Ahojte,
@kitty88 vsetko naj naj naj malej oslavenkyni,nasa Emmi ma dnes 7.rockov ❤
Urobila nam velku radost,subor kde tancuje bol vystupovat na medzinarodnom festivale a zvladli to bravurne ❤
Ja uz snad potvory nemam,hlava nesvrbi a vsi vraj vobec neskodia tak mi odlahlo,nevolnosti ustupuju tak mam panicky strach ...kym mi je zle viem ze vsetko je ok...
Zajtra oslava 35 ludi! Z toho 15 v nasom byte k veceri ...som piekla pagace z 3 kg muky,strudlu muz umyl okna,podlahy...som unavena ako po 12-hodinovej sichte...
Specialne vsak myslim dneska na Larinku ...viem ze v tento den je rok co je anjelikom @bubukatka...@lucka1987 kde si sa stratila? Nevidim tvoje prispevky dlho dlho ....drz sa!!!
@kitty88 krasne fotky, nadherna ste rodinka ☺ A Andrejka je aka baculka, ako moj Alex 😘
@trdielko149 aj Emmke prajeme vsetko len to naj,naj najlepsie k narodeninkam. 😘 Sikovna tanecnica je z nej.
@bubukatka Larinke posielam pusinku do nebicka 😘😔💙 Drz sa v tomto tazkom obdobi, mna to caka o 2 mesiace...
Dievcata,dlho som Vam o sebe nic nenapisala... Od 29.8.,kedy som mala narodeniny konecne byvame v nasom novom domceku. Poviem Vam,ja som tu taka stastna, prestastna...je to nieco neporovnatelne s bytom, strasne sa z toho vsetkeho tu tesim...Este mame sice strasne vela roboty,hlacne co sa ryka exterieru,ale vobec mi to nevadi, vsetko ma svoj cas...☺
A dalsia vec,aj ked neviem,ci je to teraz vhodne,ked Zuzka zrovna dnes prezila, to, co prezila....ale ja sa nemam s kym podelit o moju radost,aj ked zatial len taku tichucku...
@trdielko149 Emmke taktiez vsetucko najlepšie k narodeninám nech vám aj naďalej robí radosť a zajtrajšia oslava nech dopadne na jednotku a potom si poriadne oddýchni :-)
@katrin82@mattkav dakujeme :-)
@katrin82 katuska, velmi sa tesim s tebou a drzim palce, nech je vsetko v poriadku az do konca :-) bude majovciatko ako moja andrejka, nie? ;-) ja som si presne pred rokom nasla tiez taketo ciarocky :-)
@katrin82 jeeej velmi sa s tebou tesim a potichucky blahozelam a budem drzat palceky 😊 Snad tentoraz to uz vyjde, drz sa! Zrejme to tak malo byt ze v novom sa uz bude darit lepsie...uzivajte si domcek
@kitty88 krasnucke fotky, baby su na zozratie ❤️
@trdielko149 Emmke vsetko najlepsie prajem a nech oslava dobre dopadne 😉
@zuzufar Zuzi stale na teba myslim, drz sa moja!❤️
@trdielko149 ahoj, ja som na moju svadbu aj zabudla, pisala som na mk v skupinke .. cekovo som nemala dobre obdobie, mrcha prisla na 42 dc, mala som rozne stavy uzkosti a tak ... ale uz je lepsie,
dnes chystam marekovi oslavu, 14 sept. mal 5 rokov ;-)
@katrin82 katuska gratulujem a verim ze vsetko dobre dopadne 😊😚...
My mame dnes smutnych 10 mesiacov bez nasej malinkej Misenky 😔 strasne rychlo ten cas leti pred rokom nas cakali este dva krasne mesiacky spolu, pred rokom si spokojne kopkala v brusku dnes tam kopka Misko a ja dufam a verim ze teraz to uz dopadne dobre musi ved mame toho najkrajsieho anjelika strazneho
@mattkav , @kitty88 , @bluebellflower , @radusqa20 , @lucka1987 , @zuzka2388 , @nagulinka dievcata, velmi pekne Vam dakujem. Verim,ze vsetko dobre dopadne, ziadnu inu myslienku do hlavy nevpustim. ☺ A silno verim,ze sa mi splni to, po com tak velmi tuzim..@kitty88, ano malo by to byt majovciatko, tak ako andrejka, a tiez som si ciarky nasla vcera 😉
@katrin82 potichucky,opatrne blahozelam a zive,zdrave babo na konci cesty...❤❤❤
Oslava dopadla super! Vsetci sme to zvladli(dnes mi 1x nie je zle!!!) az sa bojim ci je vsetko ok ...unavena som statocne tak pyzamovy lenivyyy den mame 😅 Emmi ma kopec darcekov ani nevieme ze ju mame 😁😁😁
Všetkým Ďakujem za blahoželania! ❤🔝
@lucka1987 aj vam krasnu oslavu! My mame v soboty kedze party je s detmi a uz chodia do skoly,mozu sa vyblaznit a v nedelu ulohy,oddych ...😊som rada ze si sa nam ozvala! Uz som sa aj bala co je s tebou...ako zvladas to presetrovanie uradmi? Velmi s tym drzim palce ...
@trdielko149 dakujem.. oslava dopadla super. deti boli male, len jedno do skoly. poprichadzali okolo obeda a cca pred pol hodinkou sli domov..
bolo veselo, no obcas som pomysela, ake by bolo neskutocne uzasne, keby je tu kristinka, vsetko by bolo tak ako ma byt ...
presetrenie este nevnimam, prisiel mi list do vlastnych ruk, len som nemala cas z prace si ho prevziat, pravdepodobne to je informacia, ze zacali ( aj ked mi telefonovali, vraveli, ze este napisu ) nic si od toho nelsubujem.. nemam radsej ziadne ocakavania,
len .. minuly tyzden mi kolegina hovorila aky bol porod v zilinskej nemocnici.. mamicka rodila 4,6 kilove dietatko, pytala si cisarsky, ze sa neciti na prirodzeny, odmietli. dietatko pridusene, museli urobit akutnu sekciu, dietatko previezli do martina, a o den neskor mamicke volali, aby sa prisla s babatkom rozlucit. strasne ma to vzalo, nehorazne, v praci som sa rozplakala... ked aj teraz idem do nemocnice ( s malym na ortopediu ) som na lekarov odmerana, a citim k nim strasnu zlost, neverim im, a celkovo nemam doveru v nikom v bielom plasti. mozno by som povedala, ze sa ich zacinam az bat 8-( ..
pretoze ako povedal moj muz.. pre nich je to len dalsi nepodareny den. povedia si , ze im je luto, a idu dalej.. ( svagrine robia sestricky na internom, same su take, ze co uz niekto zomrel, ide sa dalej ) ale ja mam neskutocnu zlost v sebe, ze pre lekarov, je to len nepodareny, den, ale neuvoedomuju si, ze na ich nespravne rozhonutie doplati nevinne dieta, ktore mohlo zit a teraz sa usmievat, ze my sme mohli byt najstastnejsi na svete.
prepac za vylev.. len ma to cele akosi dostalo. poslednu dobu casto pocuvam, aky lekar co zanedbal. |-|