Mamičky anjelikov sa nevzdávajú

Zobraz úvodný príspevok
Tak teda pokracujme v rozbehnutej diskusii, MK nas nedostane :-D
Odpovedať
Ahojte, tak kontrolu máme za sebou. Hematologia zatial v poriadku. Este sa čaká na vysledky, ale pravdepodobne nás už vyradia zo sledovania. Sono žlčník, pečeň v poriadku. Trombus na pečeni 0,2MM uz nemusi byt sledovaný. V Ba nám uz ostane len riziková poradňa a gastro. V septembri ešte kontrola bruska na chirurgii, nejaky liečebný pedagóg a dúfam, ze to uz bude vsetko. Potrebujeme aj naďalej brat fosfor a vápnik. Z fosforu ho boli bruško, tak dúfam, ze to nejak zvládneme. Ináč s ním bola doktorka spokojná. No a prve očkovanie nás čaká asi 12.9. Tak snáď to tiez zvládneme. :-)
Odpovedať
@pieninka super kati, nech je vsetko ok aj nadalej :-) jurko nam vsetkym ukazal, aky je bojovnik, uz bude len dobre :-) verim, ze ani po ockovani nebudu problemy, u nas to bolo v pohode, andrejka ani nebola uplakana pocas dna, spokojne spinkala, usmievala sa, teploty ziadne, resp. druhy den 37,3, ale to je nic ;-) tak drzim palce, nech to takto hladko prebehne aj u vas :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, IDEME DOMOV!!! :-D Vitaj realita...už žiadna sestra po ruke, ktorá by mi pomohla s malým :-|... Hádam to zvládneme ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@adrika06 a @nagulinka ja mam v NZ svokru tak potom mi dajte vediet 😊😊😊 Dnes rano hruuuza nizky tlak,tocenie hlavy,vracanie...uff asi ma opat caka tazke tehu ako s Maximkom ...len nech je vsetko ok!!
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkapega gratulujem aj ja k malemu zlaticku..uzivajte si ho! Ta realita je odstrasujuca, ale potrva to iba chvilku a budete zohrati.. @trdielko149 livi gratulujem z celeho srdca! Krajsi darcek vam maxik nemohol dat...inak je to taky paradox, ze aj @kitty88 poslal davidko na 1. rocik andrejku aj tebe Max bublinku, ze aj davidko aj max ( keby boli medzi nami) mali mat darceky na jeden rok a miesto doho poslali oni darcek
Odpovedať
Profilova fotka
@pieninka velmi sa z vas tesim ☺ jurajkovi drzime palce aj dalej...😙😙😙 @kitty88 kati dnes som skysala satkovat a nejak mi to nejde... 😯 moze byt ze yaro je moc tvrda satka na noborodenca? Som z toho na nerv, chcela som uz s malym chodit von...aj so psom... @lenkapega tak si uzivajte doma leni ☺ pozdravujem ☺
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzufar gratulujem ti...ja som bola na tom podobne ako ty, tiez sa nam Natalka podarila na prvy sup, sice sme sa zacali snazit az po piatich mesiacoch od porodu Katky, ale bolo to necakane ze hned tam boli //..takze viem ako prekvapene sa citis...@nagulinka maji ste krasna rodinka...tak ako my :D :D @pieninka jurkovi prajem vsetko dobre a nech nam robi aj nadalej radost smejulo maly..
Odpovedať
@matyas1 udajne baby v nosiacej skupine tvrdia, ze yaro su makke uz od novoty, ale neviem, nemala som v ruke, vlastne ja okrem tej mojej didymosky s inymi skusenost nemam... ale aj moja sa mi zo zaciatku zdala tvrda (pritom vraj su tiez makke :-N), no po par naviazaniach zmakla a teraz je fajna, poddajna, uz sa mi viaze v pohode a hlavne som sa naucila dotahovat, toto je najvacsi kamen urazu :-D trocha cviku a pojde ti to :-) pozrela si si nejake videa na youtube? kengurka ma super videa s novorodencom.
