Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@beronsche tak to som ani netusila, ze aj take sa da :-D :-D :-D ale asi zostaneme pri marcipanovych kalach...teda este uvidime co nam povie cukrar a hadam este bude mat volny termin, lebo mame vybrateho cukrara, ale ten ma furt nabite...
@adele15 ahoj a vitaj :-) inak mame rovnaky termin ;-) tak sa tesim,ze dalsia nevesticka pribudla. Inak s tym rodnym listom sme mali aj my v pondelok na jednej matrike trosku problem,lebo drahy sa tiez narodil v cechach. Nastastie teta matrikarka povedala,ze oni si ho medzi sebou uznaju,ale do buducna nam odporucila vybavit novy slovensky,tak sme to tam tiez hned poriesili,ale vybavenie trva 3 mesiace...takze esteze sme isli uz takto skoro. Dufam ale,ze na druhej matrike nam zatial uznaju aj ten cesky :-)
baby mam jednu otazocku, ci by ste nahodou nevedeli, ze ci moze si kupit auto hocikto aj ten co nema vodicak, ale jazdil by niekto iny na nom...ale v papieroch by figurovalo meno majitela auta...moze to tak byt? akceptovali by to policajti?? lebo viem ze aj poistka sa ta spravit na ineho človeka ktory nemá nic spolocne s tym autom-to sa robi kde niekto chce mat mensiu poistku
@nikol18 tak sa tesim, ze dalsi s rovnakym datumom svadby ;-) no my sme na matrike novy nevybavovali, lebo si rodne listy nechali a uz sme sa dohodli, ze potom po svadbe to vybavime, ked uz bude mat priatel prepisane trvale bydlisko v GA. Lebo do trvaleho bydliska teraz chodi malo a aj to len cez vikendy...
a uz mate na svadbu vsetko prichystane???
my ideme akurat dnes kvoli hostine sa opytat
@adele15 no take najhlavnejsie veci mame: miesto obradu aj hostiny (kedze to je na tom istom mieste plus cast hosti tam aj ubytujeme),kameramana,fotografa,dj-a,ludovu skupinu,zakusky,tortu,krabice na vysluzky,obrucky uz sa nam vyrabaju,saty mam vybrate aj topanky k nim. Je toho dost,ale este stale ostal kopec veci na vybavenie :-D teraz rozmyslame nad vinom odkial vezmeme,treba obliect aj zenicha ;-) a uz skor take drobnosti. Ale neboj,v pohode stihate. My sme to zacali riesit v marci, a to som mala bobky,ze aky kratky cas mam na vybavenie a nakoniec som tie najhlavnejsie veci poriesila za mesiac :-D
@angieska ok, už si požiadaná :-D
a ako ti ide výroba?? ja dúfam, že dnes ich už dokončím..
nad kuchyňou rozmýšľam celý deň.. kamarát ma tu bol dnes pozrieť a povedal mi, že jeho kolega si dával robiť kuchyňu u nejakého poliaka - stolára, a vyšla ho kuchyňa na nejakých 1000€.. krásna práca.. čiže hádam sa jej dožijem a nezošediviem pri tom.. inak kukám spotrebiče.. tú práčku dám veru bez toho panela, fotku som pridala na strechu.. tešíííím sa, že ju budem mať :-D teda dúfam, že ju budem mať :-D
@lucia3006 ach, ja som zas aká nervózna.. idem rovno z práce na stretko s kaderníčkou.. a najlepšie je, že k nej idem domov a býva v takej časti kde sú samé uličky, tak som zvedavá ako tam idem trapošiť.. keby aspoň nepršalo, že odstavím auto a idem pešo :-(