November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx, strasne nieco :-x :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx ..to je hrôza :-(
Odpovedať
@janap24 ja som mala,ale len pozicany :/ Ale pochvalujem si to :) Ma to ukludnovalo pri tych vsetkych krvacaniach co som mala :)
Odpovedať
Ahojte babulky, nestiham vas zatial. Prisli sme na to, ze aj mala svadba su starosti - tak sa nas svet toci okolo deti a vecer okolo svadby. Ale od soboty nam problem svadba odpada a bude viac casu :-D :-D Chcela by som aj do prace nastupit od oktobra. Tatinovi ide jedna sekretarka na matersku a tak by som chcela ist aspon na pol jej miesta. Tak drzte palce, nech ma tatino vezme :-) Citim, ze potrebujem nejaku zmenu na chvilku pre seba. Ondrik by bol stale so mnou, takze hadam to pojde :-) Simonko uz je predskolak. Ondrik ma o chvilku rok- strasne rychlo to bezi baby. A uz teraz vidim, ako rozdielne moje deti su, aj napriek tomu, ze su ako dvojcata :) Ondrik uz teraz vela slovicok povie, bavia ho knihy a stale za mnou chodi, ze "cita mama, cita mama" v skolke pekne zdravi "ahote deti" a naozaj vela slovicok zvlada, ked to porovnam oproti simonkovi v jeho veku. Ale zasa Simi je samostatny az moc a Ondrik si sam do ust nic neda, aj ked ma v miske cestovinky, tak si do ust nenalozi. Spolu sa uz pekne zahraju, pobiju sa, Ondrej si nenecha nic zobrat, Simi vresti, lebo ndrej ho stipe a on vie, ze mu nemoze ublizit- sme tu ako v ZOO :-D Tak baby drzte palce v piatok o 15:30 ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx to je strasne ;-( och...
Odpovedať
Profilova fotka
@hori tak vitaj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@afra skoda ..aj ja som to chcela aspon aby som mala istotu ze je ok babo
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx :-( :-( :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard super ze sa babenko umudrilo a je hlavickou dole :) drzim palce
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx pane bože. toto sa snáď ani nedá prežiť
Odpovedať
Profilova fotka
Tak Stanka to už vie :-| , chudák učiteľky čo to oznamovali. Slečna sa utopila doma vo vani (mala epilepsiu :-| ) . Zajtra má pohreb. Moju bambuľku naň však nepustím. Mali sme nedávno v rodine dosť pohrebov. Myslím, že by jej to neprospelo.
Odpovedať
Profilova fotka
Ináč moja mamka ma objednala u jedného "liečiteľa" a teda poviem Vám, neverím na takéto veci , no toto bola riadna sila. Povedal mi veci o ktorých nik nemá páru v rodine. Nie len čo nám je, ale aj čo nás čaká. Behal mi mráz po chrbte. Stanka (netuším odkiaľ vedel, že mám aj dcéru)je vraj strašne múdra a vraj v skorom veku bude úspešná. Jediný problém čo ju čaká budú kŕčové žily. No kiež by. Ondrejko má vraj tenký močový mechúr a čaká ho ďalšia operácia. Tá vraj bude jeho posledná a potom už bude fit. Vraj operácia dopadne úspešne. Hmmmm? Mm si má dávať pozor na úrazy. To už som sa smiala na plné kolo, mm pred týždňom spadol s bicykla a má ofačovanú ruku :-D :-D :-D . A kopec iných veci. No brrrr.
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia meno som nechala na mm, ja mam len právo veta.. ;-) vyzera to na Ivana :-) uz som inak zase v nemocnici, po dnešnej poradni ma opäť hospitalizovali, ze nechcú riskovať ze sa nieco stane v tomto týždni..počkajú kým budem 37+1 tt co je v sobotu a vyvolaju, ja som si aj tak neni istá dátumom poslednej menštruácie takze je možné ze som o tyzden viac.. Zatial to vyzera na drobatko oproti Ondrejkovi, 2800g.. Hoci mi pri každom povedali o pól kilá menej ;-) uz nech som doma so všetkými chuliganmi pokope :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx hrozne, viac k tomu nieje co povedat |-| a nepustiť Stanku na pohreb je dobrý nápad, spravilo by to viac škody ako úžitku s malou dušičkou..
