Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
:-D :-D prizemny hribik :-D :-D haha
slintacik studujem ucitelstvo predmetov estetika - etika.. ale teraz mam dva tyzdne prax na gymnaziu, ucim druhy stupen zakladnej skoly a strednu skolu, takze o zabavu mam postarane :-D
ale ano je to zabava, dostala som sa na velmi dobru skolu, kde nie su vandali.. to je jedno stastie :-D :-D inak by som uz mala syndrom vyhorenia :-D :-D
tak to máš potom celkom fajn .. keby si sa dostala na školu kam chodil môj brácho tak asi utečieš po prvom dni ... ja neviem ale myslím že my sme boli lepšie deťúrence :-D :-D
slintacik to mas vsade narovnako.. je sice pravda, ze dnes su deti drzejsie, ale zase maju omnoho viac skusenosti ako sme mali my v ich veku a dokazu na hodine vela vytvorit.. my /nasa trieda/ sme tiez vystrajali a mali sme toho vela na krku :-D to zalezi od mnohych okolnosti..
kam sa vytratili vsetky baby =-) :-D tie vysnene saty ich nejak rozhadzali :-D
slintacik ja by som sla aj hned skusat ale nejako na to nemam cas bo pomaly kazdy den beham a hladam pracu, denne toho obtelefonujem vela a to ani nehovorim o tom kolko si naposielam emailov
no ved pokial chces dat usit alebo kupit, tak istu predstavu musis mat, ze ako na tebe sedia, to je ine.. ale ja planujem /pravdepodobne/ pozicat, takze to ma plno casu.. hlavne chcem pockat na novu kolekciu :-) a nikam sa neponahlat.. mam pocit, ze vela dievcat sa hrnu do svadby, akoby to mala byt bodka za ich vztahom a akoby sa nepozerali na to ze to je este len zaciatok.. take to je vsetko hrrrr.. 8-( nechcem si teraz objednavat saty aby som ich potom este stokrat menila ak sa mi zapacia nove.. :-S
tak tak ak vies ze sa ti dokaze pacit aj nieco ine a nemas uplne presnu predstavu bez ohladu na nove trendy tak je naozaj lepsie pockat. No ja mam predstavu uz X rokov taku istu. Ja si myslim ze nasou svadbou sa konci nase chodenie a zacina sa uplne ina dymenzia nasho vztahu, aj ked ona uz zacala tym ze sme sa spolu nastahovali a uz naozaj jedine co nam svadba da je papier a to ze zmensi pocat nevrlych pohladov
no ved to, ze ja som taka, ze dnes sa mi paci to, zajtra to.. tak radsej si pockam.. :-)
a s tymi nevrlymi pohladmi mas teda pravdu.. tie starsie generacie - to je masaker :-D ale hlavne ze ich ukludni papier..
ja som si vcera vypocula tolko zlych sprav o tom kto kazdy z nasich znamych sa rozvadza 8-( ci stari, ci mladi.. viac mladi.. rok, dva su spolu a uz idu od seba.. neviem ci ten papier ma nejake negativne ucinky na psychiku, ci co :-D pevne verim ze nam sa to vyhne
No holky .. tak ja vas nestiham ani citat ..
Jedine co som si precitala tak to bol rorin prispevok a odkaz svokre. Rora neverim ze sa nieco take deje! A naco tam sla vobec tvoja mamka? Ale asi preto lebo tiez nemohla tomu uverit ze?
rora Pamatas ako sme pisali ze po novom roku sa to tu rozprudi a pride kopec novych ludi? A je to tu .. uz ani citat nestiham .. :-D
hainy.. no jasné, že po novom roku sa to tu plní, lebo napr. aj ja som drahému na silvestra povedala, že už by sme sa NAOZAJ mohli zobrať.. a on na veľké prekvapenie povedal, že dobre :-D