Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
@liviapeto no ahooj späť medzi nami
A kedy máš skúšku? Budem držať moc palce !
A chystáš sa teraz niekedy na skúšku šiat? Či nechávaš na veľtrh?
A výzdobu akú chcete? Sami si budete robiť, či agentúra? Fííí pozerám že máte termín pred nami, a to už fakt máte všetko teda? Tak to sme riadne pozaduUff, máme čo robiť !
@simcab hehe to aj mňa napadlo, keď náhodou prídu gratulovať aj takí, ktorých som v živote nevidela, hehe opýtať sa že kto ste asi nie je na mieste čo?
Jaaaaj ja som tento pocit dostala hneď ako sme objednali obrúčky.. Že to je už také reálnejšie, že fakt sa asi niečo chystáA moc sa na to tešííím !!!
11. jan 2011- Sponzor fóra
@wera.g zlatko co s tymi pierkami??
uff ja ani neviem co je vlizelín11. jan 2011Skusku ma sobotu, je posledna, tak mozno preto sa mi tak nechce ucit a je toho velmi vela, ale co uz, nejako bude. Vyzdobu sa chystam objednat si od jednej baby, len to musim zbehnut do mesta a vybrat si aku...som si povedala, ze taketo veci budem riesit az po skuskach, tak tu hnusnu v sobotu musim spravit
. Teraz ma napadlo, ze este oznamka nemame objednane, ale na tych mi moc nezalezi, takze nejake najjednoduchsie vyberieme a bude to. a saty..no rozhodujem sa medzi dvoma...fotky nezverejnim, lebo nemam prave modelkovske miery a popri vas by som vyzerala jak slon
11. jan 2011@liviapeto tá trepeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
11. jan 2011@simcab a v com?
11. jan 2011@liviapeto v slonovi!
11. jan 2011@liviapeto trepeeees
videla som ta na fb a teda k slonovi mas dalekooooooo!
Drzim palce na skuske!!!
Baby ste sa bavili o gratulantoch.... hmmm ja z draheho rodiny poznam len jeho rodicov, segry s manzelmi a jednu tetu, ja teda budem kukat ako puk..... A on tiez.....
Neviem, ci som to tu uz nepisala, ale aranzerka mi poslala predbeznu cenu a celkom dobra, tak sa vytesujem a mozno aj viac kvetov dam do saly... A kytica s pierkom ma vyjdu len 40 Eur, nie je to primalo? Trosku mam strach, aby to nebolo na ukor kvality...
@wera.g necele 4 mesiace do svadby? Bozeee ako to leti.... ja mam 2 tyzdne po tebe a este tolko veci nemam...
Baby neviete o internetovej stranke z ktorej mozem kupit biele topanky na malilinkom podpatku? Alebo aj bez? Vsetko je len ivory....11. jan 2011@beronsche ahoj, ja asi budem potrebovat topanky prave ivory na malilinkom podpatku, mozes mi prosim poslat adresy tych stranok?
11. jan 2011@liviapeto Ja som nasla plno krasnych na ebay.co.uk . A potom na anglickych svadobnych portaloch (uz ale neviem presne adresy, hladala som cez google) - tam su ale dobre masne ceny..
A vsetkoooo ivory.....
Budes mat kremove saticky?11. jan 2011@beronsche no, jdny z tych medzi ktorymi sa rozhodujem su take...a tie su asi mojmu srdcu najblizsie
11. jan 2011@liviapeto a ake su to? nemas foto?