Odpovedať
Profilova fotka
Môj chrustik...už sme doma
Odpovedať
Profilova fotka
@kitty88 uz som pisala do skupiny ☺ a dali mi celkom dobre tipy .. len dufam ze prax bude dobra. Presne mam problem s pritiahnutim a mam pocit ze sa v tej satke aj s drobcom utopim...a tak uz by som chcela chodit spolu so psom na prechadzky...asi to chce fakt len skusat a skusat... Este vam poslem aktualnu dnesnu foto po papani ☺
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkapega ste krasni lenka!!!😙
Odpovedať
@matyas1 aj vy ste krasni, drobcek malinky, ako zalubene hladi na teba a rovnako ty nanho x-) veru, v skupine su skvele baby, ktore vzdy vedia poradit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@matyas1 Juuj, miláčikovia :-)
Odpovedať
@zuzufar urcite bude drobcekovi krasne bit srdiecko 😊 ja ked som bola na druhej poradni a potom dalsia ze za 4 tyzdne skoro ma porazilo a este ked som vtedy padla s tych schodov a to rovno vten den ako som bola u dr no hrozne som sa bala co mi povie za tie 4 tyzdne tak som si kupila angle sound myslela som si ze sa stoho zblaznim a bude drobca stale pocuvat ale co som prekvapena tak nie vypocujem si srdiecko tak raz max dva krat do tyzdna aj to len tak ze najdem a vypinam to a som spokojna... zle mi bolo na zaciatku hlava sa mi tocila ale nevracala som iba ma zo vsetkeho stale napinalo teraz to je uz ovela lepsie ale stale mi vadi vsetko co sa mi dotyka krku 😂 ani vlasy nemozem mat rozpustene 😂 a lubi ma dost ponatahovat ked ukladam riad do umyvacky 😃... Verim tomu moja ze rok 2017 bude pre nas stastnym rokom a vsetko bude dobre 😊 ..ja sa tak tesim stoho ked sem pribudaju tehulky a potom krasne babenka 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkapega @matyas1 juuuj babatenka kraaaasne!!! x-) x-) x-) @radusqa20 ty chodis na poradne normalne po 4 tyzdnoch?? Mne hned teraz povedal ze rizikovka kazde 2 tyzdne ... nad angel sound mierne uvazujem ..ale nakolko som bez prijmu a vybavicku treba nakomplet asi nenajdem "zbytocne euricka" uvidime ...
Odpovedať
@trdielko149 ano zatial po 4 tyzdnovh ale uz potom neako od toho 24tt sa s nim chcem dohodnut kazde dva.. ja som vahala ale som rada ze som si ho kupila .. ja som ho kupila pouzivany uz tusim stal 25eur
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@radusqa20 No dufam,ze ma uz posle na sono..to bude moja prva kontrola a budem cca 9tt...sa budem aj sama pytat..nech mam pred dofčou pokoj na duši..ach uz nech je septembeeer.. :-N dnes ma sem tam tak "pichalo" v podbrusku ale inak absolutne ziadne priznaky..nic..pri Riskovi mi byvalo zle do 12tt ale pri Kikovi tiez nic..ani som nevedela ze som tehu :-) Ano spominam si ze si pisala ako si spadla...tak ale hlavne ze ste obaja v poriadku ♡ verim ze to boli vtedy dlheee 4tyzdne... Ja by som asi stresovala pri tom Sounde ci najdem srdiecko...no neviem..radsej si ho nekupim :-N @trdielko149 ja som zvedava ci mna dr zaradi hned ako rizilove tehu alebo nie...ja som aj pri Riskovi chodila na poradne kazde 2tyzdne lebo som bola PN...a aj tak nam to nepomohlo :-( ...tak ale teraz uz bude len dobre! Musi♥
Odpovedať
@trdielko149 ja som cele tehu chodila do poradne raz mesacne, len posledny mesiac kazdy tyzden... nebola som rizikovka, kedze vsetko bolo v poriadku :-) ale je pravda, ze tie styri tyzdne boli vzdy straaaasne dlhe, ale to boli aj pri patke ci pri davidkovi, ked som sa vobec nestresovala, zila v sladkej nevedomosti a uzivala si tehotenstvo...
