Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
@kacennnka AJ MNA TO VELMI MRZI :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka Joj Katka, to mi je naozaj luto :( Nejako vam ti nie je sudene :( uprimnu sustrast :(
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka Ahoj, v prvom rade prijmi uprimnu sustrast.....ono vies celkom by ste tu svadbu nemuseli presuvat aj ked je to este mesiac do svadby.Ked sa vydavala sesterka tak mesiac pred svadbou zomrel dedko.Mal rakovinu a bolo to take ze uz sme cakali ze kedy....teta chudera nevedela ci skor chystat svadbu, ci kar.A tak musela najprv kar.......po kare na babka povedala aby sme isli normalne na svadbe, my vnucata sa normalne zabavili, rodicia boli sice v ciernom a netancovali ale tak aspon posedeli v kruhu rodiny a po svadbe budeme dalej drzat smutok.tak aj bolo a vsetko bolo OK.Ja mam 80 rocnu babku pri ktorej nikdy nevieme kedy ju to chyti.....mama je uz zmierena ze babka uz nema vela do konca, je to hnusne ale je to jednoducho tak, taky je zivot....a mama mi sama povedala ak by k tomu doslo tak nemam prekladat svadbu, ona sa sice na svadbe nezabavi ale ked mam uz vsetko vybavene a zalohovane bola by skoda peniazkov....takze mozno by ste ani nemuseli svadbu prelozit len by bola taka nejaka kludnejsia.......
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Diky baby. No, fakt nam to asi neni sudene spravit to tento rok. @satanica - Ano, to je pravda, prekladat to nemusime. Lenze ked si to vezmem takto - na svadbe budu 4 strany (odomna mamina a ocova rodina, a takisto priatelova) - z toho 3 strany budu mat smutok (moja starka, priatelova starka a este aj jeho ujo)... tak o com to bude? nebude tam tancovat nik, vsetci budu v ciernom a tak si svoju svadbu naozaj nepredstavujem. Chcela som to spravil len s rodicmi a dvomi svedkami ale to mi zase nepreslo. Nic nas netlaci aby sme sa vzali, aj tak spolu byvame, takze sa toho vela nezmeni. Len mam teraz kopu starosti s presuvanim vsetkeho, jeden ma volno vtedy, druhy vtedy atd... ale asi to dame na piatok a to bude idealne riesenie. Co sa tyka zaloh, to az taky problem nebude, nerusime svadbu len ju presuvame, zalohy sme zaplatili asi len 100 eur dokopy, takze to je drobnost aj keby nam ich nevratili
Odpovedať
@kacennnka :-( vela stastia, je jedno kedy sa zoberiete hlavne ze ste a budete spolu a vzdy sa podrzite a budete sa lubit :-) je to vsetko smutne aj ze odisli blizky a aj to ze ste sa tesili ze budete manzelia tento rok....
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka oj, úprimnú sústrasť :-( na tvojom mieste by som asi postupovala rovnako, keď tam nemáte nejaké extrémne komplikácie s posúvaním....
Odpovedať
@kacennnka ahoj kati.. to ma veľmi mrzí a prajem úprimnú sústrasť najmä maťkovi :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka Co sa tyka toho ze jeden ma volno vtedy a druhy inokedy......ako nic v zlom.....ale ty sa mas prisposobovat?Volno sa da stale vybavit.......a ked to budu vediet dostatocne dopredu tak si ho uricte dokazu vybavit.....takze ty pzoeraj na seba a svojho snubenca, ktory termin vam vyhovuje a kto chce prist tak sa prisposobi.....ja tak isto......na sestrinej svadbe nebol bratranec so zenou lebo sa o svadbe dozvedeli neskoro a uz si nevedeli vybavit volno.....teraz vsak o nej vedeli dostatocne skoro takze si volno vybavili, kdezto druha sesternica o svadbe vedela dostatocne skoro no presne na termin sa rozhodli ist navstivit manzelovu rodinu v polsku co si myslim ze mohli pokojne prelozit, lenze zrejme nechceli.......takze kto fakt chce prist na vasu svadbu a sa s vami tesit a radovat tak sa prisposobi.....
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babule :) My uz zajtra odchadzame na Slovensko, sice az naverecr, ale uz sa tesim :) @satanica satanica myslim ze Katka skor myslela dodavatelov ako hosti ;-)
Odpovedať
@bybi to je super :-) len si pribal daždniky tu kazdy den prsi :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi jaj no super, už ti to dochádza pomaly? :-) ja už mám skúšky absolvované, doma makám od rána do večera - z maľovania (chodenie hore dole po rebríku) som ráno dostala šialený kŕč do lýtka a furt mi nič nedošlo :-D počet hostí mi stále kolíše, ale už neriešim, na týždeň to dám dokopy a keď ostane dakto hladný, jeho chyba :-) jedine ma mrzí, že kamarát jeden nebude môcť prísť asi, lebo dedka ma v kritickom stave a nedávajú mu lekári nádej :-( mal mi robiť "družičku"-starať sa o bratislavských hostí, takže toto musím nejak ešte vyriešiť
Odpovedať
Článok sa načítava...
