Ahojte babulky, nestiham vas zatial. Prisli sme na to, ze aj mala svadba su starosti - tak sa nas svet toci okolo deti a vecer okolo svadby. Ale od soboty nam problem svadba odpada a bude viac casu :-D :-D
Chcela by som aj do prace nastupit od oktobra. Tatinovi ide jedna sekretarka na matersku a tak by som chcela ist aspon na pol jej miesta. Tak drzte palce, nech ma tatino vezme :-) Citim, ze potrebujem nejaku zmenu na chvilku pre seba. Ondrik by bol stale so mnou, takze hadam to pojde :-) Simonko uz je predskolak. Ondrik ma o chvilku rok- strasne rychlo to bezi baby. A uz teraz vidim, ako rozdielne moje deti su, aj napriek tomu, ze su ako dvojcata :) Ondrik uz teraz vela slovicok povie, bavia ho knihy a stale za mnou chodi, ze "cita mama, cita mama" v skolke pekne zdravi "ahote deti" a naozaj vela slovicok zvlada, ked to porovnam oproti simonkovi v jeho veku. Ale zasa Simi je samostatny az moc a Ondrik si sam do ust nic neda, aj ked ma v miske cestovinky, tak si do ust nenalozi. Spolu sa uz pekne zahraju, pobiju sa, Ondrej si nenecha nic zobrat, Simi vresti, lebo ndrej ho stipe a on vie, ze mu nemoze ublizit- sme tu ako v ZOO :-D
Tak baby drzte palce v piatok o 15:30 ;-)
Tak Stanka to už vie :-| , chudák učiteľky čo to oznamovali. Slečna sa utopila doma vo vani (mala epilepsiu :-| ) . Zajtra má pohreb. Moju bambuľku naň však nepustím. Mali sme nedávno v rodine dosť pohrebov. Myslím, že by jej to neprospelo.
Ináč moja mamka ma objednala u jedného "liečiteľa" a teda poviem Vám, neverím na takéto veci , no toto bola riadna sila. Povedal mi veci o ktorých nik nemá páru v rodine. Nie len čo nám je, ale aj čo nás čaká. Behal mi mráz po chrbte. Stanka (netuším odkiaľ vedel, že mám aj dcéru)je vraj strašne múdra a vraj v skorom veku bude úspešná. Jediný problém čo ju čaká budú kŕčové žily. No kiež by. Ondrejko má vraj tenký močový mechúr a čaká ho ďalšia operácia. Tá vraj bude jeho posledná a potom už bude fit. Vraj operácia dopadne úspešne. Hmmmm? Mm si má dávať pozor na úrazy. To už som sa smiala na plné kolo, mm pred týždňom spadol s bicykla a má ofačovanú ruku :-D :-D :-D . A kopec iných veci. No brrrr.
@kaia meno som nechala na mm, ja mam len právo veta.. ;-) vyzera to na Ivana :-) uz som inak zase v nemocnici, po dnešnej poradni ma opäť hospitalizovali, ze nechcú riskovať ze sa nieco stane v tomto týždni..počkajú kým budem 37+1 tt co je v sobotu a vyvolaju, ja som si aj tak neni istá dátumom poslednej menštruácie takze je možné ze som o tyzden viac.. Zatial to vyzera na drobatko oproti Ondrejkovi, 2800g.. Hoci mi pri každom povedali o pól kilá menej ;-) uz nech som doma so všetkými chuliganmi pokope :-)
@afra este raz gratulujem Zuzi nech vam to vyjde podla predstav.. S tvojou rodinou sa ti uz zlepšili vztahy? Naši chalani sú inak tak isto úplne rozdielne povahy, v dobrom aj v zlom.. :-)
@lerenard takze do tretice chlapcek? jeeej :-)
No vztahy su take ...hmm no asi lepsie. Mam pocit, ze moj ocino uz vytriezvel, moja sestra je stale najmudrejsia a my sme hlupaci a mama sa snazi hrat na obe strany :D Ale musim povedat, ze je to lepsie o dost. Hadam sa to nezhorsi zasa :) Aj ja tuzim po tretom drobcekovi, ale Michal nechce ani pocut :-D
@gab v podstate to je prenosné, ale neprepukne to u hocikoho, musia mať tie kvasinky aj vhodný terén. tie kvasinky máš bežne aj na koži, fajčiari ich majú v celej dutine ústnej a odtiaľ je do pľúc len kúsok.
@lerenard juj mirka myslim na teba!!😉tak ty ma necakas co?😃inak naše dieta meno mat nebude očividne 😄 dnes sa Romanovej sesternici narodil martinko mame malého kubanca juchuuu😃
@afra tak niežeby nas tretí bol planovany :-p takze uvidíte co (koho) vam život prinesie :-)
@cucovia co ja, krpec sa nevie dočkať.. Ved ho to prejde az uvidí ten blazinec u nas doma :-) vyvolávačky sú môj osud :-p a na mene sa co neviete zhodnúť? Mm tiež čakal na poslednú chvíľu ale kedže uz som to nahlasovala na prijme, uviedla som poslednú variantu.. :-) a gratulácia k prírastku do rodiny..
Tak uz som doma a zajtra smer Ba, vybavili mi kardiológa nech sa kukne na malého.. Dr v nemocnici na rizikovom mi vraví ze si osobne nemysli ze tam bude nejaký problem, ale nech maju istotu..ze na novorodeneckom sú trosku nervózni keby sa im narodí bábätko s problemom na srdiečku.. Tak držte palce nech je všetko ok a nenechajú si ma tam hlavne..
@harper zavolám cez obed švagrinú a dám ti vedieť, doobeda má veľa roboty ;-). V auguste mali hody, akurát som tam bola s malým, keď ho varovala počas zatvorenej škôlky. Tak prezistím...
@stakat to sme boli akurat na dovolenke, ked boli tie prve, to este s nami po dlhej dobe komunikovali svokrovci, aj ked kazdy extra ale co sme sa vratili na zaciatku augusta tak zase ani obraz ani zvuk.