Odpovedať
@matyas1 pripadne daj fotku, ako ho mas naviazaneho a ak budem vediet, poradim :-) alebo este lepsie do skupiny, tam su skusenejsie baby ;-) ale urcite sa do toho coskoro dostanes, ja si popravde neviem predstavit viazat take malinke babatko, andrejku som zacala nosit, ked mala 6 ci 7 tyzdnov, pri takom malom by som mala riadny respekt :-N inak konecne sa andrejka tak nejeduje pri viazani, predtym vzdy hysaky, kym som ju uviazala, teraz spokojne pozera okolo seba, hysaky chyta len vtedy, ked sa ju snazim uspat doma :-N najnovsie musim hned ist vonku, aby sa mohla obzerat (dobre ze nevyskoci z tej satky, tak vykruca hlavu :-D ) a ked ju to uz unavi, polozi si na mna hlavku a zaspi x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ach baby moje nemam nejake dobre dni, vzdy rano sa mi z postele nechce a uz viem ze som na dne...😔 Este ze je vikend a stravim ho s manzelom, prave sme vo vlaku z NY do Washingtonu. Buduci tyzden mam dostat kramy a citim ze sa blizia neuveritelnou rychlostou...brucho boli...no nic s tym nespravim. Boze ani vlozky nemam so sebou, tak musim kupit niekde 😳 Ach jaj len si povedat ze to nieje spravny cas zrejme a mozno na buduce...snazim sa na to nemysliet ale neda sa. Ale trosku som sa aspon vcera rozptylila s vecerou s vyprazanym kuratom a skoricovo jablkovou wafflou a poviem vam ze to nakoniec aj islo dokopy 😊
Odpovedať
joooj dievčatá ani nestíham ani si neviem akosi zvyknut na tuto svadbu.. no kazdopadne idem vas precitat.. a @kitty88 NESKUTOCNE MOC TI DAKUJEM STRASNE SI ma potesila je to nadherné!!!! dufam ze vyuzijeme.. babyyy este 5tyzdnov!!! sa neviem dockat..
Odpovedať
no baby pekne sa to rozbieha takze oooobrovska gratulka @zuzufar aj @trdielko149 strasne sa s vami tesim joooj.. paradicka :-) @radusqa20 tebe to tiez rychlo leti uz 18tt za chvilku ho tu mas som rada ze je vsetko v poriadku. krasne spravy baby.. taaak este kto nam tu ostava netehotný? kedy bude dalsie kolo o mesiac? :-) som velmi rada ze je teraz aspon trosku take pozitivne obdobie :-) @pieninka jurko je nadherny, silny bojovnik !!
Odpovedať
@dius222 som rada, ze potesilo, konecne som sa k tomu dostala :-D inak je to nove, nenosene, len bez visaciek a oprate :-) Boze, ved uz to mas len za par, o chvilu sa budeme tesit z dalsich krasnych babatkovskych fotiek od teba :-) drz sa, teraz to bude drsne, ale na konci krasna odmena x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkapega @matyas1 baby ste krasni!!! Uzivajte si spolocne chvile s drobcekmi :*
Odpovedať
Profilova fotka
@trdielko149 Livka ja mam ten angelsound a pre mna neskutocna ponoc psychicka naozaj
Odpovedať
@kitty88 fakt moc dakujem :-) ano drsne to je, nieco vnutri mi nasepkava ze to bude ok no uvidime. od pondelka uz chodim do nemocnice do rizikovej pre istotu, uz mi 4x robili prietoky zatial vyzera vsetko ok, drobec je o tyzden a pol vacsi.. teraz by mal mat okolo 2600g.. fakt sa tesim ako male decko uz na nic ine nemyslim.dole ma cely spodok neskutocne boli dnes ani chodit nemozem strasne ma to tam boli a mam opuchnutu celu ,,pukanu,, :-D chytila som po tych prietokoch akysi druhy dych aka som bola stastna ze uz mal nad 2,5kg tak som zacala ,,hniezdit,, zrazu po nic nerobeni chcem vsetko dobehnut premiestnoat nabytok malovat upratovat, chlap je zo mna nanervy :-D zrazu mam pocit ze som konecne zacala zit, doteraz to bolo akesi prezivanie, ani misku som si akosi nevychutnavala neuzivala .. teraz zrazu sa stiham venovat vsetkemu.. asi mi sibat zacalo :-D no na druhej strane strach neskutocny.. tesim sa ale bojim sa zaroven tesit, citim kopance no bojim sa ruku na brucho davat .. take dvojsečne je vsetko.. vlastne sa bojim aj pozitivne mysliet..radsej sa zahrnut nejakou pracou stale si nieco planovat a nemysliet nato, taky mam asi plan na najblizsie tyzdne.. a co andrejka poslucha???
