Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi tak to áno, ak tam máte dobrých priateľov, tak sa zvyknúť dá ... ja som žila rok 200km od domova, ale nezvykla som si, vrátila som sa do rodného mesta... tu sme už kúpili s drahým byt, tak sťahovať sa už nebudeme ... :) aj kvôli baby som chcela mať rodinku pri sebe, hlavne maminu... ale obdivujem ťa, že si dokážeš poradiť takto sama ďaleko od domova... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 Lucka no nemam moc na vyber :-) Ale je pravda, ze niekedy by sa babka zisla aj tu :-) Ale co uz, takto sme si to zariadili, tak to tak mame. Nasi chodia 2-3 krat za rok a vzdy na Zarkine narodeniny, my chodime 1-2 krat do roka domov. Ale bolo by fajn keby si ju viac uzili :-) Mali sme ponuku ist aj do Australie, ale to uz je teraz tazke, ked mame Zarku, to uz by ju vobec nevideli a to nechcem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi tak to áno, Austrália je moooc moooc ďaleko, 24hodín letu - mám tam kamošku, ktorá sa tam vydala, chodí domov iba raz za rok... ale všetko sa dá zvládnuť, ste si aspoň oveľa viacej blízki, keď ste odkázaní sami na seba... a potom tie chvíle strávené s rodinkou, sú neopakovateľné no nie? ... :) a malá Zarka má koľko rôčkov?
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 Zarka mala v oktobri 3 :-) A hlavne ona sa o to viac tesi na starych rodicov. Vidia sa sice cez skype kazdy tyzden, ale nie je to ako osobny kontakt :-( Ale je to usper, ze uz tato moznost je a hoci su daleko, vidia ako rastie :-) Mne pride mamina teraz za 2 tyzdne, pride mi pomoct so satami, musime vypnut vlecku nejake, ja som si to zacala sama, ale neviem si to sama odmerat a vsetko a potom spravit, to by som len obliekala a vyzliekala saty :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi tak to je skvelé, že ti príde takto pomôcť, budete spolu... aj malá bude s babkou :) tak ja to už mám za 9dní, neviem prečo to tu ráta aj deň svadby, ja ten už nerátam :) ... a do augusta to tebe zbehne ako voda... keď je vonku teplúčko mám pocit, že čas plynie ešte rýchlejšie ako v zime... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 zavidim ze uz len tyzden aj nieco x-) Aj ja by som uc chela. A chytas aj paniku ze ti nieco chyba, ze nieco nemas alebo tak??? Co si v pohodicke spokojna? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi práveže som úplne pokojná, ani sa mi nezdá že už budúci týžden sa vydávam ... všetok ten stres a nervozita zo mňa už opadla pri tých prípravách... :) neboj, aj tebe to tak ubehne... :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kocky, tak sa hlasim po dlhsej dobe. ako sa mate? niektore to uz mate za par dni, ze? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sinov ahooooooj, a ako pokračujú prípravy u teba? :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babule tak saty su vyplatene a su kompletne moje, mesiac pred svadbou ich donesiem na upravu a vycistenie. Som dnes taka stastna
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche @bybi no baby, aj ja mam chaos! Ja si vybavim pas, az ked budem tu asi. OP si vubavim normalne, a budem dufat, ze mi pride do 2 tyzdnov, ked este budem doma. Bybi, ako si si vybavila anglicky vodicak? A baby, ked sa zasobasite, tak vam hned daju manzelsky papier aby ste s tym mohli ist vybavovat OP a pas? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s tesime sa s tebou!
