Baby moje ja tu nestihanm pisat. Akoze citat vas citam- popri kojeni 😂 ale pisat nestiham...
@ludlu@radusqa20 straaaaaasne moc silno gratulujem!!! Nech su krpci zdravi a lubeni 😍😙😙😙
@kitty88 katuska drzim andrejke palcaky, nech uz je zdravucka a nech ju choroby potom dllllllho predlho obchadzaju! Aby sme potkm eaz sa mohli aj stretnut 😉
@trdielko149 livka tebe som uz na fb napisala...drz sa moja, uz len chvilku ☺ boze ako rychlo to leti...a pobavila si ma..my sme tiez pred porodom prerabali kupelbu. Maly byt..vsade bordel. Ja v azyle u sesterky v trencine a ked som sa vragila. Cely byt som mohla upratovat lebo drahy odcestoval na preteky niekam mimo SR 😂 ale zvladla som to. Tak to zmaknite aj vy, potom sa budes tesiit tak silno ako ja teraz. Aj ked najradsej by som z toho miny bytu uz vypadla niekam prec...
@dius222 riadny vlasac 😂 a veru aj ja by som uz chcela pre jonaska surodenca. Vraj by som po pol roku mohla zacat skusat...no...predsaby to bol asi troska napor na telo...min rok jedna sekcia ..tento tok druha..asi este kusik pockam...
Joj dievcence...opatrujte sa vsetky...a nebojte...uz sa tesim na dalsie nove prirastky v nasej skvelej skupine ☺
@nagulinka vsetko len to najlepsie matuskovi 😙
Jaj a este ze co my? Vcera - 9.1 mal jonáško 5mesiacov ... ten cas fakt sialene leti...ja si ho uzivam ako mozem 😍 je to narocne, no aspon sa vobec nenudim 😂 byvame v baraku bez vytahu so psom kt potrebuje vybehat. Tak sa snazim byt vonku co najviac - v lese a vo vinohradoch...len, ten nas smejo maly v kociku vydrzi akurat len ked spi 😂 a to je tak cca hodinka...hlavneteraz ked sa vsade smyka , tak hp moc v nosici vlacit nechcem a to je teda zazitok - rychle hodinove prechafzky po lese- stihnem tak dojst mojim tempom do pol kopca a spat 😉😂😂😂
V satke vonku tiez vydrzi tak hodku ked spi a potom ho mozem mat akurat prisateho na prsniku. Obrovska vyhoda satky!
Inac je jonasko obrovsky ☺ narastol chlapisko! Bodycka sice oblecie este tak na tesno 68, no take overaly a dupacky ma 74-78...je dlhyyyyy 😂😂😂 a ma uctihodnych 9kg..jaj a strasne vykecava..vykrikuje vysoke tony az sa bojim, ze zachripne ☺ najlepsia hracka su ruky a jeho rucicky ☺ pretacat sa mu este nechce ale pockame si pomaly na to, tak ako aj si pockame na prvy zub 😉zajtra ideme k dr uz na druhe ockovanie coho sa desim lebo prvykrat mal horucku z neho a ja som bola z yoho v riadnom sttese. Teraz to bude o to horsie, ze moj drahy akyrat dnes odcestoval na dlhy mesiac prec ...a ja tu budem stresovat s mojou este stresujucejsou maminou kt mi pride pomoct so psom 😂😂😂 ale zvladneme to 😉
Ak sa mi podari nahrat foto tak vam sem jonaska pricapim - nasho velkaca ☺
Opatrujte sa vsetky! Snazilky nevzdavajte to..poctivo vas citam a uz sa tesim, ked tu uvidim info o vasich 2 ciarkach 😉
Ps...stretnut sa tak vsetky babule spolu...to by som si tak priala 😍😍😍 mam vas vsetky rada...drzte sa ☺
@matyas1 krasni ste obaja, vidno, ze si to uzivas, materstvo ti pristane x-) teeeda, jonasko uz vahou andrejku predbehol :-D inak ked spominas tie velkosti oblecenia, ja teraz vyradzujem veci, z ktorych uz vyrastla a je to vacsina veci, ktore patka nosila v pohode este v 10-11 mesiacoch :-N a andrejke uz vsetko kratke a tesne :-D tiez je dobra buchticka :-D drzim palce pri ockovani, nech vas teploty tentokrat obidu :-)
@trdielko149 dodatočne želám všetko najlepšie k narodeninkam....neskôr ale predsa ;-) a to s tou nehodou má mrzí, máte toho najlepšieho ochrancu, drzkajte sa :-)
@ludlu srdečne blahoželám a prajem veľa zdravicka ❤
@ludlu gratulujeeem moja 😊
Dievcata my sme stale v nemocnici neska nas mali pustit susnik dostal zltacku a mna prepustili a prelozili na odelenie pre matky sme tu len dve je mi tu hrozne nic ine nerobim len revem a revem maleho prisebe nemam a ked uz nebude pod lampu tak ani mat nebudem lebo v tejto izbe su deticky neni takze si predstavte ako sa citim mam pocit ze som sa psychicky zrutila. Uz nevladzem pride mi to tu ako nekonecny pribeh a mam pocit ze toho dna ked pojdeme domov sa snad ani nedockam prosim dievcata drzte nam.palce aby to malemu kleslo rychlo a najneskor v piatok aby sme isli domov 😢
@radusqa20 radka, viem presne ako ti je, zivo si spominam na tie depky, ked som bola s patkou 10 dni v nemocnici a pri sebe som ju nemala, chodila som ju len kojit a kupat na oddelenie... neboj, zltacka za 2-3 dni prejde a potom si uz budete uzivat pekne spolu doma, nejako to vydrzis, uz si zvladla horsie veci :-) drzte sa!
