Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@sinov no ja stále čakám na šaty alebo aspoň fotky šiat.. :-( taktiež mi má prísť závoj tento týždeň, a možno aj obrúčky.. len čakám a čakám a čakám.. :-(
@sinov no mala som si po ne ísť koncom februára, no pani v salóne je chorá, tak sa to posúvalo a posúvalo a nakoniec sme sa dohodli tak, že mi pošle fotky šiat a keď to schválim, pošle mi šaty poštou.. no nemám zatiaľ ani fotky :-( a to ja viem, že mám ešte času, len vieš ako to je, ak sa na niečom dohodneš, tak s tým rátaš, že to tak bude.. 8-( ale ako samozrejme, že chápem, že je pani chorá, však chorá pracovať nemôže.. no.. :-(
Ahojte!!
@sinov Z tych komentarov ohladom bielych siat si nic nerob!! Aj tak tie zenske nevedia, o com rozpravaju... Ale musim priznat, ze ma celkom vytaca, ak niekto prezentuje vlastny nazor ako jediny pravy... bleeee....
@simcab ja mam toho dost dnes... dohanam viac menej to co som minuly tyzden odkladala, lebo som na to nemala cas... Ale uz by som isla aj domov :-N idealne by bolo robit tak 3-4 hodinky denne.... a Zarabat samozrejme rovnako :-D
@h.a.i.n.y ja budem mat zive, ale nebudem mat vela... hlavna ikebana (nic obrovske) a potom budem mat sviecky v takych "poharoch" a okolo budu zive kvetinky :-)
@simcab aj to by mohlo byt, viac penazi by ma mozno motivovalo chviet tu byt trosku dlhsie :-N :-D
@h.a.i.n.y ahoj.. :-) my budeme mať asi také maličké kytičky a sviečky.. nechcem tam veľa dávať, aby zostalo dosť miesta na koláčiky, pitie atď. ale kvietky určite živé
@bybi ja urcite plastove flase... naeoplati sa mi to prelievat do niecoho, kedze sa chcem dohodnut v obchode, ze zaplatim az po svadbe za to, co sa vypilo a zvysok im vratim neotvorene
@h.a.i.n.y no toto tiez riesim, ale kedze to bude v lete, tak asi zive.... nejake kyticky z ruzi sa daju relativne lacno nakupit v lidli, tescu atd a toto potom vyuzijem na ikebany...
čaute kočky, aj my sme to tak mali s tým pitím... na hlavnom stole bol prípitok, hruška, koňak v sklenených flašiach a víno v džbánikoch a potom keď sme prišli tak si každý zobral - nealko a alko sme mali ako švédske stoly - tam boli aj zákusky a torty na táckach ... tak si ľudia brali odtiaľ potom tácky po hlavnom jedle so zákuskami a bolo to tak supeer, aspoň neboli zbytočne zaplnené stoly ... a ešte ak vám môžem odporučiť - určite si kúpte balerínky na prezutie, ja som sa prezúvala už o 20:00hod. lebo tak ma boleli nohy že až a to som mala nízky opätok a pohodlné topánočky ... a poviem vám, že som neľutovala lebo som tancovala a nohy som mala ako v bavlnke v tých balerínach... :)
@angieska@simcab@lucia3006 No ja som to tiez nemala v plane prelievat... Tak dame na stoly asi s jedlom, nech to nepokazi prvy dojem ako simi pisala :-)
Ja mam v plane mat alkohol (okrem vina, to bude na stole) na boku ako bude jedlo, nech k tomu neni "lahky pristup", takto si to budu musiet ist zobrat a snad sa hned neopiju :-)
Lucka ja uz mam balerinky kupene, to boli prve topanky co som mala, kedze ja opatky nenosim vobec :-N Aby som zacala trenovat :-D
@simcab no ja mam teraz 8.5, ale ten nie je ani citit, kedze je ta topanka nizsia... ale su super pohodlne, aspon sa zdaju, tie predosle neboli ani na 5 minut pohodlne... na tieto topanocky sa celkom tesim, aj ked ich este budem musiet rozchodit ;-)
@bybi ja mám teraz 6 asi, tie predtým 12.. myslela som, že prežijem, no budem mať čo robiť so šatami, tak som šťatná, že som zohnala také krásne a ešte aj pohodlné botky :-)
@bybi tak to si veľmi dobre urobila, lebo fakt sú na nezaplatenie... asi by som zbytok svadby už nevládala tancovať alebo by som musela byť bosá ... najprv som ich nechcela a kupovala som ich 4dni pred svadbou, ale ešte že som ich kúpila.... no presne my sme tak mali nealko aj alko a bolo to tak supeer... aj zákusky tak boli a ľudia si sami brali na táckach potom k sebe... jaaaj ale toľko jedla čo nám pozostávalo a to sme sa báli, že tri chody budú málo...
@lucia3006 balerinky mam uz aj ja :) poctivo v nich kazdy den chodim, lebo aj najnizsie najdokonalejsie topanky su potvory a dokazu otlacit :) ale topanky na opatku stale nie, tie este zhanam :-| nejak sa mi ten vyber v obchodom absolutne nepaci :-(
@simcab hej, tiez som rada, lebo som z nich mala nocne mory... neviem na co som ich ja tava kupovala, ale co uz :-) A myslela som ze je topanka dlhsia, nie nizsia, hoci aj to v porovnani s tymi predoslymi...
Ja som si vcera farbila vlasy... a taka som spokojna s tou farbou, taku som uz dlho chcela a nijaka mi tak nechytila... sorry trosku odveci, ale taaaak sa tesim, ze sa musim pochvalit :)
@lucia3006 Lucka a to my mame 4 chody, budeme este po svadbe tyzden dojedat :-N
@angieska ja som nasla uplne neplanovane, uvidis, aj teba sa tak podari ;-)
@h.a.i.n.y my budeme mat zive kvety, idealne co najviac, samozrejme zavisi od ceny, takze ich asi nebudeme mat tolko kolko by som chcela...
Baby bude mat specialne osvetlenie v sale? Ako napr tu:
http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/sta...
je to krasa, no nie? Skoda, ze je to take drahe... 8-(
@angieska tak to je dobré že ich máš, určite ich oceníš na svadobnej hostine pri tancovaní :) a na nete si neskúšala popozerať? ja som si svadobné topánočky kupovala cez bazar tuto :)