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ladyjh Ahoj! Myslis sobasny list? Ak mas svadbu v kostole, tak oni odnesu/poslu nejaky doklad na matriku a tam si pojdes sobasny vyzdvihnut. Cize to hned nebude. Ale myslim, ze hned to nebude ani po svadbe na urade - najskor v pondelok.. Anglicky vodicak dostanes tak, ze si podas ziadost o vymenu na DVLA, zaplatis poplatok - myslim, ze pred 5 rokmi to bolo okolo £50 - len posles ziadost, potvrdenie o zaplateni, fotku a slov. vodicak a oni ti poslu naspat anglicky. Presne si to uz nepamatam, ja som si vymenila hned, ako som sem prisla, aby som mala "proof of address" pre banku. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyjh Lady no presne ako bero napisala :-) Akurat ze ja som tam isla osobne, lebo mame DVLA kusok od domu :-) A ten poplatok mi potom vratli, lebo som si davno pred tym ziadala o ten zeleny vodicak, neviem si spomenut teraz ako sa to vola a som sa ucila s drahym :-) Som ani nevedela ze to nemusim uz platit, ale potesilo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche Cauko bero! A tie doklady sa musia ist vymenit so sobasnym listom? Lebo ako budu na urade vediet, ze mam ine meno? Preto som myslela ze kedy dostanes sobasny list - az potom sa moze ist vybavovat.............. :-N Teraz mi este porad, ze ci si mam ten vodicak vymenit teraz, a potom este raz na nove meno, alebo az potom. Nebudu tam komplikacie s rozdielnym menom? Kolko ti to trvalo kym si ho dostala?
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s supeeeer, teším sa s teboooou :)
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s Miska super, hod nejake fotecky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyjh Lady vymen si teraz a nemusis potom menit na SK, alebo pockaj, vymenis na SK a potom tu... Ono to je asi jedno, aj tak sa tomu nevyhnes ist tam viac krat aj tak, ci uz tu alebo na SK :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi @ beronsche Baby, prave som sa pozrela, a je to £50. tak pojdem asi na to. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi mas pravdu :-D urobim to tak.
Odpovedať
@michala.s jeeeej, miška, tak to sa teším s tebou.. už môžeš byť spokojná ;-) @sinov ahoj :-) no ako tehuľka?? ako sa má bábika?? a maminka?? x-) šatičky už máš nové??
Odpovedať
@bybi Aky zeleny? Myslis provisional licence? keby som vedela, ze takto je to zadarmo, aj ja by som tak spravila.. :-N @ladyjh No myslim, ze musis mat sobasny list, ked vymienas doklady... Ale ako som uz pisala, ja mam v tom chaos... Musime sa spytat @liviapeto - livka vie co a ako.. ;-) Inak aj ja by som si zmenila vodicak teraz na tvojom mieste.. neviem ako dlho to trva, ale asi mesiac , lebo ked si menis vodicak kvoli adrese, tak to trva cca mesiac a pocas toho mesiaca ti staci papier od nich ako potvrdenie, ze mas vodicak. Zmena mena a adresy je uz zadarmo.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
joj sinov daj nam vediet ako sa obidve mate! Kedy mas termin? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
super, dik bero a bybi za rady. asi si zavolam do DVLA Nottinghamu a pojdem tam osobne, aby som nemusela posielat pas. :-)
Odpovedať
dievčatá, neviete mi poradiť odkiaľ si môžem stiahnuť pekné písma do wordu??
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab simi, a nemas tam vyber fontov na vyber? Inak ja chodim na Microsoft office stranku ked nieco podobne potrebujem.
Odpovedať
@ladyjh no mám, ale som objavila teraz jednej babe v albume na oznamku krááásne písmo.. vyzerá to, ako keby to niekto len tak rukou napísal..
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche bero hej, ten, provisional licence :-D Ono to neni zadarmo, ale platis ten poplatok pri tom providional, tak potom som uz nemusela platit dalsi za zmenu :-) @ladyjh ja by som si tiez na tvojom mieste teraz vymenila, lebo ked budes na SK kratko, mas o starost menej a vymenis si to potom v klude tu :)
Odpovedať
@simcab a musia mat aj interpunkcne znamienka? Na nete je vela volne dostupnych, ale vacsinou nemaju dlzne a a mekcene... my sme ich dokreslovali vo photoshope... daj si googlu calligraphy fonts a isto nieco pekne na stiahnutie najdes.. ;-)
Odpovedať
@beronsche kurnik, musia mať, lebo ich máme veľa.. :-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?