@radusqa20 presne ako hovori Katka, zvladla si horsie veci! Teraz sa nesmies opustit! Mysli na maleho, ten ta teraz potrebuje - tvoje mliecko a dobru pohodu...za chvilu budete spolu a vsetko si vynahradite!!! Pos energy 😉
@kitty88 katuska dakujem ☺ hej uzivam si jonaska ako najviac viem a mozem a poptitom mi vzdy stiahne hrdlo ze mal tu byt aj viliamko... mal...a nezabudam ani na jakubka, no s tym som.sa uz nejako vyrovnala ze jeho odchod bol bez niecej chyby... ozaj chcem dat rtobit taky obraz - kolaz zo vsetkych mojich troch deti - z ultrazvukov kedze jakub umrel este v brusku..tak sa mi to hadam podati a ukazem vam to tu...takto som dala urobit foto jonaska a viliamka..
@kitty88 ty kati...inac..ti nasi bambuliaci su fakt nejaki velki 😂😂😂 sa smejeme s drahym ze jonáško bde basketbalista 😂 len ja netusim pokom taky obor bude 😂 sme tot pred par dnami boli kuknut kamosa...ma narodene deti ako sa narodili aj ti nasi prvi dvaja 😕😯 no a mladsi ma akyrat rok aj nieco..cupital pri mne a ja som nechapala..bud je jonas moc velky alebo ten ich krpec dost maly..bol prosim ta rovnako vysoky ako jonasko 😂😂😂
@matyas1 tak napr. Patka mala v roku cca 77 cm, andrejka ma teraz sice ani neviem kolko, no cez 70 urcite a co som si pozerala tabulku patkinych mier do 2 rokov, co mam poznacene, tak ona v tomto veku sice vazila rovnako, ale dlzku mala len nejakych 66 cm. A drobec je doteraz, najmensia v triede spolu s jednym dievcatkom :-N uvidime, ako nam bude rast andrejka, uz teraz patku predbieha snad vo vsetkom :-) vcera som jej triedila skrinu - polovica veci von, 74 ostalo len par legin a nohavic, inak uz vsetko 80, ked to takto pojde dalej, nebudem musiet kupovat sezonne veci (kedze to mame naopak, jedna jesenna, druha jarno-letna), lebo to dobehne :-D
@radusqa20 neboj moja, kolegynky sa ti o neho dobre staraju :-) ked mu klesne zltacka tak hned pojdete domov takze moc bez neho ,,zbytocne,,nebudes :-) ale viem si predstavit ako ti je.. a tie hormony dotoho. ja som mala stastie ze som tam robila tak nas pustili po troch dnoch ze naco ma tam drzat.. nastastie zatial som ani pri jednom krpcovi zltacku nemamali.. no drzim palce myslim na teba..dojdem ta navstivit? :-)
@dius222 najvacsi rozdiel vlasyyyy :-D nemozem z neho, uplne uzasny je s tym harom :-D ale veru dost rozdielni su, vy ste si to asi s muzom podelili, co? Adamko sa mi zda viac na teba :-) zas tie moje baby su ako cez kopirak a obidve na otca :-p :-D
@dius222 ahoj no vsetci na novorodeneckom su uplne supeer nemozem na nikoho noc zle povedat akurat ma mrzi ze sestonedelie bolo plne a som na izbe pre mamicky takze bez maleho .. do vecera sa bude este svietit vcera mal bilirubin 311 dnes rano 211 tak ma teraz rezim ze tri sa svieti a tri sa nesvieti no a rano odber tak dufam ze to nevyskoci hore a rano pojdeme domov 😊
@radusqa20 neboj sa pôjdete čoskoro domov a ešte si oddýchnuť lebo keď prídeš s malým domov tak sa nevspis, naber plno síl a bude dobre. Čas uteká strašne rýchlo :-) malý je krásny konečne máme naše vytúžené detičky
Milé maminky...všetkým Vám krásne ďakujeme za gratulačky pre nášho Matúška. Veru, už máme doma ročného veľkáča. Ani neviem, ako to všetko zbehlo. Rýchlo. Priam šialene. No je to najkrajší rok v mojom/našom živote a verím, že aj tie ostatné vďaka NEMU budú také. Tak veľa by som Vám chcela napísať, vlastne ani neviem, s čím začat ako s prvým. I ked je zo mňa už žial len sporadická prispievateľka, myslím na našu skupinu každý deň. Verím, že každá z Vás už má v náručí svoje vytúžené bábo, alebo ju pokojne pokopkáva v brušku, alebo si ju práve v tejto chvíli vyhliadla nejaká krásna dušička v nebíčku a čochvíľa zavíta medzi nás. Všetkým to zo srdca prajem. Trošku Vás hodlám zaplavit fotkami, a popíšem čo máme nové, čo dôležité, či zaujímavé sa stalo, kým som len v tichosti sledovala vaše riadky.
