Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@angieska moja zlatá, včera sa mi dostala do rúk obálka.. veľmi krásne vám ďakujeme za pozdrav - už je pri ostatných v poličke x-) a oznamko je superné, perfektne si to zvládla, a tie fotky sú bombové.. mám aj za drahého napísať, že si šikovná :-) ešte raz veľká vďaka!!!
@nikol18 ahoooj, no dúfam, že sa Ti podarí zohnať topánočky vo fialovej farbe a ak nie, tak budeš mať nejaký biely kvietok v účese, tak môžeš mať kľudne aj biele... ja som mala po polnoci tiež biele balerínky aj pri popolnočných šatách... lebo čo mám také čierne topánočky, všetko sú na vysokom opätku a to nehrozilo keď ma už mooc moooc nôžky boleli pri toľkom tancovaní... :) mne sa zdá, že tu v Senci som videla pekné fialové topánočky... a prečo ste museli vybavovať dve matriky?
@simcab nemáte za čo :-) som rada, že sa Vám oznamko páči, akurát idem mašličkovať zvyšné, aby som to mohla porozdávať už aj zvyšku, komu as neušlo v prvej várke :-D
@dracica6663 noooo, mne tie horúčavy nejak vadiť nebudú, skôr tým koláčom :-D ale radšej nech je horúco, ako táto kosa....
dievčatá, tak mi je zle.. ale som taká šťastná!!! x-) mrcha v noci došla, čiže na svadbe budem mať pokoooooj!!! :-) juj, tak sa veľmi teším :-) bože, ale keď si predstavím, že je to o týždeň, tak mi nie je všetko jedno :-D ráno som sa o piatej zobudila, a nešla som zaspať, lebo som si predstavovala čo sa bude diať takto o týždeň! fuj, len som sa prehadzovala, tak som ako po hlave tresnutá :-p a večer ideme na tú moju rozlúčku, nakoniec som to zorganizovala ja, len sa modlím, aby som dáko neuškodila tomu môjmu oku, lebo to by som neprežila |-|
@simcab - to s ateda máš... mne to príde asi na deň D... napriek tomu, že mám Mirenu :-( ale nenechám si to pokaziť... vidím, že máš dieťatko, ako to budeš riešiť v deň svadby, kde ho budeš mať? Ja mám trojmesačné a nejako sa neviem zmieriť s tým, že budem bez neho celú noc, aj keď on už spinká od deviatej do šiestej do rána...
@martinkatinka no, to dieťatko je síce moje, ale iba krstné :-) vlastné detičky ešte nemáme, chceme až po svadbe x-)
mne tiež mrcha vychádzala deň pred svadbou, tak som z toho bola na nervy, lebo mám veľmi bolestivú menštr.
@simcab - jaj... no to sa ospravedlňujem... ani mi nehovor.... ja to mám so zdravím komplikované a po porode som aj rozmýšľala presunúť svadbu, ale nakoniec som sa dala dokopy...našťastie :-D
@simcab - teším sa, malý má už aj oblek...hádam to pekne zvládne, má celkom dobrý režim... a tretej sa napapá a o štvrtej je sobáš, o piatej dojdeme do sály a o šiestej bude zase papať...pekne je vycvičený :-D
@lucia3006 ahoj luci, no dnes sme boli kuknut aj vo viednu v jednom shopping centre a nic...nasla som asi 2 fialove topanky ktore by prichadzali do uvahy ako popolnocky, ale asi s 10cm podpatkom, takze zase nic :-) no museli sme vybavovat 2 matriky preto, lebo mame svadbu v hoteli kamila, kde bude aj obrad, takze sme museli vybavit matriku v petrzalke podla miesta bydliska mojho draheho, tam nam dali delegacku a potom sme museli ist aj na matriku do chorvatskeho grobu, lebo odtial nas pridu do hotela zosobasit :-)
@lucia3006 nooo, to sa aj ja cudujem :-) sranda je, ze kamoska mi spominala, ze mala problem zohnat modre topanky na svadbu kamosky a ja som videla uz aspon 15 modrych topanok a fialove nic :-D
@simcab Simi to je dobrý názov - že mrcha :) hehe odteraz to budem tuším používať aj ja :) a uži si dnešný rozlúčku so slobodooooooou - takto o týžden sa už budeš veseliť ako mladomanželka :)
@nikol18 to je ako zákon schválnosti... keď niečo nezháňaš, vtedy je toho všade habadej a keď to potrebuješ, tak ako keby sa podtým zľahla zem... :( ale verím, že nájdeš, ešte je času...
