Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
simi tak v tomto ta plne chapem ja mam vysnivane krasne princeznovske len sa bojim ze budem v nich vyzerat ako taky prizemny hribik
Odpovedať
:-D :-D prizemny hribik :-D :-D haha slintacik studujem ucitelstvo predmetov estetika - etika.. ale teraz mam dva tyzdne prax na gymnaziu, ucim druhy stupen zakladnej skoly a strednu skolu, takze o zabavu mam postarane :-D
Odpovedať
Profilova fotka
michala.s :-D :-D :-D prízemný hríbik :-D to je dobré :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tanicka_photo jooj tak to musí byť zábava :-D tak to držím palce :-)
Odpovedať
ale ano je to zabava, dostala som sa na velmi dobru skolu, kde nie su vandali.. to je jedno stastie :-D :-D inak by som uz mala syndrom vyhorenia :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak to máš potom celkom fajn .. keby si sa dostala na školu kam chodil môj brácho tak asi utečieš po prvom dni ... ja neviem ale myslím že my sme boli lepšie deťúrence :-D :-D
Odpovedať
slintacik to mas vsade narovnako.. je sice pravda, ze dnes su deti drzejsie, ale zase maju omnoho viac skusenosti ako sme mali my v ich veku a dokazu na hodine vela vytvorit.. my /nasa trieda/ sme tiez vystrajali a mali sme toho vela na krku :-D to zalezi od mnohych okolnosti.. kam sa vytratili vsetky baby =-) :-D tie vysnene saty ich nejak rozhadzali :-D
Odpovedať
ja som tu, ale napoly spím.. a hľadám boty na ebay.. a nič :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ozaj a už ste si aj boli skúšať nejaké šaty alebo je to ešte hudba budúcnosti???
Odpovedať
ja dúfam, že skúsim budúci týždeň tie moje vysnívané...
Odpovedať
Profilova fotka
slintacik ja by som sla aj hned skusat ale nejako na to nemam cas bo pomaly kazdy den beham a hladam pracu, denne toho obtelefonujem vela a to ani nehovorim o tom kolko si naposielam emailov
Odpovedať
Profilova fotka
aha lebo ma zaujímalo že či vám sadlo to čo ste si vysnívali ...
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja planujem saty skusat az niekedy januar - februar buduci rok.. ma to cas, salonov je plno, siat tiez.. takze o nic nepridem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tani tak to ja asi pojdem skusat toto leto aby som si ich mohla dat budto usit alebo aby som vedela ci si take mozem kupit od niekoho z bazariku :-)
Odpovedať
no ved pokial chces dat usit alebo kupit, tak istu predstavu musis mat, ze ako na tebe sedia, to je ine.. ale ja planujem /pravdepodobne/ pozicat, takze to ma plno casu.. hlavne chcem pockat na novu kolekciu :-) a nikam sa neponahlat.. mam pocit, ze vela dievcat sa hrnu do svadby, akoby to mala byt bodka za ich vztahom a akoby sa nepozerali na to ze to je este len zaciatok.. take to je vsetko hrrrr.. 8-( nechcem si teraz objednavat saty aby som ich potom este stokrat menila ak sa mi zapacia nove.. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
tak tak ak vies ze sa ti dokaze pacit aj nieco ine a nemas uplne presnu predstavu bez ohladu na nove trendy tak je naozaj lepsie pockat. No ja mam predstavu uz X rokov taku istu. Ja si myslim ze nasou svadbou sa konci nase chodenie a zacina sa uplne ina dymenzia nasho vztahu, aj ked ona uz zacala tym ze sme sa spolu nastahovali a uz naozaj jedine co nam svadba da je papier a to ze zmensi pocat nevrlych pohladov
Odpovedať
no ved to, ze ja som taka, ze dnes sa mi paci to, zajtra to.. tak radsej si pockam.. :-) a s tymi nevrlymi pohladmi mas teda pravdu.. tie starsie generacie - to je masaker :-D ale hlavne ze ich ukludni papier.. ja som si vcera vypocula tolko zlych sprav o tom kto kazdy z nasich znamych sa rozvadza 8-( ci stari, ci mladi.. viac mladi.. rok, dva su spolu a uz idu od seba.. neviem ci ten papier ma nejake negativne ucinky na psychiku, ci co :-D pevne verim ze nam sa to vyhne
Odpovedať
Profilova fotka
jasne tie pohľady poznám hlavne keď obyvateľstvo našej bytovky je tak zo 70% dôchodci a podaktorí má tak trochu ironicky oslovujú mladá pani :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahoj zuzka! ;-)
Odpovedať
No holky .. tak ja vas nestiham ani citat .. Jedine co som si precitala tak to bol rorin prispevok a odkaz svokre. Rora neverim ze sa nieco take deje! A naco tam sla vobec tvoja mamka? Ale asi preto lebo tiez nemohla tomu uverit ze? rora Pamatas ako sme pisali ze po novom roku sa to tu rozprudi a pride kopec novych ludi? A je to tu .. uz ani citat nestiham .. :-D
Odpovedať
hainy.. no jasné, že po novom roku sa to tu plní, lebo napr. aj ja som drahému na silvestra povedala, že už by sme sa NAOZAJ mohli zobrať.. a on na veľké prekvapenie povedal, že dobre :-D
Odpovedať
krasne ranko kočky :-) hainy, bude nas tu cim dalej tym viac, snad to tu este bude ako-tak prehladne :-D ale kast sa nejak stratila =-) dlho tu nebola
Odpovedať
však ja nestíham občas registrovať ktoré baby sú tu nové a ktoré "staré" :-N
Odpovedať
no tak to som zvedavá kde sa všetky flákate! :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som v práci a potajomky sa učím na skúšku :-D
Odpovedať
ja som v práci a potajomky surfujem.. a len ma tak dvíha zo stoličky, ak pred predajňou zastaví nejaké auto :-D :-D
Odpovedať
..holky vy sa mate.. ja sa akurat chystam na hodinu k siedmakom a deviatakom :-D idem ich ucit slusnemu spravaniu :-D :-D
Odpovedať
no som zvedavá, či sa ti to podarí, táni :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?