November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Ahojte,tak pridam aj ja par foto z nasho pobytu mimo BA. Mame sa dobre, byvame tu blizko rodiny, nastastie v separatnej domacnosti..... (neviem si predstavit, ze by som sa s mojou posadkou nanominovala k niekomu do domacnosti na viac ako 2 dni)...dvojicky maju v zahrade skvely vybeh, velmi sa tesia.. Male mestecko ma svoje caro, vsetko tu je po ruke, ziadne nahlenie sa, uplny klud.... Romco uz 4ty mesiac nechodi do skolky, tak uz posledny tyzden mi dava riadne zabrat - zacal ziarlit, trucuje, vynucuje si revom pozornost, v nedelu si bol kupit dudel - je to divocina teraz s 3 detmi...ale sme zdravi (klop, klop).. za 2 tyzdne ideme spat do BA do prerobeneho bytu......Komplet celu prerabku vratane vyberu zariadenia ma pod palcom manzel, tak som zvedava....Romcik pojde znova do skolky, tak verim, ze skolka opat raz pomoze a bude spokojny.... Tak tolko o nas...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuz4579 jezis deturence- rastu ako z vody ☺️ krasne su dvojky ☺️
Odpovedať
Profilova fotka
tak ked som sa chvalila ze chodime do skolky tak alexko v noci zvracal dva krat riadne a rano potroske pil vodu ale kazdu chvilu tak to znova slo von ale stale je velmi smadny zjedol rozok a suchar a stale smadny to kolko musi po lyzickach tu vodu? mame to prvy krat aj tak super ze ma skoro pat rokov toto bola moja nocna mora ale zvladli sme to..
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito už mu môžeš dať viac naraz, keď aj rožok udržal
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 super dakujem za odpoved... x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard zvlada to uplne v pohode. ale tie očka ked pridem z prace, a hned mi zacne tričko driapať že méko ham :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@gab super teším sa, želám mu veľa zdravia. mal klinickú smrť?
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 Veronika a prosim ta zajtra mu uz mozem dat nejaku polievku? Alebo ako pridavat dalsie a mliecne az za kolko dni? Dakujem mam napisane co ze ryza mrkva zemiak ale ci uz zajtra dnes od rana nic uz aj pije aj suche je...
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito mliečne má čas až tak za týždeň, zajtra môžeš slepačiu polievku, alebo aj varené mäsko, takú žlčníkovú nemastnú dietu. jablká môže, banány, cestoviny...
Odpovedať
Profilova fotka
@liat zrejme to tak vyzera, mne sa s nim v tu noc snivalo, ze mal oblecene fialove tricko, otvoril dvere, poslal vzdusnu pusu (v tom sne sme sedeli so sestrou spolocne na lavicke) a povedal, tak ma tu zas mate.... =-) @woman04 @mysti vdaka dievcata, snad to najhorsie je za nim, akuratik si musi davat pozor aby neprechladol, nechytil nejaky virus a pod.... za ten tyzden schudol 20 kg (ale len svalova hmota a voda) a este ho cakaju vysetrenia, co sa tyka cukrovky, lebo v spitali zistili, ze mal zle naordinovany inzulin :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Baby teraz si nespomína, ale spí nejaké novembrovča na poschodovej posteli hore? Ja mám poschodovú z Ikei (schovanú) + nízku "formulu" - na ktorej spí teraz, ale straaašne chcem postaviť už tú poschodovú. Len sa bojím aby zhora nespadol - ak sa v noci zobudí a bude rozospatý, aby nepreliezol a spadol dole. Chcela by som mu pod posteľou urobiť jeho kútiť s hračkami a knihami.
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 Veronika, vieš mi poradiť, raz si dávala neviem či v tejto alebo v inej skupine s knihami taký typ na sériu kníh od jedného spisovateľa/ľku pre chlapcov (neviem či 6 knižiek to bolo - príbehov postupne) - nespomenieš si názov?
Odpovedať
Profilova fotka
@stakat nas Matus spi uz asi zo tyzden a bez problémov.. Ale ma vyvýšené zábrany zo všetkých strán a namiesto rebriku schodíky, nech to je bezpečnejšie.. https://www.nabytok-aldo.sk/projekt/p...
