@mattkav ja mam termin 24.1. Ale idem na vyvolavacku cca okolo 3.1. To budem 37+0tt je to uz za chvilku ale aj tak sa mi to zda ze je to hrozne daleko 😕.. doktor mi povedal ze ma posle na vyvolanie no ja sa bojim ze ma tam nechaju lezat ze mi ho nezacnu vyvolavat hned v ten den ked tam pridem. 21.12 mam poradnu tam sa na tom mame dohodnut tak som zvedava ja mu aj poviem ze tam pojdem s tym ze hned zacnu vyvolavat
@kitty88 neviem ja som bola s doktorom povodne dohodnuta az na cca toho 10.1. To by som bola 38+0 ale teraz v piatok ked som bola na poradni tak mi povedal ze som na prst otvorena a ze ten prvy tyzde uz budem 37+0 tak ze ma posle na vyvolavacku skor tak uvidim co mi povie na dalsiej poradni
@lenkapega jej, fakt uz byzera byt velky ☺ krasni ste 😘
@mattkav drzim palce, nech si v poriadku.Drzkaj sa 😉
@radusqa20 waaaa, radus, ved ty to uz mas za rohom...boze, ako rychlo to zbehlo...to je normalne az neuveritelne... a hned po tebe je na rade @ludlu ☺ a uz mas aj vsetky vecicky pre Miska nachystane?
Inak ja som rozmyslala, co so vsetkymi tymi vecickami co som mala pre Nelku...ja to nemam kam uschovat a nemam to ani komu dat a maly chudacik asi nebude cely b ruzovom 😁, tak to asi budem musiet predat a nakupit vsetko o znovu. Aj ked mi to je strasne luto, dat vsetko prec....😞
@katrin82 katuska moja no leti to veru rychlo 😊 pre Miska mam uz asi vsetko a aj navyse 😀😊.. ale pre seba do porodnice este dokopy nic 😕 ja som mala tiez kopec veci po Miske a bolo mi luto ich predat povyberala som tie neutralne a ostatne mam ulozene u mami. No Katuska k tomu ruzovemu 😁 ked som s maminu vyberala veci tak kopec veci mi dala aj ruzovych ze sak co to ponosi 😁 .. inak vyborne su tie vakuove vreca co sa to s vysavacom vysaje vzduch tam sa zmestii koopec veciciek a zabera to malinko priestoru vyskusaj a mozno sa ti podari to niekde supnut 😊
Moja a co meno uz mate ? 😊
@radusqa20 vsak mam to teraz poodkladane,ale ja mam aj do postielky komplet vsetko ruzove napr.,zavinovacky ruzove,perinka biela s ruzovymi pasikmi,a pre Nelku som mala takmer vsetky veci zimne a toto babo bude zimne a mne to uz bude nanic,lebo dalsie babo uz neplanujeme,uz aj teraz nas bude jak hadov 😁 kociarik necham malemu,ten je cerveny,ale povedala som si,ze vsak aj ferari je cervene 😍
A meno este nemame,musia kvoli nam nejake doplnit do kalendara 😂 Zatial sa nam pacia Leo,Adam a Samuel....
Velkac, velkac je...uz ma cez 63 cm a uz cez 7 kg...uz je aj co nosiť :-D
Ja som tiez vecicky pobalila do tych kompresnych vakov...i ked obcas ma napadne, ze by som to mala popredat...ved uz kopec malych veci mam po drobcovi ale nejako sa s tym neviem rozlucit...vzdy si pomyslim...co ked predsa budeme mat dalsie babo...a co ked budeme v situácií, ze si nebudem moct dovoliť kupovat nove veci...ved stat sa moze cokolvek...no proste schiza...najhorsie je, ze máme doma 4 prázdne veľké skrine...takze skladovať je kde a tym nie som nútená tie veci dat prec :-D
Ps: náš duck face :-D
@lenkapega jej,uzasni ste 😘 no, my tie prazdne skrine nazvys nemame...a nemame ani pivnicu ani povalu...a my uz dasie deti naozaj neplanujeme,uz teraz ich budeme mat bez Nelky spolu 4..takze uz asi staci a uz ani nie sme najmladsi...drahy ma presviedca,nech ich predam a kupim malemu nove...na jednej strane si myslim, ze ma pravdu,no na druhej mi pride luto,ze to boli Nelkine a ani ich nemohla nosit...Ale asi ma muz pravdu,povyberam take neutralne,co by aj malemu mohli byt a ostatne predam...ale to ma este cas, nehrniem sa do toho...