Odpovedať
Ahojte baby,vcera sme sa vratili z dovolenky.bolo fajn.len posledny den mi prislo tak strasne luto,aj som si porevala,ze vsetko toto s nami nemoze prezivat aj Larinka.zrejme aj preziva,ale tak inak ako by som si priala.necitim ju,ale verim,resp chcem verit,ze je pri nas alebo sa na nas aspon tam z hora pozera a dava pozor.tajne som dufala,ze sa nam zadarilo,ale nie.dnes dorazili:-( @zuzufar a @trdielko149 velka gratulka a dzrim silno prsteky.este vela predvami,ale pevne verim,ze na konci tejto nelahkej cesty vas caka krasny,vonavy uzlicek stastia :-) @lenkapega gratulujem k Dominikovi.;-) uff,Anabelka nad vami drzala ochrannu ruku @dius222 uz sa ti to krati a ako citam,chytila si druhy dych;-) ale tak ako pises.treba zamestnat hlavu,aby si myslela na nieco ine,aby ten ostavajuci cas rychlejsie ubehol :-) jooj,este nas je tu vela cakateliek,zatial neuspesnych snaziliek :-( no dufam a verim,ze sa to rozbehne a zacnu pribudat //;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bluebellflower už je trošku lepšie? ešte nehovor hop,aj ja som mala klasické predkrámove bolesti a neprišli :) a ked prídu, nebud smutná,aj ked viem,že je to sklamanie a nedá sa na to nemysliet.....príde to raz, určite....! @dius222 ďakujem :-) no nečakala som to takto skoro, na prvý šup...A tebe v tom najsamlepšom záávidím,že už si tak blízko k uzlíčku x-) x-) a kludne mysli pozitívne, lebo už to bude len dobrééé :-) držím moc palce! Ja mávam tiež take stavy, že som taká štastnejšia odvtedy ako som tehu (aj ked ma rozhodilo to umrtie babatka známej :-( ) ale dnes som mala zase taký lepší den, ked si pomyslím,že v brušku mi rastie krpček,taká nádej nová..neviem to ani opísat....len ten strach....až sa neviem dočkat kontroly aj ked sa jej zároven strašne bojím... @bubukatka dakujem! aj ty sa k nam pridáš, ako tu stále píšeme- ked príde spravny čas...my vas nakazíme ;-) a ano,ešte veeela pred nami,ach....ale snažim sa mysliet len pozitívne....už nech mam aspon prvu kontrolu za sebou a nech viem,že všetko je v poriadku...sa mi ulaví....(aspon nateraz)...
Odpovedať
@dius222 jasne, ze to bude ok, vsetko dobre dopadne :-) my sa mame celkom fajn, andrejka ma obcas svoje chvilky, ale place len ked je unavena a hladna, hoci niekedy je to na prasky, lebo cez den malo spava a potom je nervozna... ale tak hlavne, ze sme zdravi :-D inak je zlata, usmieva sa, dzavoce, v kuse ju bozkavam a najradsej by som ju od lasky zjedla :-D samozrejme patku tiez, obe ich stale stiskam a bozkavam :-) co miska, uz sa tesi?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzufar dakujem moja uz trosku lepsie ked je vikend a sme spolu znova zaneprazdneni 😉 Dnes sme pobehali takmer cely Washington len tu je strasne teplo tak zo mna riadne tieklo. Boli sme pri bielom dome Obamu pozriet 😄 a aj memorial Lincolna kde bol aj Tom Hanks z filmu Forrest Gump 😊 Ach moja ved to ze keby sa na to da nemysliet, ale dnes som uz s tym trosku zmierena ak pridu pridu...vcera som poslala zivotopis o jednu pracovnu ponuku lebo doma len tak sediet nemozem a do starej prace naspat ist nechcem...tak uvidim. Ty sa moja drz zatial a uz nech je September a mas aspon prvy scan za sebou ale neboj bude dobre, musi! 😘 @dius222 juuuj ty si uz tak blizucko k vonavemu babatku, prajem vela pozitivnej energie tych poslednych zopar tyzdnov, ty to das! ❤️
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?