Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • @z.junasova  tiez si myslim, ze kytica nemusi ladit z vyzdobou.
    Ta sala je velmi pekna a ja by som jednoznacne zvolila nejaku vyraznu farbu na ozivenie.. podla mna urcite nie bielu, kremovu, zlatu, hnedu, bledo ruzovu ... jedine ak v kombinacii s vyraznejsou farbou...
    Ak chces ruzovu, tak urcite tmavu ruzovu alebo cyklamenovu, jasne fialovu, zltu, cervenu...
    Ak nechces navleky, tak mne by tam najviac isla cervena - pekne by ladila s hnedou farbou stoliciek.. 😉

• @beronsche  no ja som rozmýšľala nad tou cyklaménovou, resp. tou najtmavšou ružovou z tých na kytici.

• ahojte ja by som to riesila tou cyklamenovou. ta sa tam hodi najviac. moj nazor

• Sponzor fóra
  • @z.junasova  cyklamenova/ tmavo ruzova (ako v kytici) sa tam urcite hodi 😉

• martinka2107 aj ja mám taký pocit, asi to bude aj tým, že je momentálne moja obľúbená farba cyklaménová. 😃 A uvidím aký bude výber v sobotu v Nitre na veľtrhu. 🙂

• @z.junasova  tak to aj moja. cyklamenova je nadherna. Co chces kuknut na veltrhu?

• z.junasova tak ak je to tvoja oblubena by som ani nevahala 🙂 🙂

• @kacennka  chcem tam pozrieť veci na výzdobu, organza a tak, teda ak tam niečo také bude a samozrejme šaty a topánky.

• @z.junasova  ja som kupila organzu na ccinspiration, bola za celkom dobru cenu a ten odtien je krasny. Ale to budem mat len na auto. A pre masle som sa rozhodla satenove, vyznie to tak elegantnejsie a luxusnejsie. Uz ich mam aj doma. Aj na stoloch bude saten. Servitky som objednavala so svatbadekor take ako mam v albume.

• @kacennka  ďakujem, tak to tam omrknem 😉

• @dracica6663  môže sa asi aj na druhú ale ja píšem iba z jednej 🙂 záleží na Tebe 🙂

• @trdielko149  ahoojky, dá sa a predávajú také balíčky aj s balónami a tou pumpičkou na fúkanie - cena je asi 40 až 50 euro a nájdeš to na stránke svetbalonov.sk alebo linde gas - skús pozrieť 🙂

• @z.junasova  mne mamina kupila organzu zlatu 1 rolku a bielu 1 rolku s takym vzorom v ZM v Ludovke za 1 euro 😃 😃 a ta organza ma 10 m a sirku 45 cm to mi na masle do kostola staci 😛 ale vravela mi do mobilu ze maju aj satenove aj obycajne ale ideme sa my popozerat tiez tam zajtra pobede 😉

• Ahojte dievcence moje 😉 Potrebujem poradit. Neviete nejaku stranku, kde by mi vedeli vytlacit svadobne oznamko (vlastny navhr) najskor iba 1 ks, aby sme videli, ako to vyzera a potom si mohli objednat? 😐

• @z.junasova  ja by som asi dala cyklamenovu organzu aj servitky, no mozno cyklamenove a hnede lupienky alebo kamienky k tomu 🙂

• Sponzor fóra
  • @bambula27  skus sa spytat vo viacerych firmach ale nemali by mat problem s tym vytlacit ti najskorej jeden kus na skusku, len im nezabudni povedat aby ti na tom oznameni nerobili uz ziadne upravy, lebo niektory su ako hotentoti a aj kede im to povies tak ti dodaju nieco uplne ine ako si im ty dala 😉

• @michala.s  Dakujem Miska....skusim sa popytat. Jedna firma mi napisala, ze nie je problem poslat mi 1ks na ukazku, ale musim vypisat objednavku uz na pocet, kolko ich budem potrebovat 😠

• lucia3006..no vsak to,ze je dobre si tak pogrilovat v zahradke alebo tak no...ale tak da sa ist hocikde aj na bytovke ked sa byva,to mas super,lebo mna tiez nebavi nejako moc varit,ale budem musiet no...moj priatel rad papa,ako asi kazdy chalan a varit nevie🙂takze to ostava len na mne

• dnes sme sa cinili a kupili sme krizik,pierka spravene,nožnice a papiere na menovky,oznamenia a objednali sme sv.pohare. A dnes aj volali a uz mame hotove obrucky, tak nabudci tyzden ich uz budeme mat doma...jupiiiiiiii
    a mozem zacat robit menovky ak sa bude doma nudit 😃

• @wildluccia  😃 si ma pobavila.ten moj nepapa vela a vari dobre 😉. Ale tak striedame sa raz navarim ja raz navari on. Byvame spolu uz tri rokytak som si ho vycvicila

• @wildluccia  mňa varenie až tak nebaví, skôr pečenie ale napr. chystanie obložených mís, chlebíčkov proste studená kuchyňa - to je moje, to robím rada, stále sa učím vymýšlať nové veci ako ružičky zo salámov a tak 🙂 no jasné, grilovať si chodíme k svokrovcom, oni majú rodinný dom a supeer záhradu a tam také posedenie 🙂

• @dracica6663  ty si ale šikovnica 🙂

• @lucia3006  dakujem pekne....som bola rada ze sme to tak vybavili a pokupovali...este neviem ci budeme kupovat nejake drobnosti ako balonky,sviecky a tak ci to nebude robit majitel este sa dohodnut musim neskor...
    Este musim pockat do marca aby si knaz poznacil datum a cas a mozem robit oznamenia 🙂
    a ako som tak pocitala uz mame nasetrene na svadbu......len nam chyba na zakusky,tortu a alkohol - na take este ,,drobnosti,, ale do augusta to sa nasetri...hlavne ze na tie zakladne veci su... 😉

• @trdielko149  tak to je super cena, asi sa tam aj ja pôjdem pozrieť dnes poobede, teda ak budem mať ako. A ktorá Ludovka by to mala byť, teda kde asi v ZM by sa mala nachádzať? 🙂

• uz mam aj boticky 😃 😃 😃

• @dracica6663  drači, ty sa teda nezdáš!! krásne ti to pribúda vybaveného 😵

• @simcab  dik 😃 no ja uz skoro vsetko mam este kostol,zakusky,...ale to az v lete takze uz nemam co robit 😐

• @dracica6663  už máš aj boty ?? to je super, tak treba ich vraj poskúšať , aby si si na ne zvykla. Aj ja už by som chcela asi si kúpiť🙂

neviete niekto mi povedať, či na tom veľtrhu sa budú dať nejaké veci kúpiť ? alebo ako to tam vyzerá ?

• @gabinkas  ja som si topky kúpila na veľtrhu teraz v ba.. na ostatných sa tiež bude dať čo-to pokúpiť, záleží od toho kto tam bude vystavovať..

• @simcab  lebo ja sa chystám, že si tam niečo kúpim, že tam budú určite lepšie a lacnejšie možnosti .... či ? neni to tak, ešte som nebola na svadobnom veľtrhu 😬

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Dokumentárna svadobná fotografia
    0903 591 415
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov