Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
@beronsche tak to som ani netusila, ze aj take sa da :-D :-D :-D ale asi zostaneme pri marcipanovych kalach...teda este uvidime co nam povie cukrar a hadam este bude mat volny termin, lebo mame vybrateho cukrara, ale ten ma furt nabite...
Odpovedať
@dracica6663 no maju tam fakt krasne obrucky, to bude hrozne si vybrat!!! :-D
Odpovedať
@adele15 nie som zo Serede len v TT boli strasne drahe a odtial to som sa dozvedela o tom zlatnictve tak sme tam isli....
Odpovedať
caute baby, aj my máme od Stacha a môj buduci ma nevie vynachvalit , že som zohnala za taku super cenu take krasne
Odpovedať
@deniroman presne tak pekne su a este aj super cena ako nam sa oplatilo ist aj dak daleko za tu cenu by sme nekupili v meste
Odpovedať
Profilova fotka
@adele15 ahoj a vitaj :-) inak mame rovnaky termin ;-) tak sa tesim,ze dalsia nevesticka pribudla. Inak s tym rodnym listom sme mali aj my v pondelok na jednej matrike trosku problem,lebo drahy sa tiez narodil v cechach. Nastastie teta matrikarka povedala,ze oni si ho medzi sebou uznaju,ale do buducna nam odporucila vybavit novy slovensky,tak sme to tam tiez hned poriesili,ale vybavenie trva 3 mesiace...takze esteze sme isli uz takto skoro. Dufam ale,ze na druhej matrike nam zatial uznaju aj ten cesky :-)
Odpovedať
baby mam jednu otazocku, ci by ste nahodou nevedeli, ze ci moze si kupit auto hocikto aj ten co nema vodicak, ale jazdil by niekto iny na nom...ale v papieroch by figurovalo meno majitela auta...moze to tak byt? akceptovali by to policajti?? lebo viem ze aj poistka sa ta spravit na ineho človeka ktory nemá nic spolocne s tym autom-to sa robi kde niekto chce mat mensiu poistku
Odpovedať
@nikol18 tak sa tesim, ze dalsi s rovnakym datumom svadby ;-) no my sme na matrike novy nevybavovali, lebo si rodne listy nechali a uz sme sa dohodli, ze potom po svadbe to vybavime, ked uz bude mat priatel prepisane trvale bydlisko v GA. Lebo do trvaleho bydliska teraz chodi malo a aj to len cez vikendy... a uz mate na svadbu vsetko prichystane??? my ideme akurat dnes kvoli hostine sa opytat
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab simi, s kuchyňou už spokojná? podďme zase niečo vymyslieť, mňa to baví :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@adele15 no take najhlavnejsie veci mame: miesto obradu aj hostiny (kedze to je na tom istom mieste plus cast hosti tam aj ubytujeme),kameramana,fotografa,dj-a,ludovu skupinu,zakusky,tortu,krabice na vysluzky,obrucky uz sa nam vyrabaju,saty mam vybrate aj topanky k nim. Je toho dost,ale este stale ostal kopec veci na vybavenie :-D teraz rozmyslame nad vinom odkial vezmeme,treba obliect aj zenicha ;-) a uz skor take drobnosti. Ale neboj,v pohode stihate. My sme to zacali riesit v marci, a to som mala bobky,ze aky kratky cas mam na vybavenie a nakoniec som tie najhlavnejsie veci poriesila za mesiac :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 jeeeej luci, velmi blahozela a tesim sa s vami ;-) riadne si to uzite :-D
Odpovedať
@angieska aj mňa to baví veľmi veľmi :-) nemáš skype?? že by sme kvákali tam, nech máme "súkromie" :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@simcab jasné, mám :-D teraz robím oznámenia, ale isto ma nájdi, môžeme potom súkromne pokecať a plánovať kuchyne atď :-D
Odpovedať
@angieska ok, už si požiadaná :-D a ako ti ide výroba?? ja dúfam, že dnes ich už dokončím.. nad kuchyňou rozmýšľam celý deň.. kamarát ma tu bol dnes pozrieť a povedal mi, že jeho kolega si dával robiť kuchyňu u nejakého poliaka - stolára, a vyšla ho kuchyňa na nejakých 1000€.. krásna práca.. čiže hádam sa jej dožijem a nezošediviem pri tom.. inak kukám spotrebiče.. tú práčku dám veru bez toho panela, fotku som pridala na strechu.. tešíííím sa, že ju budem mať :-D teda dúfam, že ju budem mať :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 Ďakujeeeeeem :) a ako u vás? dúfam, že ste není postihnutý aj vy tou prívalovou vlnou... najhoršie je to v obci Píla... :(
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska ďakujeeem, už som vôbec nedúfala, že pôjdeme niekam na svadobnú cestu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikol18 ďakujeeeeem :) pôjdeme asi až na jeseň alebo tak koncom leta asi :)
Odpovedať
@lucia3006 ahoj lucinka :-) pracuješ??
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab ajoooj Simi, tak tak, od rána sme sa nezastavili... v tej Píle to vyzerá hrozne... :(
Odpovedať
@lucia3006 tak už sú tam aj vaši?? ale vlastne tam už asi pomáhajú všetci, ktorí môžu.. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab naši sú tam už odvčera od 16ej, a stále viac a viac techniky... a to hlásia zajtra zase výdatný dážd... :(
Odpovedať
Profilova fotka
kočky videli ste fotky Simony Slobodníkovej, tej missky? aká bola krásne nevestička... mala taká letné biele šaty no úžasnééé :)
Odpovedať
@lucia3006 dúfajme, že už sa vyprší to nebo konečne a už bude len slniečko svietiť :-)
Odpovedať
@lucia3006 no naozaj bola prekrásna! ale ona je celkovo krásna žena..
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab to áno ale zase z tepla prídu búrky
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab tak to áno - a má krásneho synčeka :)
Odpovedať
@lucia3006 ach, ja som zas aká nervózna.. idem rovno z práce na stretko s kaderníčkou.. a najlepšie je, že k nej idem domov a býva v takej časti kde sú samé uličky, tak som zvedavá ako tam idem trapošiť.. keby aspoň nepršalo, že odstavím auto a idem pešo :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab u vás prší? tu svieti slniečko v BA.... bude ti robiť skúšku účesu? potom pofoť a hoď foto :)
Odpovedať
@lucia3006 nie nie, zatiaľ nejdem na skúšku.. ideme sa len stretnúť a podebatiť čo a ako by som chcela..
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab jaaaaj tak, tak nech to dobre dopadne :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?