! (kapitola sama o sebe, ved vieme ) :-DDDDD
Odpovedať
dopredu je slovo spolu pomylila som sa, len som taka nazhavena pisat vam a ku skupine B - staré panny
Odpovedať
barborka, si to mu dala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
barborka - alebo este baby, ktore sa este nevydali a zavidia, ze my sa ideme vydavat
Odpovedať
no tak ja vám závidím, že to máte skôr ako ja.. :-D :-javascript:addEmoticon(':-D','vBody')D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahote, tak ja sa vam hlasim. Dnesne fotenie bolo uzasne, strasne dobre sme sa bavili.S Miskou sme sa stretli uz od 12, prediskutovali sme nejake detaily a tak a od pol 2 sme sa uz fotili az do 6. Nafotili nam asi 600 fotiek:D Super pristup, zabava... dokonca aj priatel sa bavil coho som sa najviac bala, ze bude frflat a po dvoch fotkach hovorit, ze staci a ideme domov:) Barborka fotili sme sa v Brne, kde byvame ale inak sme z Detvy co je na strednom Slovensku (ako simca)
Odpovedať
Článok sa načítava...
caute zelam vam krasny vecer :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj kweti
Odpovedať
tak parada ze si mala fajnovy den..nech je takych viac 8-) 8-)
Odpovedať
ahojte :-) kati, tak už máte predprípravu na svadobné fotenie.. aké ste mali počasie??
Odpovedať
Profilova fotka
pocasie az tak nevyslo, bolo zamracene ale aspon neprsalo:)
Odpovedať
ahojte!!! kacennka, super, ze ste si fotenie uzili!! Budete mat oznamko s fotkami? Inak to presvadobne fotenie je fakt dobry napad.. brala by som.. ;-) petka, suhlasim z babami, c.2 su fakt krasne, paci sa mi ten vrch, je taky iny a podla mna ti sedia. :-) Aj ja som dnes bola skusat saty, nemam foto, lebo som sa radsej ani nepytala, ci mozeme fotit, kedze som vedela, ze ziadne nekupim (nepoziciavaju sa), kedze vsetky boli drahe..... :-| Zalubila som sa do jednych, ale £830 (cez 900 Eur) je jednoducho privela.. :-( Maju ich sice v salone El v Blave a to je pre mna dost daleko, si to odtial pozicat, tak neviem.. :-( Su to tieto: http://www.maggiesottero.com/dress.as...
Odpovedať
bero ahoj, a je to aj s tym bolerkom? :-) sadli ti dobre? :-) hej dost, ale su krasne, mne sa najviac paci to strieborne pod dekoltom x-)
Odpovedať
Profilova fotka
bero: nemala by si blizsie bansku bystricu? tam tiez otvorili salon so satami maggie sottero a podla ich stranky maju aj model brianna
Odpovedať
beron, kráááásne šatičky x-)
Odpovedať
kweeti, povodne som taky strih ani nechcela, ale hned ako som ich obliekla, tak sa mi zapacili... sinov, waw vdaka, nevedela som, ze aj v BB maju MS, na ich medzinarodnej stranke este BB nie je.. :-)
Odpovedať
tusim vsetci oblubuju tuto znacku :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bero kuk sem: http://www.salondesigns.sk/maggiesott... inak su to krasne saty. najpv ma nezaujali, ale potom som ich videla tu v albume na realnej neveste a boli fakt uuuuuuzasne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kweeti: vsak maju preco ;-)
Odpovedať
tak som poslala email do oboch salonov, chcem vediet za kolko ich poziciavaju... Myslite, ze mi odpisu? sinov, nepamatas sa, kde si videla tie saty na realnej neveste, rada by som si pozrela jej fotky..
Odpovedať
beron, hádam ti odpíšu.. je to nový salón, čiže si pravdepodobne dávajú záležať na takýchto veciach podľa mňa =-)
Odpovedať
Profilova fotka
bero ja ked som pisala do BB tak mi nedopisali... tak neviem... lepsie je zavolat.
Odpovedať
Profilova fotka
bero: uz si presne nepamatam, ale bolo to tu na MS v niektorom svadobnom albume.
Odpovedať
Profilova fotka
bero, nie asi nebudeme mat oznamko s fotkami. Ale predsvadobne fotenie sme dostali ako akciu zadarmo k celodennemu foteniu svadby:) Tak by bola skoda nevyuzit...:) a fakt to bolo super, odporucam.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?