Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
a tak ani nie veľmi cudzích.. my sme malé mesto, tak väčšinu budem poznať.. viac sa desím gratulácií od "cudzích", a tými myslím drahého kamarátov z detstva, príp. vzdialenejšiu rodinu.. to bude trapas :-N joj, inak aj mne je tak divne, smutno či čo.. doteraz to všetko boli len šaty, topánky a somarinky.. no od včera je to už naozaj svadba.. =-) taký mám divný pocit z toho.. už je to naozaj!!! x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@liviapeto no ahooj späť medzi nami :-) A kedy máš skúšku? Budem držať moc palce ! :-) A chystáš sa teraz niekedy na skúšku šiat? Či nechávaš na veľtrh? :-) A výzdobu akú chcete? Sami si budete robiť, či agentúra? Fííí pozerám že máte termín pred nami, a to už fakt máte všetko teda? Tak to sme riadne pozadu :-D Uff, máme čo robiť ! :-) @simcab hehe to aj mňa napadlo, keď náhodou prídu gratulovať aj takí, ktorých som v živote nevidela, hehe opýtať sa že kto ste asi nie je na mieste čo? :-D Jaaaaj ja som tento pocit dostala hneď ako sme objednali obrúčky.. Že to je už také reálnejšie, že fakt sa asi niečo chystá :-D A moc sa na to tešííím !!! :)
Odpovedať
ja sa tiež teším, ale je to také zvláštne, že už nebudem mať frajera :-D ale dodko mi včera povedal, že stále bude mojim frajerom, ale od svadby už aj na papieri :-D x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g zlatko co s tymi pierkami?? :-) uff ja ani neviem co je vlizelín :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Skusku ma sobotu, je posledna, tak mozno preto sa mi tak nechce ucit a je toho velmi vela, ale co uz, nejako bude. Vyzdobu sa chystam objednat si od jednej baby, len to musim zbehnut do mesta a vybrat si aku...som si povedala, ze taketo veci budem riesit az po skuskach, tak tu hnusnu v sobotu musim spravit 8-) . Teraz ma napadlo, ze este oznamka nemame objednane, ale na tych mi moc nezalezi, takze nejake najjednoduchsie vyberieme a bude to. a saty..no rozhodujem sa medzi dvoma...fotky nezverejnim, lebo nemam prave modelkovske miery a popri vas by som vyzerala jak slon :-D
Odpovedať
@liviapeto tá trepeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab a v com?
Odpovedať
@liviapeto v slonovi! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
posli mi email..ti ich poslem a uvidis , ze netrepem ... :-p
Odpovedať
@liviapeto trepeeees ;-) videla som ta na fb a teda k slonovi mas dalekooooooo! ;-) Drzim palce na skuske!!! :-) Baby ste sa bavili o gratulantoch.... hmmm ja z draheho rodiny poznam len jeho rodicov, segry s manzelmi a jednu tetu, ja teda budem kukat ako puk..... A on tiez..... :-D :-D Neviem, ci som to tu uz nepisala, ale aranzerka mi poslala predbeznu cenu a celkom dobra, tak sa vytesujem a mozno aj viac kvetov dam do saly... A kytica s pierkom ma vyjdu len 40 Eur, nie je to primalo? Trosku mam strach, aby to nebolo na ukor kvality... =-) @wera.g necele 4 mesiace do svadby? Bozeee ako to leti.... ja mam 2 tyzdne po tebe a este tolko veci nemam... Baby neviete o internetovej stranke z ktorej mozem kupit biele topanky na malilinkom podpatku? Alebo aj bez? Vsetko je len ivory.... 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche ahoj, ja asi budem potrebovat topanky prave ivory na malilinkom podpatku, mozes mi prosim poslat adresy tych stranok?
Odpovedať
@liviapeto Ja som nasla plno krasnych na ebay.co.uk . A potom na anglickych svadobnych portaloch (uz ale neviem presne adresy, hladala som cez google) - tam su ale dobre masne ceny.. :-p A vsetkoooo ivory..... Budes mat kremove saticky?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@beronsche no, jdny z tych medzi ktorymi sa rozhodujem su take...a tie su asi mojmu srdcu najblizsie 8-)
Odpovedať
@liviapeto a ake su to? nemas foto?
