Ahojte baby. Tak naša Ninka sa narodila dnes o 2hej poobede s mierami 3600g a 51 cm. Pôrod bol rýchly a krásny. Keď mi ju priložili na brucho som sa rozplakala. A hneď sa prisala moja láska mala. Teraz oddychujem idem sa najesť potom do sprchy až potom mi ju donesú. Som stastna baby...
@zuzka2388 Zuziii, gratulujem strašne moc!!! Nádhera, máte vaše štastíčko už pri sebe...teším sa s tebou, užívaj si to plnými dúškami :-* vela vela zdravia!
@zuzka2388 jejo 😍 gratulujem Zuzka prajem vam obom vela zdravicka musi to byt krasne drzat ju uz v naruci 😊
Zuzka prosim ta ty si si pichala ten fraxik aj v den porodu stale tak isto ?
@zuzka2388 zuziiii ☺ gratulujem z celeho srdca!som rada ze to bolo take rychle a krasne ☺ vela vela zdravicka vam obom. A nech sa vam uz len dari ☺ ninke posielam 😙
@zuzka2388 blahoželám. Veľa stasticka Ninke, nech sa jej tu na svete páči, nech je zdravucka, šťastná, nech vam robí len radosť.
Mamičke skoré zotavenie. :-)
@zuzka2388 Zuzka nadherna je Ninuska!!!!!Veeeelmi velka gratulacia,rychle zotavenie a potom si uz len uzivat vase krasne dievcatko 😘😘😘😘😘 !!!Nech vam len radost robi 😊😊😊 ..
@zuzka2388 Srdecne blahoželám Zuzka.Mala Ninka je nádherná!Prajem ti skoré zotavenie a hlavne veľa zdravicka vám obom.Uzivajte si tieto nádherné chvíle, v tom najlepšom ti zavidim :-)
Ďakujem vám baby moje. Ja som dosť ubolena z pôrodu ale to prejde. Celu noc som nespala lebo naša Ninuska by chcela len s na maminke byť bud na prsicku alebo na rukách alebo s maminkou v posteli sama ani náhodou v postieľke tak sme mali tazku noc ale zvykáme si na seba pomaly. Ale niekedy si pripadám taká nemotorna ale dostávam sa už do tempa pomaly :D
Ja sa vám hlásim dievčence z nemocnice.Asi pred mesiacom som zistila že sa mi urobil pruh na ľavej slabine ako aj v predchadzajucich tehotenstvach a včera ma tam začalo hrozne bolieť pichať nemohla som ani dostupit na ľavú nohu v sede a lahu ok ale pri chôdzi hrôza.Tak som zašla na pohotovost veď ci to nemôže byť aj jazva po dvoch sekciách,ale chvalabohu malicka je v poriadku dnes sme 29tt+1 a mala ma 1400g,predčasný pôrod nehrozi,jazva sa zdá byť ok,ešte sa na mna pozrie chirurg.Po infuzkach - magneziu sa cítim lepšie ale som na pozorovani,tak držte prosím palceky nech je aj naďalej všetko ok
@mattkav drzkaj sa urcite to bude v ppriadku 😊 prosim ta ako si to zistila spravila sa ti aj hrcka alebo to boli aj na dotyk na mam taky problem uz asi dva mesiace ze ma boli na pravo pri chodzi niekedy je to v pohode inokedy sa mi zle chodi teraz ma to aj vyse teoch tyzdnov nebolelo a teraz ako som bola u dr na poradni a sparal sa vo mne ma to boli zasa ale uz som mala medzi tym aj to ze ma to na pravo nebolelo ale na lavo ano a teraz si ma vystrasila ze ci to teda nemoze byt pruh 😔
@radusqa20 No najprv som si len všimla opuch a potom to začalo pobolievat čím väčšie bruško tým viac.Keď lezim tak to nevidno.Lekár to skúša keď stojis a keď zakasles tak to viac vyskoci,je to vlastne dierka v brušnej stene cez ktorú pri namahe,kašli,kychnuti vyskoci crievko,znie to hrozne ale pokiaľ sa ti nezasekne a nepriskrti crevo tak to riesia až po pôrode.Inak počas tehotenstva v akutnom stave operacia bez narkozy s lokalnou injekciou ale na to radsej nemyslim a budem sa viac šetriť :-) Po oboch tehotenstvach to zmizlo samo no a teraz mi už chirurg radil zoperovat to dva mesiace po porode tak uvidím čo bude dovtedy. ..Verím už len na dobre veď najhorsie nám všetkým už bolo je nacase podať si ruku so šťastím :-)
@mattkav dakujem za infosky 😊 no uvidim teda co mi povie doktorka 😕.. fuha to musi byt hrozne ked to operuju s lokalnou injekciou och veru na to netreba myslet a treba mysliet pozitivne ze teraz vsetko dobre dopadne drxim ti silno palceky uz sa to krasne krati aj tebe 😊
@radusqa20 ďakujem krásne moja verím že ty pruh nemáš a veru kráti sa to ale aj tak je to ešte dosť boooze ešte 8 týždňov má čaká začiatkom februára v 38tt mi ukončia tehu tak ešte vydržať.A ty kedy to mas za kolko?Myslím že o mesiac skôr než ja či?