@nikol18 ja som sice mimo SR ale pred mesiacom som zabludila do Polusu v Blave, a ked tam preluskas obuvy, tak u jednej pri pokladni za predavackou boli za sklom zamknute pekne spolocenske topanky. mam odtial cierne, a zda sa mi ze tam boli aj fialove.
@andrea9999 ano ano viem o tej obuvi, tiez som ju nasla, len zial tie co som tam videla fialove, boli s vysokym opatkom...ale mozno menia tovar, musim pokukat :-)
@martinkatinka my sice mame uz velku slecnu ale uuplne vsetko i ked mame dietatko dopadlo perfektne strazila ju nasa skvela kamaratka krasne vydrzala dobeda kym sa maminka chystala s tetou,babkou a ostatnym osadenstvom,fotenie bolo skvele tiez,potom sme sa sli naobedovat trosku sme sa jej venovali dali ju spinkat :-) a potom sup do kostolika krasne bezkala pri nas s usmevom na tvari a vydrzala do 20.30 tancovat :-) a potom sup hajat nedela vsak bola zla... vsetko na nu dolahlo nejako a bola placliva a chcela byt len pri mne na mne na rukach sa mojkat ale zvladli sme to ty mas malicke babatko ty sa nemas coho obavat nasa uz vymysla,rozmysla :-)
ostatne baby sa tu ako mate?dovolenkujete?
@dracica6663 no tak ja už mám po starostiach, dnes sme precvičili viedenský valčík a som spokojná, moja polovička ho ovláda výborne, takže už nestresujem z prvého tanca :-D
ahojte babule, nejako nemam v poslednej dobe ani cas sem chodit :)
@angieska tak to je super, my sme cvicili raz asi 2 mesiace dozadu a od vtedy sa k tomu nevieme dokopat :)
Ahoj,chcela by som predať viacero oblečenia, prevažne šaty. Fotky a info-stav,cena,veľkosti sú v albume. Sú tam aj nové kúsky s vysačkami. Ak by ste niektorá mali záujem tak pozrite, možno sa Vám niečo zapáči. Keď nie,tak aspoň prajem pekný večer :o) Katka
To sa nam zmenil nazov temy????? =-) =-) =-) =-) =-) =-)
@simcab Simi tak ako sa citis takto par dni pred svadbou??? Myslim na teba, len nemam teraz tolko casu, ked nejaky mam, tak hladam robotu :-N
@bybi hm...niekto sa tu zjavne nudil, normalne som nespoznavala temu a uvazovala, preco novu zakladali :-N
@simcab nooo, aj mna zaujima, ako to prezivas :-) ale pochybujem, ze si na tuto stranku najdes este cas teraz ;-)
@angieska ja som tiez pozerala ako puk :-D
Simi ma uz tusim dovcu a aj maminku doma, tak sem uz asi tak skoro nezavita :) Ja este tento a dalsi tyzden a ideme na SK, tesiiim x-) x-) x-)
@bybi hej, hej, Simi bude už v predsvadobnej nálade pobehovať a dolaďovať posledné detaily :-) noooo, veď už je aj načase, aby si prišla na SK, aby si si ešte obehala známych a potom už len áno a je to :-D ja idem v piatok doomov a do svadby už ostávam, veď v utorok už idem na prvú skúšku šiat...akurát obieham všetky obchody s bielizňou a zháňam korzetovú podprsenku, samozrejme, že nikde nemajú moje číslo :-|
Baby poradte co mam robit ??
1. vizaz a uces pride ku mne kozmeticka okolo 11 h. ( bude trvat okolo 2 hod)
2. zenich by mal ist pre rodinu domov z fotenia a hned potom ku mne o 15 hod.a tam by sme mali odobierku, co dlho trvat nebude a okolo 15.30 ideme na obrad do kostola
3. obrad je o 16 hod.
Tak ako to mam vyriesit s fotenim neviem to sa asi stihnut neda...fotografa keby som objedlana okolo 13.30...tak fotil byn as cca 1 hod. a to uz by drahy nestihal ist pre rodinu a naspet to je dlasia hodina... (nestihol by prist do 15 h.
Ak co teraz nemozem zmenit, uz asi nenajdem nikde kozmeticku :-( a ona to skor nemoze dat lebo ma este predomnou nevestu... :-.