Odpovedať
Profilova fotka
@afra este raz gratulujem Zuzi nech vam to vyjde podla predstav.. S tvojou rodinou sa ti uz zlepšili vztahy? Naši chalani sú inak tak isto úplne rozdielne povahy, v dobrom aj v zlom.. :-)
Odpovedať
@lerenard takze do tretice chlapcek? jeeej :-) No vztahy su take ...hmm no asi lepsie. Mam pocit, ze moj ocino uz vytriezvel, moja sestra je stale najmudrejsia a my sme hlupaci a mama sa snazi hrat na obe strany :D Ale musim povedat, ze je to lepsie o dost. Hadam sa to nezhorsi zasa :) Aj ja tuzim po tretom drobcekovi, ale Michal nechce ani pocut :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@gab v podstate to je prenosné, ale neprepukne to u hocikoho, musia mať tie kvasinky aj vhodný terén. tie kvasinky máš bežne aj na koži, fajčiari ich majú v celej dutine ústnej a odtiaľ je do pľúc len kúsok.
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx ach to je hrozné. na noc jej to nehovor, zajtra bude mať ťažký deň.
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard juj mirka myslim na teba!!😉tak ty ma necakas co?😃inak naše dieta meno mat nebude očividne 😄 dnes sa Romanovej sesternici narodil martinko mame malého kubanca juchuuu😃
Odpovedať
Profilova fotka
@afra tak niežeby nas tretí bol planovany :-p takze uvidíte co (koho) vam život prinesie :-) @cucovia co ja, krpec sa nevie dočkať.. Ved ho to prejde az uvidí ten blazinec u nas doma :-) vyvolávačky sú môj osud :-p a na mene sa co neviete zhodnúť? Mm tiež čakal na poslednú chvíľu ale kedže uz som to nahlasovala na prijme, uviedla som poslednú variantu.. :-) a gratulácia k prírastku do rodiny..
Odpovedať
Profilova fotka
Tak uz som doma a zajtra smer Ba, vybavili mi kardiológa nech sa kukne na malého.. Dr v nemocnici na rizikovom mi vraví ze si osobne nemysli ze tam bude nejaký problem, ale nech maju istotu..ze na novorodeneckom sú trosku nervózni keby sa im narodí bábätko s problemom na srdiečku.. Tak držte palce nech je všetko ok a nenechajú si ma tam hlavne..
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard tak držíme palce Mirka, aby sa drobčekovi darilo x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard Držim palce,aj na nohách aby všetko bolo ok ..:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard drzim palce, Mirka, urcite to bude ok :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@afra gratulujem, prajem vela lasky a krasnych spolocnych manzelskych chvil a dufam, ze potom hodis par foto, ked uz sme na tej MS :-)
Odpovedať
@lerenard drzte sa Mirka, nech je vsetko v poriadku!
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard, srdiecko bude v poriadku a vsetko ostatne tiez, drzim palce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@stakat Kati, prosim Ta kedy budu hody v Lozorne? Tento vikend ci az ten dalsi? Viem ze su okolo Michala ale neviem ci pred alebo po.
Odpovedať
Profilova fotka
@harper zavolám cez obed švagrinú a dám ti vedieť, doobeda má veľa roboty ;-). V auguste mali hody, akurát som tam bola s malým, keď ho varovala počas zatvorenej škôlky. Tak prezistím...
Odpovedať
Profilova fotka
@stakat to sme boli akurat na dovolenke, ked boli tie prve, to este s nami po dlhej dobe komunikovali svokrovci, aj ked kazdy extra ale co sme sa vratili na zaciatku augusta tak zase ani obraz ani zvuk.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?