@angieska hm takto za tyzden budete asi stresovat :-) a mozno az tesne pred svadbou ti to dojde co sa deje...lebo teraz mas kopec starosti s malovanim tak si to mozno kvoli tomu neuvedomujes :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 je to možné, len každý sa ma pýta, ako sa cítim a ja sa čudujem, že prečo :-N asi mi to dôjde, ale načo zbytočne teraz už stresovať x-)
Odpovedať
@angieska vsak prave ja nechapem ako mozu niektore mesiace dopredu stresovat, a kvoli comu ako??? ja nechapem :-D mna sa to nikto nepyta nastastie, aj v praci som sa bala ze ked im to poviem tak budu sa stale vypytovat na nieco...ale vobec tak som rada :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 no mesiace absolutne, to je zbytočné, veď keď som sa raz rozhodla, už to nezmením :-) jedine som sa netešila chvíľu, ale aj to prešlo :-)
Odpovedať
@angieska no ale nechapem preco kazda stresuje kvoli comu asi??....ked tu citam tie,, stavy,,ake maju je mi do smiechu...
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 no...keď to chceš mať dokonalé, tak sa dá aj stresovať...ja som prestala na to myslieť, spájam západ s východom, všade iné zvyky, nevyhovieš ikomu, tak na to kašlem, svadba je na východe, bude východniarska a keď sa nebude druhá strana baviť, smola...kto chce, zabaví sa...
Odpovedať
@angieska jasne tu nejde len o zvyky..vsak ked niekto chce len sediet na zadku tak to je jeho problem..su aj take typy ze tancuju na hoci co ...lebo sa radi zabavaju :-)
Odpovedať
@angieska , úplne chápem, tiež spájame východ, zápach a ešte aj čechy, takže zvyky pospájame z každého čosi, sme si vybrali čo sa nám páči, veď je to naša svadba ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zabka88 no ja som tiež chcela spájať, ale oni tvrdia, že žiadne zvyky nemajú, takže sa musia prispôsobiť...
Odpovedať
@angieska , tak to je ten lepší prípad :-D predstav si, že každý by to chcel po svojom a kecal ti do toho.. sprav si tak ako vy chcete, ako sa vam to bude pačiť... u nas napr. je svadba v Košiciach lebo z tade pochadzam, nechame si aj redovy (pači sa nam) ale zo západu sme si napríklad privlastili rozdávanie koláčov pred kostolom, hudbu budeme ladiť do slovensko-česka aby sme urobili zadosť aj tej časti rodiny.. jasné, že už som zmierená že všetkým nevyhovieme, ale budú sa musieť zmieriť :-p nejaké kompromisy treba, ale odtiaľ potiaľ :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 draci ja som na dzad zvyknuta, ja zijem v Anglicku :-D :-D @angieska este mi to nejako nedochadza, kedze sa celu dobu sustredim na den odchodu na SK a teda na dovolenku, nejako mi unika dovod preco tam vlastne ideme :-D Asi az ked budeme na Sk ma to tak nejak "trafi", ze aha, ja sa v sobotu vydavam :-D Ale tesim sa, skusku ucesu mam vo stvrtok pred svadbou, saty idem hned v pondelok do salonu nech mi ich este upravia a operu a vyzehlia... Uz ten tyzden pred bude dost hekticky, ale potom si tyzden este oddychneme :) A neber ohlad na nikoho okrem vas dvoch... Kto sa chce zabavit sa zabavi a kto nechce, mozes sa aj na hlavu postavit a aj tak to nepomoze :)
Odpovedať
@bybi to je fajn...uz to mas za par dni mala by si sa strasne tesit :-) ja som sa dozvedela zlu spravu ze uz 2.9 a 3.9 sa zacinaju prednasky to budem mat teda dost uponahlany tyzden po svadbe...a aj pred :-) strasne nieco
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska @bybi joooj baby, uz to mate za chvilocku :-) drzim moc palce nech vam to vsetko dobre dopadne, hlavne nestresujte, ked nejde o zivot, ide o h... ako sa hovori :-D a dolezite je koho budete mat po svojom boku ;-)
Odpovedať
@bybi maťka moja.. veru ti to asi dojde až v sobotu, že sa niečo deje :-D teda u mňa to bolo tak :-) ale užívaj si to, je to fakt prenádherný deň! x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikol18 ďakujem :-) ja ešte nestresujem, vyzerám ako maliar a budúci týždeň už nejak dopadne :-) svadbu vybavujem za pochodu - dnes pri čistení koberca som v záhrade zbadala susedu a už mám miništrantov do kostola a taniere na obed doma :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab no novopečená pani, kedy nám napíšeš všetky dojmy? ;-)
Odpovedať
@angieska @bybi baby, vy uz to mate za tyzden? :-) Tak ziadne stresy, pekne si to vychutnajte!! angieska buduci tyzden isto DOBRE dopadne!! Bybi - stastnu cestu prajem!!! @simcab tiez cakam na dojmy!! No tak mila pani, sem s nimi.. :-) @nikol18 "ked nejde o zivot, ide o h... ako sa hovori a dolezite je koho budete mat po svojom boku" - pekne napisane!! uplny suhlas!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab Simi ty pocuvaj, ale uz uz mi napis vsetko, do posledneho detailu... uz tyzden cakam :-D a zajtra uz idem na SK, tak este dneska nech si to stihnem precitat, ok ;-) @nikol18 @beronsche no veru, uz je to za dverami :) ale uz sa tesiiim, aj ked este stale riesim ci bude alebo nebude cepcenie :-D stale sa neviem rozhodnut, asi sa az na svadbe rozhodnem :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?