11. jan 2011@fpjj
@lucia3006
Baby,tak boli sme to dnes pozriet - navleky maju pekne a asi s 15 farbami masiel. Cena je 1 euro aj s maslou ked si ich navleceme sami a 1,49 ak to pridu oni urobit. Na nas termin maju 3 svadby a maju aj pre nas 100 navlekov,takze by nemal byt problem,ze by sa neusli..pani nam ukazala ako sa navliekaju,myslim,ze je to pohoda. vybrali sme si u nich aj kvetinovu slavobranu za 25 eur - umele kvety - orchidee a lalie. za 29 robia balonovu..spz vyrabaju za 5eur par, poziciavaju aj svadobne pohare,manzetove gombiky,vankusiky na prsene...detske bublifuky maju po eure kus,srdieckove konfety po cca 4eura - to si ja ale vybehnem do polska cca koncom marca,aj po organzu,takze dominika,ak chces nieco take,mozem priniest aj tebe. a podstatna vec - nechcu zalohu,treba to vyplatit cele pri preberani navlekov. kontakt: www.granddekor.sk11. jan 2011- Sponzor fóra
@beronsche posli mail a poslem ti ich
11. jan 2011caute babizne, teda kolko mae noviniek! tesim sa s vami!
@trdielko149 , ty budes mat foro toho fickuliaka?11. jan 2011@fpjj
Salu mame v elv v senci - ulica ako ides na gulasku. Platime len prenajom a jedlo. Vset ostatne si mozme priniest vlastne11. jan 2011@petkaa28 peti, oni chodia zdobit? a potom si preto pridu? bola si spokojna s ich jednanim?
11. jan 2011Ahojte, ja som pred chvilkou prisla zo skusky...Bola dost narocna, ale nastastie ju mam za B
Spala som 2,5 hodiny tuto noc. Som uplne mimo. A cakaju ma este dalsie 4.
Fakt to strasne rychlo bezi. Priblizne takto pred rokom sme sa rozhodli, ze sa vezmeme... s tym, ze ved to su este skoro dva roky... a teraz je to len necelych 8 mesiacov. Zachvilku to ubehne.11. jan 2011@kacennnka kacenka, gratulujem! zmakla so ti super!
kedy mas dalsiu skusky?11. jan 2011@ladyjh v pondelok, utorok a stvrtok buduci tyzden. Celkom namahavy tyzden bude.
11. jan 2011@kacennnka neboj sa zvladnes to. toto je uz posledny rok?
11. jan 2011@kacennnka Blahozelam!! A drzim palce na dalsie skusky!!
@ladyjh "foro toho fickuliaka" mate s trdielkom nejaku tajnu rec?A ty ako skola? Som si vsimla, ze budete mat svadbu v piatok... Preco ste sa tak rozhodli?
11. jan 2011@liviapeto pošli aj mne prosím, podľa mňa tiež trepeš a budeš krááásna nevesta !
@trdielko149 no jasné, pierka budú, pustím sa do nich asi už aj zajtra - všetko mám už na ne nakúpené dlho, len som sa k tomu nejako nedostala
@kacennnka šikulka si !no super, blahoželám ti
@beronsche strašne rýchlo to letí, až sama nechápem, veď zachvíľku máme svadbu a koľko toho ešte nemáme11. jan 2011@petkaa28 díky, skúsim pozrieť
za 1 euro je supeeer cena, lacnejšie sa už asi nedajú zohnať, díky zatiaľ, ja som bola dneska kúpiť materiál na menovky - budem ich musieť pomaličky urobiť, aj zasadací poriadok, vo štvrtok ideme do penziónu dohodnúť si presne detaily
11. jan 2011babyyyyy ja som sa zaľúbila ! asi si dám ušiť takéto šaty, len namiesto modrej bielu farbu - http://www.mojasvadba.sk/bazar/spolocenske-saty/hwek/nadherne-ruzovo-modre-vecerne-saty-velkost-38/
ako popolnočky@simcab nekric na mňa za to
11. jan 2011@petkaa28 tak to je supeeer - budete spokojní - ja som sa pýtala tety a vravela, že ľudia sú tam spokojní ...
11. jan 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
a tak ani nie veľmi cudzích.. my sme malé mesto, tak väčšinu budem poznať.. viac sa desím gratulácií od "cudzích", a tými myslím drahého kamarátov z detstva, príp. vzdialenejšiu rodinu.. to bude trapas
joj, inak aj mne je tak divne, smutno či čo.. doteraz to všetko boli len šaty, topánky a somarinky.. no od včera je to už naozaj svadba..
taký mám divný pocit z toho.. už je to naozaj!!!