Máme za sebou Matúškové prvé Vianoce- boli nádherné, konečne po dvoch rokoch. Jeden rok som bola čerstvá maminka anjelika Šimonka a druhé som netrpezlivo a nervozne odratávala dni do plánovanej sekcie, nehovoriac o tom, že na Stedrý deň som mala kontrolu kvôli slabým prietokom. No ale zvládli sme to. O to viac sme si užili tie tohtoročné. V trojici. Vlastne vo štvorici, pretože áno, určite aj Šimonko mal dovolené príst z nebíčka k nám, aby sme mohli byt spolu všetci. Verím v to, že naozaj pri tom stole sedel medzi nami.
Nový rok sme začali rýchlo, veselo, ale aj s uskutočnením dobrej veci. Bolo nám cťou stat sa súčastou benefičného plesu. Jednoducho sme odmietnut nemohli, už len preto, lebo výtažok bol darovaný chlapcovi menom Šimonko. Ťažko postihnutý chlapec, malý drobný, ale krásny. Tolko otázok mi behalo po rozume pri každom pohlade na neho. Bol by môj Šimonko zdravý? Možno odišiel práve preto, lebo ... Možno by som starostlivost o postihnuté dieta nezvládla. Asi si to viete predstaviť. Každopádne držala som sa statočne počas príprav, ale práve pri oficiálnej časti, ako Šimonko vstupil s jeho maminkou do sály a jasal od radosti som sa neudržala a tiekli mi slzy-neviem či štastia, úľavy, či bolesti. Každopádne bolo to úžasne a ja verím, že tie krásne peniažky, ktoré sa vyzbierali pomôžu Šimonkovi k prvým krôčikom. Držte mu palce, je to malý bojovník.
No a na záver, posielam i foto z narodeninovej oslavy. Môj chlapček milovaný. Moje všetko. Práve teraz pokojne spinká, ale je to beťár. deň po narodeninách sa sám rozbehol a odvtedy sa mu nôžky nezastavia. Takisto aj sám odmietol cumlíček. Asi si dal narodeninové predsavzatie - ved už nie som bábo :-) Vďačná som i za to, že mu stále chutí moje mliečko, ale samozrejme hovädzinka je hovadzinka :-D :-D :-D
Tak sa mi držte
@trdielko149 Livka,dodatocne prajem vsetko najlepsie a najkrajsie,hlavne,aby ste dorazili uspesne do ciela :-) a co sa tyka tej nehody,tak to isto drzal nad vami ochrannu ruku aj kridla vas anjelicek Maximko :-*
@ludlu gratulujem k Tamarke:-) asi sa vas uz nevedela dockat princezna malicka :-)
Co sa tyka kojenia,skus dokrmovat cez cievku,flasu nedavaj.takto bude stimulovat bradavku a skor sa ti podari rozbehnut mliecko.ja som tak pri Leike bojovala niekolko tyzdnov a pomohlo to.nakoniec som ju kojila 21 mesiacov :-) tak drzim silno palce :-)
@bluebellflower neboj,bude.v marci rodia 3 moje kamosky,tak posuvaju stafetu.ja uz netrpezlivo stojim v rade a uz som si aj v hlave nastavila,ze v decembri 2017 rodim.tak sa pridaj,drzim ti miesto :D
@bubukatka no super tak sa rada pridam 😊Ved to ze uz mam aj ja nastavene v hlave ze tento rok to musi vyjst aj keby som rodila na Silvestra 😁Tak snad pojdeme vsetky do toho spolu!
@nagulinka dodatočne želám všetko najlepšie Matuskovi ma krásny úsmev,celý je na spapanie :-)
@radusqa20 Ahoj moja tak ako?Dúfam že ste už doma a spokojnucky :-)
@mattkav ahoj ano vcera nas pustili konecne domov 😊😊 taka som bola stastna 😊 susnik od vtedy skoro stale buva zobudi sa iba na krmenie a zasa spinka, no sme vacsinou na umelom mliecku 😕 mne mliecko prislo az na neaky 5 den tak drobec bol dokrmovany potomnto uz vyzeralo ze budem kojit no drobcovi sa nechce na prse je aj hodinu a vytiahne si max 10ml aj to ho musim stale budit co sa mu nechce tahat. Tak uvidime budem odsavat a davat aspon tak malemu z flase pokial budem to mliecko mat. Moja a ty sa mas ako ? 😊 este pripajam fotky susnika z prveho dna doma 😊