Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
ano simi myslela som stacho ;-) dakujem za tie princeznicky ;-) :-D
prosim poradte mi ako si mam ulozit tie albumy len pre priateloch ja to tam zaskrknem ale neulozi sa mi to :-(
to je pravda ale to tiez rychlo ubehne...teraz su sviatky....potom zase dalsie ( Velkkonocne sviatky) a zachvilku je tu leto :-D teda stacilo by mne aj jar lebo zimu nemam rada :-|
romankova vsak nevyzeras na to ze by si potrebovala schudnut.....ja mam cislo siat 36 a tie snurovacky ked sa stiahnu tak saty priliehaju k telu a tiez mi je vidno brusko ale tak nevadi...
@dracica6663 dakujem, ale toto mam starsiu fotecku, trosku sa to uz priliepa, nie je to ako ked som mala 18 :-)
barborav - nie cez sviatky, ale hned po nich :-) urcite nieco musim dat dolu, aby som bola pekna nevesta :-)
a ku tej zime, jooooj ja by som sa mala pretahovat niekde do teplych krajin :-/ nemam rada zimu, iba za oknom ked som :-)
@bybi už som si ťa pridala :-) fotku v pc nemám, na nete ju nikde neviem nájsť, mám ju len v katalógu, ktorý nám tam dali :-N
ale aspoň stručne opíšem - tvar klasika, okrúhle ako klasické obrúčky, biele zlato, ja s kamienkom, drahý bez. Nad kamienkom sú také 2 pásiky so vzorom vyryté, úplne úžasne to vyzerá :-) pôvodne som mala inú predstavu, ale keď sme tieto zbadali, hneď nám padli do oka :-)
Dobre ranko kocky:) My chceme obrucky tiez tak okolo 500, ale budu drahsie tie co sme si vyhliadli. Ale mozno na veltrhu najdeme este nieco lepsie a lacnejsie.
Ja strasne nemam rada zimu. Keby vobec nebola, tak by mi nechybala ani minimalne. Mam rada jar a leto./najradsej taky maj ked este niesu velke horucavy
simi napodobne ja tiez som...ze budem aspon brucho posilovat par tyzdov mi to vydrzalo ale uz som davno skoncila takze mi to nepomohlo... :-| nemoze to ist samo dolu ]-(
@simcab ja si to tiez stale hovorim, ze treba chudnut, cvicit, pravidelne jest... a nikdy to nevydrzim dlhsie ako dva dni:((
@barborav interna posta myslis? ja ju tam mam vsetku
drači, aj u mňa je veľkým problémom brucho.. aj keď som pribrala aj do zadku, no to mi je jedno.. to brucho ma štve a strašne.. chcela som chodiť s drahým do posilky, no vôbec ma to tam nebaví.. ako nechcela som riadne posilovať, len trochu spevniť chrbát a brucho.. ale smola..
@dracica6663 ja sa nehanbim, ved kazdy sme nejaky, ale uz mi to je trosku proti srsti, lebo ani v niektorych vecickach nevyzeram tak ako by som mala :-)
jezisko mi donesie krasne elegantne nohavice, su mi tak akurat, tak tie budem mat ako limit :-)
A k chudnutiu, mne sa konecne podarilo dat dole asi 5kg, od porodu az teraz nejaky uspech... Ale este by som chcela trosku schudnut, momentalne som rada ze sa mi to dari aspon udrzat :-)
Ahojte baby!
Ja sa tiez chystam po sviatkoch zacat cvicit, taka som cela mlandrava, ci co... :-p A pred svadbou prestanem jest chlieb, ze mi brucho trochu splasne... Taky je plan... :-D :-D :-D Ako sa poznam, zostane len pri planoch... :-D :-D
Na buduci tyzden idem skusat satyyyyy a aj uces a licenie!!! Joj tak sa vytesujem!!
Aj obrucky by sme chceli najst..
A moja mamka "objavila" akysi vynoveny hotel v SNV a mali este volne na nas datum, tak mi tam uz zarezervovala miestnost, s tym, ze my sa pojdeme na buduci tyzden pozriet a dame im vediet, ci tam chceme svadbu....
A este topanky musim kupit a rodicov budeme zoznamovat.... uff mame toho na plane viac ako dost... :-N
A najhorsie na tom je, ze koncom tyzdna ma zase snezit... :-( Ked mi zrusia v nedelu let, tak ma porazi.... :-( :-( Drzte prosim palceky, aby bolo pocasie ok.... ;-)
A este ma napadlo, ze sme chceli vcera oznamka tlacit a tlaciaren mam blbne.... Takze este musime najst, kde nam to vytlacia.... :-| och joj...
beron, ja si idem cez víkend konečne objednať a zároveň vyplatiť šaty.. trochu sa bojím platiť za niečo, čo som ani nevidela, ale tak čo už keď to tak funguje.. :-p ale zas na druhej strane mám na salón dobré referencie, čo ma dosť podstatne ukľudňuje..
tento týždeň ešte chceme stihnúť zoznámenie rodičov.. toho sa desím.. 8-( ale hádam prežijeme.. beron, ako to máte vy zariadené?? kde čo ako??
simi drzim palce, aby boli saticky este krasie ako dufas!! Isto budu... ;-)
Co ako mame zariadene? Roznamovanie rodicov? Zatial je plan taky, ze svokrovci pridu k nam 25. - asi na obed. Ja som povodne chcela obed v restike, ale to by asi bolo prilis formalne a asi to tak bude lepsie, mozno trosku take osobnejsie...
simi, preco sa toho desis? Ja sa celkom tesim...
@simcab simi, ja som schudla stresom :-( Aj som sice cvicila, ale myslim ze to bol hlavne stres co som urcite obdobie mala :-(
jaj kocky, ja vam ani neviem ako sme my predstavovali nasich. Ja si to vobec nepamatam :-N
ahojte po vikende baby :-D my sme zoznamili mamy az na Emmkinych krstinach :-D :-D
my uz mame obrucky hotove ideme si po ne tento tyzden a vysli nas na 150 euro a su novucicke,gravirovane,krasne mali sme 9,5 g vlastneho zlata takze platime iba za robotu ;-) a na veltrhu poobzerame oblek ;-) so sa tami uz nebudem vymyslat budem mat tie Peralty a hotovo :-)