Odpovedať
Profilova fotka
@fpjj @lucia3006 Baby,tak boli sme to dnes pozriet - navleky maju pekne a asi s 15 farbami masiel. Cena je 1 euro aj s maslou ked si ich navleceme sami a 1,49 ak to pridu oni urobit. Na nas termin maju 3 svadby a maju aj pre nas 100 navlekov,takze by nemal byt problem,ze by sa neusli..pani nam ukazala ako sa navliekaju,myslim,ze je to pohoda. vybrali sme si u nich aj kvetinovu slavobranu za 25 eur - umele kvety - orchidee a lalie. za 29 robia balonovu..spz vyrabaju za 5eur par, poziciavaju aj svadobne pohare,manzetove gombiky,vankusiky na prsene...detske bublifuky maju po eure kus,srdieckove konfety po cca 4eura - to si ja ale vybehnem do polska cca koncom marca,aj po organzu,takze dominika,ak chces nieco take,mozem priniest aj tebe. a podstatna vec - nechcu zalohu,treba to vyplatit cele pri preberani navlekov. kontakt: www.granddekor.sk
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche posli mail a poslem ti ich
Odpovedať
Profilova fotka
caute babizne, teda kolko mae noviniek! tesim sa s vami! :-D @trdielko149, ty budes mat foro toho fickuliaka?
Odpovedať
Profilova fotka
@fpjj Salu mame v elv v senci - ulica ako ides na gulasku. Platime len prenajom a jedlo. Vset ostatne si mozme priniest vlastne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 peti, oni chodia zdobit? a potom si preto pridu? bola si spokojna s ich jednanim? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja som pred chvilkou prisla zo skusky...Bola dost narocna, ale nastastie ju mam za B:) Spala som 2,5 hodiny tuto noc. Som uplne mimo. A cakaju ma este dalsie 4. Fakt to strasne rychlo bezi. Priblizne takto pred rokom sme sa rozhodli, ze sa vezmeme... s tym, ze ved to su este skoro dva roky... a teraz je to len necelych 8 mesiacov. Zachvilku to ubehne.
Odpovedať
Profilova fotka
Zachvilku budem pani aj ked ma aj tak este mnohi budu volat slecna:) Kedze som dost mlada a vyzeram este mladsia ako som:D
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka kacenka, gratulujem! zmakla so ti super! kedy mas dalsiu skusky?
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyjh v pondelok, utorok a stvrtok buduci tyzden. Celkom namahavy tyzden bude.
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka neboj sa zvladnes to. toto je uz posledny rok?
Odpovedať
Profilova fotka
no posledny ako posledny... treti... ak vsetko vyda tak ako ma tak koncim bakalara... potom svadba a skola externe.
Odpovedať
@kacennnka Blahozelam!! A drzim palce na dalsie skusky!! @ladyjh "foro toho fickuliaka" mate s trdielkom nejaku tajnu rec? :-D :-D :-D :-D A ty ako skola? Som si vsimla, ze budete mat svadbu v piatok... Preco ste sa tak rozhodli? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@liviapeto pošli aj mne prosím, podľa mňa tiež trepeš a budeš krááásna nevesta ! :-) @trdielko149 no jasné, pierka budú, pustím sa do nich asi už aj zajtra - všetko mám už na ne nakúpené dlho, len som sa k tomu nejako nedostala :-( @kacennnka šikulka si ! :-) no super, blahoželám ti :-) @beronsche strašne rýchlo to letí, až sama nechápem, veď zachvíľku máme svadbu a koľko toho ešte nemáme :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 díky, skúsim pozrieť :) za 1 euro je supeeer cena, lacnejšie sa už asi nedajú zohnať, díky zatiaľ, ja som bola dneska kúpiť materiál na menovky - budem ich musieť pomaličky urobiť, aj zasadací poriadok, vo štvrtok ideme do penziónu dohodnúť si presne detaily :)
Odpovedať
Profilova fotka
babyyyyy ja som sa zaľúbila ! asi si dám ušiť takéto šaty, len namiesto modrej bielu farbu - http://www.mojasvadba.sk/bazar/spoloc... ako popolnočky :-) @simcab nekric na mňa za to :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 tak to je supeeer - budete spokojní - ja som sa pýtala tety a vravela, že ľudia sú tam spokojní ...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?