@kitty88 3 zubky a 4 na ceste ;-)
No vidis Kati, sikovnica mala... :-)
My sme dnes boli na pracovnom výlete :-) boli sme na predstaveni plemennych zrebcov ...kedze nas je s Annabellkou tak musime vybrat noveho tata pre nase kobylky
@lucka1987 Lucka potichúčky vam gratulujem!ste sa so sestrou teda trafili :-D ja som sa tiez tak so sestrou trafila.medzi Johannkou a jej bratrancekom je 5tyzdnov.su to vzdy riadny partaci.
@trdielko149 Livka ty uz to mas za par!ako to rychlo utieklo.vsetko dobre dopadne s o chvilu mas uzlíček stastia pri sebe❤️
@susichkeit dakujem x-)
no cez vikend som bola na pohotovbosti, so mala spinenie a bolesti, nastastie to ustalo, len mierne bolesti ostali, asi som mala neskor ovulkuz lebo fazula je akasi mala , a zajtra si mam volat na kontrolne hcg, tak verim, ze to bude dobre
@bubukatka ahoj Kati, dakujem, cez vikend ma pustili domov, s tym, ze musim lezat, mozem prejst len do sprchy a na wc. Snazim sa to dodrziavat, aj ked pri troch chlapoch a steniatku je to narocne. Vo stvrtok rano mam kontrolu v nemocnici a mam prist pre istotu aj zbalena, ale dufam,ze to bude dobre a ze mu pustia domov.
A ty sa ako mas? Byva ti zle?
Dievcata,trosku od veci,ale keby ste vedeli o niekom,kto hlada stavebny pozemok na Kysuciach-chata ale i rodinny dom,tak od dnesneho dna mame jeden na predaj.Na cene sa vieme dohodnut.Vdaka koceny.
Livka pisala...ano Silvinka je na svete! Ak som spravne pochopila, Livka rodila prirodzene :-) a obe su ok :-) @trdielko149 mam ta rada baba jaga :-* nech vas Maximko opatruje :-*
Ahojteee ❤❤❤ baby mega rychlostou,krasne dnes o 12.05 prisiel nas zazrak z neba Silvinka,ma 2700 g a 47 cm 💖 a je nadhernaaa moja drobulka ❤ a veru prirodzene ja som happyyy a uz jej aj urobili vysetrenia a je zdrava ☺☺☺ vsetkym vam dakujeeeem
@trdielko149 livka nasla som na mk tvoju spravu. No som tam pod inym nickom tsk yi pisem tu. Prajem vela zdravicks. Prijemne ste prekvapili,ked to slo takto rychlo a prirodzene. Silvinka prisla takmer na minutu presne na svet ako nasa Kristinka presne pred rokom. Krasna je. Posielam boztek princezne
Dievcata ake su vase deticky ked su po chorobe ? .. my sme nedelu prisli z nemocnicie maly mal krv aj moc v poriadku ale od vtedy je hrozne spavy .. stale buva niekedy buva tri hodiny pol hodinku je hore potom buva dve hodiny hodinku je hore a tak vzdy spinkal vela ale az takto nie pytala som sa doktorky vcera na to a povedala ze po chorobe to je bezne ale ja neviem bojim sa 😕
@trdielko149 Jeeej Livka gratulujem, malicka je nadherna a som rada ze je zdravucka a ty si tiez v poriadku❤
@lucka1987 posielam Kristinke boztek do nebicka na dnesne vyrocie...nase nas caka zajtra 😘
Baby moje dnes stara praca ukoncena...zajtra odchadzame na Tenerife si oddychnut na par dni a buduci tyzden zaciatok novej prace tak snad si dako zvyknem a bude lepsie.
@radusqa20 andrejka je rovnaka, ci je chora alebo zdrava... Zalezi od choroby aj od liekov, ake bral, moze byt po teplotach, ze bude este niekolko dni unaveny.
@trdielko149 moja,so srdca Vam gratulujem...❤❤❤❤Mala je Krasna.Budte zdravi a stastni vsetci dovedna. Tebe skore zotavenie,aby si si mohla malinku plne vychutnavat.Bozkavam,aj hore do nebicka.
Ake skvele spravy sa tu rozmohli ♥
@trdielko149 veelmi gratulujem k Silvinke. Vidis ako uzasne to dopadlo nakoniec..a prirodzene. Super ♡ uzivaj si to plnymi duskami :-*
Normalne neverim ako to ubehlo...
@lucka1987 Luci aj z tvojej spravy som skoro opadla x-) drzte sa..Kristinka si vas ochrani ♥
@bluebellflower Leni vela sil dnes na vase smutne vyrocie...♥ Krpcekovi pusu do nebicka..aj Riskovi poviem nech ho vystisa za nas :-) a ako sme si povedali,bude uz dobre ♡ uzite dovolenku, naber nove sily :-*
Nas caka vyrocie o mesiac..uz teraz sa tie spomienky tak vracaju v tomto obdobi...A tiez som si myslela,ze v tomto case uz budem daavno tehotna,ze to tu bolest o nieco zmierni...ze tiez pojdeme na krpcekovo vyrocie na cintorin uz s babom v brusku...no este dufam.