Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@h.a.i.n.y Moja, nadherne saticky...prekrasneee x-) A veru, tak ako pises, aj ked je cena trosku vyssia, podla mna stoji za to, dat za ne viec, ked sa do nich zamilujes a citis sa v nich uuuzasne. :-) Ja nelutujem.
ved toto som si aj myslela,aj mamina si mysli,ze je to skoro..asi to poriesim po novom roku,teraz aj tak idu vianoce,silvester..dakujem za odpovede..ak ma niektora z vas este nejaku skusenost a rada by sa podelila,budem rada.. ;-)
ahojte babule.. tak som tu konečne aj ja x-) fakt som mala už absťáky :-D v práci ma skoro vystrelo, pretože sa mi nedala stránka otvoriť.. tak som len cez mobil kukla, čo ste popísali, ale tam sa mi zas nedalo prihlásiť :-N
@sandra25555 ozaj a k tomu p. farárovi, podľa mňa začiatkom roka keď pôjdete, tak bude fajn - my sme zajednávali cca 7 mesiacov pred svadbou, a aspoň sme si mohli vybrať čas aký sme chceli my :-)
Ahojte baby tak sa vam musim pochvalit tento tyzden som zohnala krasna svadobne saty, v salone som dostala k satam zadarmo aj tieto topanocky http://www.elegantsteps.co.uk/products/…
Saty ma vysli na 150 eur a su krasne len mi ich musia trocha rozsirit, lebo som sa nejako moc rozkysla. :-)
@wera.g nie si motúz :-D podarena :-D No vyhliadla som si tie saticky este skor, su naozaj krasne, ale kedze som zasla do MS v KE, tak take som ani odskusat nestihla ;-)
ja mám popísané len nicky a mená na fb :-D jáj, a ešte aj dátumy svadieb.. hádam tam aj šaty popíšem.. :-N weri, zas som zabudla presne ktoré máš ty :-N
aj som bola dnes vo White atelieri, tiez som kupila saty Justin Alexander sice za 490 eur, ale uplne nove, tak tesim jak blazon :-) a topanky zdarma mam tieto http://www.rainbowclub.co.uk/collection…
vieri, ja som práve drahému vravela, že nech sa pripraví na to, že to bude so mnou sodoma-gomora, kým šaty nebudú doma.. a že to bude tým horšie, čím bližšie bude termín ich dokončenia.. :-N no ale ani potom to nebude ktoviečo keĎ budú prenádhernééé.. že nebudem nič robiť, len s nimi sa tešiť.. :-D
Baby som rada ze sa vam pacia saticky. Tak ako moje tak aj vase :-D x-)
@bambula27 Ty si chcela skusat take satky ako mam ja? Ak som dobre pochopila z tvojho prispevku? :-)