@katrin82 vidis este ze si spomenula tu zavinovacku ja mam tiez ruzovu na tu som zabudla 😁 musim si kupit 😊 ... jaj katuska moja ja ti to verim ze ti to je luto predat tie vecicky ale ak ich uz nebude mat kto nosit tak je to dobry napad predat ich a pokupovat malemu za to vecicky
@lenkapega jaj, vy augustovcata (spolu s @matyas1) andrejku pomaly predbehnete, dominikovi este kilo chyba, no jonasko ktovie ci uz nema aj rovnako ako ona :-N
@radusqa20@katrin82 ....ja baby veru sa to kráti hrozne rýchlo to ušlo mne sa má narodiť znovu dievčatko ale ťažko mi je keď vidím tie vecičky ktoré som mala nachystané pre Hanku. Koľkokrat sa pristihnem že jej idem povedať niečo a oslovim ju v duchu Hanka ešte sa mi má Tamarka narodiť v ten istý termín na DEŇ presne. Beriem to ako znamenie že to tak malo byť.
No do porodnice mi tiež chyba čo to ja som od zlosti predala aj nočné košele tak som si nové musela kúpiť :-) :-)
A pre bábo mám zopár vecí na začiatok ako som videla u kamošky naozaj toho zbytočne netreba veľa a potom mi pozícia vecičky kolegyna tak škoda nakupovať
Uz len rýchlo nech to príde
@kitty88@lenkapega 😂haha no kto vie, ci uz jonasko nema tych 8kg a mozno sj viac 😂 teraz v decembri nemame pediatra az v januaria to bude mat 5mesiacov...to vie kolko zase ukaze vaha. Ale nejak som si na to zvykla...a v satke ho vobec necitim...boze chcem si kupit sestrice a cakam ns novu kolekciu 😉
@matyas1 my ideme zajtra do poradne po dvoch mesiacoch, tak som zvedava na miery, tych 8 kg je tak orientacne, ked som sa s nou ja vazila, ale to je len cca ;-) ja idem asi tiez predavat satku, novu vsak kupovat nejdem, teraz nosit nemozem, lebo je klzko a mam co robit sama so sebou, nie este s nou v satke :-N a okrem toho sa uz aj tak velmi nosit nechce, nespokojna je v nej a spat v nej tiez nechce, naposledy spala pred cca dvoma mesiacmi, aj to len pol hodky, dokonca v kociku spava dlhsie, co ho predtym ani vidiet nechcela :-N joooj, ale ked mi je tak luto rozlucit sa so satkou...
@zuzufar@kitty88 Baby, moj Alex mal v troch mesiacoch 8515g a a v pol roku 10 039g 😂 Narodil sa 3390 g a 52 cm...Takze Zuzi aj moj bol medved,resp. skor sumo a to bol vylucne kojeny. Pridavam fotky na zasmiatie 3 mes. a 6. mes., aj ked mne vtedy do smiechu veru nebolo...
@katrin82 pánečku jánečku :-D :-o :-D tak to tromfol aj nášho :-D že aké faldííky :-D aj Kiko bol do 6mes len kojený :-)
@kitty88 narodil sa s 4130g a 54cm :-) sestričky ho volali kapitán, ked ich brali na vyšetrenie a jeho ked položili vedla tých 3kg detičiek.. :-D
@katrin82 wau, veru riadny macko :-)
@zuzufar andrejka mala pri narodeni o kilo a o 6 cm menej :-N patka sa narodila este mensia, mala len 2970 g a 47 cm, pritom bola tyzden po termine, ale aj tak bola obor oproti tym predcasne narodenym detickam v inkubatoroch na oddeleni, kde lezala... no doteraz je drobec, o hlavu nizsia ako vacsina rovesnikov :-N
@zuzufar inak viem si presne predstavit ten rozdiel kika s ostatnymi mensimi babatkami, sesternica porodila chlapca 5 dni po mne, mal o kilo viac ako patka a ked sme ich vedla seba polozili, to bolo teda riadne vidiet :-D
@zuzka2388 blahozelaaaam 💖💖💖 i ked viem,ze oneskorene,prajem veeeela zdravicka ❤❤❤
Ja som zacala 6.mesiac,neviem kam to tak leti...