Odpovedať
Profilova fotka
@gab som rada, že to švagor zvládol, teraz sa už len rýchlo dostať do formy. @stakat náš má síce spávať dole, no často si počas noci odskočí k Stanke na poschodie a tam ich ráno nájdem poskladaných. V pohode si chodí hore-dole bez ujmy na zdraví. Horná posteľ má zábrany. Medzera je len na schodíkoch, takže nič nehrozí. Máme túto: http://www.domestav.cz/cs/katalog/pal... Spodnú máme trochu vysunutú aby to bolo vzdušnejšie a ak by aj vypadol z boku tak spadne dole do postele. ;-) Už teraz nič nestíham, no povedala som si, že urobím niečo pre seba a od pondelka začnem chodiť do fitka. Mám prve stretnutie s osobnou trénerkou. Tak som zvedavá či to budem zvládať :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard @mackoxxx ja rátam každý cm bytu, takže poschodová by mi pomohla troška upratať veci pre malého - aby mal svoj kútik dole kde by sme čítali knihy resp. sa hral
Odpovedať
@mackoxxx aj my mame tuto postel.. zatial su z nich 2 samostatne a este par rokov aj budu...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@stakat, aj nasa spi na poschodovej hore x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia @mackoxxx @lerenard diky baby, skúsim tooho môjho cez víkend ukecat na výmenu postele
Odpovedať
Profilova fotka
@stakat mýslíš štikút šťukovec? iné mi nenapadá
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 nepamatam, pozriem co to je x-) vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 Ďakujem, je to ona, len pozerám, že vhodná od 7-9 r. a nikde som nenašla vnútorné strany že ako vyzerá text, idem sa hrabať na nete cez víkend :D
Odpovedať
ahojte babulky tak sa aj my hlasime mame sa fajn lucka este do skolky nechodi caka nas to na budui rok tak som zvedava ale vydobila si chodit na huslicky do hudobnej tak mame veselo lebo obe nase baby zacali chodit spolu :-) a kedze sa pomaly blizia vianoce tak uz pokukavame po darcekoch ak mate nejaky typ sem s nim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@stakat no áno, pre dávidka to ešte nie je. skús najskôr stiahnuť filmy, sú dva
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte,dnes markíza predpoved počasia dostala od Olívii kritiku,,Nikdy nehovoria že Gomboš,len Sloovenskoˇˇ :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, preco musi mat na stipance taku hroznu reakciu. To uz vcera vecer to mala postipane aj som to na noc potierala fenistilom. Teraz som jej dala polku zodacu a zase natrela :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@harper, ja mavam tiez blbe reakcie na ustipnutia, tak to doverne poznam... Skore uzdravenie Hanke ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia ved ja tiez ale ona je u nas fakt ze unikat 😁 a to pod perou zase pre zmenu ona nejaku hracku davala k ustam az z nej vysala vzduch tak to tam ma krasne. Vsetko dobre Arturkovi dodatocne k narodkam 🌹🎂🌹😊
Odpovedať
Profilova fotka
@harper @kaia Tomi je tiez unikát ..komáre ho milujú..v Grecku som komara nevidela a toto mal do 5 min ,co som si všimla,ze sa ošíva..naštastie bol potom uz klud :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@woman04 Chudatko,komáre aj u nás úradujú. :-S
Odpovedať
Ahojte. Hned prvy tyzden skolky mal Simonko vysoke hurucky, bodky cervene na podnebi.... Virusova angina. Potom to mal o par dni aj Ondrik. Simonko nam potom o tyzden povedal, ze sa mu hlava tocila v skolke, bol taky, ze doma radsej telku pozeral ako vyvadzal. Sme si mysleli, ze len take obdobie ma, ze v skolke nechce spavat a trucuje a ze uz ho bavi telka viac ako auticka. Pod ocami mal take ako keby vacky, alebo spuchnute.Minuly tyzden sa vyhadzal za uskami, potom na ustach 1 vyrazka. Tak sme si vraveli, ze asi kiahne. A vcera pozeram a on za usami oboma uzliny navrete, dnes uz aj na krku viditelne. Ziadne dalsie vyrazky kiahnove nepribudli, tak som s nim sla k dr. a pravdepodobne mal zle urcenu diagnozu anginy a ma mononukleozu :( v stredu budu vysledky. Onko ochorenia zatial vylucila a podla dr. je to najskor mononukleoza alebo mozno toxoplazmoza. A v stredu ak sa potvrdi, pojde aj ondrik na odbery. Normalne som v soku :( :(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?