Okrem nizkeho tlaku,z ktoreho som vcera v tomto tehu premierovo odpadla nemam ziadne problemy,nastastie...ale je to neprijemne...o tyzden poradna,tak verim,ze vsetko je ok,princezna si robi diskoteky,tak som spokojna 😊
@lenkapega aky ste krasny 💙💙💙
@radusqa20 no paaani ako ti to zbehlo! Vsak o mesiac rodis,ja mam 8.1.narodeniny ;-)
Neviem kto tu spominal tie dievcenske veci uz e ja by som kupila zavinovacku urcite,prip.aj veci do postielky :-)
@trdielko149 livka, fuha, to s tym tlakom a odpadavanim nezavidim...a si doma? Davaj na seba pozor, aby sa Ti to nestalo, ked budes sama...a inak ja som spominala tie veci ze chcem predat. Poslem ti do spravy na mk.
@kitty88 veru, človek by nepovedal, že aký rozdiel urobí kilečko :-D
a vtedy som bola normálne potom vdačná za sekciu, lebo neviem si predstavit rodit ho normálne :-o :-N Riška teraz ked som rodila ( :-( ) mal iba 2280g a 50cm a mala som čo robit ho vytlačit...tak ale to bolo aj "o inom",aj ta psychika už..a všetko asi dokopy...
Inak detská dr. mi šplechla pri Kikovi asi ked mal 4mesiace,že ak to tak pojde dalej (že bude tak priberat)bude mu musiet nasadit dietu! ja po nej kukala ako puk,že o čom točí?! =-) ťapa,...a čo som mu nemala z cicika dat najest?? teraz sa na tom už len smejem.
@radusqa20 ulja som musela čakať na vyvolanie na 38+0 a keď so už bola v tm tt mi doktori povedali ze podla najnovších postupov musím byť 39+0 teda len týždeň pred termínom som rodila ale to je možno že n akazdej nemocnici a lekároch ako sa k tomu postavia ale pochybujem že to bude 37+0 lbo aj sekcie sa plánujú až od 38+ 0
@zuzufar ze dietu :-D mne napisala neurologicka (taka stara krava) pri patke do spravy, ze ma nadvahu, ked sme tam boli v 5 mesiacoch a vazila cca 7-7,5 kg :-D bola vtedy viac do sirky ako do dlzky, to je pravda, ale uznaj... a ja nemozem za to, ze mala lica ako sysel a dve brady :-D (to ma aj andrejka, ony sa s tymi licami uz narodili, aj davidko mal podobne licka)
Ahojte baby. Uz som tu aj ja,oprasila som svoj stary nick a spomenula som si na to prekrasne obdobie pred nieco vyse rokom,kedy som organizovala nasu svadbu,a dopadla nad očakavania vyborne! Bohuzial karta sa otocila,zrutil sa mi svet,proste stalo sa nam to,co nikto z nas necakal ze sa prave nam toto moze prihodit a namiesto toho aby sme sa teraz traja s nasim syncekom tesili z Vianoc,len placem a rozmyslam co som mala spravit inak a co som spravila zle. Tolko ludi ma zdrave a zive deticky a ja nemam nic. Ako je to mozne? Preco ja? Preco my? Od zaciatku navstevujem psychologa,pretoze mam problem a viem o tom.chcem sa co najrychlejsie dat do pohody aby som bola pripravena na dalsie tehotenstvo....no jednoducho po roku som namiesto stastnej manzelky, zufalaaaa manzelka ... .....
@zuzka2388 gratulujemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mooooc krasnee.. tesim sa vela vela zdravicka..
nestiham vas baby.zacali mi vianoce mam objednavky na kolace uz pecem, decka chore uz aj adamko ma od dnes atb..kasle sople..miska mala teploty 39 uz je ok aspon ta.. ja som ok muz a babka KO.. dnes som bola na nakupoch dareckov, zajtra chcem decka fotit na pohladnice, vyzdoba porobena a ja som v sialenom tempe ale tesim sa, vianoce milujem :-)
@dius222 fuuu, to stihas aj vypekat? Ja neviem, kedy stihnem medovniky a linecke, nic viac nejdem, zakusky budeme mat od svokry, ja este mozno marlenka a mila gulicky... a darceky este nemam ani zdaleka, ale aspon pre baby uz vacsinu :-) skore uzdravenie prajem, aj my tak vsetko chytame od patky, co dovlecie zo skolky, nastastie tentoraz sme to schytali len my dvaja s muzom, andrejka sa drzi ;-)